TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Overnatting: Zanzibar

Ocean Paradise Resort

Kiwengwa Beach

Beliggende mellom svaiende kokospalmer og langstrakte, hvite strender på Zanzibars maleriske nordøstlige kyst og med utsikt over det turkisblå Indiske hav, finner du Ocean Paradise Resort med fint anlagte hager og Zanzibars største basseng.

Resortet består av runde hytter bygget i tradisjonell afrikansk stil. Alle rom er vendt mot sjøen og har balkong og innrettet med aircondition, myggenett, TV, telefon, minibar samt selvsagt bad med dusj, toalett og hårføner. Ocean Paradise Resort har tre restauranter som tilbyr retter av høy kvalitet og her brukes kun det beste av lokale og importerte produkter. Alle tre restauranter har fantastisk utsikt over resortet samt det Indiske hav.

På resortet er det et dykkerfirma som organiserer dykkerturer. I tillegg er det mulighet for andre aktiviteter, som for eksempel surfing, seiling og kajakk.

For dem som vil være aktive har Ocean Paradise Resort et fullt utstyrt treningssenter og man kan spille beachvolley, biljard og bordtennis.

Gjester har mulighet til å bruke det multifunksjonelle spasenteret, som består av 4 behandlingsrom, damprom, badstue, 2 ferskvannsboblebad, hudpleie boutique, treningssenter og salong.

“All Inclusive” består av følgende:

Frokost, lunsj og middag som serveres i hovedrestauranten.

Mineralvann, juice, milkshakes, lokale øl og viner, utvalgte “mocktails”, dagens cocktail, vanlig te og kaffe.

Vær oppmerksom på at drikkevarer er tilgjengelige det meste av dagen – men ikke døgnet rundt. Nøyaktige tider opplyses ved ankomst på hotellet.

Vær oppmerksom på at Ocean Paradise Resort er stengt fra 15.04.24 – 01.05.24 & 28.04.25 – 28.05.25.

Pris for rom oppgradering, pr. natt:
Superior Garden Room inkl. halvpensjon Per person fra:  90 kr.
Superior Room inkl. halvpensjon Per person fra:  450 kr.
Superior Seafront Room inkl. halvpensjon Per person fra:  1.065 kr.
Pris for pensjon, pr. natt:
Helpensjon Per person fra:  300 kr.
All inclusive Per person fra:  500 kr.
Pris for oppgradering fra Spice Island Hotel & Resort, pr. natt:
Standard Garden Room inkl. halvpensjon Per person fra:  240 kr.
Superior Garden Room inkl. halvpensjon Per person fra:  330 kr.
Superior Room inkl. halvpensjon Per person fra:  695 kr.
Superior Seafront Room inkl. halvpensjon Per person fra:  1.310 kr.

Spice Island Hotel & Resort

Jambiani Beach

Uansett om du kommer til Zanzibar etter en safaritur eller en vandring til toppen av Kilimanjaro trenger du avslapning, hyggelig stemning, velvære, god mat, massasje og bading i havet. Alt dette finner du på Spice Island Hotel & Resort, som ligger på den sydøstlige delen av Zanzibar.

Dette familieeide hotellet er innredet i klassisk Zanzibar-stil, har egen privat strand og ligger i en stor botanisk hage med mer enn 3 000 eksotiske planter, trær og blomster.

Resorten preges av feriestemning og avslapning. Fellesområdene er utrolig hyggelige, og hele resorten har en spesiell “vibe”, som gjør at man straks føler seg helt avslappet og velkommen.

Restaurant- og lounge-området er innredet med myke sofaer, stoler og daybeds. Med den hyggelige stemningen og den flotte utsikten til stranden og havet er det vanskelig å rive seg løs herfra, og vi spår at dette vil bli et av dine yndlingssteder på resorten. Lån en bok i biblioteket eller ta en lur i brisen fra havet.

Hvis du klarer å rive deg løs fra loungen, kan du rusle ut på den lange moloen og nyte enda mer utsikt og havbris – og en god kopp kaffe i den hyggelige loungebaren i enden av moloen. Ved lavvann kan du hoppe i havet fra badetrappen på moloen – og deretter nyte en kald drink og en snack i baren.

Hvis du har lyst på litt aktivitet, kan du svømme i bassenget eller få deg litt ekstra spenning i ferien ved f.eks. å leie en sykkel og sykle til den lille byen Jambiana som ligger nær hotellet eller kanskje til byen litt lenger nord, Paje. Få kilometer fra hoteller ligger det også en dryppsteinshule som er et besøk verdt.

I det lille spaet kan du få myknet opp musklene etter Kili-trekket eller safarituren.

På hotellets restaurant serveres det velsmakende lokale retter med fisk og skalldyr samt et utvalg retter fra det afrikanske, indiske og arabiske kjøkkenet. Maten er nylaget og god. Frokosten serveres i form av en buffet med egg og pannekaker som serveres rett fra kjøkkenet, tilberedt akkurat som du ønsker.

Hotellet har 34 rom som er fordelt på bungalower av forskellige størrelser. Det er to rom i hver bungalow – hvert rom har egen inngang og en hyggelig terrasse. Rommene er innredet med tradisjonelle møbler, eget bad, aircondition, safe og et lite sitteområde som gir optimal komfort.

Det er gratis Wi-Fi i alle fellesområdene.

Pris for pensjon per natt:
Fra halvpensjon til helpensjon Per person fra:  310 kr.

Sultan Sands

Kiwengwa Beach

Få meter fra den kritthvite standen og det turkisblå havet ligger hotellet Sultan Sands. Fra bassenget, restauranten og den hyggelige baren er det fantastisk utsikt over havet – bare forstyrret av vakre palmer.

Alle hotellets 100 rom ligger i en kjempestor, tropisk hage som er full av duftende trær og eksotiske blomster. Overalt der du går er det fuglekvitter og blomsterduft.

Servicenivået er høyt, og det tilbys massevis av aktiviteter her. Hvis du blir lei av å ligge ved det store bassenget eller i skyggen av en palme, kan du prøve deg på windsurfing, spille strandvolleyball eller kanskje få en avslappende massasje i det deilige spaet. Noen av hotellets fasiliteter er på søsterhotellet, “Bluebay Beach Resort”, som nesten er bygd sammen med Sultan Sands.

Hotellet har også en butikk med fine suvenirer, og det er gratis Wi-Fi i fellesområdene.

Hotellet har 80 standardrom.

24 av standardrommene ligger i 6 toetasjers hus litt oppover en bakke ved siden av resepsjonen. I hvert hus ligger det 4 rom, alle med egen terrasse eller balkong med plass til å slappe av og lese en bok. Disse rommene har et eget, rolig bassengområde som vanligvis kun brukes av gjestene i disse rommene, men man kan naturligvis også enkelt og raskt vandre ned til det store fellesbassenget eller til stranden.

56 av standardrommene ligger i runde hytter bygd i ekte afrikansk stil med stråtak. Det er to rom i hver hytte, men rommene har egen inngang fra hver sin side av hytta, så det føles som om man har sin egen hytte. Alle rommene har egen terrasse og er fint innredet med god plass. Du er bare et par minutters gange fra bassenget og stranden.

De siste 20 rommene ligger som egne små hytter, like ved restauranten og bare et steinkast fra stranden. Felles for disse hyttene er dessuten at alle har egen, stor veranda og adgang til et privat basseng (med havutsikt) som kun kan brukes av gjester på disse rommene. Alle hyttene ligger rett ved stranden, restauranten, baren og både det private bassenget og det store fellesbassenget.

“All Inclusive” består av følgende:

Frokost, lunsj og middag som serveres i hovedrestauranten.

Mineralvann, juice, lokale øl og vin, utvalgte cocktails og “mocktails”, vanlig te og kaffe.

Vær oppmerksom på at drikkevarer er tilgjengelige det meste av dagen – men ikke døgnet rundt. Nøyaktige tider opplyses ved ankomst på hotellet.

Pris for oppgradering fra Ocean Paradise Resort, pr. natt:
Baobab Room inkl. all inclusive Per person fra:  240 kr.
Pwani Room inkl. all inclusive Per person fra:  415 kr.
Bahari Room inkl. all inclusive Per person fra:  770 kr.
Pris for oppgradering fra Spice Island Hotel & Resort, pr. natt:
Baobab Room inkl. all inclusive Per person fra:  480 kr.
Pwani Room inkl. all inclusive Per person fra:  655 kr.
Bahari Room inkl. all inclusive Per person fra:  1.010 kr.
Oppgraderingsmuligheter til andre hoteller

Zuri Zanzibar

Kendwa

På Zanzibars vakre vestkyst – med utsikt til Det indiske havets asurblå vann – ligger det 5-stjerners Zuri Zanzibar.

”Zuri” betyr ”vakker” på Swahili, og du vil ikke bli skuffet når du kommer til dette hotellet.

Zuri Zanzibar er nærmest bygd i sitt eget lille mikro-univers. De 55 bungalowene, suitene og villaene ligger spredt i en stor tropisk hage, med utsikt over havet. Hotellet har sin egen krydderhage, og der kan du bli nærmere kjent med noen av de krydderne Zanzibar er så kjente for.

