TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Overnatting: Sør-Afrika

Kruger Gate Hotel

Sabie River, Kruger Nationalpark

Når pris, kvalitet og beliggenhet danner en høyere enhet!

Fra det hyggelige loungeområdet ved det ene bassenget har du utsikt mot Kruger nasjonalpark på den andre siden av Sabie River. Tidlig om morgenen eller sent på dagen er lyset helt fantastisk, og hvis du er heldig, kommer det kanskje en flokk elefanter ned til elven for å bade.

Middagen spiser du i den hyggelige boma-en, der det ofte er lokal dans og musikk. Frokost kan du spise på restauranten eller på utendørsterrassen. Hvis du blir litt søtsugen i løpet av dagen, kan vi varmt anbefale å stikke innom den lille kiosken som serverer kaffe og kaker og ligger praktisk til midt i loungeområdet.

Fellesområdene på lodgen er fantastisk flotte og frister til å sette seg til rette i en god stol – med en bok og en kopp kaffe (eller kanskje en drink litt senere på dagen).

Spaet tilbyr et stort utvalg behandlinger, treningsrommet er velutstyrt, og lodgen har både tennis og minigolfbaner – og to bassenger.

Rommene er store og innbydende, og alle har utsikt til hagen og dets fugle- og dyreliv. Alle rom har aircondition, hårtørker, safe, internasjonale stikkontakter og TV.

Og ikke helt uviktig: lodgen ligger bare få hundre meter fra Paul Kruger Gate.


Nkambeni Safari Tented Camp

Kruger nasjonalpark

Vil du være midt i naturen – uten å måtte gi avkall på komforten? Da er Nkambeni Tented Camp stedet for deg.

Her bor du i romslige, flotte lerretstelt som står på plattformer over bakken. Teltene har moderne fasiliteter som tregulv, elektrisitet, aircondition, gode toalett- og badefasiliteter og mulighet til å lage te og kaffe. Takket være lerretsveggene kan du likevel fremdeles høre og lukte naturen, for den er rett utenfor! Her er det både telt med dobbeltseng og telt som er spesielt egnet til familier. Alle telt har egen veranda.

Leiren ligger i et privat område inne i selve Kruger nasjonalpark, og fra bassenget har du flott utsikt inn mot nasjonalparken. Ofte holder en flokk flodhester til i elven rett nedenfor den store gressplenen – og det er satt opp benker (og gjerder!), slik at du i ro og mak kan sitte og lytte til flodhestenes prusting og plasking i vannet.

Leiren har en meget god restaurant, en livlig bar, en utmerket liten butikk og flere “bomaer”, typiske sørafrikanske bålplasser der maten serveres under åpen himmel.

Leiren er resultatet av en målrettet innsats for å opprette arbeidsplasser i landsbyene rundt, og med 150 telt er Nkambeni en relativ stor leir. Teltene er fordelt over et stort område og ligger i skyggen under høye trær, så de “blender” inn i naturen rundt. Teltene er forbundet av stier.

Det er en helt spesiell atmosfære på Nkambeni – spesielt sent på ettermiddagen når alle gjestene vender tilbake fra dagens safari og forteller om sine mange opplevelser i baren.


Kapama Southern Camp

Kapama Private Game Reserve

15.000 hektar: så stort er Kapama Private Game Reserve, som ligger i Sør-Afrikas Limpopo-provins. I den sørlige delen av dette private viltreservatet finner du en av stedets fem lodger, den femstjerners leiren Kapama Southern Camp.

“Leir” er muligens ikke den helt riktige beskrivelsen av dette stedet…

Her er det bare 15 suiter og 10 villaer, som alle er luksuriøst og stilfullt innredet i dempende naturlige farger, slik at innredingen ikke tar oppmerksomheten bort fra eller forstyrrer naturen som ligger rett utenfor de store vinduene. Alle suiter har sin egen terrasse der man kan nyte utsikten til bushen. Og naturligvis har teltene også aircondition, minibar og te- og kaffefasiliteter.

Utenfor måltidene har leiren to primære samlingspunkter: den store treplattingen ved bassenget, der liggestolene lokker med parasollskygge og utsikt til naturen – og det veldig hyggelige loungeområdet, der det er både bibliotek og bar.

