TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Overnatting: Colombia

Hostería mi Mónaco

Armenia (kafferegionen)

Dette hyggelige hotellet er en ombygd gård, en såkalt Finca. Hotellet ligger ca. 12 km fra Armenia, i den vakre frodige naturen. Det hører et stort grøntområde til hotellet, og der er det fotballbane, volleyballbane og lekeplass.

Hotellet har 22 fargerike, hyggelige rom. De er enkelt innredet, men rene og pene, og har eget toalett. Det er gratis Wi-Fi på hotellet.

Hotellet har en utendørsrestaurant der du kan nyte utsikten over hagen. På restauranten serveres din inkluderte frokost. Det er også mulig å spise lunsj og middag her, og det må du huske å bestille i resepsjonen ved innsjekking, for restauranten holder bare åpent til disse tidene hvis de har fått reservasjoner. Det er ikke andre restauranter i området, så vi anbefaler at du spiser middag her.

Hoteller har også svømmebasseng, barnebasseng, en liten jacuzzi og badstue.


Hotel BH Bicentenario

La Candelaria, Bogotá

Hotellet ligger sentralt i den gamle bydelen La Candelaria, med parken Parque de los Periodistas som nærmeste nabo. Du er i gåavstand fra bydelens største severdigheter, som Gullmuseet (Museo del Oro), Plaza Bolívar, Botero-museet og Monserrate-fjellet.

Hotellet er moderne innredet og har 64 store lyse rom. Alle rom har TV, safe, minibar og gratis WI-FI.

Hotellet har en liten bar og frokostrestaurant der det serveres en deilig frokost med frisk frukt, yoghurt, egg, pålegg, brød og kaker samt kaffe, te og juice.

Rett ved siden av hotellet ligger en kafe i kjeden Juan Valdez, der du kan nyte en god kopp colombiansk kaffe.


Hotel Don Pedro de Heredia

Cartagena

I Cartagenas gamle bydel, inne bak den tykke bymuren, ligger Hotel Don Pedro de Heredia, oppkalt efter Cartagenas spanske grunnlegger.

Hotellet er en vakkert renovert kolonitidsbygning med 41 rom. Rommene er ikke så store, men alle har eget bad, aircondition, safe og minibar.

I midten av hotellet er det et lite svømmebasseng, der du kan ta deg en forfriskende dukkert i Cartagenas middagshete.

Hotellet har en overdekket utendørs restaurant med fantastisk utsikt over byen.


Hotel Acqua Medellín

El Poblado, Medellín

Hotellet ligger midt i det populære området El Poblado, der det er liv og røre og massevis av trendy barer og restauranter. El Poblado er ikke bare et populært område for turister. Her går colombianerne også på byen.

Hotellrommene er moderne innredet og har aircondition, safe og TV.

Hotellet har dessuten en liten frokostrestaurant.


Salento Real Hotel

Salento (kafferegionen)

Salento Real Hotel ligger midt i Colombias kaffeområde, i den hyggelige byen Salento, bare 10 km. fra Cocora-dalen. Rett utenfor hotellet kan du rusle en tur gjennom de hyggelige gatene med flotte, fargerike hus og suge til deg de mange inntrykkene.

Hotellet skiller seg ut med sin autentisitet og tradisjonelle innredning, inspirert av kolonitiden. Alle rom har TV, Wi-Fi, safe og eget bad med varmt vann oppvarmet av solceller.

Du bor i gangavstand til byens hovedgate og hyggelige torg, og her er det massevis av muligheter til å spise godt på de mange sjarmerende restaurantene. Du har også mulighet til å spise på hotellets egen restaurant Quindú, som serverer tradisjonelle og innovative retter tilberedt av lokale produkter og ingredienser fra området. Det er også her den inkluderte frokosten blir servert.


