TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Safari i Sør-Afrika

En safari i Sør-Afrika betyr fantastisk safari med storslått natur- og dyreliv og et mangfold av opplevelser, uansett hvor du velger å reise.

Sør-Afrika er a world in one country, og du har også mange kombinasjonsmuligheter for safarireisen din.

Se alle våre reiser til Sør-Afrika nedenfor.

Hvis du har spørsmål, skal du ringe reisekonsulentene våre på 85 29 54 24.

Sør-Afrika
Sør-Afrika
ForsideAfrikaSør-Afrika

Safari i Sør-Afrika

En safari i Sør-Afrika betyr fantastisk safari med storslått natur- og dyreliv og et mangfold av opplevelser, uansett hvor du velger å reise.

Sør-Afrika er a world in one country, og du har også mange kombinasjonsmuligheter for safarireisen din.

Se alle våre reiser til Sør-Afrika nedenfor.

Hvis du har spørsmål, skal du ringe reisekonsulentene våre på 85 29 54 24.

ForsideAfrikaSør-Afrika

Hvorfor skal du reise til Sør-Afrika?

Sør-Afrika er et berømt safarireisemål der du kan oppleve frodig natur, en enestående kulturhistorie og en stor konsentrasjon av ville dyr, blant annet The Big Five.

Landet er kjent som “a world in one country”, noe som vitner om hvilket opplevelsesmangfold du kan finne her. Sør-Afrika er derfor et godt valg for alle som vil oppleve et av Afrikas mest varierte dyreliv i tillegg til noen av de utallige andre opplevelsene landet kan by på.

Våre safarireiser i Sør-Afrika

Nedenfor får du vite mer om noen av de høydepunktene som venter på safari i Sør-Afrika. Du kan sjekke ut alle opplevelsene på de enkelte reisene.

Kruger nasjonalpark

De fleste reisene våre i Sør-Afrika tar deg med på deg på safari i Kruger nasjonalpark og de omliggende private viltreservatene (også kjent som Greater Kruger).

Her finner du imponerende naturområder med både tett vegetasjon, åpne sletter og skogområder, samt elver som er viktige vannkilder for dyrene i området. På Krugers savanne er det gode muligheter til å få øye på nasjonalparkens ikoniske dyr, både de klassiske safaridyrene som sjiraffer, sebraer og flodhester, Afrikas Big Five og mer truede dyrearter, som ville hunder.

Kariega Game Reserve

Kariega Game Reserve ligger i Eastern Cape, i hjertet av den frodige Kariega-dalen. Kariega er et kjent, malariafritt område, der du kan dra på safari og få nærkontakt med dyrelivet i en åpen jeep.

Kariega er for deg som drømmer om å oppleve et privat viltreservat med luksuriøs innkvartering og mange game drives i enestående, variert natur med elver, skogkledde åser, gressletter og selvfølgelig massevis av ville dyr i et malariafritt område.

Kapama Private Game Reserve

I det nordøstlige Sør-Afrika, i Limpopo-provinsen, finner du det mer enn 15 000 hektar store Kapama Private Game reserve.

Kapama er kjent for å gi sine gjester et personlig og “intimt” safarieventyr, med mange game drives i vakre landskaper der du kanskje møter Big Five-dyrene. Her kan du dra på bushwalks og slappe av i luksuriøse 5-stjerners omgivelser. Her er alt inkludert!

Drakensfjellene

På Panoramaruten kan du oppleve de vakre og dramatiske Drakensfjellene.

De røde fjellene danner en fantastisk kontrast til grønne naturen rundt, og du kan glede deg til Byde River Canyon – en av verdens største kløfter som imponerer med de tre flotte utsiktspunktene God’s Window, Bourke’s Luck Potholes og The Three Rondavels.

Kombiner din safari i Sør-Afrika med…

Våre safarireiser i Sør-Afrika kan kombineres i et utall variasjoner, alt etter hva du helst vil oppleve. Du kan se hvilke muligheter du har under hver reise.

Nedenfor kan du lese mer om kombinasjonsmulighetene.

Cape Town

Kombiner din safari med en reise til Cape Town, Sør-Afrikas nest største by. Denne storbyen kan by på fascinerende naturopplevelser, en fengslende historie og en mangfoldig kultur som vil holde deg beskjeftiget i mange dager.

Ta for eksempel en tur til Taffelfjellet (Table Mountain) som omgir byen. Der har du en enestående utsikt utover byen og det blå Atlanterhavet. Eller Robben Island, som i dag er oppført på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv, og som nok er spesielt kjent for fengselet der Nelson Mandela satt i 18 år. Du må heller ikke gå glipp av muligheten til å nyte godt av Cape Towns varierte kulinariske scene, med utallige restauranter og matmarkeder der du kan smake på det sørafrikanske kjøkkenet.

Velg en kombinasjon med Cape Town hvis du har lyst til å oppleve en sørafrikansk storby med mye liv, flotte fjell og massevis av historiske opplevelser.

Victoria Falls

Kombiner din safari med Victoria Falls, og få overveldende naturopplevelser på reisen.

