TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Overnatting: Thailand

Classic Kameo Hotel

Ayutthaya

På Classic Kameo Hotel får du et komfortabelt og hyggelig opphold i Thailands gamle hovedstad, Ayutthaya.

Med en perfekt beliggenhet, bare få minutters gange fra byens historiske vartegn, kan du enkelt utforske flere av byens attraksjoner til fots.

Rommene på Classic Kameo Hotel er lyse og moderne innredet. Her får du store rom på min. 32 m2  med både sitteområde og praktisk utstyrt tekjøkken som gir deg et behagelig og bekvemt opphold. I tillegg er det naturligvis også aircondition, Wi-Fi, safe og flatskjerm-TV. Badet har både dusj og badekar, toalettartikler og hårføner.

Hotellet har gode restaurant og en kafe. Kos deg med autentiske thailandske spesialiteter og internasjonale retter på The Orchard, mens du kan glede smaksløkene med kinesiske delikatesser på Tapestry. Kafeen Café Kantary Corner har servering både utendørs og innendørs, og her kan du drikke en god kopp kaffe og spise deilige, nybakte kaker.

Etter en dag med sightseeing kan du slappe av og lade batteriene på Classic Kameo Hotel. Stikk innom det velutstyrte treningssenteret eller ta en forfriskende dukkert i hotellets utendørsbasseng. Hvis du har lyst på enda mer avslapning, kan vi anbefale å prøve hotellets sauna og dampbad.


iuDia on the River

Ayutthaya

iuDia on the River ligger idyllisk til, ved bredden av Chao Phraya-elven i Ayutthaya, omgitt av byens historiske ruiner. Med en beliggenhet nær byens UNESCO-oppførte severdigheter er dette den perfekte muligheten til å gå på oppdagelsesferd i Ayutthayas kulturrike historie.

Dette lille sjarmerende boutiquehotellet klarer å forene tradisjonelt thailandsk arkitektur med moderne luksus og komfort på beste måte. Det samme vil du oppleve på hotellets elegante rom. De er innredet med sans for detaljer, i klassisk thailandsk stil. Alle rom har aircondition, Wi-Fi, TV, kaffe- og tefasiliteter samt privat bad med regndusj og diverse toalettartikler.

Ved hotellets bassengområde kan du, med utsikt til elven, slappe av, lade batteriene og sole deg. Du kan også kose deg med en kald drink i hotellets bar eller nyte den avslappende atmosfæren i den hyggelige bakgården.

Hotellets hyggelige restaurant serverer utsøkte retter som inkluderer alt fra thailandske delikatesser til internasjonale favoritter.

Pris for oppgradering fra Classic Kameo Hotel, per natt:
Courtyard view room Per person fra:  225 kr.
Poolside room Per person fra:  345 kr.
Riverview room Per person fra:  570 kr.

Krungsri River Hotel

Ayutthaya

Krungsri River Hotel ligger ved bredden av Pa Sak-elven, nær Ayutthayas historiske severdigheter, spisesteder og handlemuligheter.

Hotellet har til sammen 202 store rom på min. 30 m2. Alle rom har aircondition, Wi-Fi, safe, minibar, TV, telefon, gratis vann på flaske og elektrisk vannkoker til te og kaffe. På badet finner du både dusj og badekar, hårtørker og toalettartikler.

Når du ikke er på sightseeing, kan du avkjøle deg med en dukkert i svømmebassenget som er både for store og små. Her er det også liggestoler og høye, grønne palmer som skaper tropisk stemning.

Som gjest på Krungsri River Hotel kan du spise på alle stedets 4 restauranter. Du kan spise italiensk på Lieto Italian Restaurant, kinesisk på Gu Cheung, internasjonalt på Pa Sak Coffee Shop Restaurant og kose deg med smakfulle thailandske retter på den hyggelige utendørsrestauranten Suan Rim Num, som ligger med utsikt over elven.

Ytterligere fasiliteter inkluderer suvenirbutikk, treningsrom og et spa der du kan få tradisjonell thaimassage, dette kan sterkt anbefales hvis du har støle og spente muskler.


Liggeplass på nattog fra Ayutthaya til Chiang Mai

Ayuttthaya - Chiang Mai

Det er alltid en opplevelse å reise med tog i et annet land, for da kan du møte mange hyggelige og interessante mennesker. Også i Asia er det veldig vanlig for lokalbefolkningen i ulike land å ta tog. Thailand er intet unntak.

Selve jernbanevognene er rene og komfortable. En liggevogn består av en rekke avskjermede avdelinger – altså ikke en egen kupé, slik vi kjenner det fra andre land. Når du vil sove, kommer konduktøren og endrer setet ditt til en liggeplass og trekker for en gardin så du ligger usjenert. Alle liggeplasser res opp med laken, putevar og et forseglet teppe i ren, nyvasket bomull. Bagasjen oppbevares ved liggeplassen din.

Hvis du blir sulten ombord, kan du bestille hos kelneren/servitrisen som går gjennom toget. En annen mulighet er å ta med sin egen mat eller å spise på en av restaurantene nær stasjonen før avreise, noe som ofte er billigere.

Toget stopper ved flere stasjoner underveis før du er vel fremme i Chiang Mai.


SureStay Plus by Best Western

Bangkok

SureStay Plus by Best Western ligger i området Sukhumvit mellom Skytrain-stasjonene Phloen Chit og Nana, slik at du raskt og greit kommer deg rundt i den thailandske hovedstaden. Sukhumvit er et av Bangkoks mest populære områder, med massevis av gode restauranter, shoppingsentre og og markeder.

Hotellet åpnet dørene i 2017 og er derfor blant Bangkoks nyere hoteller. Det er innredet i en flott, hyggelig og moderne stil, som også går igjen på i alt 85 rommene. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, TV, gratis mineralvann på flaske, kaffe- og tefasiliteter, sitteområde og skrivebord, mens badet er utstyrt med dusj, badekåpe, toalettartikler og hårtørker.

I hotellets øverste etasje finner bassengområdet med svømmebasseng for både store og små. Her kan du slappe av på en liggestol og nyte solen og utsikten over den travle millionbyen, mens palmene vaier i den tropiske brisen. Det er også her du finner hotellets rooftop-bar, der du kan nippe til en kjølig drink etter en dag med mange nye inntrykk og opplevelser.

Hotellet har også kafe og restaurant som både serverer frokost, lunsj og middag.

Andre fasiliteter inkluderer treningsrom med vekter og forskjellige maskiner.


Ramada Plaza by Wyndham Bangkok Menam Riverside

Bangkok

Ved bredden av Chao Phraya-elven i Bangkok finner du det populære 5-stjerners hotellet Ramada Plaza by Wyndham. Med en perfekt beliggenhet nær noen av byens mest ikoniske severdigheter er hotellet et perfekt utgangspunkt for å oppleve og utforske alt det byen har å by på.

Med hele 501 romslige og tradisjonelt innredede rom har Ramada Plaza alt du trenger for et komfortabelt opphold. Alle rom har aircondition, flatskjerm-TV, Wi-Fi, minibar, safe og skrivebord. De tilhørende badene er fint innredet med separat badekar og dusjkabin samt hårtørker og diverse toalettartikler.

Når du ikke er ute for å oppleve den thailandske hovedstaden, kan du se frem til å nyte bassengområdet. Det er en liten oase med vaiende palmer. Her kan du slappe av med en forfriskende dukkert eller suge til deg solens varme stråler på en liggestol. Du kan trimme litt på hotellets velutstyrte treningssenter, som med utstyr for både kondisjons- og styrketrening gir deg mulighet til å holde formen ved like. Hvis du trenger litt ekstra avslapning, kan du bestille en massasje på hotellets spa eller skjemme bort kroppen med sauna, dampbad eller jacuzzi.

Ramada Plaza skuffer heller ikke når det gjelder gastronomiske opplevelser. Hotellets fremragende restauranter serverer alt fra ferskfanget fisk og skalldyr til autentiske thailandske retter og ferskt bakverk. Uansett om det er en romantisk middag ved elven eller en avslappet lunsj på hotellets hyggelige kafe: her er det noe for enhver smak.

 

Pris for opgradering fra SureStay Plus by Best Western, per natt:
Deluxe River View Room Per person fra:  300 kr.
Grand Deluxe City View Room Per person fra:  450 kr.

Riva Surya

Bangkok

Dette hyggelige og elegante boutiquehotellet har en førsteklasses beliggenhet på den sjarmerende gaten Phra Arthit som går parallelt med Chao Phraya-eleven i hjertet av Bangkok. Beliggenheten gir deg gode muligheter til å utforske Bangkoks hovedattraksjoner til fots, slik at du virkelig kan fordype deg i byens kultur og historie.

Riva Surya har 68 rom som er innredet med eksklusiv og moderne design. Rommene er store og komfortable, så her har du alle muligheter til å trekke deg tilbake fra det travle bylivet. Alle rom har aircondition, Wi-Fi, king size-senger, minibar, flatskjerm-TV, safe, kaffe- og tefasiliteter samt strykejern og -brett. På badet finner du toalettartikler, hårtørker og badekåpe.

Riva Surya har dessuten mange fasiliteter som bidrar til å gjøre oppholdet ditt perfekt. Du kan slappe av med en forfriskende dukkert i hotellets rooftop-basseng mens du nyter den imponerende utsikten over elven og byens skyline. Det er også mulighet til å holde seg i form på hotellets velutstyrte treningsrom eller å bestille en avslappende massasje på hotellets spa.

Er du sulten etter en lang dag på oppdagelsesferd i dynamiske Bangkok? Da er du i gode hender på Riva Surya. Restauranten Babble & Grill serverer en smakfull slow-smoked BBQ med kvalitetskjøtt fra hele verden. Du kan også nyte en deilig cocktail på hotellets riverside-bar mens du beundrer solnedgangen over elven.

Pris for opgradering fra SureStay Plus by Best Western, per natt:
Urban room Per person fra:  570 kr.
Riva room Per person fra:  735 kr.
Deluxe room Per person fra:  820 kr.

Liggeplass på nattog fra Bangkok til Chiang Mai

Bangkok - Chiang Mai

Det er alltid en opplevelse å reise med tog i et annet land, for da kan du møte mange hyggelige og interessante mennesker. Også i Asia er det veldig vanlig for lokalbefolkningen i ulike land å ta tog. Thailand er intet unntak.

Selve jernbanevognene er rene og komfortable. En liggevogn består av en rekke avskjermede avdelinger – altså ikke en egen kupé, slik vi kjenner det fra andre land. Når du vil sove, kommer konduktøren og endrer setet ditt til en liggeplass og trekker for en gardin så du ligger usjenert. Alle liggeplasser res opp med laken, putevar og et forseglet teppe i ren, nyvasket bomull. Bagasjen oppbevares ved liggeplassen din.

Hvis du blir sulten ombord, kan du bestille hos kelneren/servitrisen som går gjennom toget. En annen mulighet er å ta med sin egen mat eller å spise på en av restaurantene nær stasjonen før avreise, noe som ofte er billigere.

Toget stopper ved flere stasjoner underveis før du er vel fremme i Chiang Mai.


Praiwan Raft House

Khao Sok

Forestil deg en sjø med smaragdgrønt vann, hvite kalksteinsklipper, som her og der rager loddrett opp av havet, og små øyer med jungel. Tilsett fuglekvitter – og aper, som nysgjerrig holder øye med deg fra tretoppene.

Dette er Praiwan Raft House i et nøtteskall.

Navnet beskriver dette spesielle overnattingsstedet: ”raft house”. Praiwan består nemlig av små bungalower som ligger på tømmerflåter i den vakre sjøen Cheow Lan Lake. Bungalowene, som flyter ved hjelp av store pongtonger, er forbundet via en lang, flytende gangbro som også fører til den hyggelige restauranten.

Her er det i alt 30 bungalower, og ca. halvparten av dem har eget bad og toalett. Det er i en av disse at du skal overnatte. Alle bungalower har myggnett og egen veranda med utsikt til sjøen.

Her er det ikke Wi-Fi og kun elektrisitet et par timer hver kveld. Da kan du lade kameraet ditt e.l. Området har ikke telefonsignal.

Til gjengjeld har du jungelens lyder, deilig hjemmelaget mat, vinduer som kan åpnes og lage gjennomtrekk i bungalowen din og ikke minst en nattehimmel full av stjerner som ikke forstyrres av kunstig lys.

Barn er meget velkomne på Praiwan Raft House, men vær oppmerksom på at det ikke er spesielle barneområder, og at gangbroene har ikke gelender. Foreldrene er ansvarlige for å holde oppsyn med barna sine under hele oppholdet. Det anbefales å ta med en redningsvest til de minste som de kan ha på seg under hele oppholdet.


Panvaree The Greenery

Khao Sok

Forestill deg at du våkner midt ute på Cheow Lan-sjøen i Khao Sok nasjonalpark til lyden av jungelens dyr og med utsikt til grønnkledde kalksteinsfjell mens du nyter morgenkaffen på terrassen din. Nettopp det kan du gjøre på det flytende hotellet Panvaree The Greenery.

Panvaree The Greenery har rom utført i naturmaterialer som passer godt inn i omgivelsene. Selv om rommene ikke er store, er de fint innredet, og det mangler ikke noe. Her har du bl.a. et lite kjøleskap, skrivebord, aircondition, vifte og lystette gardiner. Du har ditt eget bad med dusj, hårtørker og toalettartikler. Et stort pluss er rommets terrasse, der du har en enestående utsikt – spesielt om kvelden når mørket har falt på, for da kan du se de funklende stjernene som lyser opp nattehimmelen.

Dagens måltider serveres på restauranten, og om morgenen kan du kose deg med bl.a. amerikansk frokostbuffet, mens det om kvelden blir smakfulle retter tilberedt på grillen. Og hva er vel bedre enn å avslutte en dag full av opplevelser med en kald forfriskende drink og et godt måltid mat omgitt av en helt fantastisk natur?

Beliggenheten er velgjørende nok i seg selv, men hvis du vil unna deg noe litt ekstra, kan du få en deilig massasje som kan bestilles på stedet. Du kan også padle rundt i kajakk og beundre den storslåtte naturen på nærmeste hold.

Det er Wi-Fi i fellesområdene, men forbindelsen kan være dårlig. Det gjør kanskje ikke så mye, for i dette paradiset vil du være opptatt av andre ting.

Vennligst merk at dette hotellet er på forespørsel.

Pris for oppgradering fra Praiwan Raft House, per natt:
Superior Raft House Per person fra:  2.120 kr.

Rimping Village

Chiang Mai

Boutique-hotellet Rimping Village ligger i det rolige, grønne området Wat Gate på østsiden av Ping-eleven. Det tar bare fem minutter å gå til Chiang Mais kveldsmarked og tempelet Wat Ket Karam.

Rimping Village er hyggelig og sjarmerende, og hotellet er bygget i flott harmoni med omgivelsene og lokalhistorien. Stilen og den helt spesielle atmosfæren går igjen i hotellets 34 rom. De er innredet med flotte, mørke tremøbler. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, safe, minibar, te- og kaffefasiliteter, gratis vann på flaske, TV, paraply og lommelykt. På badet finner du både badekåpe, tøfler, hårtørker og toalettartikler. Alle rom har også en liten terrasse der du kan sitte og nyte morgenkaffen og utsikten over den velpleide hagen.

Rimping Village har naturligvis også et fint bassengområde omkranset av palmer og tropiske trær. Etter en opplevelsesrik dag kan du ta en dukkert i saltvannsbassenget før du slapper av på en liggestol med en bok fra lobbyen.

Restauranten holder åpent både morgen, middag og kveld, og her serveres det sunne, lokale retter tilberedt av ferske råvarer. Du kan gjerne spise utendørs, under et stort yangtre.

På hotellet er det i tillegg gratis sykkelleie.


Bodhi Serene

Chiang Mai

Bodhi Serene er et hyggelig boutiquehotell i tradisjonell thailandsk stil som ligger i hjertet av Chiang Mais gamle bydel, nær byens kveldsmarked. Hotellet er en oase av ro midt i den livlige byen og det perfekte overnattingsstedet for alle som har lyst til å utforske den historiske og sjarmerende byen.

Bodhi Serene har store og pent innredede rom som kombinerer thailandsk estetikk med moderne bekvemmeligheter. Alle rom er innredet med sans for detaljer og har aircondition, Wi-Fi, skrivebord, safe, minikjøleskap, flatskjerm-TV samt diverse toalettartikler, hårtørker og badekåper på det tilhørende badet.

Hotellet har en rekke fasiliteter for å oppfylle alle dine behov og ønsker. Du kan blant annet ta en forfriskende dukkert i det utendørs svømmebassenget eller skjemme bort både kropp og sjel med en deilig thai-massasje.

Er du sulten etter en lang dag med mange opplevelser? Da kan du se frem til en kulinarisk opplevelse på hotellets egen restaurant. Her serveres det autentiske thailandske retter og internasjonale favoritter, tilberedt med fokus på friske lokale råvarer.


Tamarind Village

Chiang Mai

Tamarind Village er en sjarmerende oase som ligger i hjertet av Chiang Mai. Beliggenheten er perfekt for å utforske byens severdigheter, blant annet det livlige kveldsmarkedet, templer og kulturattraksjoner.

Som gjest på Tamarind Village får du flotte sanseinntrykk og møter med thailandsk kultur fra det øyeblikket du kommer inn døren. Hotellets arkitektur er inspirert av den lokale Lanna-stilen og overalt på hotellet hersker det en atmosfære av tradisjonell thailandsk eleganse og autentisk sjarm.

Tamarind Village har 46 rom og suiter som er vakkert innredet med håndlagde møbler og fargerike tekstiler. Alle rom har moderne fasiliteter som sikrer deg et komfortabelt opphold, blant annet aircondition, minibar, Wi-Fi, safe, kaffe- og tefasiliteter samt flott utsikt til de vakre, frodige hagene med tropisk vegetasjon. Badene er elegante og inneholder både hårtørker, badekåpe, tøfler og forskjellige toalettartikler.

Etter en lang dag på oppdagelsesreise i Chiang Mais hyggelige gater og severdigheter kan du slange deg på en solvogn ved svømmebassenget eller nyte en avslappende massasje på hotellets eget spa.

Hotellets restaurant serverer autentiske thailandske retter, noe som gir deg kulinariske opplevelser som gjenspeiler lokale smaker.

Et opphold på Tamarind Village er med andre ord en reise i thailandsk kultur og gjestfrihet som vil gi deg mange uforglemmelige minner.

Pris for opgradering fra Bodhi Serene, per natt:
Lanna Room Per person fra:  870 kr.

RatiLanna Riverside Spa Resort

Chiang Mai

RatiLanna Riverside Spa Resort er en overdådig perle der pryder ​​Ping-elvebredden i Chiang Mai. Denne resorten tilbyr ultimativ luksus og avslapning med perfekte muligheter til å oppleve Chiang Mais sjarmerende gater, kulturattraksjoner og det livlige bylivet til fots.

RatiLanna imponerer med sine store, elegante og stilfulle rom og suiter. Alle rom har Wi-Fi, flatskjerm-TV, aircondition, safe, te- og kaffefasiliteter samt et stort bad med separat badekar og regndusj, badekåpe, tøfler og diverse toalettartikler, så her kan du være sikker på at du ikke vil mangle noe. Fra din private balkong kan du nyte utsikten over de frodige tropiske hagene som skaper en idyllisk ramme for et uforglemmelig opphold.

RatiLanna Riverside Spa Resort har massevis av fasiliteter og aktiviteter. Slapp av og nyt solen ved det deilige bassengområdet der du kan ta en forfriskende dukkert eller nippe til en velsmakende cocktail fra bassengbaren. Lån en interessant bok fra hotellets eget bibliotek eller unn deg en eksklusiv behandling på spaet. Du kan også holde deg aktiv og full av energi på oppholdet ditt med et besøk i hotellets velutstyrte treningsrom. Resorten arrangerer til og med maglagingskurs, og der får du muligheten til å utforske autentiske smaker fra det thailandske kjøkkenet sammen med profesjonelle kokker.

På resortens to restauranter kan smaksløkene dine utforske fantastiske kulinariske opplevelser. Restauranten Mira skjemmer deg bort med autentiske thailandske og vestlige retter, mens restauranten Rio serverer en enestående brasiliansk BBQ ledsaget av et imponerende utvalg viner og live-musikk.

På resortens lille butikk kan du kjøpe suvenirer du kan ta med deg hjem som minner fra en flott reise.

Pris for opgradering fra Bodhi Serene, per natt:
Deluxe Garden Room Per person fra:  610 kr.
Deluxe Riverside Per person fra:  715 kr.
Executive Suite Per person fra:  1.635 kr.

Legend Chiang Rai Boutique River Resort & Spa

Chiang Rai

Legend Chiang Rai Boutique River Resort & Spa ligger helt fantastisk til, nede ved Mae Kok-elven, med vakker utsikt til den frodige naturen og fjellene i det fjerne. Selve Chiang Rai sentrum ligger et par minutters kjøring unna, og hver kveld er det gratis shuttlebus til byens kveldsmarked fra klokken 18.00- 21.30.

Resorten er bygd i tradisjonell Lanna-stil og harmonerer fint med omgivelsene. Bygningene er spredt over det store området som består av skyggefulle stier, lotusdammer, blomsterhager og en stor gressplen med liggestoler. Her kan du slappe av og nyte utsikten over elven.

Det er til sammen 76 rom på min. 56 m2, og de er alle enkelt og lyst innredet. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, seng med myggnett, mineralvann på flaske, minibar, te/kaffe-fasiliteter, safe, TV, telefon og skrivebord. På badet finner du både badekåpe, tøfler, hårtørker og toalettartikler. Om morgenen kan du drikke en kopp kaffe på din private terrasse og nyte de fredelige omgivelsene.

Etter en dag med mange opplevelser kan du ta en dukkert i evighetsbassenget eller en tradisjonell thailandsk massage på det utendørs spa-et, Chiang Saen, før middagen serveres.

