TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Overnatting: Mombasa

Leopard Beach Resort & Spa

Diani Beach

På en av verdens mest fantastiske strender, Diani Beach, 34 km sør for Kenyas travle havneby Mombasa, finner du det 5* Leopard Beach Resort & Spa.

Resortet er omgitt av en kjempestor tropisk hage og ligger rett ved de hvite sandstrendene og det turkisblå Indiske hav. Vannet her er rolig på grunn av korallrevet som demper bølgene.

Her er det 158 rom i forskjellige størrelser. Alle bygningene ligger spredt ut i den store hagen, så her er det god plass. Alle rom har egen balkong eller terrasse. Det er gratis WI-FI, minibar, te- og kaffefasiliteter og aircondition på alle rom.

Du kommer ikke til å kjede deg på Leopard Beach. Resortet byr på et lekkert spa, et femstjerners dykkersenter, golfmuligheter, volleyballbaner, brettseiling – og selvsagt svømmebasseng og den lange, hvite stranden rett utenfor døren. Til tross for alle aktivitetene er det alltid mulig å finne et rolig hjørne på resortet. Det er ikke uten grunn at resortet har vunnet flere priser.

“All Inclusive” består av følgende:

Frokost, lunsj og middag som serveres i hovedrestauranten.

Mineralvann, juice, lokale øl og viner, utvalgte cocktails.

Vær oppmerksom på at drikkevarer er tilgjengelige det meste av dagen – men ikke døgnet rundt. Nøyaktige tider opplyses ved ankomst på hotellet.

Pris for rom oppgradering, pr. natt:
Deluxe Terrace med halvpensjon Per person fra:  180 kr.
Seaview Chui Class Cottage med halvpensjon Per person fra:  625 kr.
Pris for pensjon, 1 natt:
Helpensjon Per person fra:  170 kr.
All inclusive Per person fra:  480 kr.
Oppgraderingsmuligheter til andre hoteller

Voyager Beach Resort

Mombasa Beach

Voygaer Beach Resort ligger ved et av de fineste områdene ved Det indiske hav. Turisthotellet har tre restauranter, tre svømmebasseng og en profesjonell dykkerskole. Vi vil kalle Voyager Beach Resort regionens fineste vannsportssenter, med noe for enhver smak. Hotellet ligger 7 km nord for Mombasa, med utsikt over et av de vakreste vannområdene i verden.

Med sin gode beliggenhet, sine lekre fasiliteter og sin eksklusivitet, er Voyager Beach Resort det opplagte sted å overnatte hvis turen går til Mombasa.

På hotellet finner du en profesjonell dykkerskole, Buccaneer Diving, så husk å ta med dykkersertifikatet ditt. Hvis du ikke har et, kan du ta et PADI dykkersertifikat hos de sertifiserte instruktørene. Kysten ved Mombasa har et av verdens vakreste korallrev, som virkelig bør oppleves. Les mer om dykking i Mombasa på Buccaneer Diving.

“All Inclusive” består av følgende:

Frokost, lunsj og middag som serveres i hovedrestauranten. Utvalgte snacks i løpet av dagen.

Mineralvann, juice, lokale øl og viner, utvalgte cocktails.

Vær oppmerksom på at drikkevarer er tilgjengelige det meste av dagen – men ikke døgnet rundt. Nøyaktige tider opplyses ved ankomst på hotellet.

* Udvalg af lokale retter og drikkevarer. Kontakt os evnt. for en fullstendig liste.

Pris for oppgradering, pr. natt:
Garden Room med all inclusive Per person fra:  295 kr.
Superior Seaview Room med all inclusive Per person fra:  599 kr.

The Sands at Nomad

Diani Beach

Vannet er turkisblått og behagelig varmt, sanden er kritthvit og du nyter livet i skyggen av en palme.

Hvis du drømmer du om et mindre, meget lekkert boutiquehotel på Kenya-kystens vakre Diani Beach, er The Sands at Nomad stedet for deg. Her får du 25 km idyllisk strand og et førsteklasses hotell med både sjarm og personlighet.

Her er det bare 29 rom, og de ligger alle spredt i en stor tropisk hage med vaiende palmer og gressplener, som står i flott kontrast til den finkornede, hvite sanden på stranden.

Alle rom er individuelt innredet, inspirert av tradisjonell swahili-design. Alle rom har minibar, safe, Wi-Fi aircondition og myggnett over sengene.

Hotellet kan skryte av å ha det som kanskje er det dypeste svømmebassenget i hele Kenya – 5 meter, og det betyr at det er et perfekt sted å lære å dykke. Solsengene er spredt ut over hele området, så du kan selv velge om du vil ligge på stranden, ved bassenget eller kanskje under en palme på den grønne gressplenen.

Nyt en avslappende massasje på hotellets spa eller prøv noen av de mange vannsportsaktivitetene som hotellet tilbyr. Det er også mulig å delta i yoga-leksjoner, og nær hotellet finner du en golfbane.

Hotellet har 2 restauranter og to barer som ligger spredt i området, så du trenger aldri bevege deg spesielt langt for å få mat og drikke.

Pris for oppgradering fra Leopard Beach Resort & Spa, pr. natt:
Sea Breeze Room med halvpensjon Per person fra:  1.510 kr.
Sea Breeze Room med helpensjon Per person fra:  2.220 kr.
Ocean View room med halvpensjon Per person fra:  2.485 kr.
Ocean View Room med helpensjon Per person fra:  2.845 kr.

The Sands at Chale Island

Chale Island

Velkommen til paradis.

Du kan nesten merke hvordan pulsen blir langsommere når du går i land på den lille øya Chale, vel to timers kjøring sør for Mombasa.

I det turkise vannet rundt øya lever det koraller og fargerike fisk, og i mangrovene på selve øya finner du kolonier av colobusaper og et rikt fugleliv. Den kritthvite sandstranden – som du ikke deler med andre enn resortens andre gjester – frister til avslapning, bading og soling,

Livet på øya styres i stor grad av havet. Ved høyvann tar man båt over til øya – ved lavvann foregår transporten med traktor. Ved lavvann kan du gå hele veien rundt øya og se på alt det interessante som dukker opp på stranden, og ved høyvann er det flott å padle en tur i kajakk.

Resorten har iverksatt mange ulike bærekraftstiltak og arbeider aktivt med å bevare øyas flora og fauna, både til vanns og til lands. Av samme grunn er det f.eks. ikke elektrisitet om dagen, når solen lyser opp – og mange av gjestene på resorten er på utflukt.

Her er det 60 rom fordelt på 6 ulike kategorier. Alle romkategoriene har egen veranda med utsikt enten til havet eller til naturen på øya.

Spis og drikk godt på resortens restauranter og barer, få en deilig massasje på spaet, ta en dukkert i bassenget eller prøv deg på noen av de mange vannsportsaktivitetene. Ved solnedgang kan du slange deg i en av hengekøyene over havet og nyte en drink mens du nyter solens siste stråler.

Vær oppmerksom på at The Sands at Chale Island er stengt fra 15.04.24 – 20.06.24.

Pris for oppgradering fra Leopard Beach Resort & Spa pr. natt:
Standard Room med halvpensjon Per person fra:  710 kr.
Deluxe Room med halvpensjon Per person fra:  1.065 kr.
Ocean View Banda med halvpensjon Per person fra:  1.510 kr.
Oppgradering fra halvpensjon til Eat-All-Around (gir mulighet til å spise på flere restauranter) Per person fra:  700 kr.
Oppgradering fra halvpensjon til All Inclusive (gir mulighet til å spise på flere restauranter, og et utvalg drikkevarer er inkludert) Per person fra:  1.165 kr.

Diamonds Leisure Beach & Golf Resort

Diani Beach

Drømmer du om et badeferieopphold på Diani, som har 5-stjerner og “all inclusive”, kan du velge å oppgradere til Diamonds Leisure Beach.

Denne resorten ligger ved en av verdens vakreste strender, kritthvite Diani Beach, og utsikten over Det indiske hav er helt fantastisk. Selv fra resortens 18-hulls golfbane er det utsikt til det turkisblå havet.

Hvis du ikke er golfentusiast, kan du glede deg til å nyte livet i resorten fire svømmebassenger. Mvua African Rain Spa tilbyr velgjørende spabehandlinger, og hos medarbeiderne på resortens vannsportsenter kan du f.eks. leie dykkeutstyr.

Både på dagtid og om kvelden er det ulike typer underholdning – men du kan naturligvis også bare finne et rolig hjørne i den store hagen der du kan lese boken din eller ta en lur i skyggen av palmene.

Resorten har 170 rom i forskjellige kategorier, alle med egen terrasse eller balkong. Ale rom har dessuten aircondition, Wi-Fi, te- og kaffefasiliteter, minibar, safe og flatskjerm-TV.

Resorten er “all inclusive”, og det inkluderer følgende:

  • Velkomstdrink
  • Frokost, lunsj og middag i Diani Restaurant
  • Mulighet for en lett lunsj i Coral Beach Bar
  • Drinker i de fire barene fra kl. 10.00
  • Snacks hele dagen i de fire barene
  • Wi-Fi på rommene og i fellesområdene
  • aktiviteter, bl.a. fitness, bordtennis, biljard, strandvolleyball og kveldsunderholdning

Pris for oppgradering fra Leopard Beach Resort & Spa, pr. natt:
Garden Room med all inclusive Per person fra:  980 kr.
Seaview Room med all inclusive Per person fra:  1.510 kr.
Ocean Front Room med all inclusive Per person fra:  3.910 kr.

Neptune Paradise

Diani Beach

Neptune Paradise ligger midt i en stor tropisk hage. De 92 rommene er fordelt i hytter med 4 rom i hver hytte, og hyttene er spredt rundt i den store hagen, så her er det god plass. Alle rom har egen balkong eller terrasse. Det er gratis Wi-Fi, minibar, te- og kaffefasiliteter og aircondition på alle rom.

Resorten legger ved den lange, hvite paradisstranden Diani Beach. Ta med deg en god bok, finn en solseng under en parasoll mellom palmene og slapp av. Skulle det bli for varmt, kan du ta en avkjølende dukkert i det turkisblå havet.

Neptune Paradise er et perfekt sted for alle som vil komme helt ned i gir. Med de store utearealene og frodige grønne områdene er det plass til å trekke seg tilbake og finne fred og ro. Hvis du har lyst til å være litt mer aktiv, er det også gode muligheter til det. Neptune Paradise samarbeider nemlig med naboresorten, og der tilbys det et stort utvalg aktiviteter som vindsurfing, volleyball, tennis, vanngymnastikk samt underholdning noen kvelder.

Når sulten melder seg, har du 4 forskjellige steder å velge mellom – 2 buffetrestauranter og 2 à la carte-restauranter. I tillegg er det 2 barer der du kan ta en forfriskende drink eller en ferskpresset juice i skyggen.

“All Inclusive” består av følgende:

Frokost, lunsj og middag som serveres i hovedrestauranten.

Mineralvann, juice, lokale øl og vin, utvalgte cocktails og “mocktails”, vanlig te og kaffe.

Vær oppmerksom på at drikkevarer er tilgjengelige det meste av dagen – men ikke døgnet rundt. Nøyaktige tider opplyses ved ankomst på hotellet.

Pris for oppgradering fra Leopard Beach Resort & Spa, pr. natt:
Superior Garden med all inclusive Per person fra:  150 kr.
Superior Baobab med all inclusive Per person fra:  355 kr.
Superior Ocean Front med all inclusive Per person fra:  570 kr.

Neptune Village

Diani Beach

På en av verdens flotteste strender, Diani Beach, ligger Neptune Village, ca. 40 km sør for havnebyen Mombasa.

Resorten består av 165 rom, alle med egen balkong eller terrasse. Rommene ligger i hytter i naturskjønne omgivelser. Det er gratis Wi-Fi, minibar, te- og kaffefasiliteter og aircondition på alle rom.

Her vil du ikke kjede deg. Det er et stort utvalg forskjellige aktiviteter for enhver smak, enten du har lyst til å prøve deg på vindsurfing, volleyball, tennis eller vanngymnastikk i bassenget. Noen kvelder er det også underholdning på scenen med f.eks. tradisjonell dans.

Skulle du ha mer lyst til å slappe av, er det også lagt godt til rette for det. Slå deg ned på en solseng i det grønne plenområdet ved stranden med utsikt til det turkisblå havet, nyt en drink i et av loungeområdene eller unn deg en behandling på resortens spa.

På denne resorten har du 4 forskjellige restauranter å velge mellom – 2 buffetrestauranter og 2 à la carte-restauranter, som alle vender ut mot havet.

Pris for oppgradering fra Leopard Beach Resort & Spa, pr. natt:
Superior Garden med all inclusive Per person fra:  150 kr.
Deluxe Garden med all inclusive Per person fra:  355 kr.
Superior Ocean Front med all inclusive Per person fra:  535 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14