TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Overnatting: Laos

Villa Chitdara 1

Luang Prabang

Det sjarmerende 3-stjerners gjestehuset Villa Chitdara 1 ligger i hjertet av Luang Prabang i nærheten av nattmarkedet og byens attraksjoner. Rett utenfor døren kan du hver morgen oppleve at lokalbefolkningen gir almisser til de oransjekledte munkene, noe som er en morsom og spennende opplevelse.

Villa Chitdara 1 er bygget rundt en tropisk hage med små, koselige sitteområder. Gjestehuset består av til sammen 25 rom som er innredet med mørke tremøbler og vakre, tradisjonelle tekstiler. Alle rom har WI-FI, aircondition, minibar, te- og kaffefasiliteter, verdiboks, TV, bad med toalettartikler og en liten møblert balkong.

Hver dag serveres det frokostbuffet på terrassen i den fredfulle hagen.


Parasol Blanc Hotel

Luang Prabang

Det lekre hotellet Parasol Blanc ligger som en oase i Luang Prabang, omgitt av en frodig tropisk hage. Hotellet ligger i gangavstand fra flere av byens mest kjente severdigheter, som f.eks. det eksotiske kveldsmarkedet.

I hjertet av hotellområdet ligger det en sjarmerende liten lotusdam som ble dannet av det kraftige monsunregnet som falt etter at jorden var blitt fjernet for å lage murstein til Laos’ mange berømte templer.

Hotellets 30 rom er innredet  i en blanding av tradisjonell laotisk og moderne stil, og alle rom har privat balkong, skrivebord, aircondition, kabel-TV, telefon, safe, minibar, te- og kaffefasiliteter samt bad med hårtørker, badekåper og regndusj. Slapp av i det behagelige sitteområder på balkongen mens du nyter utsikten over den vakre tropiske hagen.

Midt i hagen, ved siden av lotusdammen, finner du utendørsrestauranten The White Lotus. Her serveres det hele dagen et stort utvalg laotiske og internasjonale retter, både i form av à la carte og buffet.

I The Parasol Bar kan du med flott utsikt til den store hagen og lotusdammen kose deg med kaffe, kalde drikker, cocktails og snacks.

Hvis du har lyst til å utforske byen på egenhånd, kan du låne sykler gratis i hotellets resepsjon. Det er også Wi-Fi overalt på hotellet.

Pris for oppgradering fra Villa Chitdara, per natt:
Classic Room Per person fra:  210 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14