TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Overnatting: Vietnam

Victoria Nui Sam Lodge

Chau Doc

Et stykke oppe på siden av Sam-fjellet ligger hotellet, Victoria Nui Sam Lodge. Beliggenheten garanterer en helt utrolig utsikt over Mekong-deltaet med grønne rismarker, kanaler og fjell i bakgrunnen, mot grensen til Kambodsja.

De 26 bungalowene er bygget av stein, slik at de faller naturlig inn i omgivelsene på fjellsiden. Alle rom er moderne og minimalistisk innredet, og spesielt er det brukt mye stein og tre i innredningen. Fargene er avdempede og passer til naturen utenfor vinduene. Alle rom har eget bad og toalett, TV, minibar, hårtørker, te/kaffe-fasiliteter og adgang til terrasse. Både soloppgangen og solnedgangen er et fantastisk skue fra hotellet. Lodgen har svømmebasseng og egen restaurant.


Victoria Chau Doc Hotel

Chau Doc

Victoria Chau Doc Hotel ligger ved bredden av den majestetiske Mekong-elven i det sørlige Vietnam. Dette praktfulle hotellet ligger flott til i et naturskjønt og kulturelt interessant område.

Hotellets rom er elegant innredet i tradisjonell stil og har en spektakulær utsikt over Mekong-elven eller landskapet rundt. Alle rom har alle de fasilitetene du trenger for å få et komfortabelt opphold, som bl.a. Wi-Fi, aircondition og minibar. Rommene har enten balkong eller terrasse som frister til avslapning, og her kan du virkelig nyte naturen rundt hotellet.

Victoria Chau Doc Hotel har dessuten et deilig utendørsbasseng med panoramautsikt over elven, treningsenter og et spa der du kan få en velgjørende behandling.

Hotellets restaurant, Bassac, har både innen- og utendørs servering, og kjøkkenet serverer smakfulle lokale og internasjonale retter.

Hotellets bar er et perfekt sted å slappe av med en forfriskende drink mens du beundrer utsikten over Hau-elven.

Pris for oppgradering fra Victoria Nui Sam Lodge, pr. natt:
Superior Room Per person fra:  175 kr.

Mila Cruise

Ha Long-bukten

Opplev Ha Long-bukten ombord på den elegante trejunken Mila Cruise. Her er det bare 22 kahytter, så stemningen ombord er alltid hyggelig og vennlig.

Kahyttene er flott innredet med vakre tregulv, slik det sømmer seg ombord på et skip, flotte dekorasjoner og store senger. Alle kahyttene har aircondition, safe og eget bad og toalett med toalettartikler, hårtørker og tøfler. Det føles nesten som om å bo på et elegant flytende hotellrom!

Øverst på skipet ligger soldekket, og om dagen kan du sitte her nyte solen og utsikten til de vakre omgivelsene. Om kvelden kan du forfriske deg med en kald drink mens solen går ned over Ha Long-bukten.

Skipet tilbyr forskjellige aktiviteter, blant annet kajakkpadling, tai-chi på dekket og små demonstrasjoner av hvordan man lager ekte vietnamesisk mat.

Måltidene inntas på restauranten, og her serveres det et stort utvalg av både vietnamesiske og vestlige retter.


Paradise Sails

Ha Long-bukten

På det 5-stjerners skipet Paradise Sails får du mulighet til å oppleve Ha Long-buktens magiske natur på nærmeste hold.

Paradise Sails har 16 kahytter som alle har store vinduer og en liten privat balkong, slik at du kan nyte de spektakulære omgivelsene fullt ut. Kahyttene er innredet i en elegant, tradisjonell vietnamesisk stil, og de har alle aircondition, safe, telefon og god garderobeplass.

I tillegg til å nyte de vakre omgivelsene er det massevis av aktiviteter å drive med ombord på Paradise Sails. Her kan du padle kajakk mellom kalksteinsklippene, delta på matlagingskurs, drive med Tai Chi i skjæret av soloppgangen og slappe av på soldekket. Med andre ord noe for enhver smak.

På skipets restaurant kan du nyte utsikten samtidig med at du nyter maten. Restauranten serverer en blanding av asiatiske og europeiske retter, og om kvelden kan du spise en god middag ledsaget av et godt utvalg viner og cocktailer mens solen forsvinner bak de ikoniske kalksteinsklippene.

Pris for oppgradering fra Mila Cruise, pr. natt:
Deluxe Balcony Cabin Per person fra:  1.185 kr.

Thang Long Opera Hotel

Hanoi

Thang Long Opera Hotel ligger i den livlige og kontrastrike bydelen Hoan Kiem, der du er omgitt av både historiske bygninger og moderne høyhus. Området er mest kjent for sin gamle bydel, der du blant annet kan finne butikker, som selger vietnamesisk kunsthåndverk, stemningsfulle barer og små lokale spisesteder. Beliggenheten gir deg gode muligheter til å dra på oppdagelsesferd i byen.

Hotellet har 101 rom som er innredet i lyse naturfarger. Alle rom har aircondition, Wi-Fi, TV, safe og te- og kaffefasiliteter.

Det er flotte muligheter til å prøve spennende retter på de omliggende restaurantene i byen, men du kan også spise på hotellets egen restaurant, Lam Dien. Der serveres det internasjonale og tradisjonelle vietnamesiske retter i form av både buffet og à la carte.


Grand Cititel

Hanoi

Dette moderne 4-stjerners hotellet ligger midt i Hoan Kiem-området i Hanoi. I dette området ligger både den historiske bydelen og mer moderne bygninger med banker og kontorer. Det er også her at du finner mange av byens restauranter. Du befinner deg med andre ord midt i smørøyet av byen.

Hotellet er fordelt på 10 etasjer og har i alt 98 rom. Alle rom er moderne innredet i lyse farger og har både aircondition, te- og kaffefasiliteter, safe, TV, tøfler og gratis Internett.

Frokosten serveres på hotellets restaurant, og etter endt sightseeing frister baren med gode drinker.

Det er heis på hotellet.


Le Jardin Hotel Haute Couture

Hanoi

Le Jardin Hotel Haute Couture er en oase av luksus og eleganse som ligger i hjertet av Hanoi, nær West Lake og Hanois gamle bydel.

Hotellets arkitektur og innredning forener moderne design og klassisk stil, og atmosfæren er preget av eksklusivitet og sjarm.

Rommene er innredet i en tradisjonell stil som bringer deg tilbake til det gamle Indokina, med mørke tremøbler og sirlige detaljer. Her finner du alt det du trenger til et behagelig opphold: Wi-Fi, aircondition, minibar, te- og kaffefasiliteter, safe, skrivebord og flatskjerm-TV. Når du våkner, kan du trekke fra gardinene og nyte lysinnfallet fra de store vinduene. Rommenes store bad mangler heller ikke noe, og her finner du blant annet badekåpe, tøfler, hårtørker og forskjellige toalettartikler.

Le Jardin Hotel Haute Couture har også mange flotte fasiliteter, blant annet utendørsbasseng med utsikt over byen, et luksuriøst spa der du kan bestille velgjørende skjønnhets- og massasjebehandlinger samt et velutstyrt treningsrom.

På hotellets restaurant November kan du få store kulinariske opplevelser i form av delikate retter tilberedt av flinke kokker som kombinerer tradisjonelle smaksopplevelser med moderne gastronomi.

En forfriskende cocktail på hotellets rooftop-bar med utsikt over den vietnamesiske hovedstaden er en perfekt avslutning på dagen.

Pris for oppgradering fra Thang Long Opera Hotel, pr. natt:
Superior Room Per person fra:  299 kr.

Sovekupé på nattog fra Hanoi til Da Nang

Hanoi - Da Nang

Nattoget Damitrans kjører deg fra Hanoi til Da Nang. Du sover i en delt sovekupé med plass til i alt 4 personer. Underveis stopper toget ved flere stasjoner før du er vel fremme i Da Nang.