Kapama Private Game Reserve har et veinett på over 800 km, så området er stort, og det er nok å se på to daglige game drives i “åpne” safaribiler. Her i viltreservatet lever både The Big 5 og nesten 350 forskjellige fuglearter. Det er også mulig (for alle over 16 år) å delta på guidede bushwalks.

Et opphold på Southern Camp er “all inclusive”. Det betyr at alle måltider med drikkevarer (primært lokale, men det er også et godt utvalg av gode viner), safariturer, snacks, te og kaffe er inkludert.

Det er IKKE spa på Southern Camp, men det er mulig å bruke spaet på en av viltreservatets andre lodger. Resepsjonen på Southern Camp kan hjelpe deg med å bestille tid.

Kapama legger stor vekt på bærekraft. Området ble opprinnelig kjøpt med henblikk på landbruk, men eieren så raskt at det var mye større behov for å gjenopprette økosystemet og arbeide for å bevare natur og dyreliv. Det gjøres også mye arbeid for landsbyene rundt, der det er etablert ulike utdanningsprosjekter. En del av inntektene fra safarien din går derfor tilbake til naturen og lokalsamfunnet, og som gjest på Kapama har du også mulighet til å besøke noen av stedets prosjekter.


Rissington Inn

Hazyview

Den brede trappen ved hovedbygningen fører deg opp på terrassen. Herfra har du flott utsikt til bassenget og den store hagen. I det fjerne, på den andre siden av dalen, ligger det grønne åser som bølger seg så langt øyet rekker. Det er her solen går ned.

Frokost spiser du på terrassen. Middagen inntas som regel på den hyggelige restauranten som har et lite, men godt utvalg smakfulle, hjemmelagde retter. Menyen endres daglig. Grønnsakene kjøpes lokalt og krydderurtene vokser i bakgården. Baren/resepsjonen er åpen hele dagen, og personalet har alltid et smil om munnen. De bor forøvrig alle i nabolaget. Rissington Inn arbeider aktivt for å støtte samfunnet rundt seg, og alle ansatte er lokale og får opplæring på stedet.  Man får inntrykk av at de er en stor familie, ikke ansatte og arbeidsgivere.

Allerede her på trappen vil du bli begeistret for sjarmen og personligheten til Rissington Inn. Bare vent til du ser rommet ditt.

Her er det til sammen 20 rom, og ikke to er like, men like hyggelige… Stilen er den samme i alle rom: på én side er den rustikk, med støpte gulv og murte vegger og samtidig er rommene utrolig smakfullt innredet. Her er detmyke stoler, flotte bilder, bokreoler med bøker og pyntegjenstander – for ikke å forglemme portvinen og småkakene som ønsker deg velkommen. Her er det virkelig lagt vekt på detaljene, uten at det er overdrevet og ekstravagant. Alt er ikke perfekt – men stemningen er helt topp.

Rommene har te- og kaffefasiliteter, aircondition og minikjøleskap. Noen rom har badekar, noen har utendørsdusj og andre har dobbeltdusj. Hotellet har også utmerket Wi-Fi. Alle rom har veranda. Noen har hengekøye, andre har daybeds – alle med utsikt til hagen.

Rissington Inn er et perfekt utgangspunkt for å oppleve hele området rundt Sør-Afrikas Lowveld. Du er bare en 20 minutters kjøretur fra Kruger nasjonalpark, du er nær Panorama Route, med massevis av aktiviteter – og hotellet selv frister også til å tilbringe en dag eller to med en god bok, ta en lur ved bassenget og kanskje en runde bordtennis.

Det familieeide hotellet insisterer på at de ikke er opptatt av stjerner, og det respekterer vi. Men la oss si det som det er: vi er helt forelsket i Rissington Inn!

Vi anbefaler du bestiller i god tid hvis du vil oppgradere til Rissington Inn. Som sagt er det bare 20 rom her, og de er populære!

Rissington Inn samarbeider forøvrig med et lokalt barnehjem, så hvis du har barneklær, leker, skolesaker o.l. å avse, må du gjerne ta det med og levere det i resepsjonen. Da sørger personalet for at det kommer til de barna som trenger det.

