TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Overnatting: Japan

Ryokan Ichinoyu Honkan

Hakone

Ved bredden av Hayakawa-elven i Hakone ligger denne gamle ryokan-en fra år 1630, Ichinoyu Honkan.

Ichinoyu Honkan har i alt 22 rom, tradisjonelt innredet med tatami-matter, dvs. klassiske japanske matter laget av risstrå. Tatami-mattene har et temperaturelement som gjør dem kjølende om sommeren og varmende om vinteren. Rommene er også innredet med de tradisjonelle japanske skyvedørene shoji, som er laget av rispapir festet på en treramme. Rispapirets tynnhet gir rommet lys, men uten at man kan se gjennom det, noe som beskytter privatlivets fred.

Her sover du i en tradisjonell futon-seng. Rommene har dessuten Wi-Fi, aircondition, kjøleskap, TV, eget bad og elektrisk vannkoker, slik at du kan drikke en kopp grønn matcha-te ved det lave sittebordet.

Dette ryokan-en har kjønnsdelte onsen-bad, spiserom og suvenirbutikk med lokale produkter. Både frokost og middag, som begge er inkludert i oppholdet ditt, serveres i spisestuen.

Morgen eller kveld kan du iføre deg den tradisjonelle yukata-kimonoen og ta en tur i spa-et, der du kan få forskjellige massasje- og ansiktsbehandlinger.

Les mere om å bo i en ryokan her.


Hotel Vista Hiroshima

Hiroshima

Hotel Vista Hiroshima ligger i hjertet av Hiroshima og er derfor et godt utgangspunkt for å oppleve byen og dens severdigheter.

Det er gangavstand til Hiroshimas Peace Memorial Museum og krigsminnesmerker som Genbaku Dome og Barnas fredsmonument. Det er også enkelt å komme til resten av byen, for trikken stopper 2 minutter fra hotellet.

Rommene er på 18 m2 og pent og enkelt innredet. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, TV, telefon, kaffemaskin og til og med nattøy. Badet har badekar, toalettartikler og hårtørker.

Hotellets restaurant serverer frokostbuffet med både japanske og vestlige retter.


Rihga Royal Hotel

Hiroshima

Beliggende i hjertet av Hiroshima, tilbyr dette hotellet en enestående beliggenhet nær både Hiroshima Peace Memorial Park, Hiroshima Castle og Hiroshima kunstmuseum. Butikker som Lawson, Family Mart, 7-Eleven, samt kjøpesentre, ligger praktisk talt rett utenfor døren. Det samme gjelder busser, mens JR Hiroshima stasjon er en 25-minutters spasertur unna.

Rommene er enkelt innredet og gir en enestående utsikt over byen. Alt du trenger for et komfortabelt opphold er tilgjengelig, inkludert aircondition, Wi-Fi, et lite kjøleskap, safe, vannkoker, telefon, skrivebord og TV. Badet har enten badekar eller dusj, samt toalettartikler og hårføner.

Righa Royal Hotel har hele 6 spisesteder. Restaurant Chambord tilbyr franske spesialiteter og har en fin vinmeny. I tillegg har restauranten utsikt over Hiroshima Castle fra 33. etasje. Restaurant Luore er en bufférestaurant som serverer blant annet churrasco, mens Restaurant Ryo spesialiserer seg på kinesiske retter. I tillegg er det 3 gode japanske restauranter.

Høydepunktet er loungebaren, Rihga Top, på 33. etasje, der du kan avslutte kvelden med en cocktail mens du nyter utsikten over byen som er opplyst.

Mot betaling kan du benytte hotellets basseng, badstue og treningssenter. Vær oppmerksom på at dette ikke er mulig hvis du har synlige tatoveringer.


Mitsui Garden Hotel Hiroshima

Hiroshima

Mitsui Garden Hotel Hiroshima ønsker deg velkommen til en oase av komfort i hjertet av Hiroshima. Dette 4-stjerners hotellet kombinerer japansk gjestfrihet med gode fasiliteter og en praktisk beliggenhet. Hiroshima Peace Memorial Park ligger 10 minutters gange unna, mens det tar 20 minutter til Hiroshima Castle. JR Hiroshima Station er en 7-10 minutters kjøretur unna. Som de fleste andre steder i Japan er det heller ikke langt til en 7-eleven, Family Mart eller Lawson.

Rommene er innbydende og smakfullt innredet med moderne møbler og har en spektakulær utsikt over enten byen eller det omkringliggende landskapet. Vegger er prydet med kunst som enten skal forestille vinden som blåser over Seto Inland Sea, eller østers og sitroner, som er to av områdets spesialiteter. Alle rom har wifi, minibar, aircondition, safe, skrivebord og vannkoker for å lage te eller kaffe. Badene er utstyrt med hårføner, tøfler og toalettartikler.