I sovekupeen ligger det en liten velkomstpakke med litt frukt, snacks og vann. Om morgenen serveres det litt mat til å starte dagen på, blant annet brød, egg og frukt. I tillegg er det en salgsvogn om bord der du kan kjøpe snacks og drikkevarer. Hvis du ønsker forpleining utover dette, bør du selv kjøpe med deg litt niste til togturen.

Det er mulig å få en privat sovekupé.

Tillegg for privat bruk av firekøyers sovekupé, per ubenyttet køye:
Per person fra:  995 kr.

Sovekupé i nattog mellom Hanoi og Lao Cai

Hanoi - Lao Cai - Hanoi

Toget Damitrans kjører deg mellom Hanoi og Lao Cai. Du sover i en delt sovekupé med plass til i alt 4 personer. Underveis stopper toget ved flere stasjoner før du er vel fremme i Lao Cai/Hanoi.

I sovekupeen ligger det en liten velkomstpakke med litt frukt, snacks og vann. Om morgenen serveres det litt mat til å starte dagen på, blant annet brød, egg og frukt. I tillegg er det en salgsvogn om bord der du kan kjøpe snacks og drikkevarer. Hvis du ønsker forpleining utover dette, bør du selv kjøpe med deg litt niste til togturen.

Det er mulig å få en privat sovekupé.

Tillegg for privat bruk av firekøyers sovekupé, per ubenyttet køye, t/r:
Per person fra:  975 kr.

Edenstar Saigon Hotel

Ho Chi Minh City

Det 4-stjerners hotellet Edenstar Saigon ligger i hjertet av Ho Chi Minh City, bare 5 minutters gange fra Ben Thanh-markedet, der du kan kjøpe alt fra agurker til tigerbalsam.

Hotellet har 129 store rom som er moderne innredet og har flatskjerms-TV, Internett, klimaanlegg, minibar med kaffe/te-fasiliteter og sikkerhetsboks.

Hotellet har egen restaurant som bl.a. serverer frokostbuffet. I tillegg finner du treningssenter, konferanserom, spa-avdeling, kaffebar, bar og et svømmebasseng i 12. etasje, der du har en fantastisk utsikt over den travle storbyen.


La Siesta Premium Sai Gon

Ho Chi Minh City

La Siesta Premium Sai Gon er et luksuriøst og stilfullt hotell i hjertet av den livlige metropolen Ho Chi Minh City. Fra hotellet er det kort vei til byens viktigste severdigheter, butikker, restauranter og natteliv. Hotellet ligger dessuten bare få minutter til fots fra det historiske markedet Ben Thanh.

La Siesta Premium Sai Gon er en oase av eleganse og komfort, noe som også går igjen på hotellets 91 vakkert innredede rom, der varme farger bidrar til å skape en rolig atmosfære. Alle rom har Wi-Fi, kjøleskap og minibar, aircondition, safe, TV, telefon, strykejern- og brett samt te- og kaffefasiliteter. På det innbydende badet finner du dusj, toalettartikler, hårtørker og badekåpe.

Hvis du trenger en avslappende dag etter de mange opplevelsene, kan du tilbringe den ved hotellets deilige rooftop-basseng. Fra liggestolen har du utsikt over den moderne og travle storbyen og palmer som vaier i den lette brisen. Du kan også bestille tid til en ansikts- eller kroppsbehandling på hotellets spa, og hvis du vil holde formen ved like, kan du tilbringe en time eller to i treningsrommet.

Når du blir sulten, står kokkene på hotellets utsøkte restaurant, Cloud Nine, klar med velsmakende retter fra både det lokale og internasjonale kjøkkenet.

Avslutt dagen på hotellets egen skybar, Twilight Sky Bar, der du kan nyte den imponerende panoramautsikten over de opplyste skyskraperne mens du nipper til en forfriskende cocktail.

Pris for oppgradering fra Edenstar Saigon Hotel, per natt:
Deluxe Room Per person fra:  325 kr.

Silkotel Hoi An

Hoi An

Like i nærheten av Hoi Ans sjarmerende bysentrum med smale, svingete gater – mellom kaffebarer og skreddere – finner du det firestjerners hotellet Silkotel.

Frokosten spiser du på hotellets restaurant, og resten av dagen serverer restauranten et stort utvalg vietnamesiske klassikere og vestlige retter.

Det er mulig å låne sykkel på hotellet (forutsatt at de er ledige), slik at du enkelt kan ta deg rundt i byen eller kanskje sykle en tur til stranden. Etter avsluttet sightseeing kan du glede deg til en dukkert i et av hotellets to bassenger og nyte en drink i poolbaren.

Hvis du har slitne føtter etter oppdagelsesferden, tilbyr hotellet også massasje- og spabehandlinger.

Hotellet har 92 rom, alle med flatskjerm-TV, aircondition, te- og kaffefasiliteter, minibar, safe og gratis Wi-Fi. Rommene er store og klassisk innredet.


Boutique Hoi An Resort

Hoi An, Cua Dai strand

Det flotte, sjarmerende Boutique Hoi An Resort er bygget i fransk-inspirert kolonitidsstil. Det ligger rett nede ved en egen privat strand ved Cua Dai, bare 5 minutters kjøring fra sentrum i Hoi An. Resorten er et av de få hotellanleggene som ikke er påvirket av erosjon i området, og derfor er det meget populært året rundt.

Resorten har 110 rom og villaer på min. 31 m2. Alle er rom er innredet i lyse farger med mørke tremøbler, og her finner du alt det du trenger for å få et komfortabelt opphold – Wi-Fi, aircondition, minibar, te- og kaffefasiliteter, gratis vann på flaske, safe, telefon og TV. På badet finner du både badekåpe, hårtørker og toalettartikler. Fra din private balkong har du utsikt over haven og de mange palmene som vaier lett i vinden.

Midt i palmehagen ligger resortens svømmebasseng med liggestoler og parasoller. Her kan du nyte den varme solen og de fredelige omgivelsene.

Resortens hovedrestaurant, Le Café, tilbyr en deilig frokostbuffet og à la carte-retter til lunsj og middag. På menyen er det både internasjonale og autentiske vietnamesiske retter. Le Salon i lobbyen serverer te, kaffe og kaker samt vin og cocktails. Poolbaren, La Piscine, tilbyr forfriskende drikkervarer og snacks, mens du på strandbaren kan spise en lett lunsj og ta deg en sen ettermiddagsdrink mens du skuer utover stranden der bølgene slår rolig inn mot land.

Resorten har også fasiliteter som treningsrom og spa, der du kan nyte en avslappende massasje.

Som gjest på Boutique Hoi An Resort kan du dessuten bruke den gratis shuttlebussen til sentrum i Hoi An. Om kvelden er byen opplyst av stemningsfulle lanterner.

Pris for oppgradering fra Silkotel Hoi An, pr. natt:
Superior Room Per person fra:  375 kr.

EMM Hotel Hué

Hué

EMM Hotel Hué har en utrolig sjarmerende beliggenhet i keiserbyen Hué. Her er du i gangavstand til flere av byens severdigheter, blant annet Parfymefloden og citadellet i Hué, så det er et perfekt utgangspunkt for å utforske den rike kulturarven i denne vakre byen.

Hotellets rom er innredet i en minimalistisk-inspirert design, med fokus på komfort. Rommene har alle de fasilitetene du trenger for å få et behagelig opphold, blant annet Wi-Fi, aircondition, safe, te- og kaffefasiliteter og eget bad med toalettartikler.

På EMM Hotel har du alle muligheter til å slappe av etter en dag full av nye inntrykk. Du kan nyte solens stråler ved hotellets utendørs bassengområde eller slappe av med en forfriskende drink i poolbaren.

Når du blir sulten, kan du spise et utsøkt måltid i en av hotellets to restauranter, der du kan velge mellom både lokale og internasjonale retter, alle tilberedt med friske, lokale råvarer.


