TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Overnatting: Brasil

Amazon Tupana Jungle Lodge

Amazonas

Midt inne i Amazonasregnskogen, ved bredden av Tupana-elven, ligger denne lille sjarmerende jungellodgen. Amazonas-eventyret ditt starter allerede under transporten til lodgen, for den foregår både med bil og motorbåt gjennom regnskogen.

Her er det kun 18 rustikke rom som er bygget av tre fra området. Rommene er meget enkle, men pene og rene. Du har alt det du trenger: seng, takvifte og eget bad med naturlig oppvarmet vann. Det er også myggnett foran vinduene.

Måltidene serveres som buffet i lodgens restaurant, og der har du flott utsikt til elven og den frodige regnskogen.

Etter dine opplevelser i jungelen kan du slappe av i området rundt lodgen, der du i tillegg til restauranten også finner en solterrasse, en felles lounge og en hyggelig hage. Det er mulig å ta en svømmetur i elven, og du kan leie kajakk gratis hvis du har lyst til å padle ut på eventyr.

Lodgen får elektrisitet fra sin egen generator, men den går ikke døgnet rundt. Det er derfor visse tider på dagen og om natten når det ikke er strøm.

Det er ikke Wi-Fi på lodgen, så her lever du i pakt med naturen og kan få den helt perfekte Amazonas-opplevelsen.

Pris for oppgradering av rom, 3 netter:
River View Per person fra:  998 kr.

Jungelleir i Amazonas

Amazonas

Hvis du overnatter på Amazon Tupana Jungle Lodge, har du den siste natten muligheten til å overnatte ute, inne i regnskogen i en primitiv jungelleir. Der sover du i hengekøye med myggnett.

Merk: På overnattingsstedet i regnskogen er det ingen toalettfasiliteter. Her bruker man naturen


Pousada Olho d' Água

Bonito

Like utenfor den lille byen Bonito ligger den hyggelige lodgen Olho d’ Água. Lodgen består av mange små hytter og er omgitt av en tropisk have med massevis av flotte fugler.

Lodgen har kun 24 rom som er fordelt på de små hyttene, og alle rom har eget toalett/bad, aircondition, takvifte, safe, TV og en liten veranda med hengekøye.

Lodgen har et oppholdsrom med forskjellige spill og svømmebasseng med tilhørende pool-bar. Det er gratis Wi-Fi i fellesområderne.

På restauranten serveres det en deilig frokostbuffet, og her kan du også kjøpe lunsj og middag.

Kun ca. 3 km fra lodgen ligger Bonitos sentrum, og der finner du mange butikker og restauranter.


La Chimere

Búzios

Hotellet La Chimere har en fantastisk beliggenhet, bare et par minutter fra den fine badestranden Praia dos Ossos og nær butikker, barer og restauranter.

Det hyggelige hotellet har bare 26 rom, og de er moderne innredet i lyse farger. Alle rom har aircondition, TV, Wi-Fi, safe, hårtørker og minibar.

Hotellet har flere hyggelige fellesarealer der du kan slappe av med en god bok og en kopp kaffe. Midt i hotellet er det en liten bakgård med svømmebasseng og boblebad. I hotellets bar kan du bestille kalde drikker og småretter, hvis du skulle være litt småsulten.

Frokosten serveres i den lille frokostrestauranten.

15 minutters gange fra hotellet ligger den sjarmerende strandpromenaden Rua das Pedras, der du finner noen av byens beste restauranter og barer.

La Chimere er stengt på grunn av renovering fra 5. mai til ca. 15. juni 2024. Hvis oppholdet ditt er i denne perioden, vil vi finne et alternativt hotell for deg i Búzios


Hotel Mohave

Campo Grande

Bare 10 minutters kjøring fra flyplassen i Campo Grande finner du det elegante Hotel Mohave. Hotellet er sentralt beliggende, og du er bare en rask spasertur fra sentrum i Campo Grandes, der du finner mange forskjellige restauranter, markeder, små parker og kjøpesentre.

Rommene på hotellet er enkelt innredet, men alle har aircondition, 32” TV, minibar, safe og bad med hårtørker og toalettartikler. I tillegg har alle rom enten en liten balkong eller et hyggelig innendørs sitteområde.

På restauranten serveres det frokostbuffet som blant annet består av mange typer juice, frisk frukt og ferskt brød. Restauranten serverer også regionale og internasjonale spesialiteter samt et stort utvalg velsmakende drikkevarer.

Fellesområdene på hotellet inkluderer restauranten, lounge- og TV-rom. Hotellet har også en hyggelig liten bar. Resepsjonen er døgnbemannet og det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.


Pietro Angelo Hotel

Foz do Iguaçu

Rett ved alt og strategisk beliggende i sentrum av Foz do Iguaçu finner du det nyrenoverte Pietro Angelo Hotel.

De 74 komfortable og moderne rommene har 32” TV, aircondition, safe, hårtørker og gratis Wi-Fi.

Hotellet har egen bar, utendørs svømmebasseng og to restauranter. Én av dem serverer kun frokost. Den lekre, inkluderte frokostbuffeten inneholder bl.a. ferskpresset juice og nybakte brød og kaker.

 


Pousada Caiçara

Ilha Grande, Vila do Abraão

Pousada Caiçara har en fantastisk beliggenhet: rett på stranden i Vila do Abraão.
Foran hotellet kan du slappe av på den deilige solterrassen med liggestoler og direkte adgang til stranden.

Hotellets store rom får mye naturlig lys fra dørene til den egne private balkongen. Rommene har også aircondition, TV, minibar og eget bad med hårtørker.

Hver morgen serveres frokostbuffet i den lyse restauranten, der det også er gratis Wi-Fi.
Bare 600 meter fra hotellet, i sentrum av Vila do Abraão, finner du hyggelige restauranter og små butikker.

NB: Prisene er ikke gyldige over jul og nyttår samt i påsken. Spør oss om prisen, hvis du skal reise i denne perioden.

Vær oppmerksom på at Wi-Fi-forbindelsen på hele Ilha Grande kan være ustabil.

 

Pris for oppgradering fra Pousada Naturalia, pr. natt:
Ocean View Room Per person fra:  195 kr.

Pousada Naturalia

Ilha Grande, Vila do Abraão

Omgitt av vakker natur og lyden fra havets bølger og fuglesang ligger det hyggelige hotellet Pousada Naturalia. Hotellets er bygget i naturlige materialer og passer godt inn i den omliggende tropiske skogen.

Alle rom har privat balkong med hengekøye der du kan ligge og nyte den vakre utsikten over havet og stranden i Vila do Abraão. Alle rom har gratis Wi-Fi, aircondition, takvifte, minibar og safe.

På hotellets restaurant serveres det frokost og ettermiddagste, og begge deler er inkludert i oppholdet ditt.

Hvis du går du 5 minutter langs stranden, kommer du til kaien og sentrum av Vila do Abraão der det finnes mange restauranter og barer.

Vær oppmerksom på at Wi-Fi-forbindelsen på hele Ilha Grande kan være ustabil.


Hotel Saint Paul

Manaus

Hotel Saint Paul ligger i Manaus’ historiske bydel. bare 5 minutters gange fra den livlige plassen São Sebastião. Der ligger også det vakre teater- og operahuset Teatro Amazonas,.

Hotellet har 60 komfortable, pene rom. Alle rom har kabel-TV, minibar, aircondition, safe og Wi-Fi.

Hvis du har lyst til å være aktiv, har hotellet et velutstyrt treningsrom og et lite utendørsbasseng der du kan ta en forfriskende dukkert.

Hotellet har en frokostrestaurant, og der spiser du frokost.


Pousada Aguapé

Pantanal, Aquidauana

Pousada Aguapé ligger i det sørlige Pantanal og er som de fleste lodgene i Pantanal en gård der man driver med kuer og hester. Her har de i mer enn 20 år tatt imot reisende fra hele verden for å vise dem den fantastiske naturen her i området.

Lodgen har bare 15 rom, og stemningen her er hyggelig og uformell. Rommene er enkle, men alle har eget toalett, aircondition, takvifte og kjøleskap med kalde drikkevarer.

Måltidene er inkludert i oppholdet og serveres i form av en smakfull buffet både morgen, middag og kveld.

Om morgenen og ettermiddagen, da temperaturen er på det laveste og dyrene derfor er mest aktive, arrangeres det forskjellige utflukter, enten med 4-hjulstrekker, båt, til fots eller på hesteryggen. Du har derfor gode muligheter til å oppleve områdets vakre natur og flotte dyreliv.

Midt på dagen er det ”siesta” hjemme på lodgen, og der kan du slappe av ved det lille svømmebassenget og kanskje nyte en kald drink fra baren.

I lodgens fellesområder og TV-stue kan du ta en prat med de andre gjestene om deres dyreopplevelser og fortelle dem dine egne historier. Her er det også Wi-Fi, slik at du også kan dele opplevelsene dine med familie og venner hjemme i Norge.

Gled deg til et opplevelsesrikt opphold på Pousada Aguapé.


Pousada do Príncipe

Paraty

Et opphold på Pousada do Príncipe er som å reise tilbake i tiden. Den historiske bygningen er nennsomt renovert med respekt for detaljene. Hotellet ligger få minutters gange fra Paratys historiske sentrum.

De 35 komfortable rommene har enten utsikt over den frodige hagen eller svømmebassenget, og har alle  aircondition, telefon, TV, minibar, safe, takvifte og eget bad.

Etter dine opplevelser i Paraty kan du slappe av i den hyggelige hagen med eksotiske blomster eller ved svømmebassenget. Du kan også få en forfriskende drink i hotellets bar.

Det er gratis Wi-Fi i alle fellesområder.

Det serveres daglig en deilig frokostbuffet på hotellets restaurant.


Porto da Lua

Porto da Forte

Porto da Lua er et hyggelig lite boutiquehotell som ligger like ved stranden i Praia do Forte.

Hotellet har 3 etasjer og kun 24 rom som alle har utsikt til den vakre stranden og det blå havet.

Rommene er enkelt innredet med fargerike bilder fra en lokal kunstner. Alle rom har aircondition, TV, safe, hårtørker og minibar. På terrassen eller balkongen kan du slappe av i en hengekøye til lyden av bølgene.

Dette hotellet har ikke svømmebasseng. Her danner nemlig revet foran hotellet små naturlige bassenger som ved høyvann er fine å svømme i og ved lavvann flotte å snorkle rundt. Disse naturlige bassengene, “piscinas naturais” på portugisisk, er en helt spesiell opplevelse.

Hotellet har en liten restaurant som serverer bahianske retter og alt godt fra havet. Gå ikke glipp av den lokale spesialiteten moqueca de peixe, en velsmakende gryterett med fisk og tigerreker. Når du bor her, kan du også spise på en restaurant i Praia do Forte sentrum. Den ligger bare 5 minutter til fots fra hotellet.

Rett ved siden av hotellet finner du havskilpaddeprosjektet TAMAR og byens lille, sjarmerende fyrtårn.
Porto da Lua ligger nær alt, men likevel så langt borte at du unngår støy, f.eks. fra byens barer. Her kan du nyte stillheten og få en fantastisk avslutning på reisen din.

Det er gratis Wi-Fi i fellesområderne.


Porto Zarpa Hotel

Praia do Forte

Porto Zarpa Hotel ligger sentralt i den hyggelige feriebyen Praia do Forte, i gåavstand til både butikker, restauranter og den vakre, gylne sandstranden.

Hotellets 32 store og komfortable rom har aircondition, TV, minibar og safe. Alle rom har også privat balkong eller terrasse med hengekøye og hvilestoler der du kan slappe av og nyte utsikten over den frodige hagen og svømmebassenget.

Hotellets sjarmerende Restaurant Atobá tilbereder lekre retter både fra det bahianske og internasjonale kjøkkenet. Det er også her den inkluderte frokostbuffeten serveres


Windsor Martinique

Rio de Janeiro

Windsor Martinique har en fantastisk beliggenhet sentralt i Rio, bare 2 minutters gange fra Copacabana-stranden. Her er det mye liv og røre og gangavstand til butikker, barer og restauranter.

Hotellet har 116 moderne rom, og alle har aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og Wi-Fi. På badet er det både hårtørker og gratis toalettartikler.

På hotellets takterrasse er det utsikt til havet og Copacabana-stranden. Her er det også et lite treningsrom, et mindre basseng og en bar. Her kan du slappe av med en kjølig drink etter en innholdsrik dag med sightseeing og mange opplevelser i denne pulserende storbyen.

På hotellets restaurant serveres det en overdådig frokostbuffet, og den er inkludert i prisen. Restauranten serverer også lunsj og middag, og på menyen finner du en blanding av brasilianske og internasjonale retter. Det er dessuten 24-timers roomservice.

I resepsjonen besvarer medarbeiderne gjerne alle dine spørsmål og gjør sitt beste for å gjøre ditt opphold i Rio uforglemmelig. Det er dessuten gratis utlån av strandhåndklær og parasoll hvis du vil tilbringe dagen på Copacabana-stranden.


