TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Overnatting: Costa Rica

Drake Bay Wilderness Resort

Drake Bay

Drake Bay Wilderness Resort har en fantastisk beliggenhet med utsikt over Drake Bay. Resorten er omgitt av frodig regnskog som yrer av liv. Her får man ofte besøk av eksotiske dyr som lekne aper, nysgjerrige nesebjørner og fargerike tukaner.

Rett ved siden av resorten renner Agujitas-elven ut i bukten, og vi kan anbefale å låne en kajakk og padle på oppdagelsesferd i regnskogen.

Her er det kun 20 rom, og alle har en liten terrasse der du kan slappe av og nyte omgivelsene eller titte på stjernene når solen er gått ned. Rommene er rustikke, men komfortable og rene, og alle rom har eget bad og aircondition.

Resorten har egen restaurant, og her serveres det både lokale og internasjonale retter. Mange av ingrediensene er dyrket i stedets egne kjøkkenhage.
Vær oppmerksom på at alle måltider er inkludert i oppholdet ditt her (drikkevarer betales på stedet).

Den lille baren serverer kjølige drikker, drinker og småretter.

Det er gratis Wi-Fi i resortens fellesområder.

Hopp i det lille svømmebassenget med saltvann hvis du trenger en forfriskende dukkert, eller slapp av i et naturlig tidevannsbasseng på stranden ved siden av resorten.

Etter en opplevelsesrik dag kan du nyte en rolig kveld liggende i en hengekøye med utsikt over bukten mens solen langsomt går ned bak horisonten.

Gled deg til å oppleve den familiære og autentiske stemningen på denne lille perlen av et hotell i Drake Bay.

Pris for opgradering fra Finca Maresia, per 3 netter:
Standard rom, inkl. helpensjon Per person fra:  6.160 kr.

Finca Maresia

Drake Bay

Midt i den frodige regnskogen ved Drake Bay finner du det fredfulle hotellet Finca Maresia, bare 1-2 kilometer fra stranden og byen. Med sin beliggenhet midt i naturen er dette stedet som en deilig liten oase etter en dag full av spennende opplevelser.

Hotellets 8 fine bungalower ligger på små høyder i hotellets kuperte landskap, og hver bungalow har plass til opptil 4 personer. Alle er innredet med takvifte, safe, myggnett over sengene og privat bad med hårtørker og toalettartikler. Til hver bungalow hører også en veranda med et par hengekøyer, og der kan du slappe av etter en opplevelsesrik dag og nyte de naturskjønne omgivelsene. Der kan du også være så heldig å få se papegøyer, tukaner, kolibrier eller andre eksotiske fugler fly forbi.

Du kan også nyte omgivelsene fra loungeområdet og restauranten på den store overdekte terrassen der frokost (inkludert), lunsj og middag serveres. Middagen er en opplevelse i seg selv, for her inneholder menyen flere retter som spises sammen med de andre gjestene rundt et stort bord. Her hygger man seg sammen og utveksler dagens erfaringer. Vær oppmerksom på at middagen må reserveres ved frokosten og ikke er inkludert.

Det er gratis Wi-Fi på hotellet.


Hotel Arenal Montechiari

La Fortuna

Det hyggelige Hotel Arenal Montechiari ligger i flotte omgivelser og har en fantastisk utsikt til den ikoniske Arenal-vulkanen. Fra hotellet er det bare 5-10 minutters gange inn til La Fortuna sentrum.

Hotellets rom er hovedsakelig innredet med tre og naturlige farger med grønne nyanser. Alle rom har aircondition, kabel-TV og minikjøleskap, samt privat bad med hårtørker. Dessuten har alle rom værelse sin egen lille overdekte veranda med stoler, og her kan du slappe av og nyte de frodige omgivelsene – og kanskje til og med få øye på en fargerik sommerfugl eller kolibri.

I hotellets overdekte restaurant, der det også er flott utsikt til de grønne omgivelsene, serveres din inkluderte frokost. Her kan du også bestille lunsj og middag. Midt i hotellets frodige hage ligger svømmebassenget, og der kan du ta en dukkert eller bare slappe av på en liggestol mens du nyder utsikten til den imponerende Arenal-vulkanen.

Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.


Hotel Monte Real

La Fortuna

Monte Real har flott utsikt til den majestetiske vulkanen Arenal og en fantastisk beliggenhet ved Burio-elven og en liten skog, der du kan se leguaner, ekorn, dovendyr, frosker, fargestrålende fugler og vakre sommerfugler. 200 meter fra hotellet ligger sentrum i La Fortuna med butikker og restauranter.

Rommene er utstyrt med TV, kaffefasiliteter, klimaanlegg, Wi-Fi, kjøleskap og sikkerhetsboks og har eget bad med hårtørker samt terrasse eller balkong med utsikt til hagen.

Hotellet har et lekkert bassengområde med solsenger der du kan slappe av, nyte de frodige omgivelsene og lytte til skogens mange lyder.


Hotel Costa Verde

Manuel Antonio

Hotel Costa Verde er et tropisk costaricansk paradis som ligger på en ås, i frodige, grønne omgivelser rett ved den verdensberømte nasjonalparken Manuel Antonio.

Et opphold her er både en avslappende avslutning på reisen din og et interessant møte med det man kan kalle en iderik manns livsverk og en stor guttedrøm som er gått i oppfyllelse. For blant bungalower og vanlige rom har eieren av Costa Verde innredet utrangerte fly og togvogner til henholdsvis rom og restauranter.

Hotel Costa Verde har til sammen 70 store rom, alle med privat balkong. Der kan du nyte den fantastiske utsikten til enten den frodige regnskogen eller det vakre Stillehavet. Hotellets slagord er “Still more monkeys than people”, og du bor virkelig i frodige omgivelser omgitt av vakker natur og dyreliv.

Alle rom er inntredet med vakre, massive tremøbler og har aircondition, kabel-TV, Wi-Fi, safe, kjøleskap, kaffemaskin, tekjøkken med mikrobølgeovn og eget bad med hårtørker.

Hotellet har tre svømmebasseng der du kan solde deg og ta en forfriskende dukkert. Der er to bassenger til familier med barn og et basseng som kun er for personer over 16 år.

Din inkluderte frokost serveres på restaurant Anaconda, og her kan du drikke morgenkaffen med en fantastisk utsikt over Stillehavet. Du kan også spise lunsj her, og på menyen finner du et stort utvalg costaricanske retter, fisk og skalldyr, sandwicher og wraps.

Hotellet har også fire andre restauranter og barer, hver med sitt eget tema. Disse restaurantene ligger ved hovedveien og besøkes også av andre reisende i Manuel Antonio.
El Baguette Cafe har eget bakeri og serverer deilige sandwicher og kaker til lunsj og ettermiddagskaffen.
I “El Wagon”, som er en ombygget togvogn, kan du glede deg til sprø pizzaer, og i restaurant La Cantina står BBQ og livemusikk på menyen.
Du bør absolutt stikke innom restaurant og bar El Avión. Dette er et ekte fly, av modellen Fairchild C-123. Det tilhørte en gang CIA, men er nå blitt forvandlet til en bar og restaurant der du kan ta deg en drink eller noe å spise! Her kan du drikke en fargerik cocktail med en spektakulær utsikt over Stillehavet etterfulgt av en deilig middag med fisk og skalldyr.