Silk Path Grand Hotel Hué

Hué

I hjertet av keiserbyen Hué ligger det enestående, elegante Silk Path Grand Hotel, preget av luksus og tradisjonell vietnamesisk kultur. Hotellets beliggenhet gjør det til et perfekt utgangspunkt for å utforske byens severdigheter, blant annet citadellet i Hué og Parfymefloden.

Alle hotellets 198 rom er innredet med moderne fasiliteter som inkluderer lokale elementer på en smakfull måte. Samtlige rom har flott utsikt over byen, gratis Wi-Fi, aircondition, minibar, elektrisk kjele til te og kaffe samt skrivebord/toalettbord. På badet finner du badekar med dusj og gratis toalettartikler.

Silk Path Grand Hotel tilbyr en rekke fasiliteter du kan bruke etter en lang dag med utforskning av byens severdigheter. Du kan for eksempel slappe av ved det deilige bassengområdet med liggestoler og parasoller. Eller hva med en ansiktsbehandling eller massasje på det luksuriøse spaet, Chi Spa? Det er også gode muligheter til å holde formen ved like på hotellets treningsrom, der du blant annet kan ta en økt på løpebåndet med utsikt til bassengområdet.

Om ettermiddagen kan du spise lokale snacks eller ta en god kopp vietnamesisk kaffe på hotellets utendørsområde mens du beundrer den fine bakgården.

På hotellets to restauranter ligger alt til rette for å spise et godt måltid. Her serveres det både Hué-retter og middelhavsinspirerte retter. På menyen finner du også vestlige favoritter.

 

Pris for oppgradering fra Emm Hotel Hué, pr. natt:
Classic Room Per person fra:  430 kr.

Mai Chau Lodge

Mai Chau

Mai Chau Lodge er et spesielt sted som både tilbyr avslapning og kulturopplevelser midt i en enestående natur. Mai Chau Lodge er en paradisisk oase mellom etniske minoritetslandsbyer i Mai Chau-dalen. 

Med den utpregede blandingen av historie, kultur og natur, tilsatt en passende mengde luksus og moderne fasiliteter. gir du helt slipp på stress og jag, og glir inn i den stille rytmen av en annen verdensdel. Lodgen ligger i ensom majestet med utsikt over dalen, og har 16 rom som er utstyrt i moderne internasjonal stil med dusjbad, hårtørrer, satellitt-TV, telefon, te- og kaffe-fasiliteter, klimakontroll og wifi. Logden har svømmebasseng, jacuzzi, badstue og restaurant.


Mai Chau Mountain View

Mai Chau

Mai Chau Mountain View er en ekte perle som ligger ved Mai Chaus grønnkledde fjell. Dette sjarmerende hotellet har en enestående kombinasjon av komfort og naturskjønnhet og er det perfekte stedet for deg som ønsker autentiske opplevelser og nærkontakt med naturen.

Mai Chau Mountain View har smakfullt innredede rom med lyse vegger og fine, mørke tremøbler i vietnamesisk stil. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, safe, minibar, TV, telefon og elektrisk kjele, slik at du kan lage deg en kopp te eller kaffe. På badet finner du toalettartikler, hårtørker, badekåpe og tøfler. Fra balkongen eller terrassen din kan du beundre den praktfulle utsikten over de omliggende rismarkene og fjellene.

Hotellet har mange fasiliteter som vil bidra til å gjøre oppholdet ditt uforglemmelig. Slapp av og nyt hotellets store, deilige basseng med utsikt over landskapet eller få litt ekstra velvære med en avslappende massasje på spaet.

Stedets restaurant serverer et godt utvalg smakfulle vietnamesiske retter og internasjonale favoritter.

Pris for oppgradering fra Mai Chau Lodge, pr. natt:
Deluxe Mountain View Per person fra:  65 kr.
Luxury Bungalow Per person fra:  215 kr.

Forest Floor Lodge

Nam Cat Tien Nationalpark

Forest Floor Lodge er et unikt øko-hotell og -resort, som ligger i utkanten av Cat Tien nasjonalpark. Lodgen har alle fasiliteter for et behagelig opphold. Lodgen har en god restaurant, en bar og en utsiktsplattform hvor man kan nyte utsikten over elven.

Overnatting skjer i luksustelt, som er spesialdesignet for tropene. Teltene ligger hevet over bakken på en treplattform og har utsikt over Ben Cu-strømstedet. Teltene er forbundet med lodgens hovedbygning via et nettverk av gangbroer. Alle teltene har enten dobbeltseng eller to enkeltsenger, eget bad, minibar, vifte og klimaanlegg. Foran teltet er det en deilig balkong med et par stoler, hvor man kan nyte soloppgangen over elven og høre gibbonapene rope.

Hvis man reiser som familie med barn kan Forest Floor Lodge tilby et familierom i en bungalow (ikke telt).


Tam Coc Rice Fields Resort

Ninh Binh

I det vakre landskapet sør for Hanoi, mellom rismarker og kalksteinsfjell, finner du det rolige og fredfulle Tam Coc Rice Fields Resort.

Her kan du slappe av i og rundt de tropiske bambushusene og nyte utsikten til rismarkene, den vakre hagen og de flotte fjellene. Den samme utsikten kan du beundre mens du spiser frokost på balkongen din eller på resortens utendørsrestaurant.

Hver av resortens 19 bungalower er oppdelt i to luksuriøse og store rom. Hvert rom har eget bad og terrasse med utsikt over hagen. Rommene er smakfullt innredet med lokale tresorter, stein, keramikk og fliser med tradisjonelle mønstre som gir dem en helt særpreget sjarm.

Resorten har også et deilig svømmebasseng med utsikt over området rundt og gratis Wi-Fi. Hvis du har lyst til å dra på oppdagelsesferd i den vakre naturen på egenhånd, kan du leie sykkel gratis i resepsjonen.


Tam Coc Garden Resort

Ninh Binh

Blant frodige rismarker, kalksteinsklipper og sildrende elver ligger Tam Coc Garden Resort. Her kan du trekke deg tilbake og nyte Ninh Binhs enestående natur som garantert vil begeistre deg.

Tam Coc Garden Resort er en liten hyggelig resort med bare 16 rom. Alle rom er stilfullt og rustikt innredet og passer perfekt inn i omgivelsene. Her er det gjennomgående brukt naturmaterialer som tre, stein og bambus. Alle rom har aircondition, Wi-Fi, minibar, myggnett, safe, yogamatte og te- og kaffefasiliteter. På badet finner du badekar og regndusj samt toalettartikler, badekåpe, tøfler og hårtørker. Alle rom har dessuten egen terrasse, og hva er vel bedre enn å starte dagen nettopp her og se morgensolens stråler skinne på de omliggende fjellene og rismarkene? Hvis du liker yoga, kan du i stedet ta yogamatten under armen og finne ditt yndlingssted på resorten der du helt uforstyrret kan bringe kroppen i balanse mens solen langsomt står opp.

Resorten har i det hele tatt mange muligheter for avslapning. Du kan f.eks. slange deg på en solseng ved det flotte bassenget. Det har tre dybder og passer derfor perfekt til både voksne og barn. Eller hva med avslapning i boblebadet, der du samtidig kan nyte utsikten til det vakre, fjellrike landskapet? Du kan også unne deg en avslappende fotmassasje eller kroppsmassasje på resortens spa, der det brukes beroligende og eteriske oljer og kremer spesielt valgt etter din hudtype.

Hvis du har lyst til å bevege deg litt, kan du låne en av hotellets sykler og utforske dette naturskjønne området på egen hånd.

På restauranten Citronella venter det store kulinariske opplevelser både morgen, middag og kveld. Her tryller kokken med frisk mynte, koriander, ingefær, kardemomme, gurkemeie, stjerneanis og mange andre eksotiske krydder fra resortens egen kjøkkenhage. Han er utrolig flink til å finne den riktige balansen mellom lokale og vestlige smaker. Det er bare å glede seg!