Pousada Solar dos Deuses

Salvador

Midt på plassen Largo do Cruzeiro de São Francisco, i sentrum av Salvadors farverike historiske bydel Pelourinho, ligger dette sjarmerende lille boutique-hotellet. Fra hotellets rom kan du se ned på den hyggelige plassen der kafe- og restaurantgjester spiser lunsj eller tar en kopp kaffe. I enden av plassen troner den imponerende São Francisco-kirken, som om kvelden er flott opplyst.

Hotellet har bare 6 rom fordelt på tre etasjer. Her har man virkelig lagt vekt på detaljene, og alle rom er individuelt innredet i forskjellige farger og med vakre, antikke møbler.

Frokosten serveres på rommet til ønsket tid, og du får bl.a. hjemmebakt brød, frukt og lokale lekkerbiskener som f.eks. tapioka-pannekaker.

Om kvelden kan du vandre rundt i Pelourinhos stemningsfylte gater med hyggelige gallerier, restauranter og barer og nyte det fantastiske folkelivet med musikk og dans i gatene.

Superior-hoteller – oppgradering

Juma Amazon Lodge

Amazonas

Ca. 4 timer fra Manaus, i den frodige Amazonas-regnskogen, ligger Juma Amazon Lodge.
For å takle de store vannmengdene som faller i regntiden er disse fine bungalowene bygd på opptil 15 meter høye påler i samme høyde som tretoppene.

Det er ikke inngått noen kompromisser når det gjelder komforten, men likevel harmonerer de 21 bungalowene perfekt med omgivelsene. Alle bungalower har privat bad med soloppvarmet vann, en veranda med hengekøyer og takvifte.

Den flotte utsikten over elven kan du nyte fra lobbyens veranda. Du kan også ta en svømmetur i elven eller hoppe ned i det forfriskende lille ”elve”-svømmebassenget der det er solsenger og en liten bar.
I en felles bungalow med hengekøyer kan du slappe av etter jungelens opplevelser og leske deg med en  drink fra lobbyens bar. Her er det også bøker og brettspill som gjestene kan bruke.

Buffetrestauranten serverer lekre lokale og internasjonale retter. Maten smaker ekstra godt med den eksepsjonelle utsikten over Juma-elven som tilbehør.


Wetiga Hotel

Bonito

Wetiga Hotel ligger ca. 1,5 km fra byens sentrum, i rolige omgivelser.

Hotellet har 64 rom, som alle ligger rundt det store svømmebassenget. Alle rom har aircondition, minibar, safe, TV, hårtørker og en liten balkong med utsikt til bassenget.

Ved siden av svømmebassenget er det også boblebad og to saunaer.

Hotellet har egen restaurant, og den er åpen hele dagen. Om morgenen serveres frokosten som buffet, og til lunsj og middag er det à la carte. Her serveres det en blanding av internasjonale og lokale retter.

Ved hotellets svømmebasseng er det en liten snackbar der du kan kjøpe kalde drikkevarer og småretter.

Byens butikker og restauranter ligger i gangavstand fra hotellet.


Pousada Pedra la Laguna

Búzios

I utkanten av Búzios finner du den sjarmerende pousadaen Pedra da Laguna. Her er bor du rett ved den flotte stranden Ferradura og utsiktspunktet Ponta da Lagoinha, der du kan beundre de mest fantastiske soloppganger.

Rommene ligger i første etasje, og alle rom har en hyggelig, liten terrasse ut mot den frodige hagen. Alle rommene har også minibar, TV, safe, aircondition og takvifte.

Under oppholdet her kan du slappe av på et av de hyggelige områdene rundt svømmebassenget, ta en drink i baren eller lese en god bok i loungen. Alle fellesområdene er komfortabelt og smakfullt innredet.

Kanskje du også har lyst til å få en behagelig spabehandling.

Hotellet ligger 5-10 minutters kjøring fra Búzios’ travle hovedgate, Rue das Pedras. Her kan du handle og spise på byens gode restauranter.

NB: Prisene er ikke gyldige over jul og nyttår samt i påsken. Spør oss om prisen, hvis du skal reise i denne perioden.

Pris for oppgradering fra La Chimere, pr. natt:
Superior Room Per person fra:  280 kr.

Hotel Deville Prime

Campo Grande

Deville Prime er et av Campo Grandes beste hoteller, og det ligger i et rolig område like ved siden av den store parken Parque das Nações Indígenas. Hotellet er forholdsvis nytt, fra 2014, og det har en smakfull innredning som kombinerer nytt og gammelt på en fin måte.

Hotellet har 196 store rom som alle har aircondition, minibar, safe, TV og gratis Wi-Fi. Badet er fullt utstyrt og har både toalettartikler og hårtørker.

Hotellet har sin egen restaurant, Ventanas, der den inkluderte frokosten serveres i form av en overdådig buffet. Restauranten har åpent hele dagen, og til lunsj og middag bestiller du à la carte. På restauranten serveres det både internasjonale retter og lokale spesialiteter.

Hotellet har også en hyggelig lobbybar med tilhørende lounge-område der du kan slappe av og nyte livet.

På hotellet finner du også et svømmebasseng. Det er ikke stort, men det har plass nok til at du kan ta deg en forfriskende dukkert.


Manaus Hotéis Millennium

Manaus

På Manaus Hotéis Millennium, som ligger i Millennium Center Complex, får du både flott utsikt og anledning til å bruke hotelloppholdet ditt til litt shopping.

De 135 romslige leilighetene har balkong med fin utsikt over Manaus, TV, Wi-Fi, aircondition, safe og et lite kjøkken med mikrobølgeovn.

Fra hotellets tak har du en fantastisk panoramautsikt utover byen, og her er det også svømmebasseng, , boblebad, sauna og treningssenter.

Hotellets restaurant holder åpent hele dagen. På restauranten spilles det jazz, bossa nova og regional musikk.


Refúgio da Ilha

Pantanal, Miranda

Refúgio da Ilha ligger i det sørlige Pantanal, ca. 4 timers kjøring fra Campo Grande.

Den lille hyggelige lodgen har kun 8 rustikke rom, som alle har aircondition, takvifte, hårtørker og kjøleskap.

Lodgen har to restauranter. Den ene er innendørs, og her serveres det frokost og middag. Den andre er utendørs og ligger ved Salobra-elven, der du kan nyte din lunsj midt ute i den flotte naturen.
Gled deg til å smake på områdets spesialiteter og internasjonale retter, alle tilberedt av friske og økologiske råvarer fra det lokale markedet.

Det arrangeres to utflukter per dag: én og morgenen og én om ettermiddagen/kvelden, da dyrene er mest aktive.

Midt på dagen kan du slappe av på lodgen, gå en tur i det naturskønne området eller ta en forfriskende dukkert i elven.

Det er gratis Wi-Fi i lodgens fellesområder.

Du kan glede deg til å oppleve Pantanals fantastiske flora og fauna.


Pousada do Sandi

Paraty

I det historiske sentrum av Paraty finner du hotellet Pousada do Sandi. Hotellet ble oppført i det 18. århundre som privat sommerhus og ble senere ombygd til Paratys første luksushotell. Denne unike kombinasjonen av kolonitidssjarm og moderne fasiliteter kan du glede deg til å oppleve under ditt opphold her.

Hotellet har 27 rom som alle er malt i varme og hyggelige farger, og dette skaper en sjarmerende atmosfære. Alle rom har aircondition, minibar, safe og gratis Wi-Fi.

Etter en dag full av opplevelser kan du slappe av i hotellets hyggelige hage og loungeområde og nyte en kjølig drink i hotellets engelske pub, Capitan’s Bar. Hotellet har dessuten eget treningssenter, dampbad, sauna og utendørs svømmebasseng. En overdådig frokostbuffet serveres daglig i loungeområdet.

I forlengelsen av svømmebassenget ligger hotellets restauranter, og de er begge drevet av Mr. Pippo – Restaurant Pippo og Bom Jardi. Her kan du kjøpe både lunsj og middag.


Tivoli Ecoresort

Praia do Forte

I utkanten av den hyggelige feriebyen Praia do Forte finner du det luksuriøse Tivoli Ecoresort.

Resorten ligger i frodige omgivelser omgitt av tropisk regnskog og vaiende palmetrær, like ved den flotte stranden.

Rommene på resorten er store og smakfullt innredet med pene tremøbler, og veggene er malt i naturlige farger. Alle rom har aircondition, safe, TV og gratis wi-fi samt privat balkong med komfortable loungemøbler og en hengekøye der du kan ligge og slappe av med en god bok.
På det velutstyrte badet finner du toalettsaker, hårtørker, morgenkåpe og tøfler.

Du kan avkjøle deg ned i en av resortens 7 svømmebassenger eller slappe av på stranden på de komfortable liggestolene med tilhørende parasoller.

Resorten har et stort utvalg av restauranter og barer, der du kan kose deg med smakfulle retter fra det internasjonale og bahianske kjøkkenet og eksotiske cocktails.

