TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Safari i Uganda

På safari i Uganda kan du oppleve noen av Afrikas vakreste landskaper. Landet er rikt på regnskoger, elver, vulkaner, sjøer og maleriske savannelandskaper.

I Uganda kan du også se det fantastiske dyrelivet, både på klassisk safari og på gorilla-tracking der du vandrer på leting etter de berømte fjellgorillaene.

Se alle våre reiser til Uganda nedenfor.

Hvis du har spørsmål, skal du ringe reisekonsulentene våre på  85 29 54 24.

Uganda
Uganda

Safari i Uganda

På safari i Uganda kan du oppleve noen av Afrikas vakreste landskaper. Landet er rikt på regnskoger, elver, vulkaner, sjøer og maleriske savannelandskaper.

I Uganda kan du også se det fantastiske dyrelivet, både på klassisk safari og på gorilla-tracking der du vandrer på leting etter de berømte fjellgorillaene.

Se alle våre reiser til Uganda nedenfor.

Hvis du har spørsmål, skal du ringe reisekonsulentene våre på  85 29 54 24.

Hvorfor skal du reise til Uganda?

Uganda, som ligger i den østlige delen av Sentral-Afrika, er kjent som ”Afrikas Perle”, og selv om dette er reisemål som ofte blir oversett, er Uganda helt klart et av Afrikas vakreste land.

Velg Uganda hvis du vil møte fjellgorillaer og se uberørt og frodig natur på et reisemål som har færre besøkende enn de klassiske safarilandene du kan oppleve på noen av våre andre rundreiser i Afrika, for eksempel Tanzania, Kenya og Sør-Afrika.

Hva kan du oppleve på safari i Uganda?

Uganda kan besøkes året rundt, til tross for beliggenheten rett ved ekvator og landets to regntider. Landet har kanskje Afrikas mest varierte og frodige natur, med både regnskoger, savanner, elver, vulkaner, fjell og sjøer. I tillegg er Uganda et av de få stedene i verden der du kan oppleve de utrydningstruede fjellgorillaene i sitt naturlige habitat.

Nedenfor kan du lese mer om det du får oppleve på vår reise til Uganda.

Safari i Queen Elisabeth National Park

Vår reise til Uganda tar deg med på safari i Queen Elisabeth National Park.

Nasjonalparken er en av de mest besøkte nasjonalparker i Uganda, og her du får du se en variert natur med både åpen savanne, tett bush, vulkaner og kraterlandskaper. Parken er hjemstedet til mer enn 95 forskjellige pattedyr og 500 fuglearter. På safarien, som starter tidlig om morgenen, kan du bl.a. treffe på leoparder, løver, hyener, elefanter og antiloper.

Gorilla-tracking i Bwindi Impenetrable National Park

Når du er i Uganda, må du ikke gå glipp av muligheten til å bli med på gorilla-tracking i Bwindi Impenetrable National Park. Nesten halvparten av verdens frittlevende fjellgorillaer bor i denne parken, som også er oppført på UNESCOS verdensarvliste.

I Bwindi vandrer du sammen med erfarne rangers som tar deg med ut for å lete etter fjellgorillaene. Disse parkguidene er både erfarne og flinke, så sjansene er store til at du får oppleve disse fantastiske dyrene i sine vante omgivelser.

Andre høydepunkter i Uganda

I tillegg til safari i Queen Elisabeth nasjonalpark og gorilla-tracking i Bwindi, er Uganda rik på andre fantastiske opplevelser. Gjestene fremhever også følgende som høydepunkter:

  • Treklatrende løver i Ishasha National Park
  • Kveldssafari i Ugandas nest minste nasjonalpark, Lake Mburo National Park
  • Overnatting ved bredden av Lake Victoria, verdens nest største ferskvannssjø
  • Sjimpanse-tracking i Kyambura Gorge
  • Båttur på Kazina-kanalen på utkikk etter krokodiller, flodhester og andre dyr

Har du spørsmål om våre reiser til Uganda?

Du finner mer informasjon om vær, vaksiner og visum på vår side med praktisk informasjon.

Reisekonsulentene våre har mange års erfaring fra alle våre reisemål. Vi tester alle reiser grundig for å kunne besvare de spørsmålene som kan oppstå når man forbereder seg på en reise til et av Afrikas mest spennende safarireisemål.

Vi gleder oss til å hjelpe deg til å dra ut på ditt livs reise.

TourCompass – Fra turist til eventyrreisende

Se all bilder
Bilder
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Hvordan gjør du det?
Slik bestiller du din drømmereise hos oss

Finn din drømmereise

For alle våre reiser kan du se dagsprogrammet og drømme deg bort med bilder og videoer. Du kan lese mer om overnatting, kombinasjonsmuligheter, alt det praktiske – og se priser og avreisedatoer for de neste 18 månedene.

Har du spørsmål og ønsker?

Du er alltid velkommen til å ringe eller skrive til oss. Vi sitter klare til å besvare alle dine spørsmål, lytte til ønskene dine og gi deg ærlig og kompetent rådgivning basert på våre mangeårige erfaringer med reiseopplevelser i Afrika, Asia, Latinamerika og Oseania.

Innhent et uforpliktende tilbud

Du får et detaljert tilbud på reisen som du kan lagre, skrive ut eller dele med reisefellene dine. Hvis du bestemmer deg for å bestille reisen, kan du enkelt gjøre det via tilbudet.

Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14
HVORFOR REISE MED TOURCOMPASS?
Derfor blir vi valgt

Vi skjønner at tiden din er dyrebar. Derfor er målet vårt å gi deg den beste mulige, personlig tilpassede servicen, og det er viktig for oss at du føler deg trygg i våre hender på hele reisen. Vi hjelper deg med alle detaljer både før, etter og under reisen din, og svarer gjerne på alt du måtte lure på.

Vi tilbyr et stort og mangfoldig utvalg av reisemål som alle har sin egen unike historie – med spennende lokal kultur, fascinerende dyreliv og storslått natur.

Vi skaper reiser på bakgrunn av grundige forberedelser og førstehåndserfaringer fra landene. Hver reise er tilrettelagt med henblikk på å gi deg det beste hvert reisemål har å by på.

Når du reiser med oss, vet du at du er i trygge hender. Vi er medlem av det danske reisegarantifondet. Det betyr at du som reisende er sikret økonomisk, og at du får reisen din refundert hvis vi mot forventing skulle gå konkurs.