Resorten har flere spisesteder og bar. Hovedrestauranten, Sala Rimnam, ligger ved elven, i grønne omgivelser, og tilbyr både vestlige og thailandske retter fra det åpne kjøkkenet. La Casa Italian Restaurant serverer smakfulle italienske retter, mens Suan Chainam, som ligger som små terrasser i hagen, serverer grillmat og tapas samt kjølige øl, eksotiske cocktails og vin.

I resepsjonen kan du bl.a. leie sykkel og bestille forskjellige aktiviteter.


Rest Detail Hotel

Hua Hin

Rest Detail Hotel ligger i rolige omgivelser litt utenfor Hua Hins bysentrum, med perfekt beliggenhet nede ved stranden og utsikt over Siam-bukten. I gangavstand finner du Hua Hins kveldsmarked, restauranter og mindre supermarkeder. Hotellet har dessuten egen shuttlebus som der fem ganger om dagen kjører inn til Hua Hin sentrum, mer nøyaktig til Hua Hin Clock Tower.

Selve hotellet er innredet med lyse farger. Her er det hygge og sans for detaljer. Denne stilen går igjen i de 56 fine, store rommene. Her finner du alt det du trenger til et behagelig opphold – Wi-Fi, aircondition, minibar, safe, elektrisk kjele til kaffe og te, mineralvann på flaske samt skrivebord/toalettbord og sitteområde. Her er det til og med strandveske, -klær og sandaler. På badet finner du hårtørker, toalettartikler og badekåpe. Alle rom har dessuten egen balkong med møbler der du kan nyde den avslappede stemningen.

Stranden foran hotellet kan bli påvirket av tidevann, men dette har Rest Detail Hotel tatt høyde for ved å lage et eget område med havtilgang med flott utsikt over vannet. Hvis du foretrekker svømmebasseng, er det to hyggelige bassengområder med liggestoler, og her kan du slappe av under vaiende palmer. Det er også barnebasseng for de små.

Som gjest på Rest Detail Hotel har du adgang til de to restaurantene Rest Gastro og Rest Scene. Rest Gastro er en frokostrestaurant, og blir du møtt av duftene av nybakt brød, juice og frisk frukt med en gang du kommer inn. Rest Scene serverer lunsj og middag, og her kan du spise thailandske og middelhavsinspirerte retter, småretter og drinker.

Ytterligere fasiliteter inkluderer et spa med forskjellige massasje- og ansiktsbehandlinger samt en fin suvenirbutikk.

Hotellet tilbyr også yoga og forskjellige morsomme kurs innen kunst og matlaging.

Pris for ekstra natt:
Rest Green room Per person fra:  970 kr.
Pris for oppgradering:
Fra Rest Green room til Pool Village room, 3 netter Per person fra:  2.745 kr.
Fra Rest Green room til Beach Village room, 3 netter Per person fra:  3.520 kr.

Hintok River Camp

River Kwai

Hintok River Camp har en av Thailands vakreste og mest idylliske beliggenheter, med utsikt over den berømte elven Kwai.

Leiren består av 38 luksuriøse lerretstelt på mellom 26 og 32 m² som er hevet en halv meter over bakken. Teltet har ordentlige senger, eget bad med varmt vann, hårtørker og toalettartikler samt egen veranda. Der kan du nyte stillheten og de frodige omgivelsene. Samtlige telt har dessuten Wi-Fi, aircondition, toalettbord/skrivebord, gratis mineralvann på flaske, kjøleskap og elektrisk kjele til te og kaffe. Etter klokken 22 skal det være stille i leiren – altså ingen høy musikk, kun jungelens lyder.

Som gjest på Hintok River Camp kan du etter en opplevelsesrik dag slappe av med en thailandsk massasje eller med et bad i det naturlige bassenget som ligger vakkert til ved elven.

Leirens restaurant ligger hevet over bakken og har vakker utsikt over landskapet. Den serverer frokost, lunsj og middag og har en variert meny med smakfulle retter. Hver kveld grilles det i hagen. I baren kan du forfriske deg med mange ulike drinker, vin, øl og brus.


Outrigger Khao Lak Beach Resort

Khao Lak

Foran frodige fjell og mellom vaiende kokospalmer finner du Outrigger Khao Lak Beach Resort, som ligger helt nede vedl Bangsak-stranden med utsikt over Andamanhavet.

Resorten har shuttlebusservice til det populære markedet Bang Niang og Khao Lak Center, som ligger 15-20 minutters kjøring unna. Her finner du boder med deilig gatemat, gode restauranter og butikker.

Resorten har til sammen 158 store rom, suiter og villaer, som alle er lyst og moderne innredet i harmoni med omgivelsene. Alle rom har Wi-Fi, minibar, gratis mineralvann på flaske, safe, elektrisk kjele til te og kaffe, TV, telefon og strykerjern og -brett. På badet er det toalettartikler, hårtørker, badekåpe og tøfler. Om morgenen kan du sette deg ut på din private balkong eller terrasse og drikke en kopp kaffe eller te før dagen starter for alvor.

Etter en deilig frokostbuffet på Mala Kitchen med pannekaker, vafler, tropisk frukt, ost, ferskbakt brød m.m.. kan du ta en tur ned til resortens private strand. Her er det parasoller og liggestoler der du kan nyte livet til lyden av de rolige bølgene. Hvis du foretrekker svømmebasseng, har Outrigger Khao Lak Beach Resort et flott evighetsbasseng med utsikt til stranden. Her er det også et mindre basseng for de små.

Lunsj og middag kan du spise på resortens andre restaurant, Edgewater Restaurant & Bar, som ligger nede ved stranden og serverer autentiske thailandske retter, pizza, saftige biffer, fersk fisk og skalldyr og lekre salater. Du kan gjerne følge med på det åpne kjøkkenet, der kokkene svinger gryter og panner. Til dessert kan du spise ulike issorter fra den populære isbaren.

Langs stranden finner du også gode lokale fiske- og skalldyrrestauranter hvis du ikke har lyst til å spise på resorten hver dag.

Outrigger Khao Lak Beach Resort tilbyr dessuten avslappende massasjebehandlinger, fitness, yoga, strandvolleyball, ulike vannsportsaktiviteter og gratis barneklubb.

Pris for ekstra natt:
Deluxe Garden Balcony Per person fra:  585 kr.
Pris for rom oppgradering, per natt:
Fra Deluxe Garden Balcony til Deluxe Garden Terrace Per person fra:  245 kr.
Fra Deluxe Garden Balcony til Pool Villa Per person fra:  1.760 kr.

La Flora Khao Lak

Khao Lak

La Flora Khao Lak ligger i første rekker ved Andamanhavet, på den gyldne Bang Niang-stranden. Her er du aldri mange skritt fra den ultimate feriefølelsen, for det er bare å kaste seg ut i bølgene. Stedets sentrum ligger ganske nær hotellet, og her kan du prøve forskjellige restauranter eller gå på oppdagelsesferd i de mange bodene på markedet Bang Niang. Her selges det alle mulige ting og tang og lokale småretter. Du kan også bli på hotellet og spise godt på La Floras egen restaurant og bar, der det serveres velsmakende thailandske og internasjonale retter i strandkanten samt kalde forfriskninger og snacks.

Resorten består av tre hotellfløyer, og hver fløy har hyggelige bassengområder. I tillegg har stedet et evighetsbasseng, og her står tiden nesten stille når du hviler hodet på bassengkanten og nyter utsikten av de vaiende palmene ved det vakre, smaragdgrønne havet. Resorten har også et bassengområde for barn med gode muligheter til å plaske i vannet og leke på vannsklien.

Innendørs er det også morsomme aktiviteter for de minste i barneklubbens lekeområde med ballbasseng og sklie. De voksne kan også boltre seg innendørs, trimme på hotellets treningsrom eller bare slappe av og nyte livet på hotellets spa, der det er mulig å bestille massasje og andre behandlinger.

Rommene er moderne innredet i lyser farger og med tremøbler. Her er det både skrivebord og et lite sitteområde med sofa og sofabord. Alle rom har aircondition, safe, TV, minibar og et lite kjøleskap. På badet finner du hårtørker, toalettartikler, morgenkåpe og tøfler.

Avhengig av hvilken romtype du velger, har rommet enten balkong eller en liten terrasse med direkte adgang til store bassenger. Uansett hvilket rom du bor på: det er deilig å kunne avslutte dagen utendørs, i den lune kveldsbrisen.

Pris for oppgradering fra Outrigger Khao Lak Beach Resort, per natt:
Flora Room Per person fra:  250 kr.
Flora Pool Access Per person fra:  280 kr.

The Sands

Khao Lak

I første rekke ved Nang Thongs gyldne sandstrand finner du The Sands. Bak hotellet ligger hovedgaten Phet Kasem, og der finner du flere butikker og hyggelige kafeer og restauranter. Khao Laks berømte kveldsmarked, Bang Niang, ligger vel 2,5 km unna.

Hotellet er inndelt i 3 avdelinger; Lagoon Wing (lengst fra stranden), Seaside Wing (nærmest stranden) og Aqua Wing (vannland). De tre avdelingene inkluderer flere enn 316 moderne, store rom som inneholder alt det du trenger – aircondition, Wi-Fi, kjøleskap, safe, te- og kaffefasiliteter, TV og et deilig bad med dusj og hårtørker, badekåpe og tøfler. Rommenes balkong er innredet med bord og stoler, og er et perfekt sted å nyte kveldsbrisen, kanskje med kortspill.

The Sands har en 200 meter lang privat strand som frister til svømmeturer, lek i vannkanten og rusleturer i den myke sanden. Hvis du foretrekker basseng, har hotellet hele 9 å velge mellom. Et av de i alt 9 bassengene er del av et kjempestort vannland med bl.a. vannsklier av flere størrelser. I tillegg har hotellet en barneklubb med lekeplass, trampoliner, ballrom samt superhelt- og prinsessehjørne. Så her er det noe for alle aldersgrupper.

Du kan holde deg i form med tennis, yoga, vannaerobic, thaiboksing eller på løpebåndet i treningsrommet. Når det gjelder mer avslappende aktiviteter, kan vi anbefale en velgjørende ansiktsbehandling eller en avslappende massasje på hotellets spa.

Hotellet har flere forskellige barer og restauranter som serverer delikate thailandske og vestlige retter samt fisk og skalldyr. Hvis du har lyst til å lage dine egne thailandske retter, kan du delta på hotellets kokkeskole.

Pris for oppgradering fra Outrigger Khao Lak Beach Resort, per natt:
Sands Room Per person fra:  220 kr.
Seaside Junior Suite Per person fra:  450 kr.

Our Jungle Camp

Khao Sok

På den sjarmerende økoresorten Our Jungle Camp bor du midt i den fantastiske naturen som omgir Khao Sok.

Lodgen ligger ved selve Sok-elven og er omgitt av regnskog. Hele resorten er bygget av naturmaterialer og i en stil som passer inn i naturen rundt. Her prioriteres miljø og bærekraft. Gjestene oppfordres f.eks. til å ta med seg sin egen vannflaske og fylle den med renset vann for å redusere bruken av plast.

Maten på resortens restaurant er økologisk, og ingrediensene kommer i størst mulig omfang fra egen produksjon.

Dette stedet passer veldig godt til både barn og voksne.

