TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Reiser til Chile

En reise til Chile er en reise til et land med store geografiske ekstremer.

Fra de tørreste ørkener i nord til forrevne fjell og vakre, asurblå sjøer i sør: Chile er et reisemål for deg som setter pris på variert og helt enestående natur.

Se alle våre reiser til Chile nedenfor.

Hvis du har spørsmål om våre reiser til Chile, skal du ringe våre reisekonsulenter på 85 29 54 24.

Chile
Chile

Reiser til Chile

En reise til Chile er en reise til et land med store geografiske ekstremer.

Fra de tørreste ørkener i nord til forrevne fjell og vakre, asurblå sjøer i sør: Chile er et reisemål for deg som setter pris på variert og helt enestående natur.

Se alle våre reiser til Chile nedenfor.

Hvis du har spørsmål om våre reiser til Chile, skal du ringe våre reisekonsulenter på 85 29 54 24.

Hvorfor skal du reise til Chile?

Med en lengde på godt 4.300 km fra nord til sør og en bredde som gjennomsnittlig bare måler 175 km, finner du i Chile virkelig et land med enorme geografiske og naturmessige forskjeller.

Fra en av verdens tørreste ørkener i nord til Patagonias forrevne fjell og klipper i sør, og derimellom storbyer, dramatiske kyster, billedskjønne sjøer og vidstrakte vinmarker. Chile er virkelig fullt av spennende kontraster som bidrar til å gjøre dette landet til en fantastisk reisemål.

Våre rundreiser i Chile

Vi tilbyr aktuelt fire forskjellige reiser til Chile, alle er kombinationsreiser med enten Argentina eller Bolivia. Tre av våre reiser kombineres med Argentina, én med Bolivia.

Nedenfor kan du lese mer om alt det du kan se og oppleve i Chile.

Santiago de Chile

Midt i landet finner du Santiago de Chile, Chiles hovedstad. Hovedstaden har en ualminnelig vakker beliggenhet i en dal, omgitt av de imponerende, snøkledte Andesfjellene.

Den dynamiske og moderne hovedstaden har mange interessante bydeler som er verdt et besøk.

Bellavista-kvarteret er Santiago de Chiles kulturelle hjerte, med musikere og teatergrupper som opptrer i gatene og mange fargerike bygninger, kafeer og restauranter.

Ved Plaza de Armas, hovedstadens sentrale plass, kan du se historiske bygninger, f.eks. landets største katedral som er bygget i barokkstil.

Santiagos moderne bydel heter Sanhattan, oppkalt efter Manhattan i New York. Her kan du beundre noen av Sør-Amerikas høyeste skyskrapere, slappe av i de grønne områdene eller dra fordel av de flotte shoppingmulighetene.

Torres del Paine nasjonalpark

I sør, på den sørligste spissen av Andesfjellene, finner du Torres del Paine, en 2400 km2 stor nasjonalpark. Torres del Paine er uten tvil blant Chiles største trekkplastre, både for besøkende som har lyst til å vandre til fots i parken og for alle dem som bare vil oppleve Chiles vakreste landskaper.

I Torres del Paine kan du se snøkledte fjell, turkisfargede sjøer og de berømte tårnene ”Torres del Paine”, som har gitt parken sitt navn.

Ta bilder av det fantastiske landskapet ved de asurblå sjøene Lago Sarmiento og Lago Nordenskjöld, der du på sistnevnte kan se fjellene Cuernos del Paine speile seg i vannet.

Parken er hjemsted for mange forskjellige dyrearter, og du kan f.eks. få øye på kondorer, harer og guanakoer, som tilhører lamafamilien.

Andre opplevelser i Chile

 • Valparaíso er en avslappet og fargerik havneby som ligger nord for hovedstaden og ble oppført på UNESCOs liste over verdenskulturarv i 2003. Med sin beliggenhet i åsene ned mot den travle havnen har du overalt i byen en fantastisk utsikt. Utforsk byens historiske sentrum med de sjarmerende bygningene fra kolonitiden og livlige markeder.
 • Utenfor Santiago de Chile kan du ta en tur til Chiles fruktplantasjer og vinmarker. Her produseres mange av landets populære viner. Besøk vingårdene Concha og Toro og smak på noen av de deilige vinene mens du nyter den fantastiske utsikten over fjellene.
 • Ved byen Peulla finner du sjøen Todos Los Santos, også kalt ”Smaragdsjøen” på grunn av sin dypgrønne farge. Se den flotte kontrasten mellom sjøen og de snødekte vulkanene Orsono, Tronador og Puntaigudos på en seiltur på sjøen, ombord på en katamaran.

Kombiner Chile og Argentina

Tre av våre reiser kombinerer Chile med en reise til Argentina.

Argentina har fantastiske storbyer, enestående kultur og flotte naturopplevelser. På reisene våre får du f.eks. oppleve:

 • Buenos Aires, Argentinas hovedstad, byen som også er kjent som Sør-Amerikas Paris. Besøk tangoens fødeby og utforsk storbyens mange kvarterer, f.eks. La Boca, San Telmo og Recolata. Denne attraktive kulturbyen har en livlig atmosfære, brede bulevarder, storslagne bygninger, grønne parker, hyggelig kafeliv og selvfølgelig massevis av tango.
 • Breene i Los Glaciares nasjonalpark. I parken finner du mer enn 350 breer, og den mest berømte av dem aller er Perito Moreno. Den 60 meter høye og 4 km brede breen er en opplevelse du sent vil glemme.
 • Iguazu-fossefallet er et av verdens største fossefall og består av 275 større og mindre fosser som strekker seg over 2,7 km og har en høyde på mellom 60 og 82 meter. Du får oppleve fossene både fra den argentinske og den brasilianske siden.

Vil du få vite mer om reisene våre?

Du kan lese mer om hver kombinasjonsreise til Chile ved å trykke på ”les mer” på reisen øverst på siden. På de enkelte reisesidene finner du mer informasjon om hver reises høydepunkter, samt nøyaktig hva du kommer til å oppleve i Chile og Argentina.

På vår side Praktisk informasjon om Chile får du svar på spørsmål som ofte stilles i forbindelse med en reise til Chile.

Kontakt oss hvis du har spørsmål

Hvis du har spørsmål om Chile eller våre andre rundreiser i Mellom- og Sør-Amerika, skal du ringe reisekonsulentene våre. De hjelper deg gjerne.

Vi gleder oss til å hjelpe deg med å finne ditt livs reise.

TourCompass – Fra turist til eventyrreisende

Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Hvordan gjør du det?
Slik bestiller du din drømmereise hos oss

Finn din drømmereise

For alle våre reiser kan du se dagsprogrammet og drømme deg bort med bilder og videoer. Du kan lese mer om overnatting, kombinasjonsmuligheter, alt det praktiske – og se priser og avreisedatoer for de neste 18 månedene.

Har du spørsmål og ønsker?

Du er alltid velkommen til å ringe eller skrive til oss. Vi sitter klare til å besvare alle dine spørsmål, lytte til ønskene dine og gi deg ærlig og kompetent rådgivning basert på våre mangeårige erfaringer med reiseopplevelser i Afrika, Asia, Latinamerika og Oseania.

Innhent et uforpliktende tilbud

Du får et detaljert tilbud på reisen som du kan lagre, skrive ut eller dele med reisefellene dine. Hvis du bestemmer deg for å bestille reisen, kan du enkelt gjøre det via tilbudet.

Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14
HVORFOR REISE MED TOURCOMPASS?
Derfor velger kundene oss
 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen
 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper
 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av samarbeidspartnere
 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs