TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideHotel Khao Sok & Spa

Hotel Khao Sok & Spa

Khao Sok

Hotel Khao Sok & Spa er for deg som ønsker et overnattingssted i jungelen med ekstra komfort. Det ligger 3 km fra inngangen til Khao Sok nasjonalpark og 3 km fra den lille byen Khao Sok med restauranter og barer.

Hotellet er lite og intimt med kun 10 rom bygget som bungalower som ligger omgitt av frodige hager med utsikt til de vakre kalksteinsklippene. Alle bungalowene har murvegger og steingulv, og de er rustikt innredet med tremøbler og detaljer fra thailandsk kultur og håndverk. Alle rom har aircondition, minibar, elektrisk kjele og safe. I tillegg har du eget bad der du kan ta deg en varm dusj. Du kan også glede deg til avslappende stunder på din overdekte terrasse der du kan høre lydene av jungelens mange dyr.

Når du kommer til hotellet, kan ut utforske jungelen rundt, eller kanskje frister det deilige bassengområdet som er omgitt av palmer og har en helt spektakulær utsikt til kalkstensklippene i bakgrunnen? Det er også mulig å få massasje på hotellets spa eller å ta et slag tennis hvis du vil øke pulsen litt.

Når du blir sulten, kan du sette deg ved et bord på hotellets restaurant. Her serveres det både frokost og middag med internasjonale og thailandske retter på menyen.

Det er gratis Wi-Fi i hotellets fellesområder.

Pris for oppgradering fra Our Jungle Camp, per natt:
Standard Bungalow Per person fra:  230 kr.
Family Bungalow 1 Bedroom Per person fra:  305 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14