Innredningen i alle bungalowene er inspirert av moderne afrikansk arkitektur og har fokus på bærekraft. Her finner du alt du ønsker: egen stor og fint møblert terrasse, innen- og utendørs bad, te- og kaffefasiliteter, gratis Wi-Fi, aircondition, flatskjerm-TV osv., men samtidig er stemningen her utrolig avslappet og vennlig.

Stranden er perfekt. Sanden er hvit, havet turkisblått og pga. havbunnens utforming er stranden her langt mindre påvirket av tidevannet enn det man kan oppleve andre steder på øya.

Hotellet har 3 restauranter og 3 barer, men det er naturligvis også mulig å spise på din egen terrasse, hvis du foretrekker det.

Ta en tur i spaet eller bli med på en yogatime. Svøm noen lengder i det 32 meter lange evighetsbassenget med utsikt til havet. I krydderhagen tilbys det matlagingskurs – eller du kan ta med deg en bok og nyte en stille stund i en av de mange hyggelige krokene som er laget rundt omkring i haven. Hvis du har glemt boken, kan du låne en i hotellets bibliotek – hvis du da ikke heller vil ta en tur til vannsportsenteret, der du kan leie både snorkle- og dykkerutstyr og bestille forskjellige båtturer.

Zuri Zanzibar er en ekte luksusperle.

Hvis du ønsker å oppgradere til Zuri Zanzibar, anbefaler vi at du bestiller i god tid, for dette hotellet er svært populært.

Vær oppmerksom på at Zuri Zanzibar er stengt fra 01.05.24 – 31.05.24.

Pris for oppgradering fra Ocean Paradise Resort, pr. natt:
Bungalow inkl. halvpensjon, 1/4 - 31/5 Per person fra:  2.060 kr.
Bungalow inkl. halvpensjon, 1/6 - 30/6 & 1/11 - 22/12 Per person fra:  3.299 kr.
Bungalow inkl. halvpensjon, 10/1 - 31/3 & 1/07- 31/10 Per person fra:  4.950 kr.
Bungalow inkl. halvpensjon, 23/12 - 09-01 Per person fra:  6.175 kr.
Pris for oppgradering fra Spice Island Hotel & Resort, pr. natt:
Bungalow inkl. halvpensjon, 1/4 - 31/5 Per person fra:  2.299 kr.
Bungalow inkl. halvpensjon, 1/6 - 30/6 & 1/11 - 22/12 Per person fra:  3.550 kr.
Bungalow inkl. halvpensjon, 10/1 - 31/3 & 1/07- 31/10 Per person fra:  5.175 kr.
Bungalow inkl. halvpensjon, 23/12 - 09-01 Per person fra:  6.450 kr.

The Residence

Kizimkazi

Drømmer du om avslappet og uforstyrret luksusferie på Zanzibar? Da skal du bo på The Residence.

Dette er klassiske fem stjerner, på sitt beste!

Luksusresorten ligger på øyas sørvestlige kyst – bare vel en times kjøring fra den internasjonale flyplassen – men i en helt annen verden. Omgitt av en stor tropisk hage og med utsikt til kokospalmer som vaier i vinden på den kilometerlange, hvite sandstranden finner du 66 private og eksklusive villaer.

De praktfulle villaene har oppholdsrom, soverom, bad og en stor terrasse med eget basseng. De er smakfullt innredet, med dempede farger og mørke mahognimøbler i klassisk Zanzibar-stil. Her har du luft og god plass rundt deg, og du kan nesten merke hvordan roen senker seg idet du kommer inn i villaen. Her finner du alt det du trenger: TV, aircondition, Wi-Fi, safe, utendørs- og innendørsdusj, badekar, te- og kaffefasiliteter osv. Når du slår opp dørene til din private terrasse, finner du både solsenger og eget basseng. Utenfor døren står sykler du kan bruke hvis du har lyst til å dra på oppdagelsesferd i området rundt.

Vi tror nok likevel at du vil tilbringe det meste av tiden på resorten – her er det nemlig alt du kan ønske deg! Resorten har to restauranter og to barer, og barene serverer også småretter og snacks. Mot en ekstraavgift kan du også velge å få maten servert i din egen villa.

Evighetsbassenget er enormt, og har glass-”vegg” ut mot havet. Den 150 meter lange jettyen lokker med cocktails og øyas flotteste solnedgang etter en dag med tennis, spa, kajakkpadling, soling, volleyball, avslapping i skyggen, “reef-walk”, mange is ved bassenget – og kanskje et besøk til den lokale delfinkolonien.