Her er det massevis av forskellige aktiviteter og flere ulike innkvarteringsmuligheter.

De 20 rommene er enkelt, men hyggelig innredet. Noen av rommene ligger på bakkenivå, mens andre er bygget på pæler mellom tretoppene. Alle rom har eget bad og egen balkong eller terrasse. Her er det ikke TV på rommet – til gjengjeld har du en helt fantastisk natur rett utenfor døren. Hvis du trenger å holde forbindelsen med omverdenen, kan du bruke resortens Wi-Fi gratis. Av miljøhensyn er det ikke aircondition her, men alle rom har en takvifte til varme netter. Du faller i søvn, godt beskyttet av myggnettet, mens du lytter til kakofonien fra jungelen rundt deg.


Hotel Khao Sok & Spa

Khao Sok

Hotel Khao Sok & Spa er for deg som ønsker et overnattingssted i jungelen med ekstra komfort. Det ligger 3 km fra inngangen til Khao Sok nasjonalpark og 3 km fra den lille byen Khao Sok med restauranter og barer.

Hotellet er lite og intimt med kun 10 rom bygget som bungalower som ligger omgitt av frodige hager med utsikt til de vakre kalksteinsklippene. Alle bungalowene har murvegger og steingulv, og de er rustikt innredet med tremøbler og detaljer fra thailandsk kultur og håndverk. Alle rom har aircondition, minibar, elektrisk kjele og safe. I tillegg har du eget bad der du kan ta deg en varm dusj. Du kan også glede deg til avslappende stunder på din overdekte terrasse der du kan høre lydene av jungelens mange dyr.

Når du kommer til hotellet, kan ut utforske jungelen rundt, eller kanskje frister det deilige bassengområdet som er omgitt av palmer og har en helt spektakulær utsikt til kalkstensklippene i bakgrunnen? Det er også mulig å få massasje på hotellets spa eller å ta et slag tennis hvis du vil øke pulsen litt.

Når du blir sulten, kan du sette deg ved et bord på hotellets restaurant. Her serveres det både frokost og middag med internasjonale og thailandske retter på menyen.

Det er gratis Wi-Fi i hotellets fellesområder.

Pris for oppgradering fra Our Jungle Camp, per natt:
Standard Bungalow Per person fra:  230 kr.
Family Bungalow 1 Bedroom Per person fra:  305 kr.

Lanta Casa Blanca Resort Hotel

Koh Lanta

Lanta Casa Blanca ligger fantastisk flott til, ved en egen privat strand. Her kan du nye livet på en liggestol eller i en sittesekk og nyte utsikten over havet mens du lytter til de rolige bølgeskvulpene. Barna kan bygge sandslott i vannkanten.

Hvis du ikke er så glad i sand mellom tærne, er det ingen grunn til bekymring. Hotellet har nemlig et flott bassengområde med liggestoler og parasoller. Svømmebassenget ligger nede ved stranden, så du har fin utsikt til den gylne sanden og palmene som vaier i en tropiske brisen. Bassenget har også et mindre, integrert barnebasseng for de minste.

Hotellet har i alt 45 store rom som er innredet i maritim stil og med tremøbler. Rommene her har både Wi-Fi, aircondition, safe, te- og kaffefasiliteter, minibar, gratis vann på flaske, TV, paraply og lommelykt. På badet finner du badekåpe, tøfler, hårtørker og toalettartikler. Alle rom har også en liten terrasse med bord og stoler.

På hotellets restaurant kan du spise både thailandske og vestlige retter. Det er også mulighet for romantisk middag på stranden.

I tillegg finnes det treningsrom og et spa der du kan få massasje og andre avslappende behandlinger.

Lanta Casa Blanca er sterkt opptatt av miljø og bærekraft, så hele hotellområdet er bygget slik at det ikke ødelegger naturen og økosystemet.

Pris for ekstra natt:
Deluxe Villa Per person fra:  630 kr.

Rawi Warin Resort and Spa

Koh Lanta

Rawi Warin Resort ligger utrolig vakkert til, på et 5 hektar stor område på vestsiden av øya Koh Lanta Yai. Det er bygd inn i det kuperte landskapet med direkte adgang til den deilige sandstranden Klong Toab. Noen minutters gange herfra ligger også den fine sandstranden Klong Nin og den lokale byen ved samme navn med hyggelige restauranter og kafeer.

Resortens 185 rom ligger opp fra stranden, i de tropiske hagene og oppover det kuperte landskapet. Rommene er min. 45 m2 store og pent innredet i sør-thailandsk stil med mørke gulv og tremøbler. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, safe, minibar, kaffe- og tefasiliteter, strykejern og -brett, TV, telefon og lommelykt. Badene er flotte og moderne med både toalettartikler, hårtørrer badekåpe og tøfler. Alle rom har dessuten egen balkong der du kan nyde utsikten og de fantastiske solnedgangene.

Det kjører små golfbiler rundt på stiene, så det er enkelt å komme seg rundt på resorten.

Rawi Warin har i alt 5 svømmebasseng. Det ene er et stort evighetsbasseng med flott utsikt over havet, og nedenfor er det en barnebasseng med vannsklie som sørger for mange timers underholdning. Det tredje ligger ikke langt unna, i mer private omgivelser, og er et treningsbasseng, mens det fjerde bassenget ligger i en klippeskråning der du kan beundre utsikten fra toppen av resorten. Sist, men ikke minst, er det en “ocean pool” som ligger ved enden av den flytende gangbroen i det vakre Andamanhavet.

Resorten er også et ekte overflødighetshorn når det gjelder spisesteder. Her kan du kose deg med både grillet fisk og skalldyr, japansk sushi, stekt kylling og lekre autentiske retter fra både det thailandske og internasjonale kjøkkenet. Kaffe og kaker serveres på resortens hyggelige kafe.

Om kvelden kan du nippe til tropiske drinker i baren Wave eller under stjernene på takterrassens bar, Sip Club Rooftop & Drinks.

Det er mange fine aktiviteter å velge mellom.  Bl.a. har resorten treningsrom, mulighet for både yoga og boksing, spillerom med bordtennis, bordfotball og biljard samt suvenirbutikk, lekerom og bibliotek. Du kan også sykkel eller kajakk.

Hvis du vil unna deg litt ekstra, kan du ta turen innom hotellets spa, Warin Spa, der du kan få ulike former for massasje og skjønnhetsbehandlinger samt manikyr og pedikyr.

Rawi Warin har med andre ord alt hjertet kan begjære!

Pris for oppgradering fra Lanta Casa Blanca Resort Hotel, per natt:
Deluxe Room Per person fra:  275 kr.
Pond Room Per person fra:  495 kr.

Sivalai Beach Resort

Koh Mook

Sivalai Beach Resort er omkranset av høye, vaiende kokospalmer og ligger helt fantastisk til, på spissen av en lang sandtange øst på Koh Mook. Den unike beliggenheten gjør at du har direkte adgang til den hvite sandstranden og det smaragdgrønne vannet på alle tre sider.

Resorten består av 48 fine bungalower som er oppført i naturmaterialer, så de passer perfekt inn i omgivelsene. Alle bungalowene er flott innredet og har egen veranda med liggestoler. Samtlige bungalower har aircondition, seng med myggnett, minibar, safe, mineralvann på flaske, te/kaffe-fasiliteter, TV, telefon samt bad med toalettartikler, hårtørker, tøfler og badekåpe. Det er gratis Wi-Fi i fellesområdene.

På stranden er det liggestoler og parasoller, så her kan du virkelig nyte livet. På området er det til og med hengekøyer der du kan lytte til lyden av bølgeskvulp mens du langsomt svinger fra side til side. Hvis du foretrekker svømmebasseng, har resorten to å velge mellom – det ene med jacuzzi og det andre med barnebasseng.

Etter en deilig dag i den stekende solen kan du bestille tid på spaet og få en velgjørende massasje eller kanskje en avslappende ansiktsbehandling. Du kan også ta en tur til landsbyen i nærheten, og der er det suvenirbutikker, restauranter og handlemuligheter.

Resortens restaurant har en enestående utsikt over havet, og om kvelden dekkes det på stranden, der du kan sitte med føttene i sanden og spise deilige thailandske og kinesiske retter i faklenes stemningsfulle skjær.

Resepsjonsmedarbeiderne hjelper deg gjerne med å arranger utflukter, og her kan du leie både sykkel og kajakk.

Pris for ekstra natt:
Standard Villa Per person fra:  1.455 kr.
Pris for rom oppgradering, per natt:
Fra Standard Villa til Beachfront Villa Per person fra:  315 kr.
Fra Standard Villa til Beachfront Superior Villa Per person fra:  420 kr.

Thanya Beach Resort

Koh Ngai

Thanya Beach Resort ligger rett nede ved en fredfulle, hvite sandstranden på paradisøya Koh Ngai. Resorten er omkranset av grønn og frodig natur, og foran resorten strekker den vakre sandstranden seg. Du har en uforglemmelig panoramautsikt over Andamanhavet med loddrette kalksteinsfjell og de berømte små thailandske motorbåtene. Stranden ligger mot øst, så de morgenfriske kan starte dagen med en vandring langs stranden og nyte den vakre soloppgangen.

Resorten har 38 trebungalower på min. 25 m2 som ligger spredt i en tropisk hage. Alle bungalowene er innredet i enkel, ekte thailandsk stil med egen veranda der du kan slappe av og nyte omgivelsene. Alle bungalower har seng med myggnett, aircondition, takvifte, kjøleskap og elektrisk kjele til te og kaffe. Badet har toalettartikler, dusj og hårtørker. I fellesområdene er det gratis Wi-Fi.

Stranden har både liggestoler og parasoller, og når solens står som høyest på himmelen, kan du avkjøle deg med en svømmetur i det klare vannet, iføre deg maske og snorkel og utforske livet under havoverflaten eller ta en dukkert i evighetsbassenget. Der er det gøy for både store og små.

På resortens restaurant, Rim Talay, serveres det et godt utvalg thailandske og europeiske retter og fersk fisk og skalldyr, og om kvelden kan du nyte en forfriskende drink i den stemningsfulle baren mens stjernene glimter på himmelen. Det ligger flere små restauranter og lounge-barer langs stranden.

Det er dessuten mulighet for å kjøpe massasje, og resepsjonsmedarbeiderne hjelper gjerne til med å arrangere forskjellige utflukter til øyene i nærheten.

Pris for ekstra natt:
Garden View Bungalow Per person fra:  500 kr.
Pris for rom oppgradering,, per natt:
Fra Garden View Bungalow til Sea View Bungalow Per person fra:  245 kr.
Fra Garden View Bungalow til Beachfront Bungalow Per person fra:  330 kr.

Fantasy Resort & Spa

Koh Ngai

Fantasy Resort & Spa ligger rett ved Andamanerhavets hvite sandstrand, der du kan ligge i solen eller slappe av under en vaiende kokospalme. Når det blir for varmt, kan du ta en dukkert i det klare, veltempererte vannet eller utforske livet under havoverflaten.

Resorten er bygget oppover de grønnkledte fjellene, som skaper en helt perfekt kulisse.