Costa Verde har alltid gått foran med bærekraftige løsninger for å passe godt på den dyrebare naturen i området. Her er det avfallssortering, og alt som kan gjenbrukes, blir gjenbrukt, som f.eks. regnvann og tre. En av de tingene man ser allerede ved ankomsten er at alle lamper på hotellet er gamle flasker som har fått et nyt liv.

Vær oppmerksom på at hotellet ligger på en bakketopp i kupert terreng, og det vil derfor være en del trapper mellom rommene og restaurantene samt ned til stranden (ca. 700 meter) og inngangen til Manuel Antonio nasjonalpark (ca. 2 km). Det kjører en buss flere ganger i timen til/fra Manuel Antonio hvis ikke ønsker å gå. Turen koster ca. 1 USD.

Pris for rom oppgradering, per natt:
Fra Studio Garden view til Studio Ocean View inkl. frokost Per person fra:  290 kr.
Fra Studio Garden view til Studio Garden View (Adults only) inkl. frokost Per person fra:  140 kr.
Fra Studio Garden view til Studio Ocean View (Adults only) inkl. frokost Per person fra:  385 kr.

Hotel Naoz

Manuel Antonio

Som en liten oase i Manuel Antonio ligger det nybygde og moderne Hotel Naoz.

Hotellet har kun 25 rom, og de er bygd rundt en liten, frodig hage med svømmebasseng og boblebad i midten. Her kan du slappe av på en solseng med en god bok og nyte en kjølig drink eller en god kopp costaricansk kaffe fra hotellets bar.

Rommene er moderne innredet i lyse farger med klinker på gulvene og fargerike bilder på veggen. Alle rom har aircondition, takvifte, flatskjerm-TV, safe og eget bad med hårtørker. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Den inkluderte frokosten serveres i hotellets restaurant, og her kan du også spise lunsj og middag. På det åpne kjøkkenet tilbereder kokkene smakfulle lokale og internasjonale retter.
Hvis du har lyst til å gå ut og spise, ligger det flere gode restauranter i gangavstand fra hotellet. Du kan for eksempel spise på restauranten El Avion, et gammelt fly som er blitt transportert til byen og ombygd til en spektakulær restaurant.

Hvis du vil til stranden, Playa Espadilla, eller ta en tur til nasjonalparken Manuel Antonio, kan du tage den lokale shuttlebusen. Den stopper nær hotellet og går ca. 1 gang i timen. Bussturen tar ca. 10-15 min og er en både enkel og rimelig måte å komme seg frem og tilbake på.

Du kan også gå ned til stranden på den svingete og bratte fjellveien og ta shuttlebussen tilbake i stedet for å gå oppover bakkene.


Arco Iris Lodge

Monteverde

Hyggelige Arco Iris Lodge ligger midt i den lille landsbyen Santa Elena, i området ved tåkeregnskogen Monteverde. Her bor du like i nærheten av restauranter, kafeer og små turstier i den vakre naturen.

Trehyttene på lodgen er oppført i en rustikk stil som harmonerer godt med de naturskjønne omgivelsene. Rommene er enkelt innredet med tremøbler, TV, safe og eget bad. Lodgen har gratis Wi-Fi. Rommets hyggelige balkong er et deilig sted å slappe av til lyden av dyrene i området, og her kan du nyte utsikten til hagen rundt lodgen og fjellene.

Dagen starter med en deilig frokostbuffet med retter fra både det europeiske og costaricanske kjøkkenet. Flere av råvarene er fra egen produksjon – blant annet egg fra lodgens egne høner.

Lodgens vakre hage er en ekte oase, og den er populær blant både sommerfugler, fugler og ulike dyr. Her er det gode muligheter til å koble av med en bok og en forfriskning etter en opplevelsesrik dag.


Jaguarundi Lodge

Monteverde

Med et opphold på Jaguarundi Lodge bor du sentralt i den lille landsbyen Santa Elena, som ligger i området ved Monteverdes stemningsfulle tåkeregnskog. I kort avstand finner du alt fra restauranter og kafeer til små turstier. Hotellet er kjent for å ha sin egen hengebro i de grønne omgivelsene. Du har derfor gode muligheter til å begynne dagen med en vandring i den frodige naturen der mange av områdets mange dyr lever.

Lodgen består av trehytter oppført i rustikk stil som harmonerer med områdets natur. Alle hyttene har eget bad og TV. De har også egen balkong, der det er perfekt å slappe av med en kopp god costaricansk kaffe og en bok med utsikt til jungelen som omgir deg.

Dagen starter med en tradisjonell costaricansk frokost på hotellets restaurant, så du er klar til en opplevelsesrik dag i tåkeregnskogen. Hotellet har også en liten bar som serverer forfriskende drinker du kan avslutte dagen med. I fellesområdet er det gratis Wi-Fi.


Monteverde Country Lodge

Monteverde

Sjarmerende Monteverde Country Lodge ligger i frodige, grønne omgivelser i den lille landsbyen Santa Elena i Monteverde-området, som er best kjent for sin tåkeregnskog. Lodgen er i gangavstand til mange lokale restauranter og forskjellige spennende sentre for sommerfugler, insekter og slanger.

Alle lodgens 60 rom er inspirert av den opprinnelige stilen til de første fjellhyttene i Monteverde, og innredet med tremøbler og varme farger. Rommene er utstyrt med kabel-TV, telefon, sikkerhetsboks, kaffemaskin og eget toalett og bad. Utenfor er det felles veranda, og her kan du sette deg i en av stolene og slappe av.

Lodgens restaurant serverer både tradisjonelle costaricanske retter og retter fra det internasjonale kjøkken. Det er også her den inkluderte frokosten blir servert. Her kan du også være heldig å oppleve livemusikk med lokale artister mens du spiser eller tar deg et glass vin. Om ettermiddagen kan du slappe av med en kopp kaffe og en god bok i lodgens loungeområde eller i den trivelige hagen med fontener, benker og mange grønne planter.

I lodgens fellesområder er det gratis Wi-Fi.


Valle Escondido Nature Reserve Hotel & Farm

Monteverde

På grensen til Monteverdes naturreservat ligger flotte Valle Escondido Nature Reserve Hotel & Farm. Hotellet ligger høyt, på en vakker naturtomt og med fantastisk utsikt over regnskogen og en frodig dal. I kort avstand fra Valle Escondido venter uberørte naturstier, møter med områdets mange dyr og små fosser.

Rommene er enkelt innredet med tremøbler og dekorative detaljer fra naturen. Alle rom har eget bad, te- og kaffefasiliteter og ventilator. På hotellets fellesområde er det gratis Wi-Fi.

Hotellet er familieeid og drives med målet om å være bærekraftig og selvforsynt. Hotellets tak er utformet for å samle regnvann som brukes til å dyrke grønnsaker som blir ingredienser på hotellets egen restaurant, Farm to Table Escondido. Her kan du bl.a. spise den inkluderte frokosten med utsikt til fjell og trær. Det ligger mange restauranter i nærheten, men hvis du ønsker å bli på hotellet, kan du med fordel prøve den berømte steinovnpizzaen.