Hotel Casa Verde

Santa Marta

Dette lille familieeide hotellet er en deilig oase midt i den historiske delen av Santa Marta. Selve bygningen er fra 1920-tallet, og den er vakkert renovert. Rommene ligger rundt den sjarmerende bakgården. Der finner du også et lite svømmebasseng (plunge-pool) der du kan avkjøle deg etter en varm dag.

Hotellet har bare 9 rom, og alle rommene er individuelt og moderne innredet. Alle rom har eget bad, kabel-TV, safe og aircondition. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Hotellet har også en liten frokostrestaurant som hver dag serverer en deilig frokostbuffet med frisk frukt, egg, juice og selvfølgelig colombiansk kaffe.

Det ligger gode restauranter, vakre parker og historiske plasser få minutters gange fra hotellet.


Jungelleir på Lost City-vandringen

Sierra Nevada de Santa Marta

Vandreturen til Lost City går gjennom nasjonalparken Sierra Nevada de Santa Marta. Dette er et fredet område som også er utpekt som colombiansk kulturarv. Her bor mange av områdets opprinnelige befolkning fremdeles i små landsbyer, og de lever i pakt med gamle tradisjoner og skikker.

De leirene du skal overnatte i eies og drives av lokalbefolkningen, og de bidrar positivt til den økonomiske utviklingen i lokalsamfunnet. Det er en helt unik opplevelse å komme så nær innpå en befolkning som lever så annerledes enn det vi er vant til. Som gjest i dette området er det viktig å vise respekt for de menneskene som bor her og f.eks. alltid spørre om lov før du tar bilder av dem. Guiden din vil fortelle mye mer om de opprinnelige stammenes tro, tradisjoner og skikker på turen inn til Lost City.

Du overnatter i 3 forskjellige jungelleirer til/fra Lost City. Leirene er enkle og har felles toalettfasiliteter. De har plass til ca. 50 personer og deles av flere grupper samtidig. Du overnatter i køyesenger eller hengekøyer med myggnett. Det er lakener og tepper i leirene, men vi anbefaler deg å ta med din egen lakenpose. Om natten kan temperaturen falle til 18-22 grader.
Sengene står under et halvtak, så de er beskyttet mot regn.

Du kan få fylt vannflasken din om morgenen før du forlater leiren, men vær oppmerksom på at det vannet du får er kokt og renset vann fra elven. Hvis ikke du ønsker dette, kan du kjøpe vann på flaske. Det vil også være mulig å kjøpe litt snacks og mineralvann i leirene.

Oppgraderingshoteller:

Estrella del Monte

Circasia (kafferegionen)

Dette boutiquehotellet har en fantastisk beliggenhet midt i kafferegionen, omgitt av kaffeplantasjer, bananplanter og andre eksotiske frukter. I hotellets gourmetrestaurant kan du nyte et godt glas vin eller en kopp kaffe og beundre den flotte utsikten.

Hotellet har 16 store og pent innredede rom som alle har eget bad, TV og minibar.

Hotellet har svømmebasseng, barnebasseng, jacuzzi og et lite treningssenter. Det er også mulig å kjøpe massasje.

På egenhånd kan du utforske området rundt hotellet via en liten merket natursti, der du på nærmeste hold kan studere områdets flora og fauna.


Hotel de la Opera

La Candelaria, Bogotá

I Bogotás gamle bydel La Candelaria finner du mange vakre kolonitidsbygninger. Mange av dem er blitt renovert og ombygd til hoteller, og Casa de la Opera er én av dem. Hotellet ligger rett bak Plaza Bolívar i sentrum av den gamle bydelen og i gåavstand til bydelens største attraksjoner.

Hotellet har i alt 42 flotte rom, fordelt på to avdelinger, og alle rom har TV, safe, minibar og gratis WI-FI.

Hotellet har to restauranter, den ene med utsikt over byen. Her serveres det både frokost, lunsj og middag. Det er også 24 timers room service. På hotellet finner du dessuten en liten bar, treningsrom og spa med et lite svømmebasseng.

I bygningen rett overfor hotellet er det et lite vindu med en spennende historie. Etter sigende reddet Simón Bolívar livet ved å stikke av gjennom nettopp dette vinduet.