Hotellets restaurant, Confrere, på 25. etasje serverer en utsøkt blanding av japanske og internasjonale retter laget med lokale råvarer. Prikket over i’en er utsikten over Hiroshima og de omkringliggende Setouchi-øyene.

Caféen, Cafe di Espresso, tilbyr italiensk espresso samt hotdogs, smørbrød og kaker.


Daiwa Roynet Hotel

Hiroshima

Daiwa Roynet Hotel har en god beliggenhet i hjertet av Hiroshima, som gir enkel tilgang til byens store attraksjoner med kun 500 meter til Hiroshima Peace Memorial Museum, 600 meter til Hiroshima Peace Memorial Park og 900 meter til Atomic Bomb Dome. 7-Eleven, Lawson og Family Mart er også bare noen få meter unna. Offentlig transport er også lett tilgjengelig, noe som gjør det enkelt for deg å komme rundt.

Rommene er velutstyrte og romslige (27m2), noe som ikke er vanlig mange steder i Japan. De er alle utstyrt med aircondition, Wi-Fi, vannkoker samt TV og telefon. Det er også skrivebord og et mindre sitteområde. Badene har badekar og dusj, samt hårføner og gratis toalettartikler.

Hotellet har også en restaurant som er åpen hver dag fra kl. 6.30 til 10.00. Her kan du nyte både japanske og vestlige frokostretter.


Hotel Vista Kanazawa

Kanazawa

Hotel Vista Kanazawa ligger bare 5 minutter fra Kanazawa-stasjonen, noe som er veldig praktisk når du ankommer og skal reise videre med tog.

Byens berømte marked, Omicho, er ca. 20 minutters gange unna, og det er lett å ta snarveien gjennom stasjonen.

Hotellet er flott og moderne. Det har 213 rom som alle er pent innredet og har alt det du trenger: minikjøleskap, aircondition, safe, Wi-Fi og kaffe og tefasiliteter. Badet har badekar, dusj og toalettartikler.

Hotel Vista har også et onsen-bad, og etter en travel dag rundt i byen er det fantastisk deilig å gli ned i det varme vannet.

På hotellets restaurant, VistaCafé, serveres det hver morgen japansk og vestlig frokost. Her kan du sitte og se ut av de store vinduene og glede deg over trærnes flotte farger, avhengig av årstiden.


Mitsui Garden Hotel Kanazawa

Kanazawa

Mitsui Garden Hotel har en fantastisk beliggenhet i Kanazawa og ligger i gangavstand fra byens store attraksjoner, bl.a. Kanazawa-borgen, Kenrouk-en-hagen, samurai-området Nagamachi og geisha-områdene Nishi Chaya og Higashi Chaya, der du bl.a. kan kjøpe den berømte bladgull-isen.

Hotellet er innredet i moderne japansk stil, med kunst laget av lokale kunstnere fra Kanazawa. Stilen går igjen på hotellets rom, som alle har Wi-Fi, minikjøleskap, aircondition, safe, strykejern og -brett, TV, mineralvann på flaske, kaffe og tefasiliteter samt nattøy, badekåpe og tøfler. På badet er det badekar, toalettartikler og hårtørker.

Restauranten Noukabanzai Mantei har åpent morgen og kveld. Her lages det mat etter tradisjonelle oppskrifter fra de nærliggende provinsene Kaga og Noto, der også grønnsakene, kjøttet og krydderet kommer fra. Fra restauranten kan du se ut på den lille zenhagen med stein, grus, busker og trær.

Etter en dag full av opplevelser kan du slappe av i det offentlige badeområdet i øverste etasje, der det er flott utsikt over byen.


Oakwood Oike Kyoto

Kyoto

Hotellet Oakwood Oike ligger i hjertet av Kyoto og i gangavstand fra bl.a. Keiserpalasset, Nijo-borgen og Heian Jingu-helligdommen. Utenfor hotellet finner du både Family Mart, Lawson og 7-Eleven samt små, hyggelige kafeer.

Oakwood er bygget i en rustikk, moderne stil. Hotellet har til sammen 104 pent innredede, lyse rom på 18 m2 . Alle rom har Wi-Fi, safe, aircondition, TV, minekjøleskap, nespressomaskin og bad med dusj.

Hotellet har dessuten en hyggelig frokostrestaurant der du kan smake på de tradisjonelle obanzai-rettene som er typiske for Kyoto.

Som gjest på Oakwood har du mulighet til å leie sykkel til å utforske Kyoto og byens hyggelige gater.


Mitsui Garden Hotel Okayama

Okayma

Mitsui Garden Hotel Okayama har en fin beliggenhet i Okayama, bare 2 minutters gange fra jernbanestasjonen i Okayama. I gangavstand fra hotellet ligger det også kiosker, spisesteder og shoppingsentre. Severdigheter som Okayama Castle og Koraku-en Garden når du til fots på 30 minutter.

