TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Overnatting: Mexico

Hotel Plaza Colonial

Campeche

Plaza Colonial har en perfekt beliggenhet i Campeche, innenfor bymuren, og bare to kvartaler fra byens sentrale plass, “Plaza de la Independencia”.

Hotellet er bygget i tradisjonell kolonitidsstil og har en flott gulfarge som passer til resten av husene i byen.

Alle rom har flatskjerm-TV, aircondition, sikkerhetsboks og Wi-Fi.

Hotellet har egen restaurant og et lite svømmebasseng.


Hotel Adhara, Cancún

Cancún

Hotel Adhara Cancún er et komfortabelt og behagelig hotell som ligger i sentrum av Cancún, kun ca. 25 minutters kjøring fra flyplassen.

Du blir ønsket velkommen på et fargerikt motell, malt i gule røde og lilla farger som gir stedet en hyggelig mexicansk stemning.

Etter den lange flyreisen kan du slappe av på en solseng ved hotellets basseng og nyte en kald forfriskning fra bassengbaren, eller kanskje trenger du å få litt mosjon på hotellets treningsrom.

Det er i alt 174 rom på hotellet, og alle rom har eget bad med hårtørker, aircondition, flatskjerm-TV, kaffe-/tefasiliteter og safe.

På hotellets restaurant, Adhara Grill, serveres det både internasjonale og mexicanske retter.


Hotel Los Cocos

Chetumal

I sentrum av Chetumal finner du Hotel Los Cocos.

Hotellet har 140 rom som alle har TV, aircondition, minibar, Wi-Fi og bad med hårtørker.

Hotellet har egen restaurant og et svømmebasseng der du kan få deg en forfriskende dukkert.


Hotel del Gobernador

Mérida

Hotel del Gobernador er et 4-stjerners hotell som ligger i Méridas historiske sentrum, ikke langt fra byens vakre katedral og den hyggelige Santa Lucía-parken. I gatene rundt hotellet kan du beundre den mexicanske arkitekturen med sine sjarmerende, fargerike hus.

Hotellet har i alt 86 rom, som alle er utstyrt med Internett, klimaanlegg, TV, telefon og eget bad med hårtørker.

Etter en opplevelsesrik dag kan du slappe av ved bassenget eller lese en god bok i skyggen av et palmetre.

I restauranten serveres det både yucatánske, mexicanske og internasjonale retter.

Hotellets gjester kan bruke sikkerhetsboksen i resepsjonen.

 

 

 


Best Western Hotel Majestic

Mexico City

Hotel Majestic har en fantastisk beliggenhet på Zócalo-plassen, byens sentrale plass, som ligger midt i det historiske sentrum. Den store plassen er omkranset av vakre og berømte koelonitidsbygninger som Nasjonalpalasset, Templo Mayor og Mexicos katedral.

Hotellet er også en historisk kolonitidsbygning med mange flotte detaljer, som buede tak og fargerike fliser på gulvene. I midten av bygningen er det et hyggelig atrium.

Det er til sammen 84 rom fordelt på 7 etasjer. Dette er et eldre hotell, og rommene er meget enkelt innredet. Alle rom har eget bad, TV og telefon. Verdisakene dine kan du oppbevare i en safe i resepsjonen. Hotellet har WI-FI i fellesområdene.

I hotellets øverste etasje ligger restauranten, og har kan du spise den inkluderte frokosten. Du kan velge om du vil spise inne eller ute på takterrassen. Her har du en fantastisk utsikt over byen og den livlige plassen.

Dette hotellet er valgt pga. sin kolonitidssjarm, og ikke minst den unike beliggenheten i hjertet av Mexico City. Hvis du ønsker et rom med mer komfort, anbefaler vi at du oppgraderer til Hotel Histórico Central.


Hotel Regente City

Mexico City

Sentralt i Mexico City ligger Hotel Regente City. Det er et moderne innredet hotell med 139 rom.

Alle rom har aircondition, oppvarming, kabel-TV, Internett og bad med hårtørker.

Hotellet har eget fitnessrom, møtelokaler, bar og restaurant Korinto, der det serveres både lokale og internasjonale retter.


Hotel Oaxaca Real

Oaxaca

Dette sjarmerende hotellet i kolonistil ligger i hjertet av Oaxaca, kun få minutter fra Santo Domingo-plassen.

De 76 romslige rommene ble renovert sommeren 2013 og har Wi-Fi, sikkerhetsboks, TV, telefon og hårtørker. Fasiliteter som strykejern/strykebrett er tilgjengelige på forespørsel.

Du kan nyte et tradisjonelt måltid i restauranten. Hotellet har også takterrasse og svømmebasseng.


Nattbuss i Mexico

Oaxaca - Tuxtla Guiterrez.

Bussen er moderne og godt utstyrt, med både toalett, klimaanlegg og tre TV-skjermer. Setene er komfortable, og du har god benplass og kan lene deg godt tilbake. I tillegg har alle passasjerer leselys.

Det kan være en god ide å ta med ørepropper og en genser, for det kan trekke kaldt fra klimaanlegget.


Hotel Maya Tulipanes

Palenque

Dette sjarmerende hotellet ligger i utkanten av Palenque og er et perfekt utgangspunkt for å besøke de imponerende mayaruinene i nærheten.

Hotellet har et hyggelig gårdsrom og svømmebasseng hvor du kan slappe av etter en dag fylt med opplevelser. De 74 rommene er romslig innredet i kolonial stil med aircondition, TV, telefon og hårtørrer. Hotellet tilbyr romservice og det er mulighet for leie av safe.


HM Playa del Carmen

Playa del Carmen

HM Playa del Carmen er et moderne hotell som ligger i hjertet av Playa del Carmen. Herfra er det kort avstand til restauranter og butikker, og bare 700 meter unna ligger byens vakre, hvite sandstrand.

Hotellet er oppført i typisk mexicansk stil, der rommene danner en ramme om det frodige området i midten. Her ligger det en ekte oase med palmer, basseng og barområde. Dette er et møtested for både store og små, og stemningen er behagelig avslappet. Her er det gode muligheter til å slappe av med en god bok mens du nipper til en drink og nyter den tropiske stemningen.

Hotellet har 91 rom som er innredet i lyse farger, med fargerike detaljer fra den mexicanske kulturen. Alle rom har aircondition, TV, safe, minikjøleskap og eget bad med hårtørker. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.

I hotellets spisesal starter dagen med din inkluderte frokost som består av småretter og drikker fra det internasjonale kjøkkenet, som omelett, pannekaker, smoothie, frisk juice mm.

Hvis du har energi igjen etter en dag i bølgene og sightseeing, kan du trimme på hotellets treningsrom.


Hotel Diego Mazariegos

San Cristobal de las Casas

Hotellet ligger i det historiske sentrum av San Cristobal de las Casas, bak katedralen og tett på den sentrale plassen.

Hotellet er bygget i kolonistil, og de 76 komfortable rommene er utstyrt med TV, aircondition, telefon og balkong. Hotellet har også to restauranter, bar og en hyggelig patio hvor du kan slappe av. I tillegg er det internett og safe.


Villa Pescadores

Tulum

Gled deg til en flott avslutning på reisen din i hyggelige Tulum. Her foregår alt i et rolig tempo, og både lokalbefolkningen og turister bruker sykler for å komme seg rundt i byen. Hotellene i Tulum er forholdsvis små og det er rift om rommene, så du må være ute i god tid for å få plass. Tulum er et dyrere feriereisemål enn Playa del Carmen, men mange velger likevel Tulum pga. den helt unike stemningen og atmosfæren her.

I den rolige enden av Tulum finner du Villa Pescadores, og her ligger alt til rette for avslapning og idyll i tropiske omgivelser. Her bor du inne i Tulum nasjonalpark, nær Tulum-ruinene og helt nede ved vannet.

Villa Pescadores har bare 22 rom. Alle er rustikt innredet, og innredningen er inspirert av tradisjonell mexicansk stil. Rommene har aircondition, takvifte, safe, Wi-Fi og kjøleskap. Alle rom har alle egen terrasse og hengekøye.

Her kan du starte dagen med å gå ned på stranden og beundre den spektakulære soloppgangen over det asurblå karibiske havet før du fortsetter med en fellesøkt yoga arrangert av hotellet. Når det blir varmt, kan du bade i havet eller ta en forfriskende dukkert i det lille bassenget som er omkranset av vaiende palmer og ligger ved siden av den hvite sandstranden.

Hotellet har en strandbar der du kan nyte kalde drikkevarer eller snacks og sin egen mexicanske open-air-restaurant, der du sitter med føttene i sanden og utsikt over havet. Her serveres din inkluderte frokost, og senere på dagen er det lunsjretter på menyen. I høysesongen serverer restauranten også middag. Som gjest kan du også spise middag på en av restaurantene i nærheten. De har både fisk og skalldyr, mexicanske- og internasjonale retter på menyen. Du kan også dra inn til Tulum by hvis du vil ha et større utvalg restauranter og barer.

Hvis du har fått nok avslapning og er klart til å være litt aktiv, tilbys det mange morsomme vannsportsaktiviteter i nærheten av hotellet – alt fra snorkling til fisketurer. Du har også mulighet til å leie sykkel og dra til mayaruinene i Tulum, som ligger få kilometer nordover. Eller du kan sykle sørover langs kysten og utforske den sørlige delen av Tulum, bade i en cenote eller kanskje shoppe etter suvenirer i Tulum by. Mulighetene er mange.

Gled deg til et opphold på Villa Pescadores, et hotell der det legges stor vekt på å leve i harmoni med naturen, noe interessen for bærekraft også gir uttrykk for.

Pris for rom oppgradering, pr. natt:
Deluxe Garden View Room Per person fra:  840 kr.
Ocean View Room Per person fra:  1.090 kr.
Pris for oppgradering fra HM Playa del Carmen, pr natt:
Garden View Room Per person fra:  1.395 kr.
Deluxe Garden View Room Per person fra:  2.235 kr.
Ocean View Room Per person fra:  2.485 kr.
Pris for ekstra overnatting, pr natt:
Garden View Room Per person fra:  2.440 kr.
Deluxe Garden View Room Per person fra:  3.275 kr.
Ocean View Room Per person fra:  3.525 kr.

Piedra Escondida

Tulum

Hotel Piedra Escondida er en liten oase i Tulum der sjarm møter natur. Det ligger rett ved en privat strand som bare deles med få andre hoteller og er perfekt for deg som foretrekker ro og avslapning.

Dette intime tilfluktsstedet har rom med fine innredningsdetaljer, og alle rom har aircondition, takvifte, Wi-Fi og safe. Hotellet har bare 9 rom, alle med egen terrasse. Her kan du falle i søvn til lyden av bølgenes behagelige lyder. Når du våkner, kan du legge deg ut i hengekøyen mens du følger med på hvordan solen stille dukker opp i horisonten og maler himmelen i klare, lysende farger.

Hotellet har ikke svømmebasseng, men det fristende karibiske havet ligger bare få meter fra rommet ditt når du trenger en forfriskende dukkert. På stranden er det hengekøyer, liggestoler og parasoller som kan brukes av hotellets gjester. Kalde drikkevarer og eksotiske drinker kan bestilles i den lille strandbaren.

Når sulten melder seg, kan du spise godt på stedets egen restaurant, Molcajete, som har spesialisert seg på mexicanske fusjonsretter. Molcajete har både innendørs og utendørs spiseområde med havutsikt og en terrasse rett nede ved stranden.

Det er også her den inkluderte frokosten serveres à la carte.

Hvis du vil unne deg litt ekstra, kan du reservere tid til en spabehandling. Piedra Escondida samarbeider med SER SPA, som kan komme til hotellet og skjemme deg bort med spesielle spabehandlinger og massasje.

Litt lenger ned i veien finner du flere små butikker, restauranter og kafeer. Det er også sykkelutleie hvis du skulle ha lyst til å utforske Tulum i rolig tempo på to hjul.