Hvis du enda ikke er mettet på opplevelser, kan du delta i alt fra yoga til foredrag om økosystemet som arrangeres av verten.


Hotel Belvedere

Playa Sámara

Belvedere er et rolig og hyggelig familiedrevet hotell, og det var et av de første hotellene i Sámara. Hotellet ligger bare 10 minutters gange fra den deilig sandstranden og få minutters gange fra sentrum av Sámara, der du finner små butikker og hyggelige restauranter.

Hotellet har i alt 22 rom og 2 leiligheter. Alle rom har minikjøleskap, aircondition, kabel-TV, kaffemaskin og safe. Det er også gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Fra hotellets restaurant er det utsikt til den vakre tropiske hagen, og den kan du beundre mens du spiser frokost. Hotellet har to svømmebassenger i den mer private delen av hagen, og her kan du ta en forfriskende dukkert eller slappe av i en liggestol. Du kan til og med være så heldig å se både aper, kolibrier og leguaner I hagen.

Hvis du ønsker mer eventyr, kan hotellet arrangeres aktiviteter som f.eks. fotturer, dykking og ridning.


Hotel Giada

Playa Samara

Giada er et lite familiedrevet hotell som ligger bare få minutters gange fra den fantastiske stranden i Playa Sámara. Fra veien ser kanskje ikke hotellet noe særlig fint ut, men innenfor skjuler det seg en ekte liten oase og stor gjestfrihet.

Hotellet er på 2 etasjer og har bare 24 rom, alle med privat terrasse eller balkong med utsikt til den frodige hagen eller et av de to små svømmebassengene. Rommene er veldig fargerike, og i en litt eldre stil, men du finner alt det du trenger: TV, takvifte, aircondition, kjøleskap, safe og eget toalett.

Hotellet er bygget sammen med restaurant MaMa Gui, og det er her din inkluderte frokost serveres. Restauranten er også åpen til lunsj og middag, og da serveres det en spennende blanding av italiensk og costaricansk mat.

Eieren av Hotel Giada bruker mye av tiden og overskuddet sitt på prosjektet Proyecto Corales, som har til formål å gjenopprette korallrevet i Sámara-bukten. Uten koraller er det ikke liv i havet! Du kan lese mer om dette interessante prosjektet her.

Giada er det perfekte utgangspunktet for både avslapning på stranden eller en rusletur i den lille hyggelige byen. Du kan også bare lene deg tilbake i en liggestol i hotellets hage eller avkjøle deg i et av de to små svømmebassengene.


Montelaguna Boutique Hotel

PLAYA SÁMARA/PLAYA CARRILLO

Montelaguna Boutique Hotel ligger i en tropisk oase mellom to av Costa Ricas vakreste strender – Playa Sámara og Playa Carrillo.

Her blir du ønsket velkommen i en avslappende atmosfære, der du virkelig kan føle deg i harmoni med naturen. Hotellet er omgitt av frodig regnskog og har et hyggelig bassengområde, der du kan ta en forfriskende dukkert eller nyte en kald drink på en solseng blant palmer og eksotiske blomster. Det er et lite hotell med bare 17 rom, alle utstyrt med aircondition, takvifte, minibar, safe, hårtørker, TV, kaffe/te-fasiliteter og eget bad.

Den inkluderte frokosten serveres på hotellets lille restaurant, og her kan du også spise lunsj og middag.

Hvis du drømmer om idylliske omgivelser og deilige strender, er du kommet til riktig sted. Her er det noe for enhver smak, enten du ønsker morsomme aktiviteter på stranden eller foretrekker å slappe av med en god bok i skyggen av en vaiende kokospalme. Bare 400 meter fra hotellet finner du den rolige Playa Carrillo, som med sin uberørte skjønnhet frister til livsnytelse i fantastisk vakre omgivelser. Dette er også et populært sted blant lokalbefolkningen som vil ha en fredelig dag sammen med familien. Går du 500 meter til den andre siden, kommer du til Playa Sámara, der det er gode muligheter til å prøve forskjellige vannsportsaktiviteter som kajakk, paddle board og jetski.

Sámara by ligger ca. 4 km fra hotellet. Du kan gå dit langs stranden eller få hotellet til å ordne en taxi for deg (ca. 15-20 USD per vei). I Sámara finner du flere små butikker hvis du har lyst til å shoppe litt. Ellers kan vi anbefale å nyte en forfriskende cocktail på en av de koselige strandrestaurantene og se den vakre solnedgangen. Du finner også et fint utvalg av restauranter i byen.

Merk: Hoteller er stengt i september og oktober. Hvis du reiser i denne perioden, skal du i stedet overnatte på The Hideaway Hotel.


Azania Bungalows

Puerto Viejo de Talamanca

Bare et steinkast fra den vakre stranden Playa Cocles og få kilometer fra Puerto Viejo de Talamanca finner du den fredfulle lodgen Azania Bungalows. Den harmonerer perfekt med de frodige karibiske omgivelsene.

Lodgens 10 sjarmerende og tradisjonelle bungalower er omgitt av frodige planter og trær som skaper en avslappende tropisk stemning. Hver bungalow har plass til opptil 4 personer, og det er god høyde under taket, noe som sørger for naturlig luftsirkulasjon. Alle lodgens bungalower er innredet med flatskjerm-TV, mini-kjøleskap, safe, takvifte, myggnett over sengene og privat bad med hårtørker. Hver bungalow har også privat veranda med en hengekøye der du kan ligge og slappe av og bare nyte omgivelsene.

I den hyggelige strådekte restauranten og baren serveres det tropisk frokost, forfriskende drinker og retter fra det argentinske kjøkkenet kombinert med costaricanske ingredienser og smaksopplevelser.

Ved siden av restauranten ligger lodgens svømmebasseng med jacuzzi midt i de tropiske hagene. Her kan du avkjøle deg etter en dag full av aktiviteter eller bare slappe av og sole deg. Du kan også gå ned til Playa Cocles og legge deg ned i sanden mens du ser på alle som surfer i de karibiske bølgene. Du kan også leie en sykkel på lodgen og utforske området.

Det er gratis Wi-Fi på lodgen.


Hotel Hacienda Guachipelin

Rincon de la Vieja

Dette hyggelige øko-turist-hotellet ligger like ved selve nasjonalparken Rincon de la Vieja. Hotellet er omgitt av en flott hage med eksotiske blomster og trær som tiltrekker mange ulike fuglearter. Der er et utsiktspunkt fra hotellet, hvor man har en fantastisk utsikt til vulkanene Rincon de la Vieja og Santa Maria, og på en klar dag til Stillehavskysten.

Hotellet har et svømmebasseng som er fylt med naturlig kildevann fra vulkanen. Det er 54 rom som alle har en liten veranda hvor man kan nyte utsikten til vulkanene og haciendaen. På rommet er det klimaanlegg, sikkerhetsboks og TV.


Sueños del Bosque Lodge

San Gerardo de Dota

Beliggende i frodige omgivelser i utkanten av Los Quetzales nasjonalpark finner du den flotte Sueños del Bosque Lodge, bare et steinkast fra Savegre-elven. Lodgen er derfor det perfekte utgangspunktet for oppdagelsesferder i naturen eller ren avslapning.