Pris for oppgradering fra Tam Coc Rice Fields Resort, pr. natt:
Deluxe Tonkin Garden Bungalow Per person fra:  1.085 kr.

Blue Ocean Resort

Phan Thiet/Mui Ne

Det 4-stjerners Blue Ocean Resort ligger i Mui Ne, ca. 15 km fra Phan Thiet. Det er en ca. 4 timers kjøretur (ca. 230 km) til Ho Chi Minh City.

Resortet ligger i en tropisk hage direkte ned til stranden. Resortet har en restaurant som serverer både europeisk og asiatisk mat (restauranten har også barnemeny), lounge-område med servering, kafe, svømmebasseng og solstoler på stranden. Mot betaling tilbys behandlinger i spaavdelingen, kite-surfing og sykkelturer.

Resortet har ca. 80 rom med balkong eller terrasse. Rommene er innredet i moderne design med lyse, gylne og oker/oransje fargetoner. Alle rom har gratis Wi-Fi, klimaanlegg, kabel-TV, sikkerhetsboks, minibar, kaffe- og tefasiliteter.

Opphold i bungalowbygning mot tillegg.

Pris for ekstra natt:
Standard room Per person fra:  600 kr.
Pris for oppgradering, per natt:
Beach Side Bungalow Per person fra:  530 kr.

Sailing Club Resort

Phan Thiet / Mui Ne

I en stor tropisk hage med direkte adgang til den lange, hvite sandstranden ligger den flotte 4-stjerners resorten Sailing Club.

Resortens 30 rom ligger spredt som bungalower i den frodige hagen. Her er det rislende vand, fargerike blomster og små skyggefulle hjørner der du kan slappe av.

Ved bassenget er det liggestoler med havutsikt og palmeskygge, og på stranden finner du også liggestoler der du kan beundre de mange kitesurferne som flyr over bølgene. Et par ganger i uken er det gratis yoga ved solnedgangstid, og på resortens spa kan du få både massasje og andre behandlinger.

Fra restauranten og baren er det utsikt til bassenget og stranden. Restauranten serverer både vietnamesiske og vestlige retter – alt tilberedt med lokale, bærekraftige ingredienser. Her er det noe for alle – også vegetarianere og veganere.

Rommene er smakfullt innredet, med en flott kombinasjon av naturfarger og innslag av kontrastfarger på f.eks. puter og tepper. Badene har delvis åpent tak, slik at du kan føle brisen og nyte alle hagens dufter. Alle rom har aircondition, minibar, te- og kaffefasiliteter, safe, Wi-Fi, flatskjerm-TV, myggnett og egen veranda.

Vær oppmerksom på at Sailing Club Resort er stengt fra 05.09.24 – 30.09.24.

Pris for oppgradering fra Blue Ocean Resort, pr. natt:
Sapa Garden View room Per person fra:  540 kr.

The Anam Mui Ne Hotel

Mui Ne

The Anam Mui Ne Hotel ligger direkte på stranden, med utsikt til det glitrende asurblå havet i det sørlige Vietnam. Med Mui Nes berømte sanddyner på den ene siden og Mui Nes honningfargede sandstrand på den andre er det neppe mulig å få en flottere beliggenhet.

Arkitekturen og innredningen til dette enestående hotellet er inspirert av tradisjonell kolonistil, og når du kommer inn i lobbyen, er det som å gå tilbake i historien, til det gamle Indokina. Stilen er romantisk og sjarmerende, med en moderne touch. Lokale kunstnere har malt 250 unike oljemalerier som pryder de lyse veggene rundt omkring på hotellet.

The Anam har 127 meget stilfulle rom som bringer deg tilbake til en svunnen tid. Rommene er innredet med vakkert klinkegulv, stukkaturer i taket og flott utskårne tremøbler. Alle rom har aircondition, Wi-Fi, minibar, TV, safe, te- og kaffefasiliteter samt bad med regndusj, badekar, hårtørker og diverse toalettartikler. Fra din private balkong kan du nyte ettermiddagskaffen mens du fordøyer dagens inntrykk.

