TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Overnatting: Kambodsja

Veranda Natural Resort

Kep

Veranda Natural Resort ligger i en frodig skråning nedenfor Kep nasjonalpark, med utsikt over Thailandbukten, øya Tonsay og Phnom Bokor nasjonalpark i horisonten. Resorten ligger i et naturskjønt område på 2,5 hektar, så her er det mye plass til å drive med aktiviteter eller finne fred og ro. Resorten har fokus på vakre omgivelser, ro og god mat. Fra resortens hovedbygning er det gangbroer av tre gjennom det grønne området til rommene. De store rommene på 30 m² er individuelt innredet i minimalistisk stil med luksuriøse materialer, aircondition, gratis Wi-Fi, kaffe-/tefasiliteter, minibar, TV, verdiboks, badekåper, hårtørker, eget bad og veranda.

Resorten har 2 svømmebassenger: en infinity pool med utsikt over havet og et basseng i hagen. Ved begge er det poolbar. På resortens spa kan du la deg skjemme bort med massasje og skjønnhetsbehandlinger. Restauranten er åpen fra morgen til kveld, og her kan du spise fantastiske retter fra både det internasjonale og det asiatiske kjøkkenet. I kafe-loungen bakes det hele dagen deilige kaker i det lille bakeriet.

Barna har man også tenkt på. I barneklubben ”Happy Hot” tilbys det aktiviteter for barn fra 3 år, og her kan barna blant annet bruke sine kunstneriske talenter.

Pris for extra natt:
Rosewood Room Per person fra:  670 kr.

Knai Bang Chatt

Kep

Helt nede ved kysten, på det vesle, koselige og luksuriøse hotellet Knai Bang Chatt, møtes du av asiatisk og minimalistisk eleganse. Hotellet har kun 18 rom og en fredelig atmosfære, og det er bare fem minutter å gå til Keps krabbemarked.

De romslige rommene på 25-45 m² ligger vendt mot hagen og er innredet med skrivebord, minibar, garderobeskap, verdiboks, hårføner, gratis Wi-Fi, aircondition og bad.

På hotellets tre restauranter, The Strand, The Lounge og The Sailing Club, kan du nyte lekre retter fra både det lokale og internasjonale kjøkken med stor vekt på friske, økologiske råvarer fra egen hage og lokale dyrkere. I fellesområdene er det store terrasser med behagelige loungemøbler, hvor du kan nyte forfriskninger og den storslåtte utsikten over havet.

Du kan slappe av ved det vakre infinitybassenget med utsikt over Thailandbukta, ta en dukkert på stranden, seile med katamaran, ta seilkurs, benytte resortets terrengsykler eller delta på kokkeskolen. I den lille spaavdelingen på hotellet tilbys det behandlinger med kun de beste naturlige produktene. Du kan melde deg på alle aktivitetene ved ankomst på hotellet.

Pris for oppgradering fra Veranda Natural Resort, per natt:
Classic Room Per person fra:  1.060 kr.

Soriyabori Resort

Kratie

Det lille resortet med bare 26 rom ligger i rolige grønne omgivelser på den vesle, frodige og bilfrie øya Koh Trong. Øya troner vakkert midt i Mekongfloden, bare ti minutter med båt fra Kratie by. De små, vakkert dekorerte trehusene i tradisjonell kambodsjansk stil ligger spredt i en tropisk hage.

Hvert lille hus rommer 1–2 separate og romslige rom (min. 30 m2) med egen inngang. Rommene har en liten balkong eller terrasse og er innredet med skrivebord, takvifte, badekåpe, tøfler, myggnett og en bad- og toalettdel. Hårføner kan lånes i resepsjonen og det er gratis Wi-Fi.

Den koselige restauranten ligger på en overdekket terrasse med utsikt mot hagen og svømmebassenget.  Her trylles det frem lekre retter fra det kambodsjanske og internasjonale kjøkken både til frokost, middag og kvelds. Det finnes også et velassortert vinkart.

Resortet ligger ca. 2,5 km fra elveleiet hvor båten fra Kratie legger til. Avhengig av vannstanden i Mekongfloden går du i tørkeperioden maks. 900 meter over den brede stranden og opp til sykkelstien, der en tuk-tuk kjører deg frem og tilbake fra hotellet. I regntiden, når vannstanden er høy, forsvinner stranden nesten helt, og du slipper å gå over den brede stranden siden båten kan legge til nesten helt oppe ved sykkelstien. Bagasjen din blir fraktet fra elveleiet og helt frem til hotellet.


KNN Resort

Sen Monorom, Mondulkiri

KNN Resort har en enestående beliggenhet i det frodige, kuperte landskapet litt utenfor byen Sen Monorom. De eneste naboene er et par hus, ellers er alt rolig og fredelig.

Resorten består av 42 villaer som alle er omgitt av velpleide hager med palmer og eksotiske trær og busker. Villaene er min. 30m2 store og innredet i enkel stil, med klinkergulv og treinteriør. Alle villaene har WI-FI, aircondition, minibar, safe, elektrisk kjele til te og kaffe og gratis mineralvann på flaske. Rommene har også et lite sitteområde og skrivebord. På badet finner du badekåpe, tøfler, hårtørker og toalettartikler. Alle villaene har også egen veranda, og der kan du sitte og slappe av med en god bok.

Etter en opplevelsesrik dag kan du ta en forfriskende svømmetur i bassenget, der det også er et mindre barnebasseng. Ved bassenget er det naturligvis også solsenger og parasoller så du kan ligge og slappe av i de vakre, fredfylte omgivelsene.

Restauranten har både innendørs og utendørs servering, og her kan du prøve spennende retter fra det velsmakende khmer-kjøkkenet.


Mayura Hill Resort

Sen Monorom, Mondulkiri

Det lille, hyggelige Mayura Hill Resort ligger i rolige og frodige omgivelser midt i det kuperte høylandet, få kilometer utenfor Sen Monorom. De store rommene på minimum 34 m² har aircondition, takvifte, te- og kaffefasiliteter, TV, minibar, safe, gratis Wi-Fi, bad med hårtørker og en liten balkong.

På resortens restaurant serveres det morgen og kveld både lokale og internasjonale retter. På terrassen i hagen ved det deilige svømmebassenget kan du slappe av på en solseng mens du nyter utsikten over åsene. I hagen er det også en liten lekeplass med lekeapparater. Hvis du trenger å forbrenne litt ekstra energi, kan du trimme i treningsrommet.


Baitong Hotel & Resort

Phnom Penh

Baitong Hotel & Resort er en ekte oase i hjertet av Phnom Penh. Hotellet har en flott beliggenhet og er i gangavstand fra severdigheter som Sølvpagoden og templet Wat Phnom, byens kveldsmarked og den berømte gule bygningen som huser Central Market. Ikke langt unna ligger også den travle elvebredden, og her kan du se stedet der elvene Mekong og Tonle Sap møtes.

Hotellet er moderne og lyst innredet, med fine rustikke detaljer – legg spesielt merke til den snodde trappen, søylene og veggene. Flere steder på hotellet er det innredet hyggelige kroker der du kan sitte og slappe av med en god bok.

Den rustikke og moderne designen går igjen på rommene, som er veldig trivelig og hyggelig innredet med varme farger. Alle de105 rommene har aircondition, Wi-Fi, minibar, safe og elektrisk kjele, slik at du kan lage deg en kopp te eller kaffe. På badet finner du badekåpe, tøfler, toalettartikler og hårtørker.

Hagen er en liten oase med massevis av grønne, tropiske planter og til og med palmer og dammer. Her er det fredelig, og roen avbrytes bare av den boblende jacuzzien. Vannet herfra faller som en liten foss i bassenget nedenfor.

Hotellet har også en fin solterrasse med liggestoler, parasoller og svømmebasseng med glassbunn.

Hver morgen får du servert en deilig frokostbuffet på hotellets hovedrestaurant, og den inneholder både vestlige og asiatiske retter. Lunsj eller middag kan du spise på ”Kuang Seafood Restaurant” – en berømt sjømatrestaurant som også finnes i Japan, Korea, Kina, Taiwan – og nå også på Baiting Hotel & Resort i Kambodsja. Her kan du få retter av fisk og skalldyr med restaurantens berømte seafood sauce, første gang laget av Hr. Kuang for evigheter siden. Oppskriften er gått i arv i flere generasjoner.

Når dagen går mot hell, kan du ta en tur innom hotellets hyggelige og stemningsfylte rooftop bar, ”Lantern Bar”. Baren har utsikt over byen. Som navnet antyder er det mange flotte lanterner og levende lys her. Kos deg med en cocktail eller et glass vin mens solen forsvinner bak høyhusene i Phnom Penh. Takterrassen lyses opp av lanternenes skjær mens musikken spiller diskret i bakgrunnen.

Pris for rom oppgradering, per natt:
Deluxe Pluge Pool Per person fra:  425 kr.
Deluxe Garden Terrace Per person fra:  330 kr.

Steung Siemreap Hotel

Siem Reap

Det sjarmerende Steung Siemreap Hotel har en fantastisk beliggenhet i hjertet av Siem Reap. Hotellet ligger i gangavstand fra det gamle markedet Phsar Chas, Wat Preah Prom Rath-tempelet, den livlige pub-gaten og Siem Reap-elven.

Steung Siemreap åpnet tidlig på 1920-tallet, og siden den gang er det blitt renovert i flere omganger. Av respekt for stedets historie har man valgt å beholde den opprinnelige franske kolonistilen. Hotellet består i dag av 76 elegante rom, som alle er innredet med flotte tremøbler, polerte tregulv, lydisolerte franske vinduer og smijernsbalkonger. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, minibar, TV, telefon, safe samt kaffe- og tefasiliteter. På badet finner du badekar, toalettartikler, hårtørker samt badekåpe og tøfler.

Steung Siemreap har dessuten et deilig bassengområde med palmer og tropiske trær, og både liggestoler og parasoller er tilgjengelige.

Ved siden av svømmebassenget finner du hotellets restaurant og bar. Restauranten tilbyr både buffet og à la carte-servering med retter fra både det internasjonale og kambodsjansje kjøkkenet. Baren serverer øl, vin, bobler og fargerike cocktails.

Som gjest på Steung Siemreap har du dessuten adgang til hotellets treningsrom, der du kan drive med kardio- og styrketrening.


Angkor Paradise Hotel

Siem Reap

Angkor Paradise Hotel ligger i hjertet av Siem Reap med kort avstand til lokale markeder og et shoppingsenter. Det er for eksempel en 10 minutters spasertur til det berømte gamle markedet Pethsar Chas, den livlige pub-gaten og det travle nattemarkedet. Det er en ca. 15 minutters kjøretur til Angkor Wat. Hotellet har et deilig svømmebasseng, et lite fitnessenter, restaurant, spa og Wi-Fi i fellesområdene.

De 169 rommene er fordelt på 5 etasjer. Rommene har vakre tregulv i mørke lokale tresorter, bad med separat dusj og badekar, og alle rom har enten balkong eller terrasse. Fasilitetene inkluderer minibar, sikkerhetsboks, flatskjerm-tv med satellittkanaler samt kaffe- og tefasiliteter.

Pris for oppgradering fra Steung Siemreap Hotel:
Deluxe Room, per nat: Per person fra:  110 kr.

Sok San Beach Resort

Koh Rong

I strandkanten på den rolige sørvestsiden av Koh Rong ligger nydelige Sok San Beach Resort. Her lever man livet med sand mellom tærne på en av øyas fineste strender, Long Beach, også kalt Sok San Beach. Resortet har 98 rom og bungalower.

Du bor i en romslig bungalow på min. 70 m², som er innredet med to rom en suite. De to rommene er atskilt av en skyvedør med et soverom og bad på den ene siden og et oppholdsrom med sovesofaer og et annet bad på den andre siden. Det er også aircondition, gratis Wi-Fi, verdiboks, minibar og terrasse med behagelige sittemøbler. Hårføner kan lånes i resepsjonen og badehåndklær utleveres ved bassengbaren.

Om dagen kan du slappe av i solsengene på stranden og nyte en forfriskende drink fra strandbaren, Coconut Beach Bar. Om kvelden kan du se solnedgangen fra Sun Deck Beach Bar. Restauranten, som også ligger på stranden, er åpen både morgen, middag og kveld og serverer et bredt utvalg av khmer-retter, asiatiske og internasjonale retter. Utenfor restaurantens åpningstider kan du alltid få deg litt snacks i baren.

Resortet arrangerer snorkleturer, vandreturer i jungelen, dykking, sportsfiske og øyhopping til naboøya. Turene kan du bestille på resortet når du ankommer. Det aksepteres VISA og MasterCard.

Det er 11 km til Koh Touch, der det er flere forskjellige restauranter og strandbarer. For å komme seg hit er det nødvendig med en taxibåttur på cirka 25 minutter, som er best egnet å ta i dagslys.

Pris for ekstra natt:
Garden Suite Per person fra:  1.180 kr.

The Royal Sands

Koh Rong

Alt går opp i en høyere enhet i dette fantastiske barfotparadiset, som ligger rett på Koh Rongs beste strand Long Beach, også kalt Sok San Beach. Luksusresortet åpnet dørene i 2018 og er gjennomført og smakfullt innredet med en avslappende atmosfære.

De luksuriøse og romslige villaene (min. 79 m²) har alle terrasse med loungemøbler og en fantastisk utsikt over Thailandbukta. Villaene er innredet med super kingsize seng, TV, gratis Wi-Fi, verdiboks, minibar, kaffe-/tefasiliteter, sofa/ekstra seng, badekåper, tøfler og et stort bad med både utendørs og innendørs dusj, samt badekar og toalettartikler.

Du kan starte dagen i den utendørs yogapaviljongen, trene i fitnessenteret eller skjemme deg bort med det brede utvalget av behandlinger i den store spaavdelingen.

I The Chill restaurant, bar og lounge, som ligger ved svømmebassenget, kan du nyte en forfriskende drink eller lekre frokostretter fra det internasjonale kjøkken. Om kvelden serveres det hovedsakelig retter fra grillen og det asiatiske kjøkken.

I Ocean-restauranten serveres det frokost, og om kvelden kan du skjemme bort ganen med lekre internasjonale og asiatiske retter mens du nyter solnedgangen i havet.

Hotellet arrangerer forskjellige utflukter og aktiviteter, som kajakkpadling, snorkleturer, dykking, stand up paddle (SUP), vandreturer i jungelen og til en liten foss, sportsfiske, terrengsykkelturer og øyhopping til de omkringliggende strendene og naboøya.

Pris for oppgradering fra Sok Sand Beach Resort, per natt:
Ocean View Villa Per person fra:  2.410 kr.
Beachfront Villa Per person fra:  2.820 kr.
Helpensjon Per person fra:  1.515 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14