Lodgens 10 bungalower er bygd av tre og innredet i varme farger med fine trepaneler på veggene, og med to dobbeltsenger har de plass til opptil til 4 personer. Bungalowene har Wi-Fi, kabel-TV, kjøleskap, eget bad med toalettartikler og hårtørker samt et lite sofaområde der du kan sitte og slappe av. Hver bungalow har også en veranda der du kan kose deg og nyte de frodige omgivelsene.

I restauranten kan du bestille både tradisjonelle costaricanske og europeiske retter tilberedt av lokale ingredienser mens du nyter utsikten til den frodige naturen rundt lodgen. Det er også her den inkluderte frokosten blir servert.

Rundt lodgen er det turstier der du enten kan vandre selv eller kjøpe en guidet tur og lære mer om floraen og faunaen i området. Du kan også gå over den 80 meter lange hengebroen som ligger bare 75 meter fra restauranten, ta en båttur på den lille sjøen ved lodgen eller ta en ridetur på lodgens område.


Holiday Inn San José-Aurola

San José

Holiday Inn San José-Aurola finner du i San Josés historiske bydel, i nærheten av området Barrio Amón med gamle, koloniale herskapshus, som nå fungerer som gallerier. Du er i gangavstand til nasjonalmuseet, jademuseet og Mercado Central, hvor du kan shoppe og spise på små, lokale restauranter.

Alle hotellets 195 elegante rom er innredet i varme farger med komfortable senger og et stort vindusparti hvor du har utsikt over San José og fjellene i horisonten. Alle rommene har aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, sikkerhetsboks, kaffemaskin, minibar og eget bad med hårføner og toalettartikler.

På hotellet er det to restauranter. Tropicana er en buffetrestaurant som serverer både internasjonale og lokale retter. Det er her den inkluderte frokosten serveres. Den elegante restauranten El Mirador i 17. etasje serverer litt finere internasjonale retter, som du kan nyte med fantastisk utsikt over byen. Du kan også sette deg i en av loungestolene og drikke en cocktail i hotellets egen bar, La Palma Bar. Det er dessuten mulig å bestille romservice.

Hotellet har også et innendørs svømmebasseng, hvor du kan ta deg en dukkert eller bare slappe av i loungestolene. Ved svømmebassenget er det også mulighet til å bestille mat og drikke. I tillegg finnes det et fitnessenter med et godt utvalg av treningsutstyr.


Aninga Lodge

Tortuguero

Under ditt opphold på Aninga Lodge bor du like ved siden av den vakre Tortuguero-kanalen, og du er rett i nærheten av populære Tortuguero nasjonalpark og dens mange dyrearter.

På en lodge som ligger midt i jungelen kan du forvente å høre lydene fra dyrene i området i bakgrunnen døgnet rundt. Dette gjør dette naturnære oppholdet til noe helt spesielt.

Lodgen har i alt 33 romslige bungalower, som alle har takvifte og eget bad med varmt vann. Rommene er innredet i tropeinspirert stil med tremøbler og fargerike tekstiler som harmonerer med den frodige regnskogen rett utenfor vinduet ditt.

Når det er tid for å slappe av og nyte livet, kan du ta en dukkert i det karakteristiske svømmebassenget med form som en skilpadde. Du kan også ta en tur til lodgens spa, Aninga Spa, der du kan få en velgjørende massasje (mot betaling.)

Lodgen har dessuten en restaurant der du kan spise de inkluderte måltidene. Om kvelden er det hyggelig å ta en drink eller kaffe i barområdet og kanskje utveksle dagens opplevelser med andre gjester.


Evergreen Lodge

Tortuguero

Evergreen Lodge har en fantastisk beliggenhet, med kort avstand til den berømte Tortuguero nasjonalpark. Med denne beliggenheten bor du i hjertet av jungelen og har gode muligheter til å oppleve områdets flora og fauna på nærmeste hold.

Området anses for å være et av landets mest særpregede, og det er kjent for sine mange dyrearter som lever både til lands og til vanns. Her finnes det blant annet krokodiller, aper, skilpadder, frosker og tukaner, og de gjør et besøk i Tortuguero til noe helt spesielt.

Lodgen har i alt 66 bungalower og rom oppført i tropisk stil. Alle er rustikt innredet med møbler av tre og bambus. Rommene har eget toalett/bad, safe og takvifte, og det er gratis Wi-Fi i lodgens fellesområder.

I området er det gode muligheter til å være aktiv og dra på oppdagelsesferd i naturen. Foretrekker du å slappe av på lodgen, kan du ta en forfriskende dukkert i det utendørs svømmebassenget, nyte en drink i baren eller pleie kroppen med massasje (mot betaling).

De inkluderte måltidene serveres på lodgens restaurant, og her kan man beundre den fantastiske utsikten over kanalen.


Laguna Lodge

Tortuguero

Laguna Lodge ligger midt i den frodige jungelen ved nasjonalparken Tortuguero. Beliggenheten, på et smalt stykke land med Tortugueros største kanal på den ene siden og Det karibiske hav på den andre, er helt unik.

Lodgen har 106 rustikke rom som alle er enkelt innredet, men har eget toalett/bad, takvifte, safe og en liten terrasse med utsikt til den frodige hagen.

Tortuguero har fantastiske kanaler, elver og våtmarker som er habitat for mange interessante dyrearter og eksotiske planter. Når ikke du er på utflukt, kan du slappe av i de vakre omgivelsene på lodgen, hoppe i svømmebassenget, vandre på en av de små stiene i området eller på stranden, ta en tur til froskedammen eller bare slappe av og nyte en drink i baren.
Alle måltider blir servert i lodgens hyggelige restaurant med utsikt over kanalen.

Det er Wi-Fi i lodgens lobby og restaurant.


Mawamba Lodge

Tortuguero

Mawamba Lodge har en unik beliggenhet mellom Det karibiske hav og Tortuguero-kanalene, midt i den frodige jungelen ved Tortuguero nasjonalpark – reisen hit er en opplevelse i seg selv.

Lodgen forsøker at skape en så naturnær opplevelse som mulig, og derfor er det ikke TV, radio eller aircondition på rommene. De 56 rustikke rommene er bygd i tradisjonell karibisk stil med mørkt tre som passer naturlig inn i de grønne omgivelsene. Rommene har eget bad med hårtørker og toalettartikler. Der er takvifte og nett foran vinduene, og dette skaper en naturlig bris og gir deg mulighet til å lytte til regnskogens lyder mens du faller i søvn.

Id lodgens bassengområde kan du hoppe i vannet eller slappe av i en liggestol eller en hengekøye. Hvis du ønsker mer eventyr, kan du utforske de grønne områdene, og her kan du få øye på forskjellige fuglearter og kanskje til og med aper.

På dit opphold i Tortuguero er måltidene inkludert i prisen og de blir servert som buffet på restauranten Mambo, som ligger like ved svømmebassenget. Mot et tillegg i prisen kan du reservere bord på lodgens flytende restaurant Katonga. Der kan du spise middagen din midt inne i regnskogen mens du langsomt glir nedover Tortugueros kanaler (reservasjon er nødvendig).

Rett ved bassengområdet ligger baren Chelonia, og der kan du nyte en forfriskende drink, øl eller brus. Det er også en liten kaffebar ved resepsjonen, der du også finner et lite selvbetjent bibliotek.

Det er gratis Wi-Fi i lodgens fellesområder.


Pachira Lodge

Tortuguero

Pachira Lodge ligger bare 5 minutter fra den spektakulære Tortuguero nasjonalpark og rett ut mot Tortuguero-kanalene, ikke langt fra Tortuguero by.

Lodgen ligger på et 34 hektar stort område og har 94 rom. Rommene er innredet i en tropisk stil med fargerike puter og bilder. Alle rom har eget bad med varmt vann. Det er takvifte og nett foran vinduene, og dette skaper en naturlig bris i rommet.

I bassengområdet kan du ta en forfriskende svømmetur i det skilpaddeformede svømmebassenget eller slappe av i en liggestol og nyte de frodige omgivelsene. Nær bassengområdet ligger hotellets hyggelige restaurant- og barområde, der dine inkluderte måltider blir servert som buffet.

Hvis du har lyst på mer eventyr, kan du på hotellet kjøpe opplevelsespakker som f.eks. massasje eller båt- og ziplining-turer i tretoppene.

Det er gratis Wi-Fi i lodgens fellesområder.


Guayabo Lodge

Turrialba

Knapt 30 minutters kjøring fra nasjonalmonumentet Guayabo finner du den sjarmerende Guayabo Lodge i vakre omgivelser med utsikt til fjell, daler, elver og den aktive vulkanen Turrialba. Med sin beliggenhet 1500 meter over havet har ikke bare lodgen en fantastisk utsikt over området, det er også behagelig kjølige temperaturer her. Det kan derfor også være en god ide å ta med en varm genser til kjølige kvelder.

Lodgens 28 rom er innredet i ulike fargetemaer og dekorert med lokal kunst som harmonerer fint med naturen omkring. Alle rom har eget bad med hårtørker, toalettartikler og dusj med varmt vann. Fra alle rommene er det utsikt til enten Turrialba-vulkanen eller -dalen.

På lodgens restaurant og bar kan du spise costaricanske retter og drikke eksotiske cocktails mens du nyter den fine utsikten. Det er også her den inkluderte frokosten serveres.

Om ettermiddagen kan du enten gå på oppdagelsesferd i området rund lodgen eller slappe av i loungeområdet med en god bok. Du kan også kjøpe et matlagingskurs på lodgens egen kokkeskole, og der lærer du å tilberede en 3-retters costaricansk middag som du deretter spiser sammen med et glass vin.

Det er gratis Wi-Fi i lodgens fellesområder.

Superior-hoteller – oppgradering

Hotel Arenal Springs

La Fortuna

Dette hotellet er et av 7 resort-hoteller med den mest spektakulære utsikten i verden ifølge CNN. Hotellet ligger i en fjellside bare 6 km fra vulkanen Arenal, og har derfor en fantastisk utsikt til vulkanen, den skogkledte dalen og de små landsbyene. Dette resortet har 18 større eller mindre bassenger med forskjellige vanntemperaturer.

Det er forskjellige restauranter med hver sin spesialitet, bl.a. en lekker sushi-restaurant.
Det er et stort spa- og fitnessområde. Alle rom har egen privat terrasse med utsikt over vulkanen, hengekøyer, aircondition, flatskjerms-TV, adgang til Wi-FI, telefon, minibar/kjøleskap. Et resort man rett og slett ikke har lyst til å reise fra.


Hotel Lomas del Volcán

La Fortuna

Lomas del Volcán ligger i naturskjønne og rolige omgivelser ca. 10 minutters kjøring fra La Fortuna med utsikt til Arenal-vulkanen.

Hotellet har til sammen 52 sjarmerende trehytter som er fordelt rundt på det 150 hektar store området. Alle hyttene har aircondition, telefon, safe, kabel-TV, minikjøleskap, kaffemaskin og Wi-Fi. I tillegg har alle hytter 2 terrasser, den ene med utsikt til Arenal-vulkanen, den andre med direkte adgang til den fantastiske hagen med tropiske blomster.

Hotellet har sin egen natursti på området, og du kan selv gå den ca. 1,5 km lange turen og se dyr som aper og leguaner og forskjellige fuglearter.

Hvis du har lyst på en forfriskende dukkert, har hotellet et utendørs svømmebasseng og jacuzzi.

Restauranten, Lomas, serverer både internasjonale og lokale retter, og dem kan du spise innendørs eller på den overdekt terrassen. I restaurantens bar kan du kose deg med et glass vin, en kald øl eller en tradisjonell tico-style cocktail.


Arenas del Mar Beachfront & Rainforest Resort

Manuel Antonio

Det eksklusive Arenas del Mar Beachfront & Rainforest Resort ligger i frodige grønne omgivelser, rett ved de flotte strendene Playa Playitas og Playa Espadilla, og har en enestående utsikt til det krystallklare havet og den fantastiske nasjonalparken Manuel Antonio.

Resorten har bare 38 rom, og de er innredet i minimalistisk costaricansk stil. Alle rom har aircondition, takvifte, Wi-Fi, TV, safe, kaffefasiliteter og eget bad med toalettartikler. Alle rom har også en hyggelig liten balkong.

Resortens to restauranter serverer mye godt, både for gastronomer og sultne eventyrere. Her kombinerer kokken lokale og bærekraftige ingredienser med den costaricanske ”Pura Vida”-filosofien. Din inkluderte à la carte-frokost serveres på restauranten på selve resorten, der du også kan spise middag med utsikt til nasjonalparken. Den andre restauranten finner du i resortens private del av Playa Playitas-stranden. Her serveres det både lunsj og middag i tropiske omgivelser.

Hvis du vil nyte livet og slappe helt av, har resorten to deilige svømmebasseng: ett på selve resorten og ett på den private delen av Playa Playitas. Når dagen blir til kveld, kan du sette deg til rette med en mojito ved resortens svømmebasseng eller gå ned til en hammock på stranden og nyte den fantastiske solnedgangen over Stillehavet.

På resorten kan du også lære å lage tortillas på den costaricanske måten, ta en yogaøkt eller unne deg velgjørende spabehandlinger på resortens wellnessenter Las Brisas.

Pris for rom oppgradering, per natt:
Ocean breeze superior, inkl. frokost Per person fra:  6.700 kr.
Ocean view superior, inkl. frokost Per person fra:  7.795 kr.
Pris for opgradering fra Hotel Costa Verde, per natt:
Ocean breeze superior, inkl. frokost Per person fra:  4.740 kr.
Ocean view superior, inkl. frokost Per person fra:  5.835 kr.
Pris for opgradering fra Hotel Naoz, per natt:
Ocean breeze superior, inkl. frokost Per person fra:  5.555 kr.
Ocean view superior, inkl. frokost Per person fra:  6.650 kr.

Parador Nature Resort & Spa

Manuel Antonio

På en bakketopp, med spektakulær utsikt over Stillehavet, troner Parador Nature Resort & Spa. Resorten er omgitt av tropisk jungel, og hver dag kommer det eksotiske dyr som aper, dovendyr og flotte lyserøde ara-papegøyer på besøk.

Resortens navn “Parador” betyr stoppe- eller hvilested på spansk. Dette er en betegnelse som stammer fra Spania, der gamle slott og klostre i Middelalderen ble omgjort til herberger for riddere og andre respektable reisende. Når du trer inn i Paradors lobby, føler du raskt historiens vingesus og middelalderstemningen, for veggene er prydet av en privat samling av europeiske malerier, rustninger og sverd fra denne tiden. Denne resorten er et moderne stoppested i vakre, tropiske omgivelser!

Resorten har 130 moderne rom innredet i lyse farger og med flotte tremøbler. Alle rom har aircondition, kabel-TV, safe, kaffe-/tefasiliteter, kjøleskap, Wi-Fi og eget bad.
“Garden”-rommene har utsikt til den frodige hagen og ligger i første etasje med utgang til egen terrasse med bord og stoler. “Premium”-rommene har hav- og jungelutsikt og egen balkong med bord og stoler der du kan nyte den praktfulle solnedgangen.

På restauranten “La Galeria” serveres din inkluderte frokost som buffet – selvfølgelig sammen med en god kopp costaricansk kaffe. Restauranten holder også åpent til lunsj og middag, og her finner du et stort utvalg lokale og internasjonale retter.
Med en svalende havbris og fantastisk utsikt kan du spise lunsj eller middag på restauranten “La Fragata”, som serverer alt godt fra havet. Resorten har også egen sushi-restaurant og baren “Don Juan”.
Hvis du bare er litt småsulten, får du småretter og snacks i poolbaren El Galeón, som også serverer kalde drikkevarer hele dagen. Så her trenger du ikke å forlate bassenget.
Merk: Restaurantenes åpningstider varierer med sesongen.

Resorten har flere svømmebasseng der du kan sole deg og slappe av etter en opplevelsesrik reise rundt i Costa Rica. Det er bassenger til familier med barn og bassenger kun for personer over 18 år. Fra resortens evighetsbasseng kan du med en drink i hånden se solen gå langsomt ned i Stillehavet og farge himmelen i de mest spektakulære nyanser.

Den rolige Biesanz-stranden ligger en kort 7-minutters spasertur fra resortens hovedinngang. Her kan du bade eller leie kajakk og snorkleutstyr og dra på oppdagelsesferd under havoverflaten. Hvem vet, kanskje får du øye på en havskilpadde?

Hvis du trenger litt avveksling fra avslapning ved bassenget eller stranden, kan du trimme på resortens treningssenter, spille tennis og minigolf eller gå på leting etter eksotiske dyr på resortens egen lille jungelsti.

Gled deg også til livsnytelse og velvære på resortens lekre og eksklusive spa, der du kan kjøpe forskjellige behandlinger og massasjer.

Resorten ligger dessuten bare 4 km fra stranden Playa Espadilla, der du i tillegg til å bade kan prøve deg på alle former for vannsport, bl.a. surfing, og ca. 5 km fra Manuel Antonio nasjonalpark. Det er gratis shuttle-service til og fra byen, og den bestiller du i resepsjonen.

Parador har sitt eget bærekraftsprogram. Her arbeider de aktivt for å beskytte klimaet og har laget en konkret handlingsplan for å redusere sine CO2-utslipp gjennom investeringer i bl.a. mer energivennlig belysning, forbedring av klimaanlegg og mer effektive pumpesystemer. Gjennom sitt “We Share”-program støtter resorten dessuten omkring flere forskjellige sosial- og miljøprosjekter i lokalsamfunnet.

Pris for ekstra nat, per natt:
Garden-rom inkl. frokost Per person fra:  3.015 kr.
Premium-rom inkl. frokost Per person fra:  3.875 kr.
Pris for opgradering fra Hotel Costa Verde, per natt:
Garden-rom inkl. frokost Per person fra:  1.050 kr.
Premium-rom inkl. frokost Per person fra:  1.910 kr.
Pris for opgradering fra Hotel Naoz, per natt:
Garden-rom inkl. frokost Per person fra:  1.865 kr.
Premium-rom inkl. frokost Per person fra:  2.725 kr.

Hotel & Spa Poco a Poco

Monteverde

Hotel & Spa Poco a Poco ligger sentralt i byen Santa Elena, ca. 10 minutter fra Monteverde Cloud Forest Reserve.

Hotellet har i alt 30 store værelser, og alle har kabel-TV, telefon, safe, Wi-Fi og kaffemaskin med lokalprodusert kaffe fra Monteverde.

Hotellet har to flotte overdekte svømmebassenger og en jacuzzi, der du kan slappe av etter en opplevelsesrik dag. Hvis du ønsker å unna deg litt ekstra, kan du kjøpe en massasje- eller skjønnhetsbehandling på hotellets spa og wellness-senter Naroa.

På restaurant Otocuma serveres det smakfulle lokale og internasjonale retter av lokalproduserte råvarer. Herfra har du fin utsikt over områdets frodige natur, og hvis du er heldig, får du kanskje øye på en av de mange kolibriene som flyr rundt.


Nammbú Beachfront Bungalows

Playa Carrillo

Playa Carrillo:

Playa Carrillo er en slik idyllisk strand som du kan se på postkort, eller i våre dager på Instagram. Den vakre, hesteskoformede bukten er omkranset av palmer som vaier i brisen, mens solens stråler får det turkisblå havet til å glitre.

Det ligger ingen hoteller eller restauranter direkte på stranden. De få hotellene her ligger litt tilbaketrukket, og du kan enten gå til havet eller ta en taxi. Lokale costaricanere kommer også hit. Stranden er et populært pikniksted om søndagene, og folk tar med sin egen mat og strandstoler.

Den brede sandstranden er meget barnevennlig, relativt langgrunn og med rolig vann.

Carrillo by har en avslappet atmosfære og bare noen få butikker og restauranter. Vi kan anbefale en tur til Playa Sámara, som bare ligger en 10-15 minutters kjøretur fra Carrillo. Her kan du handle i de små butikkene langs byens hovedgate og spise middag rett på stranden.

Playa Carrillo er for deg som ønsker å avslutte reisen til Costa Rica i rolige. Idylliske omgivelser der du kan slappe helt av og nyte livet.

 

Hotellbeskrivelse:

Det familieeide hotellet Nammbú Beachfront Bungalows ligger på en liten høyde bare noen få hundre meter fra den vakre stranden Playa Carrillo. Herfra har du en fantastisk utsikt over Carrillo-bukten og den hvite, uberørte sandstranden som har det turkise havet og frodige grønne omgivelser som en perfekt bakgrunn.

Hotellet består av strådekte bungalower i jordnære farger som skjuler 63 store rom. Alle rommene er innredet med behagelige senger, sofa, skrivebord, minibar og -kjøleskap, safe, aircondition, flatskjerm-TV, telefon, kaffemaskin og et privat bad med hårtørker. Alle rom har også privat balkong eller terrasse. Her kan du sitte og slappe av mens du nyter de vakre omgivelsene.

På hotellets restaurant kan du spise den inkluderte frokosten, enten inne eller ute på den overdekte terrassen med en storslått utsikt. På restauranten kan du dessuten smake på både lokale costaricanske retter og retter inspirert av det vestlige kjøkkenet. Hvis du har lyst på en eksotisk cocktail, kan du bestille den i hotellets lille bar, som ligger ved siden av svømmebassenget.

Hvis du ønsker å tilbringe dagen med ren avslapning, kan du flyte i svømmebassenget eller bare hvile deg i en solseng mens du nyter utsikten til stranden. Du kan også sette deg inne i loungen med en god bok, eller ta et håndkle under armen og legge deg under en vaiende palme på den deilige stranden.

Hvis du har lyst til å være aktiv, kan du leie sykkel, bestille en surfeleksjon eller utendørs yogatimer på hotellet.

Det er gratis Wi-Fi i hotellets fellesområder.

NB: Prisene er ikke gyldige over jul og nyttår samt i påsken. Spør oss om prisen, hvis du skal reise i denne perioden.

Pris for ekstra nat, per natt:
Deluxe-dobbeltrom inkl. frokost Per person fra:  1.765 kr.
Junior Suite-dobbelrom inkl. frokost Per person fra:  1.760 kr.
Pris for opgradering fra Montelaguna Boutique, per natt:
Deluxe-dobbeltrom inkl. frokost Per person fra:  440 kr.
Junior Suite-dobbeltrom inkl. frokost Per person fra:  770 kr.
Pris for opgradering fra Hotel Giada, per natt:
Deluxe-dobbeltrom inkl. frokost Per person fra:  970 kr.
Junior Suite-dobbeltrom inkl. frokost Per person fra:  1.310 kr.

Hotel Bosque del Mar

Playa Hermosa

Playa Hermosa:

Hermosa betyr vakker på spansk, og denne stranden er virkelig vakker! Hvis du leter etter et strandreisemål som avslutning på ditt eventyr i Costa Rica der du kan slappe helt av og ha stranden nesten helt for deg selv, er Playa Hermosa det riktige valget for deg.

Ca. 6 km fra Playa Hermosa ligger Playas del Coco, en litt større strandby, med et større utvalg av butikker og restauranter, hvis du har lyst på en liten utflukt.

Hvis du vil skifte ut flippfloppene med vandresko en dag, er det mange muligheter for dagsutflukter fra byen. Playa Hermosa ligger i det nordvestlige hjørnet av Nicoya-halvøya, og herfra kan du bl.a. dra til de interessante nasjonalparkene Rincón de la Vieja, Palo Verde og Diria.

(Det ligger også en Playa Hermosa på den sydlige delen av Nicoya-halvøya i Puntarenas-provinsen, men det er ikke her du skal bo).

 

Hotellbeskrivelse:

Hotel Bosque del Mar er et lite, sjarmerende boutique-hotell omgitt av tropisk skog, med en unik beliggenhet rett nede ved Playa Hermosa-stranden. Hvis du ser inn mot hotellet fra havet, er det faktisk så godt kamuflert at det kan være vanskelig å få øye på.

Hotellet har bare 32 rom som enten har utsikt til den tropiske hagen eller det glitrende havet. Rommene er store og vakkert innredet, og alle er utstyrt med aircondition, kjøleskap, kabeltv, kaffemaskin, safe, Wi-Fi, hårtørker og toalettartikler.

Den moderne restauranten Niromi serverer internasjonale- og costaricanske retter og har en vidunderlig utsikt over havet. Den stilfulle Nya lounge-baren i restaurantens andre etasje byr på eksotiske drinker og snacks.

Det er et lite svømmebasseng og en jacuzzi i midten av hotellet, og her kan du ligge i skyggen av de vakre trærne som er så karakteristiske for dette hotellet. På stranden er det gratis liggestoler og strandhåndklær. Stranden er langgrunn og vannet rolig, noe som frister til en forfriskende svømmetur.

Mot betaling kan du leie en kajakk og padle ut på oppdagelsesferd i den lille bukten. Du kan også gå en tur langs havet til den andre enden av stranden. Det ligger kun noen få andre hoteller og resorter langs den ca. 2 km lange stranden, så her kan du virkelig nyte roen og havets beroligende lyder.

Hotellet har eget spa der du kan kjøpe forskellige massasje- og skjønnhetsbehandlinger. I resepsjonen kan de også hjelpe deg med å arrangere diverse vannsportsaktiviteter, båtturer, dyphavsfiske og turer til de omliggende nasjonalparkene.

Gled deg til at nyte en kjølig drink i ”happy hour” imens solen langsomt går ned bak horisonten og farger himmelen med oransje og lilla nyanser.

Pris for rom oppgradering, per natt:
Junior suite, inkl. frokost Per person fra:  2.780 kr.
Dobbeltrom med utsikt til hagen inkl. frokost Per person fra:  3.205 kr.
Dobbeltrom med utsikt til havet inkl. frokost Per person fra:  3.760 kr.
Pris for opgradering fra Montelaguna Boutique, per natt:
Junior suite, inkl. frokost Per person fra:  1.380 kr.
Dobbeltrom med utsikt til hagen inkl. frokost Per person fra:  1.770 kr.
Dobbeltrom med utsikt til havet inkl. frokost Per person fra:  2.290 kr.

The Hideaway Hotel

Playa Sámara

Bak høye palmer og tropiske planter finner du en godt skjult liten perle: The Hideaway Hotel.

The Hideaway har en fantastisk beliggenhet mellom to av områdets vakre bukter. Bare 100 meter fra hotellet ligger den idylliske sandstranden Playa Sámara. En liten sti går fra hotellet ned til en mer isolert del av stranden. Her er det ikke uvanlig å høre lyden av de tropiske fuglene og brøleapene man ofte kan få øye på i tretoppene.

Playa Sámara tilbyr mange ulike vannaktiviteter, sykkelutleie, kafeer og restauranter. Hvis du har lyst til å dra til en roligere strand, ligger den vakre paradisstranden Carillo Beach i bukten rett ved siden av – bare 1 km unna. Carillo Beach er en fredeligere strand, med færre besøkende og bare få hoteller og restauranter.

The Hideaway Hotel har 12 store rom med enten terrasse eller balkong. Alle rom har eget bad med varmt vann, hårtørker, safe, kaffemaskin og Wi-Fi. Innredningen er lys med dekorative detaljer på puter og tepper, noe som skaper en hyggelig og avslappet stemning.

Oppholdet ditt inkluderer frokost med tilhørende kaffe brygget på lokale costaricanske kaffebønner. Få en deilig start på dagen med en vandring til hotellets lille tropiske hage, populær blant både fugler og sommerfugler. Her har du også gode muligheter til å slappe av ved svømmebassenget med en god bok eller en forfriskende drink. Småretter kan du kjøpe på hotellets restaurant.


Villas Playa Sámara

Playa Sámara

Villas Playa Sámara har en fantastisk beliggenhet helt nede ved Stillehavet, på Nicoya-halvøyas vestkyst og ved den vakre sandstranden Sámara.

Resorten har 115 store, lyse og komfortable rom og villaer, som alle har aircondition, Wi-Fi, safe, minibar, kaffe/te-fasiliteter samt eget bad. Fra terrassen er det utsikt til enten Stillehavet eller den eksotiske hagen med flotte blomster.

