TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Overnatting: Kina

Dong Fang Hotel

Beijing

Dong Fang Hotel ligger sentralt til i et hyggelig, rolig og lokalt område, der du får et godt inntrykk av hverdagens Beijing. Rett utenfor døren finner du små dagligvarebutikker og restauranter der du kan se menneskene som bor i området stå i kø om morgenen. I de små hyggelige gatene rundt hotellet finner du de ikoniske hutong-gatene, fulle av historie og kultur.

Himmelens tempelpark ligger ca. 15 min. gange fra hotellet, og også Den himmelske freds plass og Den forbudte by ligger i nærheten.

Dong Fang Hotel har i alt 288 rom, og alle er innredet i varme farger og med mørke tremøbler. Alle rom har aircondition, Wi-Fi, te- og kaffefasiliteter, TV samt bad med toalettartikler og hårtørker.

Hotellet har en flott bakhage der du kan slappe av og se kinesiske turister drive med tai chi.

På hotellet er det også en kinesisk restaurant. ”Old House 1918 Coffee Shop” serverer vestlige retter.


Jaho Forstar Hotel

Chengdu

I hjertet av Chengdu finner du Jaho Forstar Hotel, som ligger i gåavstand til mange av Chengdus severdigheter, bl.a. Wenshu-klosteret og Tianfu-plassen.

Samtlige av hotellets 170 rom er lydisolerte og med individuelle airconditionanlegg. I tillegg har alle rommene flatskjerm-TV, minibar, vannkoker, et lite kjøleskap og et lite sitteområde med sofa og lenestoler, samt eget bad med hårføner, tøfler og gratis toalettartikler.

Hotellet har egen restaurant, som serverer en kombinasjon av kinesiske og vestlige retter, og eget spa, hvor du kan kjøpe avslappende massasjebehandlinger.

I hotellets døgnåpne resepsjon kan du kjøpe utfluktsturer eller leie sykler for å utforske byen på egen hånd. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.


Peony Hotel

Luoyang

Peony Hotel ligger sentralt i Luoyangs handelsdistrikt, nær restauranter, tehus og Jianhe-elven. Bare få minutters gange fra hotellet finner du Wangcheng Park, som er en av byens største parker. Den er kjent for sine mer enn 10.000 peoner og er et av de viktigste stedene i feiringen av byens verdensberømte årlige peonfestival.

Rommene på hotellet er innredet med elegante møbler i mørkt tre, og alle har Wi-Fi, TV, aircondition, elektrisk kjele og safe. Alle rom har også eget bad med hårtørker og toalettartikler.

På hotellets restaurant kan du få både vestlige og tradisjonelle kinesiske retter, og du kan sette deg i baren og slappe av med en drink etter en begivenhetsrik dag. Du kan også med fordel unne deg en avslappende massasje, en tur i badstuen eller en behandling i skjønnhetssalongen. Hvis du har lyst til å være aktiv, kan du også benytte deg av fitnessfasilitetene eller spille sjakk, poker, biljard eller bordtennis.


Narada Resort Sanya Yalong Bay

Sanya Yalong Bay, Hainan

I utkanten av det luksuriøse området Sanya Yalong Bay finner du det flotte og stilfulle Narada Resort Sanya Yalong Bay. Resorten har en fantastisk panoramautsikt over bukten og ligger rett ved en egen privat sandstrand.

Rommene er pene og komfortable. De har både aircondition, safe, minibar, TV og elektrisk vannkoker til te og kaffe. På badet finner du tøfler, badekåpe, hårtørker og gratis toalettartikler.

Narada Resort er kjent for sitt store bassengområde med flere svømmebassenger og et barnebasseng med en lite vannland. Her ligger alt til rette for både lek og avslapning, og kanskje en drink i poolbaren?

Hvis du foretrekker strandlivet, kan du legge deg på en liggestol på den lyse sandstranden og ta en svømmetur i det behagelig varme turkisblå havet. Her kan du også prøve deg på aktiviteter som windsurfing, snorkling eller vannski.

På resortens spa og wellnesssenter kan du la deg skjemme bort med ulike behandlinger. Hvis du vil holde formen ved like, kan du delta i vanngym og aerobic eller få pulsen opp i resortens velutstyrte treningssenter.

Resorten har egen restaurant der det serveres lekre retter fra både det asiatiske og vestlige kjøkkenet, og bare 5 minutters gange fra resorten ligger det også flere spisesteder.