Pris for oppgradering fra Nkambeni Safari Tented Camp, 4 nätter:
Superior room, inkl. halvpensjon: Per person fra:  1.350 kr.
Garden suite, inkl. halvpensjon: Per person fra:  2.350 kr.

Sabi Sabi Private Game Reserve

Kruger Nasjonalpark

Drømmer du om den ultimate luksussafariopplevelsen i Sør-Afrika, skal du oppgradere til Sabi Sabi. Her er det ikke spart på noe, dette er Sør-Afrika på sitt aller beste!

Sabi Sabi ligger i Sabi Sands Game Reserve, et av de beste og mest kjente safariområdene i hele Kruger.

Viltreservatet er privateid og grenser til Kruger nasjonalpark. Det er ingen gjerder mellom viltreservatet og nasjonalparken, og dyrene kan derfor uhindret bevege seg fritt, men i motsetning til nasjonalparken er det i det private viltreservatet mulig både å dra på bushwalk og kjøre “off-road”. Dessuten er det bare gjester som bor på lodgene i det private viltreservat som har lov til å kjøre på safari her.

Du er garantert en eksklusiv og enestående luksussafariopplevelse i Sabi Sabi.

Hvis du velger å oppgradere til Sabi Sabi, er ALT inkludert. Alle måltider, inkl. drikkevarer (unntatt champagne), stor minibar på rommet, daglige game drives, bushwalk samt mulighet til å få vasket klær. Det betyr at safariprogrammet ditt ser annerledes ut enn det som er beskrevet i programmet, for alle dagene tilbringes i det private viltreservat med game drives og bushwalk. Til gjengjeld er du i Sør-Afrika aller beste safariområde.

Vi anbefaler derfor ikke, at du kjøper ekstra utflukter hvis du oppgraderer til Sabi Sabi. Lodgene er rett og slett for fantastiske til å tilbringe tiden andre steder – og her er det massevis av aktiviteter.

Vi har mulighet til å tilby oppgradering til 4 forskjellige lodger i Sabi Sabi. Den ene mer imponerende og luksuriøs enn den andre.

De fire lodgene er inspirert av konseptene “i går”, “i dag” og “i morgen” og har altså et historisk preg, et mer moderne preg eller gir en nesten futuristisk opplevelse.

Bush Lodge
Bush Lodge er den største lodgen i Sabi Sabi-familien.

Dette er stedet for deg som gjerne vil ha litt liv på lodgen din, og denne lodgen representerer (sammen med Little Bush Camp) det moderne i lodge-familien.

Her er det 25 rom, alle rålekkert innredet i en flott blanding av afrikansk stil som møter en moderne og rustikk stil. Her er det alle tenkelige fasiliteter, som minibar, snacks, aircondition, te- og kaffefasiliteter osv., og alle rom har egen veranda med utsikt til bushen.

Denne lodgen er perfekt hvis du reiser med barn. Rommene er store nok til å få plass til hele familien, og barna er velkomne i den lille lokale “barneklubben”, som også er barnehage for barna til de ansatte på de 4 lodgene.

Lodgen har to bassenger, det ene er et basseng til barna. Du som ikke har med deg barn, kan nyte roen for freden ved voksenbassenget.

Bush Lodge er den ene av 2 lodger som tilbyr spa.

Selati
Safari er en reise tilbake i tiden.

Selati er for deg som drømmer om å være Karen Blixen for en stund. Her er det grønne veloursofaer, mørke lærmøbler og lanterner på bordene som er dekket med krystallglass. Veggene er dekorert med bilder og fotografer fra den gang gulltoget kjørte her, og alt oser av historie og luksus.

Alle de 7 suitene er innredet i historisk-romantisk stil og nostalgien er utrolig sjarmerende – men gammeldags er det ikke – alt er moderne og velfungerende, helt fra det lanterneopplyste badekaret utendørs til den gammeldags utseende kofferten som fungerer som sofabord.

Leiren er liten og intim og er for deg som elsker historie, sjarm og god, gammeldags luksus!

Little Bush Camp
Little Bush Lodge minner stilmessig mye om Bush Lodge – men med langt færre rom (kun 6 mot 25 på Bush Lodge).

Dette er et sted som frister til par-ferie. Suitene er luksuriøst innredet i dempende farger og har et moderne og meget smakfullt preg. Alle suiter har eget spabad og solsenger på verandaen. Lodgens basseng ligger på den andre siden av elven, og her føler man seg virkelig midt inne i bushen.

Måltidene er naturligvis et daglig høydepunkt, og ofte dekkes bordet et sted i naturen – opplyst av lanterner og akkompagnert av lydene fra den afrikanske natten.

Little Bush Camp er for deg som drømmer om moderne luksus i en liten leir.

Earth Lodge
Det beste av det beste, og på mange måter som å komme til en annen verden.

På Earth Lodge finner du en perfekt blanding av sofistikert futuristisk minimalisme iblandet et meget sterkt hensyn til naturen som omgir deg. Earth Lodge er vanskelig å beskrive. Det føles nesten som om kommer inn i en steinalderhule – full av maksimal luksus og med en fantastisk imøtekommenhet og gjestfrihet.

Earth Lodge er ikke for alle og enhver. Men for deg som elsker det ekstravagante, er dette det helt riktige stedet. Du blir ikke skuffet!

De 12 suitene har en overdådig størrelse, med oppholdsrom, stor utendørs terrasse og eget basseng. Minibaren er fylt, og er du heldig, er det elefanter rett utenfor døren!

Earth Lodge er den andre lodgen som tilbyr spa.

 

Prisene inkluderer ikke “Sabie Game Reserve (SGR) Conservation Levy” som utgjør R270 pr. person pr. natt (2023). Disse pengene går uavkortet til å bevare reservatet – f.eks. til arbeidet mot krypskyting.

Vær oppmerksom at disse prisene for oppgradering IKKE gjelder over jul og nyttår. Kontakt oss for informasjon om priser i denne perioden.

Uansett hvilken lodge du velger å oppgradere til: ALT er inkludert: alle måltider inkl. drikkevarer (unntatt champagne), stor minibar på rommet, daglige game drives, bushwalk samt mulighet til å få vasket klær.

Pris for oppgradering fra Nkambeni Safari Tented Camp til Bush Lodge, 4 netter:
Luxury suite Per person fra:  42.660 kr.
Pris for oppgradering fra Nkambeni Safari Tented Camp til Selati, 4 netter:
Luxury suite Per person fra:  48.920 kr.
Pris for oppgradering fra Nkambeni Safari Tented Camp til Little Bush Lodge, 4 netter:
Luxury suite Per person fra:  51.660 kr.
Pris for oppgradering fra Nkambeni Safari Tented Camp til Earth Lodge, 4 netter:
Luxury suite Per person fra:  69.495 kr.

Kariega Main Lodge

Kariega Game Reserve

Main Lodge er en 4-stjerners lodge som ligger i Kariega Game Reserve på en høyderygg i et innhegnet område. Plasseringen på høyderyggen gir alle chaletene en unik utsikt over reservatet, og det er mulig å få øye på dyr direkte fra altanen. Main Lodge består av 21 chalets på min. 100 m² med flere rom med eget bad og toalett. Hvert chalet har et stort fellesområde som består av et tekjøkken og en stue.

Fra rommene og fra fellesområdet er det utgang til en stor altan som er delvis overbygd, så det er mulighet for både sol og skygge. Hvert chalet har klimaanlegg, peis eller ovn (til de kjølige månedene), te- og kaffefasiliteter, satellitt-TV, sikkerhetsboks, telefon og internett. Det er også et flott fellesområde med restaurant, bar, utsiktsaltan, svømmebasseng, en liten suvenirbutikk og spa.


Kariega River Lodge

Kariega Game Reserve

River Lodge er en 4 stjerners lodge som ligger i Kariega Game Reserve på bredden av og nesten ut i Bushman’s River. Lodgens restaurant, bar og basseng ligger på en slik måte at man nesten føler at man er omgitt av det stille blanke elvevannet. Lodgen har en helt unik utsiktsterasse som er bygget ut over elven, og her kan man nyte en drink i solnedgangen eller spise middag under en stjerneklar himmel. I lodgen og suitene bevares privatlivet, og dette er et perfekt sted for ro og fred. Lodgen har 10 eksklusive stråtekte luksussuiter som ligger spredt ut langs elvebredden. Suitene er svært romslige og utsmykket med afrikansk kunsthåndverk. Hver suite har egen utsiktsbalkon, velutstyrt bad inkl. badekar, klimaanlegg, takvifte, internett, sikkerhetsboks og telefon.