Anandá Hotel Boutique

Cartagena

Anandá Hotel Boutique er en liten oase fra det hektiske livet i de smale gatene innenfor Cartagenas bymur. Og nettopp bymuren er viktig for dette hotellet. Det er nemlig arkitekten som tegnet bymuren som en gang i tiden bodde i denne bygningen. Hotellet er vakkert renovert, helt ned til minste detalj.

Hotellet har kun 23 rom, og de er alle store og flott innredet med vakre møbler i mørkt tre. Det er aircondition, TV, safe og minibar på rommene.

Du kan ta deg en forfriskende dukkert i hotellets svømmebasseng eller slappe av og nyte utsikten over byen fra en solseng på hotellets takterrasse. Her oppe finner du også en jacuzzi og liten bar.

Hotellet har egen gourmetrestaurant, der det serveres nasjonale og internasjonale retter og selvfølgelig deilige fiske- og skalldyrsretter.


Viaggio

El Poblado, Medellín

I den trendy bydelen El Poblado finner du Hotel Viaggio. Hotellet er fra 2017 og fremstår som nytt og flott.

Hotellet har 130 store rom. De er alle utstyrt med aircondition, minibar, kaffe/te-fasiliteter, safe og hårtørker. Rommene har en fantastisk utsikt over byen.

Hotellet har egen restaurant, Artigiano Restaurant, og to barer i henholdsvis 1. og 9. etasje.


Casa de Leda

Santa Marta

Casa de Leda er et fargerikt boutiquehotell i Santa Martas historiske sentrum.

Hotellet har 18 rom, som alle er forskjellig innredet i flotte knallfarger. Alle rom har aircondition, safe og minibar.

Slapp av på den hyggelige takterrassen med en drink i hånden og utsikt til den gamle katedralen eller ta en forfriskende dukkert i det lille svømmebassenget. Hotellets restaurant ligger også på takterrassen.

Hoteller til badeferieforlengelse:

Decameron Barú

Barú

Decameron er en lekker all-inclusive resort på halvøya Barú, kun 1,5 times kjæring sør for Cartagena.

Her kan du glede deg til å bade i det varme havvannet ved hotellets private sandstrand eller slappe av ved et av de fire store svømmebassengene for både voksne og barn.

Resorten har 366 store rom, som alle har aircondition, kabel-TV og kjøleskap med gratis vann.

Resorten har en stor buffetrestaurant med mange forskjellige lokale og internasjonale retter, en italiensk à la carte-restaurant, en asiatisk à la carte-restaurant og en à la carte-fiskerestaurant med alt godt fra havet.
Du finner dessuten fire barer på resorten, der du kan slukke tørsten i den tropiske varmen.

Hvis du har lyst til å være aktiv, er det både tennisbaner, fitnessfasiliteter og vannsportssenter her. Noen aktiviteter må betales ekstra.

Resorten har et stort spa der du kan kjøpe forskjellige behandlinger.

Hver dag er det et stort utvalg underholdning og aktiviteter for både barn og voksne. Om kvelden er det dessuten forskjellige show og et diskotek.

Wi-Fi er tilgjengelig i hotellets lobby og svømmebasseng-område og kan også kjøpes i resepsjonen.

Denne resorten er meget populær, så vi anbefaler å bestille i meget god tid hvis du vil være sikker på å få plass her.

Merk: Prisene er ikke gyldige i perioden 26. desember – 12. januar samt i påsken. Forhør deg med oss om prisen hvis du ønsker å reise i disse periodene.

Oppgradering:
Fra standard værelse til deluxe-rom med havutsikt, all-inclusive, pr. natt: Per person fra:  765 kr.
Ekstra overnatting:
Standardrom med all-inclusive Per person fra:  2.365 kr.
Deluxe dobbeltrom med havutsikt og all-inclusive Per person fra:  3.130 kr.
Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16 Fredag fra 10-14

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.