På resorten er det to restauranter der det serveres lokale og internasjonale retter. Du velger selv om det skal være som buffet eller à la carte. Resorten har også en poolbar, der du kan nyte en forfriskende drink.

Hvis du foretrekker avslapning, kan du ta en dukkert i bassenget, slappe av i jacuzzien, ta en deilig behandling på spa-et eller lese en god bok under en vaiende palme.

Hvis du også vil være litt aktiv, har resorten et treningsrom. Det er dessuten mulig å dra på turer til fots eller på hesteryggen i området, og du kan også prøve deg på diverse vannsportsaktiviteter, som snorkling og kajakkpadling.

Ca. 3 km fra resorten ligger Sámara by, der du finner flere hyggelige restauranter, barer og små butikker. Du kan enten ta taxi dit eller gå langs stranden.

Gled deg til en deilig avslutning på reisen din med sand mellom tærne, svømmeturer i det lune havet og fantastiske solnedganger!

Pris for ekstra nat, per natt:
Deluxe Garden-dobbeltrom inkl. frokost Per person fra:  1.630 kr.
Villa Garden View Junior Suite-dobbelrom inkl. frokost Per person fra:  1.940 kr.
Pris for opgradering fra Montelaguna Boutique, per natt:
Deluxe Garden-dobbeltrom inkl. frokost Per person fra:  385 kr.
Deluxe Garden-dobbeltrom inkl. all inclusive Per person fra:  2.360 kr.
Villa Garden View Junior Suite-dobbelrom inkl. frokost Per person fra:  690 kr.
Villa Garden View Junior Suite-dobbelrom inkl. all inclusive Per person fra:  2.645 kr.
Pris for opgradering fra Hotel Giada, per natt:
Deluxe Garden-dobbeltrom inkl. frokost Per person fra:  900 kr.
Deluxe Garden-dobbeltrom inkl. all inclusive Per person fra:  2.870 kr.
Villa Garden View Junior Suite-dobbelrom inkl. frokost Per person fra:  1.210 kr.
Villa Garden View Junior Suite-dobbelrom inkl. all inclusive Per person fra:  3.160 kr.

Borinquen Resort

Rincon de la Vieja

Resort har en deilig beliggenhet ved foten av fjellene og tett på nasjonalparken. Det er et naturskapt basseng omkranset av den tropiske skogen.

Her er det en mer formell restaurant som for det meste brukes til middager, samt en restaurant/kafeteria hvor man kan spise lunsj. Man bor i en «villa» med egen terrasse, hvor den gode utsikten gjør at man kan nyte solnedgangen. Det er TV, telefon, aircondition, kaffemaskiner og safe.


Hotel Grano de Oro

San José

Dette sjarmerende hotellet ligger i det sentrale San José. Hotellet, som tidligere var et gammelt viktoriansk palass, er nå ombygget og fremstår som et flott og hyggelig hotell med moderne fasiliteter.

Hotellets restaurant er blant de mest berømte i Costa Rica. Rommene er fine med TV, telefon, aircondition, minibar, kaffemaskiner, hårtørrer og safe. Det er adgang til WI-FI på alle rommene og på hotellet.


Wyndham Tamarindo

Tamarindo

Tamarindo:

På slutten av 80-tallet var Tamarindo en søvnig, avsidesliggende landsby, som bare lokale og enkelte hardcore-surfere fant frem til. Det var den gang! Tamarindo er i dag et av de mest utviklede og populære strandreisemålene på Nicoya-halvøya, og byen tiltrekker seg alle aldersgrupper, både unge og gamle, og fremdeles massevis av surfere som vil prøve krefter med bølgene.

Tamarindo ligger i Las Baulas-nasjonalparken, som bl.a. ble fredet for å beskytte de omliggende strendene der den store lærskilpadden kommer og legger eggene sine i perioden oktober–april. Nasjonalparken omfatter også et stort område med mangroveskog som er hjemsted for et mangfoldig fugle- og dyreliv. Vi kan anbefale en kajakk- eller båttur inn i denne ofte oversette nasjonalparken.

Tamarindo er for deg som liker at det skjer litt, et sted med massevis av aktiviteter. Det er også et opplagt valg hvis du reiser med større barn som har lyst til å prøve seg på adventure-aktiviteter som surfing, ridning eller ziplining. I byens hovedgale finner du et stort utvalg butikker, trendy barer og kafeer og noen av landets beste restauranter.

Byens sentrale beliggenhet gjør den til et godt utgangspunkt for å utforske det nordvestlige hjørnet av Costa Rica, med utfluktsmuligheter til spennende nasjonalparker som Rincón de la Vieja, Palo Verde og Diria.

Til tross for de mange besøkende til området, virker ikke Tamarindos idylliske, brede sandstrand overfylt.

 

Hotellbeskrivelse:

I Tamarindo skal du bo på Wyndham Tamarindo. Hotellet ligger i rolige omgivelser i en skråning, med en helt fantastisk utsikt over byen og havet.

Hotellet har 104 stilfullt innredede rom, alle med kabel-TV, aircondition, safe, hårtørker og Wi-Fi. Rommene har dessuten en liten privat balkong eller terrasse med utsikt over Stillehavet.

I restaurant Vista serveres din inkluderte frokost som en lekker buffet. Restauranten holder åpent hele dagen og du finner et stort utvalg av både lokale- og internasjonale retter på menyen. Det er dessuten room service hvis du ønsker å få maten servert på rommet ditt.

Slapp av i hotellets deilige evighetsbasseng, der du kan ta en forfriskende dukkert eller sole deg mens du nyter den imponerende utsikten (denne utsikten blir man aldri lei av!). Her kan du også se solen gå ned i horisonten med en cocktail fra pool-baren i hånden.

Du kan gå ned til stranden på ca. 15–20 min. eller ta hotellets gratis shuttlebuss. Den kjører til/fra Tamarindo ca. annenhver time mellom klokken 9.00 og19.00.

Som gjest på Wyndham Tamarindo har du dessuten adgang til Langacosta Beach Club. Her kan du bruke klubbens strandstoler, toaletter og omkledningsfasiliteter. De har dessuten en bar og restaurant når du blir tørst og sulten. Hvis du har lyst til å ri på bølgene, tilbys det også surfekurs. Det er transfer til/fra klubben fra hotellet. Den koster ca. 1 USD per person per vei.

Når mørket faller på, våkner barene til liv, spiller musikk og serverer eksotiske drinker. Byen har mange gode restauranter. Du kan også besøke det hyggelige utendørs gatematmarkedet Jardín Tamarindo Food Truck Park, der alle kan få akkurat den maten de helst vil ha og dere kan spise sammen i hyggelige omgivelser.

Hver torsdag er det et populært kveldsmarked i byen ved Plaza Palmas, der du kan shoppe, spise og høre live-musikk. Det er åpent fra kl.18.00 til 21.00.

Tamarindo har noe for enhver smak.

Pris for ekstra nat, per natt:
Standard dobbeltrom med frokost Per person fra:  1.920 kr.
Pris for opgradering fra Montelaguna Boutique, per natt:
Standard dobbeltrom med frokost Per person fra:  580 kr.
Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14