Fantasy Resort & Spa har i alt 85 rom som alle er omgitt av tropiske hager med delvis utsikt til de bratte fjellene ute i det turkise havet. Deluxe-rommene er store og har privat balkong der du kan sitte og lese en bok eller bare nyte omgivelsene. Alle rom er utstyrt med WI-FI, aircondition, TV og minibar.

For å gjøre oppholdet ditt fullkomment har resorten også selvfølgelig et høytliggende svømmebasseng  med liggestoler og poolbar samt bar og restaurant, der du kan sitte og nyte lekre vestlige og thailandske retter under åpen himmel.

Andre fasiliteter inkluderer spa, minimarket og en liten lekeplass.


Maehaad Bay Resort

Koh Phangan

Maehaad Bay Resort ligger på Koh Phangans nordvestlige kyst, få meter fra den 800 meter lange sandstranden Mae Haad.

Resorten ligger med utsikt over havet og til den lille klippeøya Koh Ma. Når tidevannet trekker seg tilbake, dukker det opp en fin sandbanke. Nå kan du gå helt over til den lille øya, som også er et lite snorkleparadis. Havet rundt Koh Ma er nemlig fredet, og det betyr at det svømmer massevis av fargerike, tropiske fisk rundt klippene og korallene.

Maehaad Bay Resort har til sammen 48 rom på min. 30 m2, som er spredt ut i den velstelte hagen med tropiske planter og majestetiske palmer. Rommene er pent innredet og har utsikt til hagen og bassengområdet. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, safe, kjøleskap, TV og telefon. De har også garderobeskap der du finner badekåpe og tøfler. Badene er moderne og har regndusj samt hårtørker og toalettartikler. Når du våkner, kan du sette deg ut på balkongen din og starte dagen med en kopp kaffe og lytte til fuglene som kvitrer.

Resorten har to flotte svømmebasseng med jacuzzi og barnebasseng. Etter en forfriskende dukkert kan du slange deg på en solseng og nyte solen eller lese en god bok i skyggen under en parasoll.

Som gjest på resorten har du også mulighet til å leie kano og kajakk. Hvis du vil holde deg i form på reisen, kan du stikke innom treningsrommet.

Restauranten, Aim Aroy, holder åpent både morgen, middag og kveld. Her serveres det smakfulle, tradisjonelle thailandske og internasjonale retter, og mens du spiser kan du beundre utsikten over havet og Koh Ma.

Hvis du følger veien utenfor resorten, finner du også hyggelige kafeer, restauranter og små supermarkeder.

Om kvelden kan du gå en tur langs stranden og beundre den flotte solnedgangen som farger himmelen i fantastiske, varme nyanser mens de rolige bølgene skyller inn mot stranden.


Anantara Rasananda Koh Phangan Villas

Koh Phangan

I den billedskjønne bukten ved Thong Nai Pan Beach ligger Anantara Rasananda Villas. Bak vaiende palmer ligger resortens 64 poolsuiter og villaer spredt utover resortens store, frodige område. Alle er designet med tanke på å skape små oaser med plass til privatliv.

Rommene er innredet i moderne thailandsk stil med varme farger og naturmaterialer, noe som gjør dem utrolig hyggelige. Og her er en terrasse ikke bare en terrasse – det er et utendørs oppholdsrom på hele 41 m2 med frodig beplantning og med privat plunge pool og liggestoler. Innendørs er det lagt opp til hjemmekos med TV og forskellige strømmetjenester. Rommene har også Wi-Fi, aircondition, minibar, espressomaskin og et deilig bad med regndusj.

Det er naturligvis også mulig å benytte resortens fellesområder med evighetsbasseng, treningsmuligheter eller å nyte livet på stranden. Hvis du har lyst på enda mer velvære, kan du gå innom hotellets fantastiske spa, der du finner alt fra tropisk damphule til yogaplattform med utsikt over den vakre bukten.

Når du blir sulten, kan du spise og drikke godt på hotellets bar og forskjellige restauranter. På Bistro@the Beach serveres det både vestlige og thailandske retter, og på Yukinoya kan du prøve deg på retter fra det utsøkte japanske kjøkkenet. Råvarene er fra lokale fiskere og kjøkkenhager.

Med et opphold på Anantara Rasananda bidrar du også til å støtte lokalsamfunnet gjennom hotellets målrettede tiltak for en mer bærekraftig drift. Hotellet investerer en del av inntektene sine i lokale prosjekter, og du kan blant andet kjøpe lokalprodusert håndverk og kunst i hotellets butikk.

Pris for oppgradering fra Maehaad Bay Resort, per natt:
Pool Suite Per person fra:  1.455 kr.

Panviman Resort Koh Phangan

Koh Phangan

Panviman Resort Koh Phangan ligger som en skjult perle i et rolig område ved den uberørte stranden Thong Nai Pan, på den nordøstlige siden av Koh Phangan. Thong Nai Pan-stranden ligger i en vakker bukt omgitt av klipper og frodig, tropisk vegetasjon.

Resorten ligger høyt og på flere nivåer oppover de grønnkledde klippene, og du har flott utsikt over buktens glitrende vann.  Hvis du blir sliten i bena, kan du benytte deg av resortens golfvogner som kjører gjestene rundt.

Legg deg på kanten av evighetsbassenget og la deg forføre av den helt fenomenale utsikten over bukten og nyte den rolige atmosfæren. Hvis du vil unna deg noe helt ekstra, kan du vurdere en tur til hotellets spa, der du kan kjøpe en velgjørende “spa buffet” som inneholder deilige behandlinger fordelt over flere dager.

Panviman har til sammen 91 flotte og stilfulle rom med mørke tremøbler og lyse vegger. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, minibar, kaffe- og tefasiliteter, TV og safe. Her kan du til og med velge din egen type hodepute. På badet finner du både dusj og badekar samt hårtørker, badekåpe, tøfler og toalettartikler. Det er til og med sørget for strandsandaler, -veske og -håndklær. Gled deg til å avslutte en deilig dag på den hyggelig balkongen mens mørket og roen faller på.

Frokosten spiser du i Pan Sea-restauranten, den har en storslått panoramautsikt over havet. Lunsj og middag serveres i Stone Beach-restauranten, som ligger rett på stranden. Her serveres det thailandske og internasjonale retter samt BBQ. Det er også musikk og live-show.

Pris for oppgradering fra Maehaad Bay Resort, per natt:
Superior Room Per person fra:  510 kr.

Santhiya Koh Phangan Resort & Spa

Koh Phangan

Santhiya Koh Phangan Resort & Spa ligger ved Thong Nai Pan-stranden på den nordøstlige siden av Koh Phangan.

Resorten ligger på et mer enn 18 hektar stort område og ligger ved en vakker bukt med klipper og frodig, tropisk vegetasjon. Santhiya er bygget oppover de grønnkledte klippene, så bygningene er på flere nivåer. Resorten har derfor en servicebil som står klar til å kjøre deg rundt 24 timer i døgnet.

Santhiya er bygget i tradisjonell stil og i det fineste teaktre, et materiale som harmonerer perfekt med naturen. Overalt på resorten kan du beundre de imponerende og sirlige detaljene i den flotte treskjæringen.

Også på de 99 rommene går den tradisjonelle stilen igjen, med møbler i teaktre fra gulv til tak. For å gjøre oppholdet ditt så komfortabelt som mulig, har alle rom både Wi-Fi, aircondition, minibar, safe og kaffe- og tefasiliteter. Du får daglig 4 flasker vann gratis. Badene er utstyrt med både dusj og badekar, hårtørker, badekåpe, tøfler og gratis toalettartikler. Morgen og kveld kan du slappe av på den private verandaen – utsikten her kan ta pusten fra noen og enhver!

Resorten har to deilige svømmebasseng. Det ene ligger rett ved den vakre sandstranden, mens den andre ligger høyt og har en praktfull utsikt over bukten. Den kan du nyte fra de morsomme solsengene, formet som tradisjonelle båter.

Hvis du vil være litt ekstra snill mot deg selv, bør du unne deg et besøk i Ayuvana Spa, der du kan bestille forskjellige luksuriøse behandlinger.

På restauranten Chantara kan du nyte velsmakende thailandske og internasjonale retter med utsikt til havet. Resorten har også en strandbar der det serveres lekre drinker til lyden av bølgeskvulp. Du kan også bestille en romantisk måneskinnsmiddag på stranden.

Resorten har dessuten treningssenter, bibliotek og suvenirbutik. Det er mulig å bestille utflukter til blant annet Koh Tao.

I tillegg er det verdt å nevne at Santhiya er en miljøvennlig resort som legger stor vekt på bærekraftig drift. Her har man blant annet spillvannsanlegg og egen grønnsakshage og arbeider for å redusere matavfall og spare energi. I tillegg støtter resorten ulike lokalsamfunn.

Pris for oppgradering fra Buri Rasa Village, pr. natt:
Supreme Deluxe room Per person fra:  210 kr.
Supreme Deluxe Pool Access Per person fra:  330 kr.

Paradise Beach Resort - Koh Samui

Koh Samui

Paradise Beach Resort ligger som en tropisk oase nede ved den fredfylte og honningfargede sandstranden Maenam på Koh Samuis nordkyst. Stranden er ikke særlig bred, men vannet er rolig og deilig lunt.

Området rundt Paradise Beach Resort er grønt og utrolig fredelig. Det er ikke mye annet enn en håndfull strandrestauranter i nærheten. Hovedgaten ligger ca. 7 minutters gange unna, og her finner du lokale kafeer, restauranter og butikker. Resorten tilbyr shuttlebuss et par ganger om dagen til den hyggelige bydelen Fisherman’s Village, som ligger 10 minutters kjøring unna. Den kjører også til livlige Chaweng, og dit det tar vel 20 minutter med bussen.

Paradise Beach Resort har i alt 94 komfortable og hyggelige rom, og størrelsen varierer fra 36 til 62 m2. Innredningen er lys og moderne, og de mange naturmaterialene bidrar til å skape varme i rommet. Alle rom har WI-FI, aircondition, minibar, TV, elektrisk kjele til te og kaffe, gratis mineralvann på flaske og safe. Badene har regndusj. hårtørker og toalettartikler. Etter en dag i solen kan du slappe av i skyggen med en god bok på din private balkong eller terrasse, som er møblert med stoler, bord og en daybed.

Restauranten The Terrace ligger nede på stranden med flott utsikt til naboøya Koh Phangan. Her kan du nyte din frokost, lunsj og middag til lyden av rolige bølgeskvulp. Restauranten serverer alt fra salater og pastaretter til sushi og thailandske spesialiteter.

Ved siden av The Terrace finner du The Beach Bar, og her kan du forfriske deg med kjølige drikkevarer i løpet av dagen.

Sist men ikke minst kan vi varmt anbefale et besøk på resortens spa, der du kan få en velgjørende massasje som er balsam for både kropp og sjel.

Pris for rom oppgradering, per natt:
Villa Garden View Per person fra:  585 kr.
Deluxe Villa Per person fra:  765 kr.

Banana Fan Sea Resort

Koh Samui

Banana Fan Sea Resort ligger som en oase nede ved den lyse sandstranden i den rolige enden av Chaweng, og likevel i gangavstand til byens butikker, restauranter og barer.

Banana Fan Sea Resorts 74 rom er store (min. 33 m2) og innredet i en supermoderne, rustikk og stilren design som garanterer optimal komfort. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, TV, minibar, safe, kaffe- og tefasiliteter samt et romslig bad med badekåpe, hårtørker og diverse toalettartikler. Start morgenen med en kopp te eller kaffe på terrassen din og nyt stillheten og de tropiske omgivelsene.

Senere på dagen kan du finne yndlingsplassen din på stranden eller slappe av ved det deilige evighetsbassenget med utsikt over den flotte stranden. Du kan også driver med diverse vannsportsaktiviteter, som paddleboarding og kajakkpadling.

På Banana Fan Sea Resort kan du også spise meget godt. Baitong Restaurant serverer smakfulle autentiske thailandske retter og internasjonale favoritter. Hver torsdag er det BBQ-buffet på stranden, og der kan du høre live-musikk og beundre imponerende “fireboys”.

Avslutt med en forfriskende drink fra Kevin’s Bar, der de flinke bartenderne har spesialisert seg på å mikse drinker som forteller en historie om gjestene deres via unike smaker og ingredienser.

Pris for opgradering fra Paradise Beach Resort, per natt:
Standard Room Per person fra:  615 kr.
Superior Room Per person fra:  735 kr.

Bandara Resort & Spa - Koh Samui

Koh Samui

I en rolig bukt på det nordlige Koh Samui ligger Bo Phut Beach. Her er den en rolig stemning av tropeparadis, myke bølgeskvulp, vaiende palmer og fin, gyllen sand. Og her, helt i strandkanten, finner du Bandara Resort & Spa.

Bandara Resort & Spa ligger i et flott område med både frodig natur og lokalt byliv. Resorten ligger med ca. 15 minutters gangavstand til det sjarmerende gamle fiskerområdet Fisherman’s Village, der gode restauranter ligger side om side med gatekjøkkener. Så her har du alle muligheter til å smake på noe av godsakene det verdenskjente thailandske kjøkkenet har å by på. Hvis du foretrekker litt livligere byliv og butikker, kan du ta en tur til Chaweng. Byen ligger bare en 15 minutters drosjetur unna.

Resorten har til sammen 168 lyse og innbydende rom som er innredet i en enkel og moderne stil. Alle rom har aircondition, Wi-Fi, elektrisk kjele, safe samt eget bad med hårtørker, toalettartikler og morgenkåper. Rommene har dessuten et lite skrivebord og egen balkong med daybed. Balkongen er det perfekte stedet å starte dagen langsomt med en kopp kaffe eller kanskje til å avslutte dagen med en kald drink før sengetid mens den milde kveldsbrisen stryker mot huden din.

Om dagen kan du nyte livet i de to bassengområdene eller gå noen få skritt til det lune havet. Du kan også bytte ut liggestolen med en rusletur i resortens tropiske hage eller være aktiv på treningsrommet. På restauranten Chom Dao Beach kan du nyte både god mat og flott utsikt. Her serveres det smakfulle internasjonale og thailandske retter i første parkett ut mot havet. I slike omgivelser kan måltidet gjerne vare lenge.

Pris for oppgradering fra Paradise Beach Resort, per natt:
Deluxe room Per person fra:  550 kr.

Buri Rasa Village - Koh Samui

Koh Samui

Buri Rasa Village ligger rett ved den populære, idylliske sandstranden Chaweng på Koh Samuis østkyst. Hvis du er tidlig oppe, kan du oppleve solen stå langsomt opp over havet. I nærheten ligger det både restauranter, barer, markeder og gode handlemuligheter. Flyplassen er bare 15 minutters kjøring unna.

Denne hyggelige boutique-resorten er bygd i tropisk sør-thailandsk stil og består av 32 store rom på min. 40 m2. Alle rom er innredet med flotte tremøbler, og vegger og tekstiler er holdt i lyse, friske farger. Så her blir du i godt humør så snart du kommer inn døren. Om morgenen kan du sette deg ut på din private balkong og nyte lyden av fuglene som synger.

Alle rom har Wi-Fi, aircondition, takvifte, TV, telefon, bluetooth-høyttaler, safe, minibar, mineralvann på flaske, te/kaffe-fasiliteter, skrivebord, sitteområde samt paraply og lommelykt. Badet er stort og lekkert, og her er det både toalettartikler, hårtørker, badekåpe og tøfler.

Buri Rasa Village har egen strand, og her kan du legge deg på en solseng under en parasoll og nyde utsikten over det vakre havet. Du kan også ta en dukkert i svømmebassenget og henge på bassengkanten med en cocktail fra baren, The Beach Bar.

Resortens restaurant, The Beach Club, serverer utsøkte thailandske retter tilberedt av ferske, lokale råvarer. Spesielt fiske- og skalldyrrettene er veldig populære. Hvis du ønsker en intim og romantisk middag med din bedre halvdel, kan det arrangeres “candlelight dinner” på stranden.

Hvis du vil unne deg litt ekstra, kan du med fordel ta en tur på resortens spa, Nam Thai Herbal Spa, som tilbyr forskjellige avslappende behandlinger.

Medarbeiderne på Buri Rasa Village står klare til å ønske deg velkommen!

Pris for oppgradering fra Paradise Beach Resort, per natt:
Boutique Village Per person fra:  700 kr.

Amari Koh Samui

Koh Samui

Velkommen til Amari Koh Samui, som har en fantastisk beliggenhet i strandkanten i den nordlige, rolige enden av Chaweng Beach. Hotellet ligger i frodige omgivelser rett nede ved den hvite og relativt brede stranden, perfekt til fine rusleturer i vannkanten. Du er bare et kvarters gange fra den mer livlige enden av Chaweng, som har et stort utvalg restauranter og butikker.

Amari er oppført i moderne thailandsk stil og er oppdelt i to fløyer: Garden og Beach. Vi tilbyr rom i Garden-fløyen, og de ligger vakkert til, omgitt av hotellets frodige have med vaiende palmer. Her ligger bassengområdet som en hyggelig liten oase der det er deilig å bare nyte solen og svømme et par lengder. Når du skal til stranden, krysser du bare veien til Beach-fløyen. Her er du naturligvis velkommen til å bruke hotellets andre basseng, hvis du da ikke foretrekker det lune og klare vannet i havet. Til de aller minste er det dessuten et avgrenset område i bassenget med grunt vann, og når barna har lyst på litt moro, kan de ta en tur til barneklubben.

Hotellets rom er lyse og innredet i moderne stil med innslag av varme farger, og alle rom har eget balkong. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, TV, safe, minibar, elektrisk kjele til kaffe og te samt et lite sitteområde. Badet har dusj, toalettartikler og hårtørker.

Gled deg til å spise på den italienske restauranten Prego, der det serveres pizza stekt i steinovn og nylaget pasta. Etter middagen har du kanskje lyst til å ta deg en cocktail med utsikt til det turkisblå havet i strandbaren Amaya.

Pris for oppgradering fra Paradise Beach Resort, per natt:
Superior Garden Per person fra:  735 kr.

Anantara Bophut Koh Samui Resort

Koh Samui

 Anantara Bophut Koh Samui Resort ligger rett ved havet i den hyggelige bukten ved Bo Phut Beach på den nordøstlige delen av Koh Samui. Omgivelsene er bare helt fantastiske. Vaiende palmer, frodig jungel og lydene av myke bølgeskvulp er bare noe av det du kan oppleve her. Her bor du dessuten i gangavstand til det sjarmerende området Fisherman’s Village, der du finner hyggelige butikker og gode restauranter.

Anantara ønsker deg velkommen til et helt spesielt sted, der kvalitet, velvære og kultur står i sentrum. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene, og likevel virker alt behagelig uformelt. Her er det levende lys i lanternene, flotte nøkkeroser i den tropiske hagen og tydelig inspirasjon fra thailandsk kultur i den moderne innredningen.

Resorten har til sammen 106 lyse og pene rom som er innredet i moderne thailandsk stil. Tremøblene står i vakker kontrast til de lyse veggene og det flotte lysinnfallet fra balkongen. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, TV, kjøleskap med minibar, elektrisk kjele til kaffe og te, strykejern og -brett, skrivebord samt bad med badekar eller regndusj, toalettartikler og hårtørker. Du får til og med morgenkåpe og tøfler, og dem kan du iføre deg etter et sent ettermiddagsbad og ta deg en snack i sofaen på balkongen.

Evighetsbassenget frister til deilig avslapning, og her kan du nyte den helt fantastiske utsikten over havet, der bølgene skvulper rolig mot den gylne sandstranden. Hvis du klarer å komme deg opp av liggestolen, tilbys det også massevis av aktiviteter. Blant annet tennis, wellness, kajakk og paddle board, eller hva med å lære å lage litt thailandsk mat? De minste kan bli med i barneklubben (4-12 år). Barn under 4 år kan kun delta sammen med en voksen.

Gled deg til å smake på godsakene når det diskes opp med utsøkte retter fra både det asiatiske, latinamerikanske og europeiske kjøkkenet på resortens 4 restauranter. Eller kanskje du har lyst til å spise en romantisk privat middag på stranden? I løpet av dagen kan du forsyne deg med både deilige snacks og lette lunsjretter med utsikt til bukten i resortens loungebar som ligger rett ved strandkanten.

Pris for oppgradering fra Paradise Beach Resort, per natt:
Premier Garden View Per person fra:  910 kr.

Elixir Resort

Koh Yao Yai

Velkommen til Elixir Resort, der beroligende havbriser, strålende solnedganger og ekte thailandsk gjestfrihet venter.

En frodig hage og en 300 meter lang privat sandstrand danner rammen om 40 sjarmerende villaer som har utsikt til enten de frodige hagene eller det vakre Andamanhavet. Noen har til og med eget basseng. Alle villaene har Wi-Fi, aircondition, takvifte, safe, minikjøleskap, TV, paraply, kaffe- og tefasiliteter samt gratis mineralvann på flaske. Badene har utendørs dusj, toalettartikler og hårtørker. Villaene har dessuten egen veranda med bord og stoler, så her kan du trekke deg tilbake og slappe av med en god bok eller bare nyte stillheten og de grønne omgivelsene.

Stå opp til lyden av havet mens du ser hvordan solen står opp over øya. Ta deg en kopp kaffe på verandaen og spis en god frokost. Du kan fortsette dagen på den hvite sandstranden, beundre utsikten over det vakre Andamanhavet eller ta en forfriskende dukkert i svømmebassenget.

Hvis du trenger litt ekstra velvære, kan du få deilige ansikts- og massasjebehandlinger på resortens spa. Føler du for å trimme litt, kan du ta noen kilometer på tredemøllen eller løfte vekter på resortens eget treningsrom.

Waves Restaurant serverer et stort utvalg lokale spesialiteter, grillet fisk og skalldyr og internasjonale favoritter. Det er mulig å spise både inne og utendørs, der du kan nyte den lune havbrisen og den spektakulære panoramautsikten over Andamanhavet.

Avslutt kvelden med en cocktail på Chens Tiki Bar til lyden av bølgeskvulp og synet av den stjerneklare himmelen.

Pris for rom oppgradering, pr. natt:
Fra Superior Villa til Deluxe Pool Villa Per person fra:  490 kr.

Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa

Koh Yao Yai

Santhiya ligger på den vakre øya Koh Yao Yai og har en fantastisk beliggenhet midt i den uberørte naturen, i et frodig klippelandskap med utsikt over det billedskjønne Andamanhavet. Det ligger på den vestlige siden av Koh Yao Yai, ved stranden Loh Pared, en av øyas beste strender.

Resorten er bygget av tre og har en flott arkitektur som passer perfekt inn i den omliggende naturen.

Innkvarteringsmulighetene på Santhiya er bare helt fantastiske. Hvert rom og hver villa har sin egen unike sjarm og utsøkte detaljer. Mange av dem har en fantastisk utsikt over bukten og havet, og noen har til og med privat basseng. Dette skaper en perfekt ramme for en romantisk eller avslappende ferie sammen med familien. Alle rom er vakkert innredet med autentiske detaljer utskåret i tre samt moderne fasiliteter som aircondition, Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar og safe. Over sengen er det også myggnett. På det flotte badet finner du toalettartikler, hårtørker, badekåpe og tøfler. Om morgenen kan du starte dagen med en kopp kaffe på din romslige balkong med daybed og taktvifte.

Resortens øvrige fasiliteter er like imponerende som innkvarteringen. Som gjest på Santhiya kan du slappe av ved det imponerende evighetsbassenget, unne deg avslappende spa-behandlinger eller drive med mange ulike vannsportsaktiviteter, blant annet snorkling, dykking og kajakkpadling.

Maten er et høydepunkt på Santhiya. Resortens hele 6 restauranter serverer et utvalg autentiske thailandske retter, fisk og skalldyr samt internasjonale favoritter – alt tilberedt med lokale råvarer og presentert med eleganse og stil. Måltidene kan nytes med utsikt over havet eller i romantiske omgivelser under stjernene.

Santhiya er også kjent for sitt engasjement for bærekraft og for sitt sosiale arbeid. Du kan lese om resortens CSR-arbeid her og deres grønne omstillingsprosjekter her.

Santhiya må bare oppleves!

Pris for oppgradering fra Elixir Resort, pr. natt:
Supreme Deluxe Bay View Per person fra:  300 kr.

Aonang Princeville Resort & Spa

Aonang Krabi

Aonang Princeville Resort & Spa ligger som en rolig, grønn oase ved den livlige strandpromenaden og hovedgaten, der butikkene og restaurantene ligger side ved side.

Stranden ligger bare et steinkast unna, og her kan du se de mange longtail-båtene som går i skyttelfart mellom Aonang og Railey. Fra stranden er det flott utsikt over Andamanhavet og de loddrette kalksteinsfjellene.

Resorten har 50 store rom som er tradisjonelt innredet. Alle rom har gratis Wi-Fi, aircondition, sikkerhetsboks, minibar, kaffe- og tefasiliteter, strykejern- og brett, TV, telefon, skrivebord, hårtørker samt bad med separat badekar og dusj. Fra balkongen er det utsikt til den tropiske hagen.

Rundt den tropiske hagen ligger svømmebassenget og barnebassenget, der du også finner solsenger.

Hvis du har lyst til å bli litt bortskjemt, kan du bestille tid på resortens spa og få en deilig avslappende massage.

Resorten har også kafe og restaurant der det serveres både thailandske og internasjonale retter.

Avslutt dagen din med en spasertur langs stranden for å beundre den fantastiske solnedgangen.


Tub Kaek Sunset Beach Resort

Krabi

Tub Kaek Sunset Beach Resort ligger som en oase ved den uberørte stranden Tup Kaek i Krabi-provinsen. Bak hotellet står det grønne, frodige fjell, og foran hotellet ligger den 1 km lange, hvite sandstranden. Her venter det en avslappet atmosfære og en spektakulær utsikt over det turkise havet.

Det ligger et par gode restauranter i gangavstand fra resorten, men hvis du har lyst på en litt mer livlig feriestemning, drar du inn Ao Nang. Der er det butikker, barer og et større utvalg spisesteder. Dit tar det ca. 20 minutter med taxi eller shuttlebuss.

Resorten er omgitt av palmer og tropiske trær. Midt i de frodige hagene står bungalower og den sentrale hotellbygningen med utsikt og adgang til bassenget. Resorten har til sammen 80 pent innredede rom på min. 35 m2, og her kombineres eleganse og thailandsk sjarm med naturmaterialer. Alle rom er innredet med tanke på komfort og ro. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, minibar, safe, TV samt kaffe- og tefasiliteter. Fra rommet ditt kan du se ut på de frodige hagene. Alle rom har også en møblert terrasse eller balkong der du kan nyte omgivelsene og den behagelige roen. Badet har både regndusj og badekar samt hårtørker og toalettartikler.

Tub Kaek Sunset Beach Resort har en privat strand der du kan sole deg og nyte utsikten til de ikoniske kalksteinsfjellene som rager opp av havet. Ta en dukkert i det lune havvannet eller en forfriskende svømmetur i resortens basseng. Eller hva med en kajakktur på det blå havet?

Resorten har to restauranter: Sunset Restaurant ligger ved stranden og har fantastisk havutsikt. Her serveres det en à la carte-meny med thailandske og internasjonale retter som inneholder et godt utvalg retter med fisk og skalldyr.  Restauranten holder åpent både morgen, middag og kveld. På Red Leaf Bar kan du spise snacks og lunsj og drikke cocktails, vin, øl og andre drikkevarer.

Pris for rom oppgradering, per natt:
Deluxe Pool Access Per person fra:  240 kr.
Deluxe Beach Front Per person fra:  315 kr.

Aonang Villa Resort

Krabi

Aonang Villa Resort ligger i hjertet av Ao Nang. Stedet er omgitt av uberørt natur med høye kalksteinsklipper og ligger kun få meter fra det vakre Andamanhavet. Resorten er et perfekt utgangspunkt for å utforske de flotte omgivelsene og nyte en avslappende ferie.

De 156 rommene på Aonang Villa Resort er store og har store vinduspartier, noe som gir mye lys. Alle rom har aircondition, Wi-Fi, TV, minibar, safe samt kaffe- og tefasiliteter. På badet vil du finne du badekåpe, hårtørker og et utvalg toalettartikler. Rommene har også privat balkong eller terrasse med utsikt over de frodige, tropiske hagene.

Som gjest på Aonang Villa Resort kan du nyte godt av mange forskjellige fasiliteter og aktiviteter. Slapp av ved det store, deilige bassengområdet som er omgitt av palmer og tropiske planter eller kos deg med en forfriskende cocktail i swim-up-baren. For alle som vil ha litt mer aktiv underholdning tilbyr resorten også vannsportsaktiviteter som kajakkpadling og snorkling. Du kan også unne deg og kroppen din en avslappende massasje på resortens spa eller holde deg i form på det moderne treningssenteret.

Resorten har også flere gode restauranter. Frokostrestauranten Kiang Le byr på thailandske og internasjonale retter, mens La Medusa serverer utsøkte retter inspirert av middelhavskjøkkenet med utsikt over havet. Lan Le ligger få skritt fra stranden og er kjent for sine fantastiske fisk- og skalldyrretter.

Om kvelden kan du avslutte dagen med en drink i strandbaren, mens solen langsomt forsvinner ute i horisonten.

Pris for opgradering fra Tup Kaek Sunset Beach Resort, per natt:
Deluxe Garden Room Per person fra:  390 kr.

Holiday Ao Nang Beach Resort

Krabi

Holiday Ao Nang Beach Resort har fokus på par og barnefamilier. Det ligger i rolige omgivelser, i et tropisk hotellmiljø med flotte, frodige hager og mange fine fasiliteter.

Med hotellets gode beliggenhet, få skritt fra den rolige stranden Noppharathara, kan du tilbringe dagen ved stranden og nyte den vakre solnedgangen over Andamanhavet. Samtidig kan du raskt gå inn til Ao Nangs livlige sentrum.

Holiday Ao Nang Beach Resort har 173 fint innredede, store rom med praktiske fasiliteter som aircondition, Wi-Fi, TV, minibar, safe og elektrisk kjele til te og kaffe. På badet finner du både badekåpe, hårtørker og et utvalg toalettartikler.

Resorten har flere deilige bassengområder, der du kan sole deg og ta forfriskende dukkert i den tropiske varmen. Samtidig kan barna boltre seg i barnebassenget med tilhørende vannsklier.

Hvis du vil være aktiv under oppholdet ditt, har hotellet gode treningsfasiliteter, og barna kan få nye venner i barneklubben.

Resortens tre restauranter har hvert sitt fokusområde med retter fra det thailandske og indiske kjøkkenet samt internasjonale favoritter. Hvis du får lyst på en drink i løpet av dagen, serverer de to poolbarene alt fra fargerike drinker og cocktailer til kaldt vann og is, perfekt til å slukke tørsten og avkjøle seg i varmen.

Kos deg sammen med barna og tilbring dagene i Krabi på det familievennlige Holiday Ao Nang Beach Resort.

Pris for opgradering fra Tup Kaek Sunset Beach Resort, per natt:
Family Garden View Per person fra:  240 kr.

Amari Vogue

Krabi

Den luksuriøse resorten Amari Vogue ligger ved den rolige stranden Tub Kaek i Krabi-provinsen.

Resorten er innredet i vakker thailandsk stil, og du ønskes velkommen med en fantastisk utsikt over Andamanhavet og de omliggende kalksteinsklippene.

Rommene på Amari Vogue er romslige. Noen av dem er innredet med rene linjer i stilren, moderne design, mens andre kombinerer moderne eleganse med thailandsk sjarm og myke fargetoner som skaper en rolig og hyggelig stemning. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, minibar, safe, TV samt gratis mineralvann på flaske og te- og kaffefasiliteter. På det flotte badet finner du badekåpe, tøfler, hårtørker, sminkespeil og diverse gratis toalettartikler.

Amari Vogue har et deilig bassengområde der du kan slange deg på en solvogn og nyte solens stråler eller ligge i skyggen under en parasoll med en god bok. Hvis du foretrekker havet, kan du ta en svømmetur i det lune vannet eller gå en tur langs stranden til lyden av rolige bølgeskvulp.

For alle som vil holde seg i form har resorten et velutstyrt treningssenter. Hvis du heller trenger å komme helt ned i gir, kan du nyte én eller flere avslappende behandlinger på resortens spa.

Når det dreier seg om kulinariske opplevelser, har du valgets kval på Amari Vogue. Lotus, hotellets hovedrestaurant, serverer autentiske asiatiske og thailandske retter, mens Marco’s Restaurant og Bar byr på retter fra både det asiatiske og internasjonale kjøkkenet med enestående utsikt til stranden. På Voyager Café kan du kose deg med kaffe og godt bakverk.

Pris for opgradering fra Tup Kaek Sunset Beach Resort, per natt:
Superior Room Per person fra:  590 kr.

Topland Hotel

Phitsanulok

Topland Hotel ligger i kort avstand fra Nan-elven og har flott utsikt over byen. I gangavstand ligger også tempelet Wat Phra Sri Rattana Mahatat og kveldsmarkedet Phitsanulok.

Hotellet er stort og har 252 rom på min. 28 m2. Alle rom har aircondition, safe, Wi-Fi, kjøleskap/minibar, TV, telefon, kaffe-/tefasiliteter og mineralvann på flaske. På badet finner du hårtørker, badekåpe og tøfler.

Som gjest på Topland Hotel har du adgang til hotellets fire restauranter, og de serverer både thailandske, japanske, kinesiske og vestlige retter. Måltidene kan du også spise på rommet.

Ytterliger fasiliteter inkluderer bl.a. spa med forskjellige avslappende kropps- og ansiktsbehandlinger og et deilig bassengområde med liggestoler og vaiende palmer som gir dette byhotellet en nesten tropisk stemning.


Kata Palm Resort & Spa

Phuket, Kata Yai Beach

I en tropisk hage – et steinkast fra den lange, hvite sandstranden Kata Beach – finner du det 4-stjerners Kata Palm Resort & Spa. Hotellet er bygget i thai-stil, og selv om det er stort har det både hygge og sjarm.

Rommene er også innredet i thai-stil med vakre treutskjæringer og flotte mønstrer på puter og tepper. Her er det TV, kaffe- og tefasiliteter, aircondition, safe, minibar, hårtørker – og en paraply, hvis det skulle komme et tropisk regnskyll. Alle rom har egen balkong.

Hotellets største trekkplaster er uten tvil de kjempestore bassengområdene som har god plass til alle, både små og store. Barna har sitt eget basseng med solsenger rundt, så mor eller far kan slappe av mens barna bader.

Hotellet har hele tre restauranter og en poolbar som lokker med hjemmelaget is. Det er dessuten et stort utvalg restauranter like i nærheten av hotellet.

Barna har det gøy i Kid’s Room, mens de voksne kanskje unner seg en velgjørende massasje på hotellets spa. Det er også mulig å delta på kokkekurs eller lære å skjære ut frukt til de mest fantastiske skulpturere, noe thaiene mestrer til perfeksjon.

Pris for ekstra natt:
Superior Room Per person fra:  400 kr.
Pris for rom oppgradering, per natt:
Fra Superior Room til Deluxe Pool Access Per person fra:  350 kr.

Beyond Resort Kata

Phuket, Kata Yai Beach

Drømmer du om å starte og avslutte dagen til lyden av myke bølgeskvulp? Beyond Resort Kata ligger helt nede ved den lyse Kata-Yai-sandstranden, og dette stedet er perfekt for deg som gjerne vil bo rett ved havet.

Resorten har 275 rom som er oppført i moderne thailandsk stil og innredet i lyse og dempede farger. Alle rom har balkong og Wi-Fi, TV, aircondition, minibar, skrivebord og et lille sitteområde. På badet finner du regndusj, hårtørker, badekåpe og tøfler.

Resorten har et deilig basseng som grenser til stranden, og fra bassengkanten kan du nyte utsikten over Andamanhavet. Når du trenger en hvil, kan du slange deg i en av de mange liggestolene som også har flott utsikt over havet.

Hvis du trenger litt avveksling i form av fysisk aktivitet, kan du ta en tur til resortens treningssenter. De minste kan bli med i barneklubben.

Hvis du vil unna deg litt ekstra velvære, kan en massasje i Kanda Spa anbefales på det varmeste.

Når du blir sulten, kan du legge veien til et av resortens 3 spisesteder, som alle har utsikt over havet: Atrium Café, Beach Bar & Restaurant og Poolside Bar. Her serveres det både asiatiske og internasjonale retter. Du bør også unne deg en forfriskende drink i strandkanten.

Pris for oppgradering fra Kata Palm Resort & Spa, per natt:
Superior Room Per person fra:  525 kr.
Deluxe Premier Seaview Per person fra:  780 kr.

Chanalai Garden Resort

Phuket, Kata Yai Beach

Solen er i ferd med å gå ned. Før du kler deg om til middagen tar du dagens siste dukkert i ”rooftop”-bassenget. Herfra kan du ane solen som er i ferd med å ned i Andamanhavet. Himmelen er rødlilla, og rundt deg synger sikadene.

Tidligere på dagen har du kanskje fått en behagelig, avslappende thaimassasje nede i byen – kanskje mens barna hadde det gøy i hotellets ”Kids Club”. Kanskje har du også vært på utflukt rundt på Phuket og sett litt på det lokale folkelivet – og vi håper du fikk tid til en svømmetur i det turkisblå havet.

Du bor på det 4-stjerners Chanalai Garden Resort, som er bygget oppover en skråning i den sørligste enden av Kata Yai-stranden. Her er du bare et steinkast fra den vakre stranden og den hyggelige feriestemningen med massevis av restauranter og butikker.

De 207 rommene er stilfullt innredet. Her møter vestlig komfort thailandsk sjarm. Alle rom har egen balkong, aircondition, minibar, flatskjerm-TV, safe, te-og kaffefasiliteter og gratis Wi-Fi.

På hotellet finner du to restauranter, poolbar, to svømmebassenger, Kids Club og treningssenter.

Pris for oppgradering fra Kata Palm Resort & Spa, per natt:
Superior Garden View Room Per person fra:  245 kr.
Deluxe Sea View Room Per person fra:  265 kr.

Novotel Phuket Kamala Beach

Phuket, Kamala Beach

Hotel Novotel Phuket Kamala Beach har en fantastisk beliggenhet i enden av en vakker, rolig bukt ved den idylliske sandstranden Kamala Beach. Hotellet er vakkert omgitt av frodig vegetasjon, og det er bygget i en skråning, noe som skaper mange flotte utsiktspunkter over Andamanhavet. Her er alt lagt til rette for fred og ro og flott feriestemning.

I gangavstand fra hotellet ligger byens hyggelige strandpromenade, der det er gode restauranter og kafeer for enhver smak.

Hotellets rom er moderne innredet med innbydende, rolige farger. Alle rom har aircondition, TV, Wi-Fi, minibar, strykejern, elektrisk kjele og safe samt skrivebord og et mindre sitteområde. På badet finner du toalettartikler, hårtørker og enten badekar eller dusj. Du får dessuten utlevert badekåpe og tøfler. Start gjerne morgenen med avslapning og en kopp te eller kaffe på balkongen, mens du nyter utsikten over bukten.

Flott utsikt har du også fra det avlange bassenget med barnebasseng som ligger ett nivå over stranden. Hvis du liker følelsen av sand mellom tærne, kan du rusle en tur langs stranden eller ta en svømmetur i det lune, klare vannet.

Dagene kan også tilbringes med avslappende behandlinger på hotellets spa, og for de mer aktive er det et treningssenter. De yngste kan drive med forskjellige aktiviteter i barneklubben.

På restauranten Soul Kitchen får du servert thailandske og internasjonale retter mens du beundrer utsikten gjennom de store vinduene. Restauranten tilbyr også private matlagingsleksjoner der du lærer å lage velsmakende asiatisk mat hvis du er på jakt etter en morsom aktivitet (arrangeres direkte med hotellet og betales lokalt).

Gå ikke glipp av en kald solnedgangsdrink på takterrassen mens mørket senker seg over den rolige bukten.

Pris for oppgradering fra Kata Palm Resort & Spa, per natt:
Superior Room Per person fra:  250 kr.
Ocean Room Per person fra:  595 kr.

Katathani Phuket Beach Resort

Phuket, Kata Noi Beach

Hvis du vil unne deg litt ekstra under oppholdet i Kata, kan du velge å oppgradere til det flotte 5-stjerners Katathani Phuket Beach Resort. Resorten ligger på Kata Noi – altså den ”lille” stranden i Kata, og er den eneste resorten på Kata Noi som ligger rett ved den lange, hvite sandstranden.

Resorten har mer enn 400 rom, men de befinner seg i ulike bygninger som ligger spredt utover i en stor tropisk hage, og dette stedet er både hyggelig og meget sjarmerende. Det er hele seks svømmebasseng her, så det er alltid enkelt å finne seg et rolig og skyggefullt hjørne, hvis du har lyst til det.

Når du blir sulten, er det også mye å velge mellom. Resorten har seks restauranter, og her serveres det blant annet thaimat, italiensk mat og fersk sjømat.

Om dagen lokker stranden – og kanskje også fitnessenteret, tennisbanene eller spa-et. Om kvelden er det ofte live-musikk i en av barene.

Rommene er moderne innredet med flatskjerm-TV, te- og kaffefasiliteter, minibar, safe, aircondition, hårtørker, badekåpe og tøfler. Alle rom har egen balkong.

Pris for oppgradering fra Kata Palm Resort & Spa, per natt:
Deluxe Room, Bhuri Wing Per person fra:  750 kr.
Junior Suite, Thani Wing Per person fra:  1.050 kr.

River Kwai Jungle Rafts

River Kwai

Det unike River Kwai Jungle Rafts er et flotel, et hotell bygget på en tømmerflåte som gir din oppfatning av luksus en dytt. Flotellet ligger fast forankret på elven Kwai med en gangbro inn til bredden.

Fra hotellets sitteområder ser du ut på elven, kjempestore bambus på bredden, ville orkidéer blant grenene i trærne. I baklandet i kort avstand fra flotellet ligger en etnisk mon-landsby som du kan besøke. Mon-folket stammer opprinnelig fra Myanmar, og mange mon-menn jobber som mahouter. Derfor er det også elefanter i landsbyen. Du kan ta en tur i kano, fiske, bade i elven, slappe av i solen eller utforske nærliggende grotter. Når den tropiske nattens fløyelsmørke senker seg, blir lydene magiske og den romantiske stemningen setter inn. Sikadene setter i gang, et sted i landsbyen spiller mon-folket musikk og vannet klukker under flotellet, som utelukkende blir opplyst av oljelamper.  

Hotellet har 2 seksjoner med i alt 100 rom, som er svært enkelt innredet uten elektrisitet, uten tv, uten minibar, uten wifi. Det er et meget enkelt bad med toalett, og bare kaldt vann i dusjen. 

Et opphold på River Kwai Jungle Rafts er en opplevelse for livet!


Legendha Sukhothai Resort

Sukhothai

Ved bredden av Mae Rampan-kanalen, i vakre omgivelser, ligger Legendha Sukhothai Resort. I kort gangavstand finner du også det gamle elefanttempelet Wat Chang Lom og Sukhothai Historical Park.

Resorten er bygd som en tradisjonell landsby og er veldig hyggelig. Her er det i alt 62 rom som er innredet i klassisk thailandsk stil med mørke teakmøbler og fargerike vegger og tekstiler. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, minibar, mineralvann på flaske, kaffe/te-fasiliteter, TV, telefon og paraply. På badet finner du hårtørker og toalettartikler. Fra balkongen kan du nyte utsikten til enten hagen eller kanalen.

Etter en dag i Sukhothai Historical Park kan du nyte livet på en liggestol og ta en dukkert i bassenget. Her er det også barnebasseng. Eller kanskje frister en tradisjonell thailandsk massasje?

Resortens restaurant, Nam Khang Restaurant, har flott utsikt over kanalen og er åpen morgen, middag og kveld.

Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14