TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Overnatting: Maldiverne

Summer Island

Ziyaraifushi

Summer Island ligger 34 km fra Malé flyplass. Herfra kjører du 45 min i speedbåt over det skinnende,  turkisfargede havet til øygruppen North Atoll, der Summer Island ligger.

Summer Islands smilende ansatte tar deg imot så snart du stiger ut av speedbåten og kommer over på gangbroen. De ønsker deg velkommen og fører deg inn i dette barfot-paradiset.

Når du kaster skoene og føler den kritthvite sanden mellom tærne på denne vakre øya, der kokospalmene vaier i den lette brisen og den blå himmelen står i flott kontrast til det krystallklare vannet, må du nesten klype deg i armen. For er det en drøm, eller er du virkelig kommet til paradis? Det er du faktisk. Summer Island er et ekte paradis og det aller beste er at det skal være hjemmet ditt de neste dagene.

Summer Island danner de perfekte rammene for en drømmereise. Her er det ro, avslapning, eventyr og tropiske strender.

Resorten har i alt 156 komfortable og moderne rom som er innredet med lyse farger og tremøbler. Oppholdet er basert på superior bungalow, der opptil 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn kan bo sammen. Superior bungalows har aircondition, Wi-Fi, minikjøleskap, sikkerhetsboks, TV, telefon, king size-seng, sofa, skrive-/toalettbord, kaffe- og tefasiliteter samt et bad som er delvis utendørs med toalettartikler og hårtørker. På den private verandaen er det også sofa, stoler og bord. Her kan du nyte utsikten til stranden mens du sitter i skygge for solen, leser en god bok, spiller kort eller koser deg med en kald drink.

Resorten har et evighetsbasseng med utsikt over den turkise lagunen. Her kan du slappe av på en solseng eller en luftmadrass eller kanskje svømme et par lengder.

Oppholdet her trenger ikke være bare avslapning, for Summer Island har også treningsrom og tilbyr en rekke vannsportsaktiviteter, blant annet windsurfing og para-sailing. Du kan også prøve deg på padlebredd, kanopadling eller suse rundt på en bananbåt.

Et must på Maldivene er å iføre seg snorkel, maske og svømmeføtter. Bare få skritt utover i vannet  åpenbarer det seg en eventyrlig verden med koraller og vakre fisk i alle regnbuens farger.

Etter en dag i solen må du ikke gå glipp av et velgjørende besøk i Firuma Spa, som står på påler ute i vannet. Her kan du nyde en deilig massasje mens du titter ned gjennom glasset i gulvet – kanskje svømmer Nemo forbi. Du kan også ta en tur i dampbadet, prøve forskjellige ansiktsbehandlinger eller få hånd- og fotpleie. Så er du klar til enda en dag i solen.

Om kvelden kan du gå en tur langs stranden og nyte solnedgangen før sulten melder seg.

Summer Island har tre restauranter: Buffetrestauranten Hiya som er bygget på påler i vannet og forbeholdt gjester som bor i Premium Beach Villa og Water Villa, samt hovedrestauranten Samuga, som også er en buffetrestaurant med retter fra hele verden. I tillegg kan du spise på Avi, en à la carte-restaurant og cocktail lounge med fantastisk utsikt.

Avslutt gjerne dagen med en fargerik drink i baren Nevi.

Det er verdt å nevne at Summer Island i 2017 og 2018 ble kåret til Sør-Asias ledende strandresort. I 2018 vant faktisk resorten også prisen for den ledende strandresorten på Maldivene.

Superior Bungalow: Maks 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn
Premium Beach Villa: Maks 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn
Water Villa: Maks 2 voksne

Pris for ekstra nat, per natt:
Superior Beach Bungalow Per person fra:  2.760 kr.
Pris for rom oppgradering, per natt:
Fra superior bungalow til premium beach villa med helpensjon Per person fra:  1.250 kr.
Fra superior bungalow til water villa med helpensjon Per person fra:  1.760 kr.
Pris for pensjon, per natt:
Fra helpensjon til all inclusive Per person fra:  835 kr.

Villa Nautica

Paradise Island

Forestill deg en avsidesliggende øy med kritthvite strender. Strandvillaene skjuler seg bak tropiske trær og høye kokospalmer som vaier i den tropiske brisen. Øyas trofaste hegrer står og speider ut over den rolige, turkisklare lagunen der strandvillaene ligger som perler på en snor. Velkommen til Villa Nautica.

Du forlater speedbåten og går i land på gangbroen. Det er som å komme til paradis, et barfotparadis.

Beach-villaen er på 54 m2 og har plass til enten 2 voksne og 2 barn eller 3 voksne. Villaen er lys og romslig, innredet med tradisjonelle tremøbler og har tekstiler med fine farger. Alle villaene har aircondition, takvifte, Wi-Fi, minibar, TV, telefon og elektrisk kjele til te og kaffe samt toalett-/skrivebord. Det er både innendørs og utendørs bad med henholdsvis badekar og ”open air” -dusj.  Villaen har egen veranda med stoler og liggestoler, og herfra er det direkte adgang til den kritthvite sandstranden.