 

Merk:
Prisene er ikke gyldige i perioden 22. desember–6. januar. Forhør deg om prisen his du ønsker å reise i denne perioden.

Superior-hoteller – oppgradering

Histórico Central

Mexico City

Hotellet ligger sentralt i Mexico Citys historiske sentrum, kun 5 minutters gange fra den sentrale plassen Zócalo, der Nasjonalpalasset, Templo Mayor og den store katedralen ligger. Alameda-parken og det berømte Palacio de Bellas Artes, der skaper en vakker ramme for Mexicos kulturliv, ligger 5 minutters gange fra hotellet.

Den gamle kolonitidsbygningen er blitt renovert og har fått en elegant og moderne look, men mye av bygningens historiske preg er bevart, blant annet det hyggelige atriet i midten av bygningen.

Alle de 81 rommene er stilfullt innredet, og her finner du safe, aircondition, kabel-TV, elektrisk vannkjele til kaffe og te samt Wi-Fi. I hver etasje er det vann og frisk frukt til gjestene. Du kan også bruke hotellet treningsrom.

På hotellets kafe og kaffebar serveres din inkluderte frokost som buffet i hyggelige omgivelser. Kafeen serverer også en lett lunsj og middag, men vær oppmerksom på at hotellet ikke har egen restaurant. Her anbefaler de søsterhotellet Hotel Zócalo Centrals takterrasse-restaurant, Balcón de Zócalo, der du kan glede deg til både en mexicansk gastronomisk opplevelse og den fantastiske utsikten over byen. Denne restauranten ligger ca. 500 meter fra hotellet.

Pris for oppgradering fra Best Western Hotel Majestic, pr. natt:
Standard Room Per person fra:  440 kr.
Pris for ekstra overnatting pr. natt:
Standard Room Per person fra:  990 kr.

Misión Palenque

Palenque

Hotellet ligger like ved den sentrale plassen og de fantastiske mayaruinene. Hotellet har 210 komfortable, lyse rom som er utstyrt med aircondition, internett, safe, TV og terrasse med utsikt til hagen.

I tillegg har hotellet et deilig bassengområde, et mindre spa-område og et fitnessrom for de som ønsker å være litt aktive. Hotellet har også en restaurant som tilbyr mexicanske retter samt en bar med snacks og drinker.


The Reef Coco Beach Resort

Playa del Carmen

I utkanten av den populære feriebyen Playa del Carmen, helt nede ved havet, ligger den familievennlige all-inclusive resorten The Reef Coco Beach.

Her kan du slappe av etter en opplevelsesrik reise ved et av de store svømmebassengene, nyde de komfortable liggestolene på stranden eller delta i en av resortens mange spennende aktiviteter som foregår fra morgen til kveld.

Hvis du skulle trenge litt avveksling fra avslapningen ved bassenget eller stranden, kan du bl.a. bruke resortens treningssenter, spille tennis, låne en sykkel og dra på oppdagelsesferd, eller hva med en tur i kajakk langs den karibiske kysten? Disse aktivitetene er også inkludert i oppholdet ditt.

Resorten har også en barneklubb, og her er det hele dagen morsomme aktiviteter for de minste.

Resortens rom er innredet i lyse farger og har enten privat balkong eller terrasse, der du kan nyte utsikten til de frodige omgivelsene og vaiende palmene som omkranser hele resorten.  Alle de 196 rommene har aircondition, TV, minibar, safe samt eget bad med hårtørker og toalettartikler. Wi-Fi kan kjøpes i resepsjonen.

Ditt all-inclusive-opphold inkluderer alle måltider, snacks, utvalgte drikkevarer og lokale cocktails. Frokost og lunsj serveres som buffet, og alltid i restaurant Miramar. Der har du flott utsikt til havet. Hvis du blir sulten i løpet av dagen, kan du ta en burger eller litt nachos i snackbaren Eli Kalmar eller svømme direkte til poolbaren Azul 48 og få en kjølig forfriskning.