Du kan kjøpe et stort utvalg vannsportsaktiviteter hvis du har lyst til å være aktiv, eller kanskje velger du en velgjørende behandling på resortens eksklusive spa.

NB: Prisene er ikke gyldige over jul og nyttår samt i påsken. Spør oss om prisen, hvis du skal reise i denne perioden.


Windsor California

Rio de Janeiro

Du finner nesten ikke en bedre beliggenhet i Rio. Dette nyåpnede hotellet ble bygget i 2018 og ligger helt nede ved Copacabana-stranden. Fra hotellets takterrasse er det en fantastisk utsikt over den berømte, livlige stranden.

Hotellet har 157 rom som er innredet ii elegante mørke farger som gir dem en eksklusiv look.
Alle rom har aircondition, minibar, safe, TV og gratis Wi-Fi. Badene er fullt utstyrt med toalettartikler og hårtørker.

Hotellets restaurant ligger i første etasje, og her serveres det daglig en overdådig frokostbuffet. Restauranten tilbyr også lunsj og middag, men da som à la carte. Er du småsulten, kan du på hotellets takrestaurant og bar bestille lette måltider og forfriskende drikkevarer. Herfra kan du på en klar dag se Kristus-statuen på toppen av Corcovado-fjellet.

Hotellets svømmebasseng ligger også i øverste etasje, og her kan du ta deg en dukkert eller slappe av i en liggestol med utsikt over Copacabana.

Hotellet har også treningsrom og sauna til fri disposisjon.

Med dette hotellets sentrale beliggenhet er du nær både strand, shopping, restauranter og barer.


Windsor Palace

Rio de Janeiro

Få skritt fra den berømte Copacabana-stranden ligger hotellet Windsor Palace.

Hotellet har 85 store rom, alle med aircondition, kabel-TV, minibar og Wi-Fi.

Fra hotellets takterrasse har du en fantastisk utsikt over den livlige Copacabana-stranden og havet. Her oppe finner du også treningsrom, badstue, bar og et lite svømmebasseng som frister til en forfriskende dukkert.

Hotellets restaurant har åpent hele dagen. Frokosten serveres som buffet, mens lunsj og middag bestilles à la carte. Restauranten tilbyr både brasilianske- og internasjonale retter, og det er også mulig å få maten servert på rommet, for her er det room service døgnet rundt. Få minutters gange fra hotellet ligger det også gode lokale og internasjonale restauranter.


Monte Pascoal Praia Hotel

Salvador

Dette hotellet har en fantastisk beliggenhet på promenaden ved den populære stranden Praia do Farol da Barra. Som gjest på hotellet har du gratis adgang til hotellets egne reserverte liggestoler og parasoller på stranden.

Hotellet har 80 store rom som alle har TV, aircondition, safe, Wi-Fi og balkong med utsikt til havet.

Hotellet har eget treningsrom, sauna og svømmebasseng. Både fra bassenget, rommene, restauranten og baren er det havutsikt.
Det serveres mat i restauranten, ved hotellets egne liggestoler på strandpromenaden og ved svømmebassenget.

På hotellets restaurant Terra á Vista kan du få både internasjonale og tradisjonelle bahianske retter.


La Villa Bahia

Salvador

I hjertet av Pelourinho og rett foran São Francisco-kirken og -klosteret ligger det vesle boutiquehotellet La Villa Bahia. Her er du i nærheten av alle attraksjonene i det vakre historiske sentrumet, og rett foran hotellet ligger et hyggelig torg med masse folkeliv og gode restauranter og kaféer.

La Villa Bahia er to vakkert renoverte rikmannsboliger fra kolonitiden, og du kan nesten føle historiens vingeslag allerede når du sjekker inn. De har lyktes med å bevare de opprinnelige gulvene, og det er virkelig en opplevelse å bo her.

Hotellet har bare 17 rom, og de er alle unikt innredet med vakre, gamle møbler som passer godt til bygningens alder. Alle rommene er utstyrt med aircondition, minibar, TV og WI-FI, og på badet er det hårføner og badekåper.

Du kan glede deg til førsteklasses gastronomi i hotellets restaurant, som kombinerer det franske og bahianske kjøkken. Den inkluderte frokosten serveres enten i restauranten eller i den vesle patioen.

Hotellet har også et lite svømmebasseng, der du kan ta en forfriskende dukkert etter en varm dag med opplevelser i den fargerike bydelen.

På den vesle takterrassen på taket kan du slappe av og nyte en kopp god brasiliansk kaffe mens solen går ned over hustakene.

Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14