Rommene er pent og enkelt innredet. Alle rom har aircondition, Wi-Fi, minikjøleskap, safe, TV og elektrisk kjele, slik at du kan lage deg en kopp te eller kaffe når du våkner. På badet er det hårtørker, toalettartikler og badekar med dusj.

Hotellet har en fin frokostrestaurant, og der er det fokus på ferske, lokale råvarer. Her serveres det både japanske og vestlige retter.

Etter en dag med mange kilometer i bena er det perfekt å slappe av på hotellets onsen-bad, der du kan se ut på den vakre hagen som endrer seg med årstidene.


Holiday Inn Express Osaka sentrum – Midosuji

Osaka


Shin-Osaka Esaka Tokyu REI

Osaka

Shin-Osaka Esaka Tokyu Hotel ligger relativt nær både metrostasjoner og busstasjoner, så det er lett å komme seg rundt i byen.

I gangavstand fra hotellet ligger det også spisesteder og kiosker, som Lawson og 7-Eleven. Hotellet ligger til og med i samme bygning som shoppingsenteret Tokyu Hands, der du kan kjøpe alt mellom himmel og jord.

Hotellet er pent innredet i en moderne, rustikk look. Rommene er lyse og innbydende. De er enkelt innredet med alt du trenger: minikjøleskap, safe, aircondition, te- og kaffefasiliteter samt bad med badekar, dusj og toalettartikler.

Restauranten serverer frokost med både japanske og vestlige retter.


Shiba Park Hotel

Tokyo

Shiba Park Hotel ligger i gangavstand fra Tokyo Tower og Zojoji-templet samt metro- og jernbanestasjoner. Du finner også både 7-Eleven og FamilyMart få meter unna.

Hotellet fokuserer på lokal historie og kultur. Shiba Park er sågar et “bibliotek-hotell”, der fulle bokhyller pryder veggene. Boksamlingen har byens klima, befolkning og historie som hovedtema.

Hele hotellet er innredet i varme farger som bidrar til å skape en hyggelig stemning. Stilen går igjen i hotellets 199 rom, som har aircondition, Wi-Fi, TV, minikjøleskap, safe og elektrisk kjele, slik at du kan starte dagen med en kopp te eller kaffe. Badet har badekar med dusj, og her finner du også hårtørker samt økologiske og miljøvennlige badeprodukter.

Restauranten, The Dining, har åpent både morgen, middag og kveld, og her kan du velge mellom smakfulle japanske, kinesiske eller vestlige retter.


Shinjuku Washington Hotel

Tokyo

Shinjuku Washington Hotel ligger i hjertet av Shinjuku-distriktet i Tokyo. Hotellet har perfekt beliggenhet, i kort avstand til offentlig transport, butikker, restauranter og turistattraksjoner, som bl.a. Metropolitan Government Building, underholdningsdistriktet Kabukicho og Shinjuku Gyoen National Garden.

Hotellet er pent og moderne og har også en fantastisk utsikt over Shinjukus livlige byliv. Det er et stort hotell med over 1000 rom fordelt på 25 etasjer. Rommene er enkelt innredet og er utstyrt med Wi-Fi, aircondition, minikjøleskap, TV og telefon. På badet finner du gratis toalettartikler og hårtørker.

Som gjest på hotellet har du adgang til to spisesteder. Café & Bar “Baron” serverer frokost med japanske og vestlige retter, mens den hyggelige restauranten Manhattan Table Grill & Dining serverer et stort utvalg amerikanske grillretter med en japansk touch og utsikt over Tokyos skyline.


The Gate Hotel Ryogoku by Hulic

Tokyo

The Gate Hotel Ryogoku by Hulic er en ekte perle i Ryogoku-distriktet og tilbyr en enestående opplevelse i hjertet av den pulserende hovedstaden.

Beliggende ved bredden av Sumida-elven kombinerer dette luksuriøse hotellet moderne eleganse med tradisjonell japansk sjarm. Hotellets beliggenhet gjør det også ideelt for å utforske Tokyos severdigheter, inkludert Ryogoku Sumo Arena og Edo-Tokyo Museum.

Arkitekturen og innredningen er en blanding av det moderne og det tradisjonelle. Rommene er nøye innredet og tilbyr en fantastisk utsikt over Sumo Arena eller Tokyo Skytree. Alle rommene er utstyrt med aircondition, Wi-Fi, safe, TV, minibar samt Nespresso-maskin, japansk te og flaskevann. På badet mangler ingenting – der er både hårføner, tannbørste, sjampo/balsam, håndkrem, hårbørste med mer.

Skjem bort smaksløkene dine på restauranten Anchor Ryogoku River, som serverer retter fra både det japanske og internasjonale kjøkkenet samt et fint utvalg av viner. Du kan sitte både innendørs og utendørs hvis været tillater det, og her kan du nyte utsikten over elven.

Etter en dag med opplevelser kan du nyte en solnedgangsdrink på hotellets takterrasse med vakker panoramautsikt over Tokyo Sky Tree og Sumida-elven.

Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14