Om kvelden kan du velge mellom å spise på restaurant Miramar, som serverer en stor internasjonal buffet, på den italienske á la carte-restauranten Rosinella eller på den meksikanske á la carte-restauranten Sabor Latino. Husk at du må bestille bord til á la carte-restaurantene i resepsjonen, gjerne i god tid.

Det er mulig å oppgradere ditt all-inclusive-opphold til et Premium all-inclusive-opphold, noe som blant annet også gir adgang til den japanske á la carte-restauranten Samurai og loungebaren Bar & Mar, samt et større utvalg drinker i de andre barene. Rommet blir også oppgradert med gratis Wi-Fi, kaffemaskin og et kjøleskap med daglig påfyll av brus og øl. Oppgraderingen gir deg også 25 % rabatt på spabehandlinger på resorten. Det er også inkludert et dagpass til søsterhotellet Reef Playacar, der du kan bruke fasilitetene der en hel dag.

I tillegg kan du lokalt kjøpe ekstra aktiviteter, som f.eks. snorkelturer, dykking og spansk-/danseundervisning, spabehandlinger, eller kanskje en romantisk middag på stranden.

Bare 10 minutters gange fra resorten ligger Playa del Carmens trendy gågate, 5th Avenue, med et stort utvalg av butikker, kafeer og restauranter.

Pris for oppgradering fra HM Playa del Carmen, pr. natt:
Standard Room inkl. Superior all-inclusive Per person fra:  620 kr.
Pris for ekstra overnatting, pr. natt:
Standard Room inkl. superior all-inclusive Per person fra:  2.075 kr.
Pris for pensjon, pr. natt:
Fra Superior all-inclusive til Premium all-inclusive Per person fra:  400 kr.

Ana y José Hotel & Spa

Tulum

Gled deg til en flott avslutning på reisen din i hyggelige Tulum. Her foregår alt i et rolig tempo, og både lokalbefolkningen og turister bruker sykler for å komme seg rundt i byen. Hotellene i Tulum er forholdsvis små og det er rift om rommene, så du må være ute i god tid for å få plass. Tulum er et dyrere feriereisemål enn Playa del Carmen, men mange velger likevel Tulum pga. den helt unike stemningen og atmosfæren her.

Hvis du har lyst til å unna deg noe litt ekstra, så foreslår vi et opphold på Ana y José Hotel & Spa. Dette flotte boutiquehotellet har en rolig atmosfære og en unik beliggenhet ved Tulums idylliske strand med vaiende palmetrær og asurblått vann. Vi lover deg at du virkelig kan slappe av og nyte livet på oppholdet her, etter en opplevelsesrik reise rundt i Mexico.

Hotellet har kun 37 rom i forskjellige kategorier. Du velger selv om du vil ha utsikt til den frodige hagen eller det glitrende havet. Bor du i romkategorien “Manglar Room”, må du krysse en liten vei for å komme ned til stranden.
Rommene er individuelt innredet, og alle har moderne fasiliteter som WI-FI, minibar, aircondition, TV, Nespresso-maskin og safe. De har dessuten egen balkong eller terrasse der du kan slappe av med en god bok. Hvis du bor i andre etasje, kan du sove under det palmedekte taket.

Lyst på en forfriskende dukkert? Da kan du enten bade i havet eller i hotellets lille basseng. På stranden er det liggestoler og parasoller til fri benyttelse, og det er gratis utlån av strandhåndklær.

Restauranten ligger rett på stranden og her kan du spise smakfulle retter til lyden av det karibiske havets bølger.

Emblema bistro er hotellets kafé, og her kan du kose deg med kaffe og kaker eller ta et godt glass vin.

Hotellet har eget spa, Om Spa, der du kan kjøpe avstressende behandlinger og massasje.