Det er god plass til barna, og de har sin egen ”Kid’s Club”, der det arrangeres alt fra baking og fletting av hår til kurs i hvordan man hjelper hjemløse dyr. Siden alle villaer har sitt eget basseng – og ligger spredt utover i den store tropiske hagen – er dette et fantastisk avslappende sted, både for barnefamilier og nygifte på bryllupsreise.

Pris for oppgradering fra Ocean Paradise Resort, pr. natt:
Luxury Garden Villa inkl. halvpensjon Per person fra:  1.835 kr.
Luxury Ocean Front Pool Villa inkl. halvpensjon Per person fra:  2.835 kr.
Pris for oppgradering fra Spice Island Hotel & Resort, pr. natt:
Luxury Garden Villa inkl. halvpensjon Per person fra:  2.075 kr.
Luxury Ocean Front Pool Villa inkl. halvpensjon Per person fra:  3.050 kr.

Zanzi Resort

Kama

Det er bare å innrømme det. Vær forberedt på litt “hompetitten, hompetutten” på veien til Zanzi Resort. Grusveien er humpete og full av hull. Men anstrengelsene er helt klart verdt det: for der veien slutter ligger et lite paradis!

Hvis du vil ha et uforstyrret og privat opphold, skal du velge Zanzi.

Personalet gjør alt for at du skal få et flott opphold, men slik at nesten er usynlige helt til du mangler eller trenger noe. Da er de der, og i utgangspunktet er alt mulig. Hvis du bestiller stedets private dhow, kan du ta deg en privat båttur. Hvis du vil spise på terrassen din, ringer du bare til restauranten, så kommer maten til deg – og det koster naturligvis ikke noe ekstra. Her er det ingen fast tid du må spise frokost på.

Hvis du velger å spise i restauranten, kan du glede deg til en hyggelig og romantisk opplevelse med diskret musikk og dempet belysning. Kokken er kreativ, og maten er virkelig deilig! Vin- og cocktailmenyen er stor, og her lager de den beste kaffen du kan forestille deg!

Resorten har kun 13 bungalower/villaer fordelt på 4 garden-bungalower, 1 family garden-bungalow, 4 ocean view-villaer og 4 ocean access-villaer. Alle de små husene har sin egen, private hage med stoler, bord og solsenger. De ligger spredt ut over et meget stort område, og det er god avstand mellom husene, så privatlivets fred er garantert. Både bungalowene og villaene har naturligvis alt du måtte trenge: aircondition, minibar, flatskjerm-TV, te- og kaffefasiliteter, safe og lekre toalettartikler.

Alle villaene har eget basseng med god størrelse. Bungalowene har et felles basseng, men det har man ofte helt for seg selv fordi det bare er gjestene i bungalowene som bruker det.

Ocean view-villaer har – som navnet antyder – utsikt til det vakre, turkisblå havet. Ocean access-villaer har en egen trapp, så ved høyvann kan du gå rette fra villaen og ned i havet.

Stranden er liten, og ved lavvann kommer klippene til syne. Takket være den 100 meter lange moloen kan du likevel bade – og blir du tørst etter svømmeturen, ringer du bare til baren fra moloen og så kommer det raskt en kelner med en kald øl.

Solnedgangen er fenomenal fra moloen, og det er ikke uvanlig å se delfiner her tidlig om morgenen eller sent på ettermiddagen.

Dette stedet er lite, og derfor anbefaler vi at du bestiller i veldig god tid (min. 6–8 måneder før avreise) hvis du ønsker å oppgradere til Zanzi.

Vær oppmerksom på at Zanzi Resort er stengt fra 24.04.25 – 06.05.25.

Pris for oppgradering fra Ocean Paradise Resort, pr. natt:
Ocean View Villa Per person fra:  3.495 kr.
Ocean Access Villa Per person fra:  4.200 kr.
Pris for oppgradering fra Spice Island Hotel & Resort, pr. natt:
Ocean View Villa Per person fra:  3.695 kr.
Ocean Access Villa Per person fra:  4.450 kr.

Riu Palace Zanzibar

Nungwi Beach

Riu Palace Zanzibar er et 5-stjerners hotell som ligger på Zanzibars nordvestlige kyst ned mot en av øyas vakreste strender med hvit, finkornet sand og turkisfaget, klart vann, Nungwi Beach. Hotellet ligger i en tropisk have som er full av  palmer og eksotiske blomster.

Hotellet er inspirert av Zanzibars afrikanske hjerte og øyas arabiske historie. Rommene er på hele 45 m² og har en 12 m² stor balkong eller terrasse, og der er det  fantastisk utsikt over hagen og Det indiske hav. Rommene er innredet i moderne stil med preg av Afrika og varme jordfarger. Alle rom har himmelseng med myggnett, klimaanlegg, takvifte, telefon, TV, WiFi, minibar, sikkerhetsboks, CD/DVD-spiller samt te- og kaffekoker.

På restauranterne serveres det utsøkte tradisjonelle og internasjonale retter, og i barene kan du nyte fargerike cocktails. Det er også en vannpipelounge der du virkelig får føling med den arabiske stemningen.

Om dagen kan du slentre gjennom den frodige hagen, ta en forfriskende dukkert i svømmebassenget, la deg skjemme bort i spaavdelingen, boltre deg i det klare vannet eller dykke og utforske Zanzibars fargerike undersjøiske verden.

“All Inclusive” består av følgende:

Frokost, lunsj og middag som serveres i hovedrestauranten. Mulighet for middag i “Krystal” Fusion Restaurant, Steakhouse og fiskerestauranten (bordbestilling er påkrevd).

Utvalgte drikkevarer døgnet rundt. Minibar på rommet.

Observera att hotellet bara är för gäster över 18 år.

Pris for oppgradering fra Ocean Paradise Resort, pr. natt:
Junior Suite inkl. all inclusive Per person fra:  1.715 kr.
Pris for oppgradering fra Spice Island Hotel & Resort, pr. natt:
Junior Suite inkl. all inclusive Per person fra:  1.955 kr.

Bluebay Beach Resort

Kiwengwa Beach

Bluebay Beach Resort er søsterhotellet til Sultan Sands. Det ligger også kun få meter fra stranden og har en vakker utsikt.

Hotellets spa-avdeling ble innrettet i 2008. Der tilbys det massasje. Det er innrettet en avdeling spesielt for par. Her tilbys også ansiktsbehandling, dampbad, m.m.

Hotellet har selvfølgelig et deilig stort basseng med boblebad, og et barnebasseng til de minste. Det er direkte adgang til Det indiske hav. Hotellet har tilknyttet et dykkesenter. Ønsker du å benytte dykkesenteret, skal du huske å ha med deg dykkerbeviset ditt.

Pris for oppgradering fra Ocean Paradise Resort, pr. natt:
Junior Suite inkl. halvpensjon Per person fra:  1.715 kr.
Pris for oppgradering fra Spice Island Hotel & Resort, pr. natt:
Junior Suite inkl. halvpensjon Per person fra:  1.955 kr.

Sandies Baobab Beach

Nungwi Beach

På Zanzibars nordspiss finner du den fantastiske resorten Sandies Baobab Beach, som ligger rett ved den praktfulle hvite sandstranden Nungwi og det turkisblå havet. Resortens restaurant, svømmebasseng og poolbar vender ut mot stranden og har derfor alle fenomenal utsikt over Det indiske hav.

Resortens 103 værelser er omgitt av eksotiske trær og er elegant innredet i lyse farger med mørkt tre. Alle rom har myggnett over sengen, garderobe, aircondition, safe, telefon og egen liten terrasse eller balkong og bad med walk-in-dusj.

På restauranten The Beach Gallery kan du beundre den vakre havutsikten mens du koser deg med de mange rettene i frokost-, lunsj- og middagsbuffeten. Her er det noe for enhver smak, med alt fra lokale til internasjonale retter og middelhavsretter. Restauranten lager dessuten temamiddager hver uke, som bl.a. inkluderer en tradisjonell afrikansk middag.

Slapp av og bruk dagene her på resorten til å lese en god bok ved svømmebassenget, nyt utsikten til Det indiske hav eller delta i noen av hotellets mange forskjellige aktiviteter, som f.eks. snorkling, beachvolleyball, strandfotball og dart. Du kan også kjøpe en avslappende wellnessopplevelse i Mvua African Rain Spa.

Det er gratis Wi-Fi i hotellets fellesområder.

All inclusive inkluderer følgende:

 • Velkomstdrink
 • Frokost-, lunsj- og middagsbuffet i restauranten The Beach Gallery
 • Alkoholfrie drikkevarer, juice, lokalt øl, utvalgte viner, kaffe og te fra kl. 10.00 til 24.00 i poolbaren
 • Utvalgte drikkevarer med alkohol og cocktails etter kl. 18.00 i poolbaren
 • Snacks mellom måltidene i poolbaren
 • Strandhåndklær og solsenger
 • Kveldsunderholdning med dans, musikk og akrobatikk
 • Mulighet til å delta i aktiviteter som for eksempel beachvolleyball, strandfotball og dart

Pris for oppgradering fra Ocean Paradise Resort, pr. natt:
Garden Room inkl. all inclusive Per person fra:  910 kr.
Family Room/Garden Junior Suite (min 4 person) inkl. all inclusive Per person fra:  1.115 kr.
Pris for oppgradering fra Spice Island Hotel & Resort, pr. natt:
Garden Room inkl. all inclusive Per person fra:  1.150 kr.
Family Room/Garden Junior Suite (min 4 personer) inkl. all inclusive Per person fra:  1.355 kr.

Diamonds Mapenzi Beach

Kiwengwa Beach

På Zanzibars nordøstlige kyst ligger den firestjerners all inclusive resorten Diamonds Mapenzi Beach.

Resorten består av 87 bungalower med stråtak, som enten ligger i den store tropiske hagen eller bokstavelig talt PÅ stranden. Mellom stranden og restauranten øverst oppe ligger det flotte bassengområdet. Her finner du også hotellets spa.

Diamonds Mapenzi Beach er perfekt for deg som drømmer om en all-inclusive-resort til en overkommelig pris. Her er det massevis av aktiviteter og mulighet for utflukter, men du kan naturligvis også bare slappe av på stranden eller ved bassenget.

Aktivitetene inkluderer blant annet tennis, windsurfing, snorkling og dart.

Rommene på resorten er innredet i østafrikansk stil med tremøbler og lyse farger på veggene. Alle rom har myggnett, aircondition, safe, minibar og te- og kaffefasiliteter. I tillegg har de egen veranda.

All inclusive inkluderer:

 • Velkomstdrink
 • Frokost, lunsj og middag på The Palm Restaurant
 • Alkoholfrie drikkevarer, juice, lokalt øl, utvalgte viner, vann, te og kaffe til måltidene
 • Lunsj på Ocean Reef Beach Grill
 • Middag på Ristorante Pizzeria Nakupenda
 • Snacks, alkoholfrie drikkevarer, juice, lokalt øl, utvalgte viner, te, kaffe, mineralvann og visse cocktailer i Hibiscus Pool Bar fra klokken 10.00-24.00.
 • Snacks, alkoholfrie drikkevarer, juice og øl i Upepo Bar fra klokken 10.00-18.00
 • Følgende aktiviteter: vann-aerobic, stretching, windsurfing (30 minutter pr. dag), kano (30 minutter pr. dag), strandvolleyball, strandfotball, bordtennis, dart, tennisbaner, kveldsunderholdning, diskotek
 • Strandhåndklær, solstoler og parasoller
 • Wi-Fi i lobbyområdet

To barn under 12 år bor gratis i Superior Room & Beach Villa sammen med to voksne.

Pris for oppgradering fra Ocean Paradise Resort, pr. natt:
Superior Room inkl. all inclusive Per person fra:  600 kr.
Beach Villa inkl. all inclusive Per person fra:  1.115 kr.
Pris for oppgradering fra Spice Island Hotel & Resort, pr. natt:
Superior Room inkl. all inclusive Per person fra:  850 kr.
Beach Villa inkl. all inclusive Per person fra:  1.355 kr.

Z Hotel Zanzibar

Nungwi Beach

På nordspissen av Zanzibar, på den berømte stranden Nungwi, finner du det flotte boutique-hotellet Z Hotel.

Nyt den avslappende og intime stemningen på dette stedet, som spesielt henvender seg til par og mindre grupper. Hotellets nedre aldersgrense er 16 år. Stranden er kritthvit, havet lunt og klart, og den lille byen Nungwi har både små kafeer, massevis av handlemuligheter og et godt tilbud av aktiviteter.

Her er det kun 40 rom, og alle er innredet med kunst på veggene, fargerike puter og lampeskjermer som skaper en hyggelig kontrast til møblene av palmetre. Hvert rom har sitt eget særpreg. Alle rom har aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og Wi-Fi. I tillegg har de egen balkong/terrasse.

Hotellets to restauranter ligger med flott utsikt til stranden og det turkisblå havet. Her kan du nyte god mat og drikke sammen med den fantastiske utsikten over Det indiske hav. Den ene restauranten serverer lette asiatisk-inspirerte retter og klassisk kafémat, mens hovedrestauranten tilbyr en spennende meny med nyfortolkninger av det afrikanske og europeiske kjøkkenet samt alt godt fra havet. I øverste etasje serveres det cocktails – det perfekte stedet å beundre solnedgangen. Det er også her på toppen av hotellet at du finner yoga-senteret.

Svøm i det store bassenget, gå en tur på stranden, les en god bok i skyggen av en parasoll eller få en velgjørende massasje på hotellets lekre spa.

Vær oppmerksom på at Z Hotel er stengt fra 15/4/24 til 31/5/24

Pris for oppgradering fra Ocean Paradise Resort, pr. natt:
Garden Room inkl. halvpensjon Per person fra:  860 kr.
Seaview Room inkl. halvpensjon Per person fra:  1.200 kr.
Pris for oppgradering fra Spice Island Hotel & Resort, pr. natt:
Garden Room inkl. halvpensjon Per person fra:  1.099 kr.
Seaview Room inkl. halvpensjon Per person fra:  1.450 kr.

Karafuu Beach Resort & Spa

Pingwe Beach

Allerede når du ankommer på Karafuu Beach Resort & Spa vet du at her blir det godt å være. Den store, åpne resepsjonen tar imot deg på en elegant måte, og rett der ute venter den kritthvite sandstranden og det turkisblå havet.

Den femstjerners resorten Karafuu har en fantastisk beliggenhet: rett på stranden på Zanzibars østkyst. Hotellet består av 135 rom i forskjellige kategorier, så her er det noe for enhver smak. Alle rom har naturligvis aircondition, minibar, safe og te- og kaffefasiliteter.

Rommene og villaene er bygget rundt det store fellesområdet, med resepsjonen, hovedrestauranten, baren, butikken osv. som et naturlig sentrum for hele hotellet. Karafuu har også flere svømmebassenger, et flott spa, tennisbaner og dykkersenter, så her vil du ikke kjede deg. Du kan også gjerne ta med deg barna, for i Kids Club er det mye lek og moro.

Her er det i alt 4 restauranter, og er du seafood-fan, må du ikke gå glipp av en kveld på Le Grand Bleu. Restauranten ligger helt nede ved stranden, og en middag i måneskinn her, med utsikt til det rolige havet, er utrolig romantisk. Husk å bestille bord – det er rift om plassene!

Som et av bare få steder her på østkysten har Karafuu bygget en gangsti fra stranden og over korallene, så selv ved lavvann kan du komme deg ut til vann som er dypt nok til å bade i.

“All Inclusive” består av følgende:

Frokost, lunsj og middag som serveres i hovedrestauranten.

Mineralvann, juice, lokale øl og vin, utvalgte cocktails og “mocktails”, vanlig te og kaffe.

Vær oppmerksom på at drikkevarer er tilgjengelige det meste av dagen – men ikke døgnet rundt. Nøyaktige tider opplyses ved ankomst på hotellet.

Pris for oppgradering fra Ocean Paradise Resort, pr. natt:
Bondeni Room inkl. halvpensjon Per person fra:  50 kr.
Masai Room inkl. halvpensjon Per person fra:  175 kr.
Cottage Room inkl. halvpensjon Per person fra:  345 kr.
Pris for oppgradering fra Spice Island Hotel & Resort, pr. natt:
Bondeni Room inkl. halvpensjon Per person fra:  240 kr.
Masai Room inkl. halvpensjon Per person fra:  420 kr.
Cottage Room inkl. halvpensjon Per person fra:  585 kr.
Pris for pensjon per natt:
All inclusive Per person fra:  600 kr.

Park Hyatt Zanzibar

Stone Town

Det ekstravagante Park Hyatt Zanzibar har en storartet beliggenhet ved vannkanten i hjertet av Stone Town, og er dermed det perfekte utgangspunktet for å oppleve byens historiske og kulturelle severdigheter, i tillegg til de lokale markedene med fargerike og velduftende råvarer.

Hotellet består av 67 store rom hvor eleganse, modernitet og lokale elementer flyter sammen og blir til ett. Alle rommene har aircondition og mørkleggingsgardiner, slik at du kan sove ekstra godt etter en begivenhetsrik dag i den livlige byen. Det finnes også sikkerhetsboks, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar, kaffe- og tefasiliteter og muligheter for romservice. På hvert rom er det dessuten eget bad med både dusj, badekar og hårføner.

Med en fortryllende utsikt over den lokale stranden, det livlige havnemiljøet og Det indiske hav med sine tradisjonelle dhow-båter, er hotellets svømmebasseng det ideelle stedet å nyte et morgenbad eller en oppfriskning etter en dag med opplevelser i Stone Town. Du kan også velge å ta en tur til hotellets fitnessenter, eller skjemme deg bort med en av de mange deilige spabehandlingene som hotellet tilbyr.

Pris for oppgradering fra Tembo Hotel:
2 netter Per person fra:  3.900 kr.
Andre hoteller

Langi Langi Beach Bungalows

Nungwi Beach

Turistklassehotellet Langi Langi Beach Bungalows ligger i Nungwi på Zanzibars nordkyst ut mot Det indiske hav med sitt turkisblå vann og kritthvite sandstrender.  Her kan man bade døgnet rundt, for  stranden er ikke påvirket av tidevannet.

Hotellets rom ligger rundt en vakkert anlagt hage som du kan nyte fra verandaen eller balkongen din. Rommene har eget bad og alle er utstyrt med klimaanlegg, takvifte, himmelseng og myggnett, telefon, sikkerhetsboks og kjøleskap.

Hotellets restaurant Marhaba er en overdekt friluftsrestaurant som ligger rett ved havet, og der kan du beundre den vakre solnedgangen mens du nyter et lekkert måltid. Restauranten er berømt for sine utsøkte fiske- og skalldyrsretter. Hvis du ikke er så i fisk og skalldyr, serveres det også tradisjonelle og internasjonale à la carte retter.

Under oppholdet ditt kan du ta en dukkert i svømmebassenget, fordype deg i en god bok, rusle rundt i den hyggelige hagen eller nyte en deilig massasje på massasjeterrassen med utsikt over bassenget.

Hotellet tilbyr også dykkekurs, snorkling og seilturer mot betaling.


Mahali Zanzibar

Paje

Det hyggelige hotellet Mahali Zanzibar ligger i den sørøstlige delen av Zanzibar – rett ved den lille fiskerlandsbyen Paje. Dette er stedet for deg som drømmer om et mindre hotell på Zanzibar med lett tilgang til spennende aktiviteter om dagen og et godt utvalg lokale restauranter om kvelden.

Mahali ligger rett ved den kritthvite sandstranden. Det er naturligvis her du finner hotellets bar, der du med føttene i sanden kan nyte en kjølig drink.

Fra restauranten er det flott utsikt over havet. Mens du spiser frokost kan du beundre de morgenfriske kitesurferne som allerede tidlig om morgenen kaster seg ut i halsbrekkende hopp på de lave bølgene. Stranden ved Paje er kjent for å ha flotte forhold for kitesurfere. Mellom rombygningene ligger svømmebassenger, der det er utsikt til stranden og havet. Det er gratis Wi-Fi på hotellet.

Mahali Zanzibar har 24 ro som alle har aircondition, eget bad og egen balkong eller terrasse.

Oppholdet her er inkl. frokost.


Tembo Hotel

Stone Town

Tembo Hotel ligger i hjertet av Stone Town med pulserende byliv på den ene siden av hotellet, og en innbydende strand med mulighet til å slappe av, på den andre siden.

Hotellet ligger i sentrum av Stone Town, rett ved vannet. Fra terrassen kan du følge handelsskip og fiskebåter i en yrende trafikk.

Hotellet er en gammel majestetisk bygning. Det er innredet i arabisk stil og har til sammen 29 værelser. De fleste av værelsene har balkong med utsikt over stranden eller svømmebassenget i gården. Alle værelsene har bad, toalett, aircondition, kjøleskap, telefon og satellitt- eller kabel-tv. På hotellet er det dessuten svømmebasseng, suvenirbutikk, internett og vaskeri.

Hotellets restaurant serverer lokale og internasjonale retter. Det serveres ikke alkohol på hotellet.

Hotellet er et godt utgangspunkt for at gå på oppdagelsesferd i byen og dra på utflukter rundt omkring på øya. Med sin beliggenhet, sin service og sine mange fasiliteter, vil Tembo House Hotel garantert være med på å lage rammene om et opphold på Zanzibar som du aldri vil glemme.

Oppholdet er inkl. frokost.


Mizingani Seafront Hotel

Stone Town

Det flotte Mizingani Seafront Hotel ligger midt mellom Stone Town sentrum og den nydelige stranden, full av lokale fiskebåter, noe som gir hotellet en vakker utsikt over det livlige havnemiljøet og Det indiske hav. Den sentrale beliggenheten gjør hotellet til et ideelt utgangspunkt for å utforske byens historiske attraksjoner og fine markeder.

Hotellet er innredet i arabisk stil med sjarmerende utsmykkede korridorer og antikke møbler, og har til sammen 31 rom som er tilgjengelig via de nydelige tretrappene eller den lille fine heisen. Alle rommene har gratis Wi-Fi, kabel-TV, aircondition, kjøleskap, kaffe- og tefasiliteter og myggnett over sengen. Det er i tillegg privat bad med hårføner og privat balkong med utsikt over enten svømmebassenget på eiendommen eller det asurblå havet.

Når du har lyst til å slappe av kan du ta en forfriskende dukkert i svømmebassenget, eller sette deg i en av de arabisk inspirerte loungesofaene og lese en god bok. Om kvelden kan du nyte god mat i restauranten mens du ser solen gå ned i det praktfulle indiske hav.

Det serveres ikke alkohol på hotellet.

Pris for oppgradering fra Tembo Hotel, pr. natt:
Deluxe Room Per person fra:  420 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14