Om kvelden kan du sette deg på kafeen, der det er live-musikk, eller nyte en cocktail i resortens bar og lounge med flott utsikt til solnedgangen over Sanya-bukten.

Det er gratis Wi-Fi på hele resorten – både på rommene, restauranter og barene samt ved de mange svømmebassengene.

Pris for oppgradering, 3 netter:
Deluxe Sea View Room Per person fra:  685 kr.

Sheraton Sanya Yalong Bay Resort

Sanya Yalong Bay, Hainan

Sheraton Sanya Yalong Bay Resort er både stort, fantastisk og overveldende. Resortet ligger med sin egen private strand i det luksuriøse området Yalong Bay med utsikt over det turkisblå havet.

I nærheten finner du den vakre parken «Yalong Bay Tropic Paradise Forest Park», den fine rosehagen «Yalong Bay Rose Valley» og det lokale mat- og shoppingområdet «Flora Valley». Selve Sanya sentrum ligger omtrent 25 km herfra.

Sheraton har 511 rom, som alle har god plass og er stilfullt innredet med moderne fasiliteter. Her er det både skrivebord, sitteområde med sofa, WI-FI, aircondition, minibar, verdiboks, strykejern og -brett, te-/kaffefasiliteter, TV og telefon. Rommene har også flotte bad med regndusj og separat badekar, hårføner, badekåper og slippers. Ingenting er bedre enn å kunne stå opp om morgenen og sette seg ut på sin private balkong, iført badekåpe med en kopp dampende te i hånden. Her kan du nyte roen, fuglekvitteret og de vakre omgivelsene.

Etter en deilig frokostbuffet i Lotus Café kan du hoppe i badetøyet og legge deg ved ett av de totalt fem svømmebassengene, hvor det også er barnebasseng og en vannpark for de små. Du kan også finne deg en solseng nede på den fine, lyse sandstranden hvor det tilbys forskjellige vannsportaktiviteter.

Lunsjen kan nytes i Lotus Café eller i Baiyun Chinese Restaurant, som serverer lokale spesialiteter fra Hainan og delikate kantonesiske retter.

Er du typen som ønsker å holde deg i form på ferien, har du mulighet til å ta en time på tredemøllen i resortets velutstyrte fitnessrom. For deg som har mer lyst på velvære og avslapping, har resortet både frisørsalong og spaavdeling, som tilbyr forskjellige massasje- og skjønnhetsbehandlinger.

Om kvelden kan du spise i både Lotus Café, Baiyun Chinese Restaurant og Spice Garden. Sistnevnte serverer asiatiske retter og krever reservasjon. Avslutt kvelden med en spasertur gjennom resortets store, frodige hage eller ta en taxi inn til Sanya sentrum og nyt stemningen.

Pris for oppgradering, 3 netter:
Superior Garden View Room Per person fra:  1.300 kr.
Deluxe Sea View Room Per person fra:  1.535 kr.

Jinjiang Metropolo Classiq

Shanghai

Det flotte hotellet Jinjiang Metropolo Classiq ligger i en historisk bygning i Huangpu-området som er kjent for kunst, design, europeisk arkitektur og kulinariske opplevelser. Rett utenfor døren ligger den travle handlegaten Nanjing East Road, og kun 2 minutters gange fra hotellet ligger det populære havneområdet The Bund.

Rommene er flott innredet med rolige farger og har både Wi-Fi, aircondition, safe, kaffe- og tefasiliteter, strykejern- og brett, TV, telefon og gratis mineralvann på flaske. I tillegg er badet utstyrt med dusj, hårtørker og toalettartikler.

Hotellet har dessuten bar og restaurant, og hver morgen serveres det en innholdsrik frokostbuffet.


ManXin Hotel (Xi'an Bell Tower)

Xi’an

Xi’an er en smeltedigel av kulturer! Byen yrer av liv, og du skal bo midt i sentrum, på det flotte nyåpnede (2018) hotellet ManXin, som er det gamle Xi’an Bell Tower Hotel.

Hotellet ligger i gangavstand til byens interessante severdigheter, bl.a. klokketårnet, trommetårnet, den gamle bymuren og det travle muslimske området av byen.

Hotellets 130 rom er lyse og moderne innredet. Alle rom har aircondition, Wi-Fi, kabel-TV, minibar, elektrisk kjele og eget bad med gratis toalettartikler.

På hotellets frokostrestaurant venter det hver morgen en stor og innholdsrik frokostbuffet med både vestlig- og kinesiskinspirerte retter.

Utenfor hotellet finner du restauranter og fantastiske shoppingmuligheter.


Ramada Xi’an Bell Tower Hotel

Xi’an

Ramada Xi’an Bell Tower Hotel ligger i hjertet av Xi’an og i gåavstand til både Klokketårnet, Trommetårnet, den gamle bymuren og det muslimske kvarteret, hvor det yrer av liv. Utenfor hotellet finner du restauranter og fantastiske shoppingmuligheter.

Ramada Xi’an Bell Tower Hotel har i alt 170 flotte rom, som alle er utstyrt med WI-FI, aircondition, minibar, te-/kaffefasiliteter, strykebrett og -jern, samt bad med hårføner og toalettartikler.

Hotellet har restaurant som serverer frokost, lunsj og middag.

Andre fasiliteter omfatter et fitnessrom.


Skytel Hotel

Xian

Skytel Hotel har en flott beliggenhet innenfor Xi’ans gamle bymur, og kan nesten ikke ligge mer sentralt. I gåavstand fra hotellet finner du Klokketårnet, Trommetårnet og Det muslimske området med basaren, Den store moskeen og de mange gatekjøkkenene i gaten Huimin Jie. I tillegg er hoteller omgitt av restauranter og shopping i verdensklasse.

Hotellet har i alt 175 komfortable rom fordelt på 7 etasjer. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, TV, kjøleskap, telefon, safe, te- og kaffefasiliteter samt bad med hårtørker og toalettartikler.

Hotellet har te-lounge og en restaurant der det serveres frokost, lunsj og middag.

Andre fasiliteter på hotellet inkluderer treningsrom, sauna og massasjerom.


New West Street Hotel – Grand Wing

Yangshuo

New West Street Hotel ligger bare 10 minutters gange fra Yangshuo sentrum og kun få skritt unna den berømte West Street, der østens og vestens kultur flyter sammen og blir til ett. Rett overfor hotellet finner du den vakre Yangshuo Park, hvor du kan se lokalbefolkningen praktisere tai-chi om morgenen, eller du kan ta trappene opp til pagoden på kalksteinsfjellet og nyte utsikten over byen og de frodige klippene som omgir den.

Hotellet har til sammen 142 elegante rom, som er innredet med møbler i fint, mørkt tre og dekorative gulvtepper og malerier. Alle rommene er utstyrt med Wi-Fi, TV, aircondition, telefon, kjøleskap og oppbevaringsboks. Det er også privat bad med hårføner og toalettartikler.

I hotellets restaurant serveres det kontinental frokost, og her kan du også spise lunsj og middag og nyte tradisjonelle kinesiske retter. Etter en spennende dag med masse inntrykk kan du slappe av med en drink i hotellets bar, som er åpen døgnet rundt.


Yangshuo Mountain Retreat

Yangshuo

Litt utenfor Yangshuo ligger det fredelige Yangshuo Mountain Retreat i vakre omgivelser med frodige trær og grønne kalksteinsklipper ved Yulong-flodens bredde. Her kan du virkelig finne indre ro mens du absorberer den praktfulle naturen.

De stilfulle rommene er innredet med tradisjonelle kinesiske senger og beroligende farger på veggene. På hvert rom er det aircondition, minibar, verdiboks, Wi-Fi og privat bad, men ikke TV eller telefon, slik at du bedre kan nyte de vakre og avslappende omgivelsene.

Hotellets restaurant serverer både lokale spesialiteter og vestlige favoritter, og alt er laget av friske råvarer fra nærområdet. Du kan velge å spise den deilige maten inne i restauranten, eller sette deg ved et av spisebordene ved elvebredden og nyte naturen.

I hotellets Bamboo Bar kan du sette deg i de fine bambussofaene i loungeområdet og spille brettspill, lese en bok eller lytte til avslappende musikk mens du nipper til en av de mange ulike drinkene fra baren. Om sommeren kan du avkjøle deg med den kalde luften fra barens aircondition, og om vinteren kan du la varmen fra peisflammene omfavne deg.

Pris for oppgradering:
Rearview room, 3 netter Per person fra:  655 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16 Fredag fra 10-14

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.