Det er mye å gjøre og oppleve i området. Hotellet ligger få kilometer fra både mayaruinene i Tulum og Sian Ka’an- reservatet, som har et helt unikt dyre- og planteliv og er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Merk:
Prisene er ikke gyldige i perioden 22. desember – 6. januar. Spør oss om prisen, hvis du skal reise i denne perioden.
Turistskatt i Tulum (på hotellet skal du betale ca. 430 MXN (22USD) per person per natt)

Pris for oppgradering fra HM Playa del Carmen, pr. natt:
Manglar Room Per person fra:  1.720 kr.
Charming Garden View Room Per person fra:  2.085 kr.
Charming Ocean View Room Per person fra:  5.110 kr.
Pris for oppgradering fra Villa Pescadores, pr. natt:
Manglar Room Per person fra:  780 kr.
Charming Garden View Room Per person fra:  1.145 kr.
Charming Ocean View Room Per person fra:  4.170 kr.
Pris for ekstra overnatting, pr. natt:
Charming Garden View Room, inkl. all inclusive Per person fra:  7.855 kr.
Charming Ocean View Room, inkl. all inclusive Per person fra:  9.795 kr.

Colibri Beach

PLAYA DEL CARMEN

Boutiquehotellet Colibri Beach er en ekte mexicansk perle med havet som nærmeste nabo. Hotel Colibri Beach ligger rett ved Playa del Carmens hvite sandstrand og i kort avstand til byens livlige gater med restauranter og butikker for enhver smak. En mer sentral beliggenhet får du ikke.

Hotellet har 33 rom, som alle er innredet i lyse farger i rustikk mexicansk stil med tremøbler og dekorative detaljer som gir stedet en avslappet og hjemmekoselig atmosfære.

Alle rom har aircondition, Wi-Fi, TV, minikjøleskap, safe og eget bad med hårtørker. Fra rommets balkong er det utsikt til hotellets tropiske hage, og her faller det helt naturlig å slange seg i en hengekøye og nyte feriefølelsen.

Den inkluderte frokosten består av populære småretter fra det amerikanske kjøkkenet. Til hotellet hører også den stemningsfulle og livlige Lido Beach Club, og her serveres det smakfulle internasjonale og lokale retter. Når dagen er på hell, og du fremdeles er iført badetøy, er det perfekt å nyte en forfriskende mexicansk Margarita før kveldens gode middag.

Pris for oppgradering fra HM Playa del Carmen, pr. natt:
Garden View Room Per person fra:  180 kr.
Pris for ekstra overnatting, pr. natt:
Garden View Room Per person fra:  1.060 kr.

Petit Lafitte

Playa del Carmen

Rundt 15 minutters kjøring nord for Playa del Carmen ligger det sjarmerende Petit Lafitte Beach Front Hotel and Bungalows rett ved Det karibiske hav. Dette stedet har en deilig, avslappende atmosfære og er perfekt for alle som ønsker et litt mer avsidesliggende opphold og en rolig avslutning på ferien. Hengekøyer i vaiende palmer og lyden av brusende bølger fra det asurblå havet skaper rammen for den feriestemningen du ikke kan unngå å føle her.

Petit Lafitte har rom som er rustikt innredet med tremøbler og flisgulv og gjennomgående er inspirert av mexicansk kultur. Alle rom har aircondition, takvifte, safe,TV, Wi-Fi og eget bad med hårtørker. De har også minibar og kaffemaskin, så alt ligger til rette for å ta seg en forfriskning eller en god kopp kaffe på den private balkongen eller terrassen.

På Petit Lafitte er det gode muligheter til å prøve det mexicanske kjøkkenet, kjent for sine friske råvarer og velsmakende krydder. På oppholdet ditt er frokosten inkludert, og det er mulig å bestille dagens øvrige måltider på den populære restauranten El Fogón del Capitán og på den hyggelige strandbaren.

Hvis du ønsker litt ekstra avslapning, kan du delta i yoga tidlig om morgenen eller prøve et av de avstressende tilbudene på hotellets wellness-område. Hvis du heller vil være i aktivitet, kan du svømme noen lengder i bassenget eller bare jogge litt i den vakre naturen rundt deg.

Pris for oppgradering fra HM Playa Del Carmen, pr. natt:
Standard Room Per person fra:  1.105 kr.
Beach View Bungalow Per person fra:  1.370 kr.
Pris for ekstra overnatting, pr. natt:
Standard Room Per person fra:  1.990 kr.
Beach View Bungalow Per person fra:  2.250 kr.
Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14