TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Overnatting: Kenya

Kibo Safari Camp

Amboseli Nasjionalpark

Det oser av hygge og safaristemning i den fire-stjerners leiren Kibo.

Leiren ligger rett utenfor Amboseli National Park med flott utsikt mot Kilimanjaro.

Her er det 73 telt av forskjellig størrelse, og alle teltene er utrolig sjarmerende innredet. Teltene har delvis murvegger, bl.a. til badet, og det er fast gulv overalt. Sidene og taket er likevel laget av lerret, så her får du det beste av begge verdener: et teltrom midt i den vakre afrikanske naturen!

Teltene er innredet i lyse, luftige farver med god bruk av naturmaterialer som passer til omgivelsene utenfor. Fine detaljer pryder vegger og gulv og bidrar til å skape den hyggelige stemningen.

Badet har både toalett, varmt og kaldt vann.

Alle telt har egen veranda med stoler og bord – det perfekte stedet å slappe av midt på dagen med en god bok.

Hvis du heller vil ta en dukkert i bassenget, er alt lagt til rette for det, og i Kibo kan du også få massasje. Vi kan også anbefale en tur i stedets velassorterte suvenirbutikk – vi tipper at du ikke kommer tomhendt ut igjen…

Måltidene inntas i den delvis åpne restauranten med utsikt til Kilimanjaro.

Pris for oppgradering fra AA Lodge Amboseli:
Pr. natt Per person fra:  1.060 kr.

Ol Tukai Lodge

Amboseli Nasjonalpark

Utsikten fra Ol Tukai er helt fantastisk.

I solnedgangen kan du være så heldig å ”skyte” det ikoniske bildet av elefanter som står som små klipper foran det kneisende fjellet Kilimanjaro som lyses opp av solens siste stråler.

Lodgen har 80 luksuriøse hytter til 2 personer, og alle hytter har dobbeltseng og bad. Rommene er moderne, komfortable og bygd av naturmaterialer som gummitre, lokal stein og skifer.

Alle rom har egen terrasse med flott utsikt over slettene ved foten av Kilimanjaro.

I tillegg til utsikten er det store trekkplasteret de flotte fellesområdene. Nyt en kald drink i barn, hopp i bassenget eller gå en tur i hagen – alt mens du nyter den flotte utsikten til Kilimanjaro.

Pris for oppgradering fra Kibo Safari Camp:
Pr. natt Per person fra:  515 kr.

AA Lodge Amboseli

Amboseli Nasjonalpark

Bare 2 km fra hovedinngangen til Amboseli nasjonalpark finner du AA Lodge Amboseli. Herfra er det en utrolig flott panoramautsikt til Mt. Kilimanjaro.

Lodgen er avslappet og hyggelig, og midt i det ellers så tørre landskapet ligger hagen. Den er full av vakre, fargerike blomster. Lodgen består av både hytter og telt med eget bad, egen inngang og fasiliteter som safe, hårtørker og elektrisk kjele til å koke vann til te og kaffe.

Du overnatter i en av de 29 klassiske og meget romslige teltene. Du har din egen lille veranda utenfor, og der kan du beundre utsikten til hagen.

Restauranten og baren har sitteplasser både innendørs og utendørs, så du kan spise måltidene eller slappe av med en drink mens du nyter den flotte utsikten til savannen og Mt. Kilimanjaro.

Etter safarien din kan du ta en forfriskende dukkert i svømmebassenget eller kjøpe spabehandlinger. Om kvelden kan du oppleve masai-dans eller slappe av rundt den felles bålplassen mens bartenderen mikser en cocktail til deg.

Det er tilgang til strøm og varmt vann døgnet rundt, og i alle fellesområder er det gratis Wi-Fi.


Amboseli Sentrim Lodge

Amboseli Nasjonalpark

På en egen vei, like ved inngangen til Amboseli nasjonalpark finner du Amboseli Sentrim Lodge, der det er en helt ekstraordinær utsikt til Afrikas høyeste fjell, Mt. Kilimanjaro.

Her overnatter du i et av de 60 store teltene som er spredt utover slettene. Hvert telt har komfortable senger, et lite sitteområde, kjøleskap, te- og kaffefasiliteter, sin egen lille veranda og privat bad med dusj, håndvask og toalett.

Etter opplevelsesrike safaridager kan du koble av ved svømmebassenget og i den grønne hagen eller kjøpe deg en avslappende massasje. Hvis du ennå ikke har fått nok at Afrikas storslåtte natur, kan du nyte den nesten uforstyrret fra din egen veranda eller fra lodgens solterrasse, som også fungerer som utsiktspunkt over hele området.

Restauranten serverer et stort utvalg smakfulle retter, og dem kan du kose deg med mens du nyter den helt fantastiske utsikten til fjellene. Avslutt dagen med en drink i baren. Det er gratis Wi-Fi i resepsjonen.

Pris for oppgradering AA Lodge Amboseli:
Pr. natt Per person fra:  515 kr.

Lake Naivasha Simba Lodge

Lake Naivasha

Rett ved Naivasha-sjøen finner du denne hyggelige turistklasse-lodgen.

De 70 store rommene ligger i enheter med 10 rom i hver enhet. Det er 6 rom nede og 4 oppe. Alle rom er innredet slik at det er plass til et lite oppholdsområde, og alle har egen terrasse eller balkong. Alle rom har te-/kaffefasiliteter, TV, sikkerhetsboks og Wi-Fi. Det er mulighet for tilstøtende rom for familier som reiser sammen.

Rundt romenhetene ligger det en kjempestor, velpleid hage, som mest av alt minner om en klassisk europeisk park. Det er ikke uvanlig å treffe både sebraer, sjiraffer og impalaer når man går en tur i parken. Hvis du er veldig heldig, kan du også få se de ville dyrene fra din egen balkong eller frokostrestauranten. I hagen finner du også et svømmebasseng med god plass til liggestoler.

Lodgen har også restaurant, en liten butikk og mulighet for å få massasje.


Lake Naivasha Country

Lake Naivasha

Ved bredden av Lake Naivasha ligger Lake Naivasha Country Club. Stedet har en interessant historie og er faktisk et av de eldste innkvarteringsstedene i hele Kenya.

Klubben ble bygget i 1937 og fungerte som stoppested på det som en gang var en meget lang reise med sjøflyet fra Durban til London. Flyet landet på sjøen, og mens det ble fylt bensin kunne passasjerene hvile seg på stedets nybygde Country Club. Stedet er siden blitt både ombygget og utbygget, og i dag består det av 50 rom som alle ligger i den store, flotte hagen som er fulle av vakre trær og fargerike blomster. Hotellet har fremdeles en atmosfære som minner om kolonitiden.

Det er forskjellige romkategorier, men alle rom er store og stilfullt innredet med eget bad, TV, minibar, gratis Wi-Fi, sikkerhetsboks og egen veranda.

Her er det både restaurant, bar, spa og svømmebasseng.


Lake Naivasha Sopa Lodge

Lake Naivasha

Denne lodgen ligger vakkert til omgitt av store gressarealer med Acacia busker og flotte trær. De frodige omgivelsene tilstrekker mange av savannens dyr, så her er det ofte mulighet for å se giraffer, waterbucks, samt flere forskjellige aper. Det er i alt 84 rom fordelt på 21 hytter oppført i fargerike stein.

Alle rom har panorama vinduer og en åpen veranda. Av andre fasiliteter kan nevnes badstue og et flott utendørs svømmebasseng.


Mara Simba Lodge

Masai Mara Nasjonalpark

Ved Talek-elvens bredd ligger den 4-stjerners Mara Simba Lodge. Lodgen er bygget ved å ta hensyn til naturen omkring, og du vil nok nesten ikke merke at det faktisk er 84 rom her. Den hyggelige hagen er velholdt, og her flyr både sommerfugler og eksotiske fugler. Men rett utenfor lodgen er det vill, uberørt natur. Det er hovedsakelig brukt naturmaterialer i nøytrale farger som setter deg i safaristemning helt fra første stund. Fra fellesarealene er det flott utsikt over elven, så allerede mens du spiser frokost kan du sjekke om elefantene kanskje kommer ned til elven for å drikke. Lodgen har basseng, restaurant, bar og til og med en liten suvenirbutikk.