Stranden frister til både spaserturer i vannkanten, solbading og avslapning i en hengekøye – kanskje til og til en forfriskende drink fra strandbaren Athiri?

Hvis du foretrekker svømmebasseng, har Villa Nautica et superlekkert evighetsbasseng med utsikt over det glitrende Indiske havet. Her kan du slappe av på en solseng eller henge ved bassengkanten og bare nyte utsikten over dette fantastiske stedet.

Paradis Island er ikke bare eventyrlig på land. Ifør deg snorkel, maske og svømmeføtter og utforsk den fantastiske verdenen under havoverflaten, med koraller og fisk i alle regnbuens farger. Kanskje møter du Nemo eller en av de ufarlige små revhaiene.

Villa Nautica tilbyr også mange forskjellige vannsportsaktiviteter og arrangerer snorkle-, dykker-, fiske- og solnedgangsturer.

Du må heller ikke gå glipp av et besøk i Araamu Spa. Det ligger omgitt av vaiende palmer og tropiske hager – en perfekt ramme for kropp og sjel. På Araamu Spa kan du la deg skjemme bort med dampbad og forskellige massasje- og ansiktsbehandlinger, slik at du er klar til enda en dag i solen.

Om kvelden kan du nyte solnedgangen med en drink fra baren Hulgangu, før det er tid til å innta middagen i en av resortens mange restauranter. Her kan du få alt fra maldivisk hummer til japanske teppanyaki-retter. Det er også mulighet for ”in villa dining”, hvis du ønsker å spise i villaen din.

Pris for rom oppgradering, per natt:
Deluxe Beach Pool Villa Per person fra:  3.580 kr.
Water Villa Per person fra:  3.365 kr.
Pris for pensjon, per natt:
Fra helpensjon til all inclusive Per person fra:  1.440 kr.

Joy Island

Joy Island

Du vil føle deg som i en drøm når du ankommer Joy Island. Kritthvite sandstrender, krystallklart vann og kokospalmer som vaier i den lette tropiske brisen. Velkommen til paradis.

Denne luksuriøse øya er formet som en sommerfugl og ligger ca. 40 minutter fra Malé i speedbåt.

Beach-villaene er på 50 m2 og har plass til enten 2 voksne og 1 barn eller 3 voksne. Alle villaene ligger på østsiden av øya, noe som gir deg mulighet til å våkne opp til den vakre soloppgangen. Rommene er innredet i friske fargetoner som harmonerer godt med omgivelsene på Maldivene. Det tilhørende badet har “open-air”-badefasiliteter. Kanskje det aller beste er at villaen ligger med direkte adgang til den kritthvite sandstranden.

Joy Island gir deg en følelse av indre ro, og du vil oppleve hva det virkelig vil si å komme helt ned i gir. Føl hvordan roen senker seg så snart du får sand mellom tærne og hører lyden av bølgende som langsomt skvulper mot stranden. Finn yndlingspalmen din og legg deg godt til rette på en liggestol.

Hvis du er redd for at det kan bli for avslappende her, er det ingen grunn til bekymring! Her vil du ikke kjede deg! Resorten har massevis av aktiviteter du kan drive med. Det finnes bl.a. tennisbane, paddeltennisbane og eget dykke- og vannsportssenter med diverse utstyr og profesjonelle instruktører som er klare til å hjelpe deg. Ifør deg dykkermaske og svømmeføtter og gjør deg klar til å oppleve en helt ny, forunderlig verden av fargestrålende fisk og flotte koraller. Husrevet ligger bare en kort svømmetur fra stranden. Du har også mulighet til å dra på båttur til noen av øyene i nærheten eller å utforske flere fantastiske korallrev.

Hvis du trenger en pause fra havet, har resorten et utrolig lekkert basseng. Slukk tørsten med en kjølig drink fra baren eller heng ved bassengkanten.

Hvis du vil unna deg noe litt ekstra, har Joy Island sitt eget spa. Her kan du skjemme bort både kropp og sjel med forskjellige terapeutiske behandlinger. Bestill en ansiktsbehandling eller massasje mens du nyter den fantastiske utsikten over det turkisblå indiske havet.

På øya finner du tre spisesteder: Hovedrestauranten, The Market, er inspirert av et utendørsmarked og tilbyr et stort utvalg retter fra hele verden. Hver dag er det forskjellige temaer som virkelig vil pirre smaksløkene dine. Du kan også spise på den italienske pizzarestauranten Il Basilico, som serverer forskellige italienske retter, og Chiringuito, som både er restaurant og bar og blant annet serverer grillmat. Rainbow er hovedbaren, som i tillegg til å friste med fargerike drinker også er et populært samlingssted med live musikk og underholdning hver kveld.

Om kvelden kan du gå en tur i vannkanten mens du nyter solnedgangen og ser hvordan fargene langsomt endrer seg.

Beach Villa: Maks 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn
Beach Suite: Maks 3 voksne og 1 barn
Beach Suite Pool: Maks 3 voksne og 1 barn
Lagoon Suite: Maks 3 voksne

Pris for oppgradering fra Villa Nautica, per natt:
Beach Villa inkl. all inclusive Per person fra:  1.150 kr.
Beach Suite inkl. all inclusive Per person fra:  2.125 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14