Barn under 10 år kan ikke bo her. TV finnes i fellesområdet.

Pris for oppgradering fra Kariega Main Lodge, 4 netter:
Suite Per person fra:  5.400 kr.

Kariega Settlers Drift

Kariega Game Reserve

Denne eksklusive 5-stjerners lodgen betyr afrikansk teltsafari på sitt aller beste.

Her er det bare 9 luksuriøse safaritelt, som alle er ”frittstående”, og derfor nesten fungerer som separate, små luksuslodger.

Teltene er meget store og består av oppholdsrom, soverom, stort bad, innen- og utendørs dusj, og fra den private utendørs terrassen er det flott utsikt til elven og landskapet rundt deg. Alle telt har naturligvis aircondition, te- og kaffefasiliteter, minibar, sikkerhetsboks og til og med egen peisovn.

Hele lodgen er bygget på en skråning i en litt avsides del av viltreservatet, så her er du helt uforstyrret og har uhindret utsikt til naturen rett utenfor.

Utsikt er i det hele tatt det gjennomgående temaet for denne lodgen. Fra rommene, baren – ja, til og med fra svømmebassenget har du en helt fantastisk utsikt over dalen og mot elven Bushman’s River. Det eneste stedet du ikke har utsikt er vinkjelleren…

Teltene er innredet må en måte som kombinerer moderne og klassiske elementer. Fargene er holdt i brunt og beige – altså de typiske safarifargene, men det er brukt både stein, glass, tre og lerret i konstruksjonen av teltene. Dette skaper en eksklusiv, men likevel trivelig atmosfære overalt på lodgen.

Pris for oppgradering fra Kariega Main Lodge, 4 netter:
Suite Per person fra:  14.450 kr.

Pestana Kruger Lodge

Kruger nasjonalpark

Den vakre lodgen ligger i et fantastisk naturområde. Den er omgitt av nydelige hager og et stort svømmebasseng, kun et steinkast fra Kruger nasjonalpark.

Med panoramautsikt over savannen og Crocodile River føler vi oss straks i pakt med naturen og de ville dyrene. Pestana Kruger er en firestjerners lodge som byr på flere muligheter for avslapping og velvære, som spa-kur, massasje, svømmeturer og ikke minst en fantastisk utsikt.


Whale Coast Hotel

Hermanus

5 minutters gange fra den gamle havnen i Hermanus finner du dette hyggelige leilighetshotellet. Alle rom er innredet med eget kjøkken og bad og har egen balkong med bord og stoler.

Rommene har også aircondition, TV, te- og kaffefasiliteter. Det er Wi-Fi overalt på hotellet.

Du kan gå til byens restauranter og det populære havneområdet, og du har flere supermarkeder i nærheten hvis du vil kjøpe litt snacks til balkongen.


Knysna Hollow Country Estate

Knysna

Som en egen liten oase i hjertet av Garden Route finner du Knysna Hollow Country Estate. Hotellet ligger i utkanten av den maleriske badebyen Knysna, og er et ideelt utgangspunkt for å oppleve områdets vakre natur og utallige attraksjoner.

Hele hotellet er stilfullt innredet i vennlige farger som passer til den omkringliggende naturen og bidrar til det fredfylte, oaselignende miljøet. Her er det 44 romslige og moderne rom, utstyrt med te-/kaffefasiliteter i form av Nespresso-maskiner, aircondition, satellitt-TV, verdiboks, minikjøleskap, hårføner, L’Occitane-toalettartikler og USB-stikkontakter. Alle rommene har en koselig, privat terrasse eller balkong med utsikt til hagen og et av de to bassengene.

Ved siden av hvert svømmebasseng er et lite, utendørs loungeområde, perfekt for å slappe av i den frodige naturen. Det serveres en kontinental frokost i hotellets restaurant og bar, Social Eatery & Bar, hvor du på andre tidspunkt på døgnet også kan kjøpe lokale, autentiske retter, nyte en spesialøl eller smake på det brede utvalget av unik, sørafrikansk vin.

I resepsjonen er det et lite, trivelig loungeområde med behagelige stoler, og her kan du også leie sykler for å utforske byen. I tillegg har hotellet gratis Wi-Fi og gode parkeringsforhold.


Simola Hotel Country Club & Spa

Knysna

Det 5-stjerners hotellet Simola Hotel Country Club er kanskje det hotellet i Knysna med den aller beste utsikten. Hoteller ligger høyt oppe i åsen, litt utenfor sentrum av byen, og fra hotellets restaurant har du den mest fantastiske utsikten mot lagunen og landskapet rundt deg. Ved siden av hotellet ligger en av landets beste golfbaner, og omgivelsene innbyr til fot- eller løpeturer på den mange stiene rundt hotellet.

Her er det 80 pent innredede rom, alle med eget bad, aircondition, sikkerhetsboks, TV, DVD-spiller og gratis Wi-Fi.

Hotellet har både spa, svømmebasseng, treningssenter, egen restaurant og bar.


Premier Resort the Moorings

Knysna

Det 4-stjerners hotellet Premier Resort the Moorings ligger midt mellom Knysnas populære Watefront-område med butikker og restauranter og utsiktspunktet ved den østlige siden av innseilingen til lagunen. Fra den store, grønne hagen har man flott utsikt til havet og Knysna Heads.

Her er det 74 fint innredede rom, alle med aircondition, flatskjerm-TV, te- og kaffefasiliteter samt egen terrasse eller balkong.

Hotellet har gode parkeringsforhold, et flott svømmebasseng og liggestoler i hagen, restaurant, bar og gratis Wi-Fi.


Protea Hotel Rimpie Estate

Oudtshoorn

På et stort privat område i utkanten av Oudtshoorn ligger det 3-stjerners Protea Hotel Rimpie Estate. Rommene, som består av rondaveller – typisk afrikanske, runde hytter med stråtak – ligger spredt i den store, grønne hagen så det nesten føles som om du bor i en liten park.

Alle rom har eget bad, aircondition, te- og kaffefasiliteter, TV og gratis Wi-Fi.

Beliggenheten er perfekt – det er kun 20 minutters kjøring til Cango Caves, og du kan se frem til en dukkert i svømmebassenget etter dagens kjøretur gjennom det flotte, men tørre landskapet. Det er gratis parkering på hotellet.


La Plume Boutique Hotel

Oudtshoorn

La Plume Boutique Hotel ligger på en strutsefarm som fremdeles er i drift, litt utenfor Oudtshoorn. Hotellet er bygget i et gammelt viktoriansk hus fra 1904 som er blitt kontinuerlig renovert. Her er det sjarm og kolonistil for alle pengene.

Det 4-stjerners hotellet har 20 individuelt innredede rom, alle med eget bad, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og minibar. Alle rom har også egen veranda med utsikt til den frodige hagen.

Hotellet har egen restaurant, der det serveres både frokost, lunsj og middag. Det tilbys omvisninger på farmen.


The Beach Hotel

Port Elizabeth

I utkanten av den populære forstaden Port Elizabeth, Summerstrand ligger det stilige 4-stjerners hotellet The Beach Hotel. Navnet sier egentlig det meste: rett overfor hotellet finner du en av byens beste strender. Port Elizabeths historiske sentrum ligger vel 4 km fra hotellet og det er kun 5 km til flyplassen. Med andre ord: et hotell med perfekt beliggenhet!

Her er det 58 rom, alle med aircondition, TV, minibar, te- og kaffefasiliteter, sikkerhetsboks, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi.

Hotellet har svømmebasseng med liggestoler, tre restauranter og en bar. Sistnevnte er ofte godt besøkt ved solnedgangstid – for hvem har ikke lyst til å nyte solnedgangen over Det indiske hav med en kjølig drink i hånden?


Radisson Blu Hotel Port Elizabeth

Port Elizabeth

300 meter fra Port Elizabeths berømte strand, Hobie Beach, finner du det 5-stjerners Radisson Blue Hotel.

Hotellet har 173 rom, alle med store vinduer fra gulv til tak og utsikt til Det indiske hav. Rommene er moderne innredet i lyse og vennlige farger, med badet som en integrert del av selve rommet. Det er gratis Wi-Fi på alle rom, samt kjøleskap, sikkerhetsboks og te- og kaffefasiliteter.

Radisson Blu har både egen restaurant og bar, og det er mulig å forbrenne kalorier etter måltidene med noen lengder i svømmebassenget eller en økt på hotellets treningssenter.

Hvis du kommer i leiebil, er det gratis parkering på hotellet.


Peermont Metcourt

Johannesburg

Det 3-stjerners hotell Peermont Metcourt ligger bare 5 minutters kjøring fra Johannesburg flyplass. Hotellet ligger sammen med et av Sør-Afrikas store kasinokomplekser, Emperor’s Palace. Hotellet har 80 moderne og velutstyrte rom. Alle rom har aircondition, flatskjerm-TV, sikkerhetsboks, kaffe- og tefasiliteter samt bad med toalettartikler og hårtørker.
Hotellet har en stor hage, svømmebasseng, fitness-senter, spa og selvfølgelig kasino. Mot ekstra betaling tilbys tyrkisk bad og massasje.
Det er gratis WI-FI overalt på hotellet.


Peermont Mondior At Emperors Palace

Johannesburg

Det 4-stjerners hotellet Peermont Mondior at Emperors Palace ligger i Kempton Park, bare 5 minutters kjøring fra flyplassen i Johannesburg. Hotellet ligger sammen med et av Sør-Afrikas store kasinoanlegg, Emperor’s Palace, så det er også mulighet for underholdning om kvelden.

Hotellet har 150 rom, fordelt på 3 etasjer. Hotellet er innredet i moderne stil med varme farger og inspirert av Afrika. Rommene har aircondition, flatskjerm-TV, sikkerhetsboks, strykejern og -brett, kaffe- og tefasiliteter samt bad med toalettartikler og hårtørker.
Hotellet har en stor hage, svømmebasseng, treningssenter og spa. Mot ekstra betaling tilbys tyrkisk bad og massasje. Alle fasiliteter på Emperor’s Palace kan også benyttes.
Det er gratis Wi-Fi overalt på hotellet.


City Lodge OR Tambo International

Johannesburg

Få minutters gange fra ankomstterminalen på Johannesburg internasjonale flyplass finner du det 3-stjerners hotellet City Lodge. Beliggenheten er helt perfekt til praktisk overnatting før reisen videre.

Rommene er tradisjonelt innredet i dempede farger, og alle rom har aircondition, flatskjerm-TV, te- og kaffefasiliteter og safe. Bassenget frister til en rask dukkert, og i liggestolene kan du slappe av med en god bok.

Hotellet har også en restaurant som er åpen hele dagen samt gratis Wi-Fi.


Erinvale Estate Hotel & Spa

Somerset West

Avslutt Sør-Afrika-reisen med stil på det 5-stjerners Erinvale Hotel & Spa. På Erinvale forenes hygge, sjarm og eksklusivitet på en perfekt måte!

Hotellet har en flott beliggenhet, omgitt av Hottentot Holland-fjellene, og ligger vel 45 minutters kjøring fra Cape Town. Her er det gode muligheter til å slappe av, spise god mat og nyte velgjørende spabehandlinger På den andre siden av veien ligger nabo-vingården Vergelegen, og der kan du bli med på vinsmaking, delta på guidede omvisninger i hagen eller få høre om stedets mange bærekraftprosjekter.

Erinvale støtter ECHO, (Erinvale Care And Help Organisation), som bl. arbeider for å hjelpe familier med lav inntekt i området. Skoleelever kan søke om stipendier fra organisasjoner, som også støtter lokale sportsarrangementer, gir elever leksehjelp, har opprettet et suppekjøkken mm.

På Erinvale er det 56 rom av forskjellig størrelse, som alle er stilig og hyggelig innredet med myke tepper på gulvet, lekre produkter på badet, Nespresso-maskin, badetøfler og gratis Wi-Fi.

Du befinner deg i vinlandet, og de tre restaurantene på hotellet har overdådige menyer – her er det virkelig noe for enhver smak.

Plei kroppen din på spaet, les en god bok i skyggen ved et av bassengene eller ta en tur til vingården rett over veien, der du også finner flere restauranter og naturligvis har gode muligheter til å smake på vinen.

 

Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14