Rommene er samlet i små grupper på seks rom per ”hus” på to etasjer. Alle ”hus” er forbundet med hverandre og hovedbygningen via flere opphøyde fortau som alle er fint opplyst om kvelden. Rommene er store, og alle rom har eget bad og veranda.

Hvis du ønsker deg en enda litt mer autentisk afrikansk safariopplevelse, kan du oppgradere til et telt på Mara Simba Lodge. Teltet har egen terrasse og eget bad, men vegger av lerret, slik at du kan høre og lukte naturen rett utenfor. Dette er en ekte afrikansk safariopplevelse!

Pris for oppgradering:
Fra hytte til telt, pr. natt Per person fra:  1.030 kr.

Zebra Plains Mara Camp

Masai Mara Nasjonalpark

Denne 4-stjerners leiren ligger med flott utsikt til Masai Maras sletter. Her kan du se dyrene vandre forbi mens du spiser frokost, og om natten kan du høre impalaene ”gjø” og løvene brøle mens du ligger trygt i teltet ditt.

Leiren består nemlig av telt.

20 i alt – med vegger av lerret – som kan innredes som enkelt, dobbelt eller trippelt telt, ja, til og med familietelt, hvis hele familien reiser sammen. Alle teltene har fast gulv, eget bad med varmt og kaldt vann i dusjen, myggnett rundt sengen og store vinduer (bestående av myggnett og som kan “lukkes” med rullegardiner), slik at du kan nyte den flotte utsikten til slettene rundt deg. Hvert telt har en liten “veranda” utenfor med stoler og bord, og her kan du nyte utsikten – og kanskje en god bok.

I fellesområdene finner du både spisetelt og et hyggelig innredet loungetelt, med myke lenestoler og tepper og puter i masaienes flotte farger. Det er to utendørs bålområder, og her kan du beundre solnedgangen med en kjølig drink i hånden.

Det er mulighet for å få massasje, og det er naturligvis Wi-Fi i fellesområdene.


Ilkeliani Camp

Masai Mara Nasjonalpark

Ilkeliani er teltsafari på sitt aller beste!

Alle de åtte teltene er bygd oppe på plattformer. Derfor har man både fantastisk utsikt fra verandaen og god lufting rundt og under teltet.

Beskrivelsen “telt” er nok ikke helt dekkende. Her er det heller snakk om “suiter”. Veggene er riktignok av lerret, så du kan høre og lukte naturen, men alt annet er som på et 5-stjerners hotellrom.

De flotte tregulvene harmonerer perfekt med naturen utenfor, og fargene på både møbler og tepper er avdempet, slik at teltet ikke tar for mye oppmerksomhet fra omgivelsene.

Det er god avstand mellom teltene, så du er garantert en helt personlig opplevelse uten å høre og se naboen.

Teltene har naturligvis bad – og fra dusjen er det utsikt til bushen utenfor.

Messeteltet inviterer til gode måltider og hyggelig safariprat. Også her er veggene av lerret, men vakre møbler og kunstferdige lamper sørger for en luksuriøs stemning.

Om kvelden tennes bålet, og du kan nyte synet av stjernehimmelen før en lokal masai følger deg til teltet for natten. Leiren er nemlig ikke inngjerdet, så når du går rundt om kvelden ledsages du alltid av en masai – i ekte safaristil!

Prisen gjelder for fire personer. Kontakt oss hvis du ønsker pris for to personer.

Pris for oppgradering fra Mara Simba:
Pr. natt Per person fra:  1.550 kr.

Sarova Mara Game Camp

Masai Mara Nasjonalpark

På Masai Mara er det mulig å oppgradere til teltleiren i stedet for Mara Simba Lodge. Dette er et godt alternativ for deg som ønsker å komme tettere på naturen.

Sarova Mara Game Camp tilbyr plasser på første rad til et av naturens mest fantastiske show – dyrevandringen. I perioden fra august til slutten av oktober tilbakelegger hvert år over 1,2 millioner gnuer og 200.000 sebraer etterfulgt av Afrikas rovdyr, tusenvis av kilometer, for å komme vekk fra tørken.

Campen består av telt av det luksuriøse slaget og tilbyr mange aktiviteter og opplevelser. Det er blant annet mulig å oppleve fuglelivet, spille minigolf eller fiske.

Prisen gjelder ved fire personer. Kontakt oss for pris ved to personer.

Pris for oppgradering:
Deluxe telt pr. natt, fra Per person fra:  1.030 kr.
Deluxe telt pr. natt, fra Pr. barn fra:  775 kr.

Mara Leisure Camp

Masai Mara Nasjonalpark

Ved Talek-elven i et av Kenyas mest berømte naturområder, Masai Mara, ligger den hyggelige teltleiren Mara Leisure Camp.

Her er du midt ute i naturen, og gjennom teltduken kan du både høre og lukte alt det som skjer i disse flotte omgivelsene!

Denne teltleiren har til og med et deilig svømmebasseng der du kan ta en avkjølende dukkert etter safarien. Leiren har også et hyggelig loungeområde med gratis Wi-Fi og egen restaurant.

Mara Leisure Camp består av 22 telt av forskjellig størrelse – alle med eget bad og toalett. Teltene er reist på plattformer, noe som sikrer god ventilasjon rundt teltene, og alle telt har tregulv. Noen av teltene har faste dører, men de fleste har åpning med glidelås – altså helt klassisk safari-stil! Alle teltene har plass til bord og stoler – både innen- og utendørs.


Tipilikwani Mara Camp

Masai Mara Nationalpark

Ved Talek-elvens bredder finner du trivelige Tipilikwani Mara Camp. Leiren består av 20 telt som alle er veldig store og utrolig flott innredet med luftige gardiner, lakkerte gulv, fargerike tepper og eget bad som er delvis murt opp. Alle teltene er bygget på hevede plattformer og har egen veranda hvor du har en flott utsikt til naturen rundt deg. Teltene har elektrisitet hele døgnet.

Med sin delvis murte bygning og faste gulv føles restaurantbygget mer som et fint hotell enn som en egentlig «leir». I loungen finner du lekre, behagelige sofaer som du kan slappe av i etter dagens opplevelser.

Tipilikwani har et lite basseng som mest egner seg til å dyppe kroppen i, og ikke akkurat svømme i – men det er herlig etter en lang dag på safari! Det er som oftest Wi-Fi i fellesområdene.

Prisen gjelder for fire personer. Kontakt oss hvis du ønsker pris for to personer.

Pris for oppgradering fra Mara Simba:
Pr. natt Per person fra:  860 kr.

Olengoti Eco Safari Camp

Masai Mara Nasjonalpark

Olengoti Safari Camp består egentlig av to leirer: én klassisk afrikansk teltleir og én leir med luksushytter.

Begge leirene har sterkt fokus på miljøbevissthet. All energi kommer fra solceller, og det treet som er brukt er øko-sertifisert. De lokale masaiene har deltatt i byggingen av leiren, og det er primært brukt lokale materialer.

Olengoti Eco Safari Camp ligger ved bredden av Talek-elven og består av 11 luksustelt og 6 luksushytter.

Teltene er store og fint innredet. Sengene har gode dyner og behagelig sengetøy av bomull. Masaikulturen gjenspeiles i interiøret med fargerike sengetepper og håndlagde møbler. Veggene i teltene består av lerret, også på badet. Men her er det ordentlig toalett, rennende vann og dusj, så selv om du bor i telt og kan høre og lukte bushen utenfor, må du ikke inngå noen kompromisser når det gjelder komforten. Foran hvert telt er det en egen liten ”veranda” med safaristoler og -bord, og vi tror nok du kommer til å tilbringe ganske mange timer her med bare å betrakte naturen rundt deg.

I leiren er det et fellestelt med flotte lærmøbler der du kan slappe av etter middagen. Den serveres enten under åpen himmel eller i restaurantteltet.

Hyttene er bygget av øko-sertifisert tre, har solcelleenergi og er bygget i harmoni med naturen rundt. Her det det god plass, med både soverom/oppholdsrom og en stor utendørs veranda der du kan nyte utsikten til naturen. Hyttene er store nok til en familie med to voksne og to barn.