De spektakulære vannfallene Victoria Falls ligger på grensen mellom Zambia og Zimbabwe. Vannfallene er blant verdens største og en helt spesiell naturopplevelse. Det gjør et sterkt inntrykk når vannmassene velter utover kanten og ned i den dype Batoka-kløften.

Velg kombinasjonen med Victoria Falls, hvis du vil kombinere safari i Sør-Afrika med muligheten til å få flere, utrolig flotte naturopplevelser.

Safari i Botswana

Avslutt Sør-Afrika-eventyret ditt med en reise til Botswana. Her kan du dra på safari i fantastiske Chobe nasjonalpark, en av Afrikas flotteste nasjonalparker.

Chobe nasjonalpark har uendelig vakker og uberørt og naturligvis et fascinerende dyreliv. Nasjonalparken er bl.a. kjent for sine mange elefanter. Faktisk bor en av de største konsentrasjonene av elefanter i Afrika nettopp her.

Velg en kombinasjon med safari i Botswana hvis du har lyst til å oppleve Botswanas ville og uberørte natur og utforske enda flere av Afrikas unike naturopplevelser.

Badeferie på Mauritius

Kombiner safarien din med en reise til Mauritius og se frem til en avslappende badeferie på eksotiske Mauritius, en øystat midt i Det Indiske hav.

Her kan du slappe av på de fantastisk vakre strendene og delta i forskellige former for vannsport, dykking og snorkling. Men øya har også mange opplevelser, som ikke involverer strand. Du kan f.eks. oppleve den hellige Ganga Talao-sjøen – en vakker kratersjø som ligger i hjertet av Mauritius’ fjellområde, eller den ikoniske Seven Coloured Earth Geopark, der du kan oppleve særpregede geografiske formasjoner.

Velg en kombinasjon med Mauritius hvis du gjerne vil tilbringe den siste delen av ferien din med å slappe av på stranden, omgitt av luksus.

Garden Route

Kombiner safarien din med Garden Route og se en av verdens vakreste kyststrekninger.

Garden Route strekker seg mellom Mossel Bay (Western Cape) og Storms River (Eastern Cape). Her kan du bl.a. se grotter og strutser i verdens strutsehovedstad, Oudtshoorn, den vakre lagunen og skalldyrrestaurantene i Knysna og hvaler i Hermanus.

Velg kombinasjonen med Garden Route, hvis du har lyst til å kombinere Sør-Afrika-reisen din med opplevelser på denne enestående kystruten.

Sør-Afrikas vinland

Kombiner med Sør-Afrikas idylliske vinland, som ligger en kort kjøretur fra Cape Town, der du kan smake på landets verdensberømte viner.

Blant de mest populære områdene er Stellenbosch, Franschhoek og Paarl, og her er både landskapene og vinene fantastiske. På et besøk her kan du oppleve både de gamle, hvitkalkede vingårdene og de mer moderne. Alle ligger i utrolig sjarmerende omgivelser.

Velg kombinasjonen med vinlandet hvis du gjerne vil fullende reisen din med velsmakende viner, god mat, historie og vakker natur.

Pakkereiser inkl. fly

Alle våre reiser til Sør-Afrika er pakkereiser.

Det vil si at prisen inkluderer fly (ut og hjem til Norge samt innenriksfly), transferer på reisemålet, overnatting og safari- og andre utflukter som er inkludert i programmet.

Se våre praktisk info om Sør-Afrika hvis du har spørsmål om reisen, f.eks. om visum, vaksiner eller lignende.

Har du spørsmål om Sør-Afrika?

Hvis du har spørsmål om Sør-Afrika eller våre andre reisemål i både Afrika, Latin-Amerika, Asia eller Australia, er du også alltid velkommen til å kontakte oss.

Reisekonsulentene våre har mange års erfaring og besøker med jevne mellomrom reisemålene våre, så de kan hjelpe deg med at finne den reisen som passer perfekt til deg.

Vi gleder oss til å sende deg ut på ditt livs reise.

TourCompass – Fra turist til eventyrreisende

Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Hvordan gjør du det?
Slik bestiller du din drømmereise hos oss

Finn din drømmereise

For alle våre reiser kan du se dagsprogrammet og drømme deg bort med bilder og videoer. Du kan lese mer om overnatting, kombinasjonsmuligheter, alt det praktiske – og se priser og avreisedatoer for de neste 18 månedene.

Har du spørsmål og ønsker?

Du er alltid velkommen til å ringe eller skrive til oss. Vi sitter klare til å besvare alle dine spørsmål, lytte til ønskene dine og gi deg ærlig og kompetent rådgivning basert på våre mangeårige erfaringer med reiseopplevelser i Afrika, Asia, Latinamerika og Oseania.

Innhent et uforpliktende tilbud

Du får et detaljert tilbud på reisen som du kan lagre, skrive ut eller dele med reisefellene dine. Hvis du bestemmer deg for å bestille reisen, kan du enkelt gjøre det via tilbudet.

Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14
HVORFOR REISE MED TOURCOMPASS?
Derfor velger gjestene våre oss
 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen
 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper
 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av samarbeidspartnere
 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs