TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Overnatting: Chile

Hotel Natura Patagonia

Peulla

Hotel Natura Patagonia ligger ved bredden av sjøen Todos los Santo, omgitt av vakker, uberørt natur.

Hotellet har 44 rom som alle har TV, safe og sentralvarme. Der er dessuten gratis Wi-FI i lobbyområdet.

Hotellet har egen restaurant og et lounge-område med hyggelig terrasse.


Hotel Martin Gusinde

Puerto Natales

I den maleriske patagoniske byen Puerto Natales ligger det hyggelige Hotel Martin Gusinde. Kun få meter utenfor hotelldøren finner du byens sentrale plass, Plaza de Armas, og et stort utvalg restauranter, butikker og turistattraksjoner.

Hotellet har 28 komfortable rom som alle har TV, Wi-Fi, telefon, safe og oppvarming. På badet er det både hårtørker og toalettartikler.

Etter en lang dag kan du slappe av i de store lenestolene i loungen, og om morgenen kan du starte dagen på beste måte med frokostbuffeten som serveres i restauranten.


Hotel Bellavista

Puerto Varas

Dette firestjerners hotellet ligger i sentrum av Puerto Varas, helt nede ved Llanquihue-sjøen med en fantastisk utsikt til vulkanene Osorno- og Calbuco. Her er du i gåavstand til både strand, museum, kasino, kafeer og supermarkeder.

Hotel Bellavista har store rom på min. 25m² med parkettgulv og enkel innredning. Alle rommene har moderne fasiliteter, inkl. TV, minibar, safe og oppvarming.

Der er gratis Wi-Fi i alle fellesområder på hotellet.

Hotellet har innendørs basseng og sauna. Du kan også kjøpe massasje.
Kos deg med frokosten på hotellets restaurant og nyt den fantastiske utsikten over sjøen.


Novotel Santiago Vitacura

Santiago de Chile

På hotellet Novotel Santiago Vitacura bor du sentralt og praktisk i det populære Vitacura-kvarteret i Santiago de Chile, med kort avstand til byliv, museer og restauranter. Her har du gode muligheter til å gå ut og oppleve folkelivet etter en opplevelsesrik dag.

Hotellet er oppført i en moderne og enkel stil og har pene rom med fasiliteter som Wi-Fi, TV, aircondition og safe samt eget bad med hårtørker. På hotellets restaurant kan du starte dagen med en deilig frokostbuffet.

Hvis du har lyst til å være aktiv, kan du bruke hotellets treningsrom. Hotellet har også et innendørs basseng hvis du skulle få lyst på en forfriskende dukkert.

Du bør ikke gå glipp av den fantastiske utsikten over byen fra hotellets terrasse. Her har du mulighet til å beundre en vakker solnedgang bak byens tak – en flott avslutning på dagen.


Pullman Santiago El Bosque

Santiago de Chile

Når du bor på Pullman Santiago El Bosque, befinner du deg sentralt i Santiago de Chile. Like ved hotellet ligger det mange små hyggelige kafeer og restauranter. 

Hotellet har 234 moderne, store rom som alle har fasiliteter som WI-FI, eget bad med toalettartikler og hårtørker. På hotellets restaurant serveres det er deilig frokostbuffet før en ny, opplevelsesrik dag venter. 

Dessuten er det mulig å ta en forfriskende dukkert med utsikt over byen fra hotellets utendørs svømmebasseng i 18. etasje. Her er det også et lite treningssenter som kan benyttes mot betaling. 

Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14