Pris for oppgradering fra Mara Simba:
Oppgradering til telt, pr. natt Per person fra:  600 kr.
Oppgradering til hytte, pr. natt Per person fra:  1.115 kr.

Entim Camp

Masai Mara Nasjonalpark

Når du sitter her – i en komfortabel stol med en god kopp kaffe i hånden – lurer du kanskje på hvorfor du egentlig skal ut på game-drive i dag. Du har jo alt rett foran deg. Du har fri utsikt til Masai Maras sletter på den andre siden av elven, og med jevne mellomrom kommer en kelner og spør deg om det er noe du trenger.

Det er ikke lenge etter at du våknet etter en god natts søvn, som riktignok ble avbrutt et par ganger av (kanskje?) hyenehyl, men slik skal det jo være når man sover i telt.

Komforten er til gjengjeld topp! Teltveggene består av lerret, og det er god plass til både bord, stoler og den myke sengen. Innredningen har vakre naturfarver som passer perfekt inn i omgivelsene. Du har naturligvis eget “bad” i den bakerste enden av teltet, og det er varmt vann i dusjen. Alle de 12 teltene har egen veranda med utsikt til slettene.

Du sitter i messeteltet. Den store treplattformen utenfor spiseområdet er bygget over en gressplen, og utsikten er fenomenal. Maten og kaffen er virkelig god, og dette bidrar helt klart til at du overveier om du i det hele tatt trenger å flytte på deg.

Men det gjør du naturligvis. Du er jo i Masai Mara! Du befinner deg i den nordvestlige delen av Mara, og du har sikkert valgt å oppgradere til Entim, fordi det er migrasjonstid. Denne leiren har nemlig en helt enestående beliggenhet, og i perioden juli-oktober trenger du ikke å kjøre langt for å få en perfekt utsikt til dette helt fantastiske synet. Og i morgen er kaffen heldigvis like god.

Prisen gjelder ved fire personer. Kontakt oss for pris ved to personer.

Pris for oppgradering fra Mara Simba:
Pr. natt Per person fra:  3.090 kr.

Mara River Camp

Masai Mara Nationalpark

Beliggenhet, beliggenhet …

I den nordvestlige delen av Masai Mara finner du den hyggelige og klassiske safarileiren Mara River Camp. Herfra har du utsikt rett til Mara-elven, der flodhester og krokodiller boltrer seg i vannet – og der den sistnevnte hvert år under den store migrasjonen ligger klar med åpen munn og bare venter på byttet.

Leiren er en av de eldste leirene i Masai Mara og har all den sjarmen en ekte safarileir skal ha.

De 22 teltene er alle laget av kanvas, slik at du både kan høre og lukte naturen like utenfor – men de har også eget bad, elektrisitet hele døgnet og egen balkong med utsikt mot Mara-elven.

Måltidene inntas i den hyggelige restauranten, og om kvelden før middagen kan du nyte en drink på terrassen med utsikt mot elven. Leiren har et koselig, lite svømmebasseng der du kan kjøle deg ned etter endt safari, og det er Wi-Fi i fellesområdene.

Prisen gjelder for fire personer. Kontakt oss hvis du ønsker pris for to personer.

Pris for oppgradering fra Mara Simba:
Pr. natt Per person fra:  950 kr.

Ashnil Mara Camp

Masai Mara

Se for deg at du slapper av i en liggestol på din egen store terrasse utenfor teltet ditt i Masai Mara. Du kan høre flodhestene slåss nede i Mara-elven, elven som hvert år er et viktig krysningspunkt i den store dyrevandringen, og som denne teltleiren ligger like i nærheten av.

Hele dagen har du vært på game drive i Masai Mara, men nå slapper du bare av og lytter til alle bushens lyder. Teltet ditt er innredet som et klassisk safaritelt, men med all tenkelig luksus. Så veggene er av lerret, men sengene er myke og omgitt av myggnett. Du har eget bad med varmt vann. Kanskje tar du deg en liten lur der i stolen. Om natten kan man nemlig tydelig høre alle dyrelydene gjennom teltveggen, så det kan nok hende du var våken et par ganger i løpet av natten. Men hvem har ikke lyst til å våkne av løver som brøler i det fjerne?

Kanskje du foretrekker å avkjøle deg i svømmebassenget før en forfriskende solnedgangsdrink i baren, etterfulgt av en smakfull middag. Uansett hva du ønsker å tilbringe tiden din med, er det flott å gjøre det på Ashnil Mara – midt i naturen.

Leiren har til sammen 50 luksustelt.

Prisen gjelder ved fire personer. Kontakt oss for pris ved to personer.

Pris for oppgradering fra Mara Simba:
Luksustelt, pr. natt fra: Per person fra:  1.290 kr.

Eka Hotel Nairobi

Nairobi

Få minutters kjøring fra Nairobis internasjonale flyplass ligger dette moderne 4-stjerners hotellet.

Nairobi nasjonalpark, Karen Blixens tidligere farm samt mange andre av byens beste severdigheter ligger nær hotellet, og det er enkelt å komme både inn og ut av byen – og til og fra flyplassen – herfra.

De 167 rommene er moderne innredet med eget bad, aircondition, flatskjerm-TV, sikkerhetsboks, te- og kaffefasiliteter og gratis Wi-Fi.

Hotellet har to restauranter og to barer, samt en trivelig utendørs terrasse ved bassenget. Får du lyst på noe godt, kan du besøke den lokale kaffebaren, som serverer både kaffe og deilige hjemmelagde kaker. På hotellets spa kan du få en behagelig massasje etter safariturene.


Fairmont The Norfolk Hotel

Nairobi

Fairmont The Norfolk er et 5-stjerners hotell av internasjonal standard som ligger sentralt i Nairobi.

Hotellet ble bygd i 1904 bærer preg av en koselig atmosfære, vakre hager og historisk innredning.

Hotellet har restaurant, bar, svømmebasseng, spa og treningssenter.


Karen Gables

Nairobi

Det er nok ikke helt riktig å kalle Karen Gables et hotell. Det minner mer om et utvidet Bed & Breakfast. Det føles faktisk litt som å komme hjem.

Denne flotte Cape Dutch-boligen i Nairobi-forstaden Karen danner rammen om et utrolig vakkert “get-away”, nær den ellers så travle byen. Dette er det perfekte stedet for et par dager avslapning en travel safari.

Her er det kun sju rom, og de er alle individuelt innredet med respekt for den flotte bygningen du befinner deg i. Her er det myke tepper på gulvene og puter i matchende farger.

Restauranten på Karen Gables serverer både frokost (inkludert i prisen), lunsj og middag, så du trenger ikke forlate ditt nye hjem i det hele tatt. Skulle du likevel få lyst til å dra på oppdagelsesferd, kan vertskapet naturligvis også være behjelpelige med å arrangere aktiviteter.

Ellers kan vi foreslå at du leser en god bok eller gjennomgår bildene dine på et skyggefullt sted i hagen, tar en dukkert i svømmebassenget eller kanskje får vertskapet til å arrangere en hardt tiltrengt massasje etter dagene i safaribilen.

Det er naturligvis Wi-Fi overalt, og bartenderen er alltid klar til å mikse yndlingscocktailen din.

Hvis du ikke avslutter din Kenya-safari med en badeferie, kan vi varmt anbefale et par dager her!

Pris:
Pr. natt, inkl. frokost Per person fra:  2.650 kr.

Sarova Panafric

Nairobi

Sarova Panafric er et firestjerners hotell med internasjonal standard. Det ligger flott plassert midt i Nairobi by og har et deilig basseng, bar, restaurant og snackbar.


Samburu Simba Lodge

Samburu Nasjonalpark

Beliggenheten er helt topp. Fra Samburu Simba Lodge har du utsikt over både elven og slettene, der sjiraffer, bøfler, løver, elefanter osv. nyter godt av naturens spiskammer.

Lodgen består av 7 små toetasjers ”hus, som hvert har 10 rom. Rommene er hyggelig innredet i typisk afrikansk stil. Alle har eget bad, takvifte, te- og kaffefasiliteter men viktigst av alt: en stor terrasse eller balkong med utsikt til slettene og dyrelivet.

Lodgen har et eget vannhull som trekker til seg dyrene, og menneskegjestene kan kjøle seg ned i svømmebassenget. Her er det også restaurant, poolbar og mulighet til å få massasje. Lodgen har også en liten suvenirbutikk.


Elephant Bedroom Camp

Samburu

Hvis du virkelig vil unne deg noe ekstra, kan vi anbefale deg å oppgradere til Elephant Bedroom. Dette er en klassisk afrikansk teltleir på sitt aller beste – midt ute i naturen, men likevel absolutt luksuriøs.

De 12 teltene er flott innredet med myke senger, tregulv, fine tepper i vakre farger. I disse teltene er det god plass til både seng, bord og lenestoler. Alle telt har naturligvis eget bad med rennende (varmt og kaldt) vann. Alle telt har egen terrasse med en liten lille plunge pool, der man kan kjøle seg ned på varme dager.

Det største trekkplasteret er leirens ”lounge”. Sett deg godt til rette i en myk stol, bestill en kald øl og nyt utsikten til elven foran deg. Da er det ikke lett å komme seg ut av stolen igjen! Heldigvis må du ikke gå langt for å komme til restauranten – den ligger i et nabotelt i forlengelse av loungen. Maten er fantastisk, og hvis du er heldig blir lunsjen avbrutt av en elefant som kommer inn i leiren.

Prisen gjelder ved fire personer. Kontakt oss for pris ved to personer.

Pris for oppgradering fra Simba Samburu Lodge:
Telt, 2 netter Per person fra:  6.515 kr.

Ashnil Samburu Camp

Samburu

Ved bredden av “den brune elven” i Buffalo Springs-delen av Samburu finner du denne flotte leiren.

Her er det 30 telt, alle med privat terrasse der du har utsikt til elven Ewaso Nyiro (som betyr den brune elven). Dette er Kenyas tredje lengste elv, og den er på mange måter en livline til denne nordlige delen av Kenya.

Alle de romslige teltene har eget bad, dusj med kaldt og varmt vann og toalett. Gulvet i teltene er fast – laget av parkett – mens veggene altså er av lerret, slik at du både kan høre og lukte naturen utenfor. Det er en ekte “bush-opplevelse”, uten at du trenger å gi avkall på komforten.

Leiren har et deilig svømmebasseng der du kan avkjøle deg i denne ofte varme og tørre delen av Kenya, og fra restauranten er det fritt utsyn til den vakre naturen rundt deg.

Det er gratis Wi-Fi i fellesområdene.

Prisen gjelder ved fire personer. Kontakt oss for pris ved to personer.

Pris for oppgradering fra Simba Samburu Lodge:
Luksustelt, 2 netter Per person fra:  2.400 kr.

Ashnil Aruba Lodge

Tsavo East Nasjonalpark

Ashnil Aruba Lodge ligger i hjertet af Tsavo East Najsonalpark, ikke langt fra på Aruba demningen som er bygget tværs over elven Voi.

Vandreservoiret som er resultatet af demningen tiltrekker mange dyr og fugler.

Lodgen har 40 rom som alle har egen terasse. Videre er det safe og vifter på alle rom.

Restauranten ligger i hovedbygningen og har et fantastisk utsigt over Arubademningen fra alle vinkler.

Derudover har lodgen et herlig utendørs svømmebasseng, lounge, bar og iskiosk.


Kilaguni Serena Safari Lodge

Tsavo West Nasjonalpark

Kilaguni Serena Safari Lodge er perfekt beliggende i le av Kiliamanjaro og den vulkanske fjellkjeden Chyulu Hills.

Lodgen er bygget i sten og har en betagende utsikt over vannhullet rett ved. Her er daglig besøk av elefanter, bøfler og mange andre ville dyr.

Det er 56 rom tilsammen på lodgen. Alle rom har egen veranda, noen har utskt mot vannhullet, andre mot Chyulu Hills.

Lodgen har en central stråtekt spiseplass og en bar bygget i natursten. Spidseplassen og baren er forbundet med en terrasse med direkte utsikt ned til vandhullet.

Videre kan man ta seg en dukkert i svømmebassenget eller sole seg på soldekket.

Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16 Fredag fra 10-14

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.