I tillegg til å ha direkte adgang til stranden har hotellet også to deilige svømmebassenger, ett med saltvann og ett med ferskvann. Her kan du slange deg på en solseng under en palme mens du koser deg med en liten forfriskning eller en god bok.

På stranden er det diverse vannsportsaktiviteter, så du trenger ikke lete lenge hvis du føler for et aldri så lite adrenalinkick. Hvis du foretrekker å ta det litt roligere, kan du starte dagen med en yogatime på hotellet. Deretter kan du unne deg noe litt ekstra i form av en avslappende massasje i det luksuriøse spaet.

Når sulten melder seg, kan du pirre sansene med en kulinarisk opplevelse på en av hotellets to restauranter. Restaurant Indochine serverer internasjonale gourmetretter, og på Lang Viet kan du smake tradisjonelle spesialiteter laget med oppskrifter som er gått i arv i flere generasjoner. Etter middagen kan du avslutte kvelden med en drink i Saigon Bar, som tilbyr et stort utvalg cocktails, viner, whiskyer og andre drikkevarer.

Pris for oppgradering fra Blue Ocean Resort, pr. natt:
Deluxe Room Per person fra:  615 kr.
Premium Ocean View Room Per person fra:  1.040 kr.
Grand Premium Room Per person fra:  1.330 kr.

Green Bay Phu Quoc Resort & Spa

Phu Quoc

Green Bay Phu Quoc Resort & Spa ligger rett ved en av Phu Quocs beste strender på den vestlige siden av øya. Resortet ligger i naturskjønne omgivelser med masse grønn vegetasjon, hager, kjøkkenhager, en dam, palmer, skyggefulle trær og panoramautsikt over Thailandbukta.

Resortet er økovennlig og bygget i naturlige og bærekraftige materialer. Mesteparten av møblene på resortet er laget av fint, mørkt tre på resortets eget snekkerverksted.

Den naturlige og rustikke designen går igjen også på de store rommene, som er minimum 70 m2. Alle rommene har WI-FI, aircondition, takvifte, minibar, verdiboks og et stort og lekkert bad med hårføner, badekåpe, dusj og badekar. Fra terrassen kan du nyte roen og de grønne omgivelsene.

Green Bay har to svømmebassenger, begge med utsikt over havet og ned mot den private sandstranden med solsenger, hvor du også kan nyte den glødende solnedgangen.

Etter en herlig dag i solen kan du skjemme deg bort med en avslappende behandling i spaavdelingen, som ligger spredt i små paviljonger med skjerming.

Resortet har tre restauranter. Hovedrestauranten Green Bay Restaurant er en utendørsrestaurant som serverer retter fra både Østen og Vesten hele dagen, i tillegg til lekre fisk- og skalldyrretter. Det er også her den overdådige frokostbuffeten serveres. Coral Bay Restaurant ligger ved vannkanten, og her får du snacks og små, sunne retter laget av lokale råvarer. Her kan du også nyte solnedgangen og drikke en «sundowner» på verandaen. Kveldens middagsservering har hovedvekt på det vietnamesiske kjøkkenet. I vannkanten ligger også Rock Bay Restaurant og bar med fokus på fisk, skalldyr, global gastronomi og cocktails. Felles for alle restaurantene er at de bruker økologiske ingredienser, blant annet urter og grønnsaker fra egen hage.

Resortet tilbyr dessuten forskjellige aktiviteter, som yoga og kokkeskole, og du kan låne kajakker og terrengsykler på stedet. Andre fasiliteter på resortet omfatter et fitnessrom.

Pris for ekstra natt:
Garden View Bungalow Per person fra:  960 kr.
Pris for oppgradering, per natt:
Beach Front Bungalow Per person fra:  425 kr.

La Veranda Resort

Phu Quoc

La Veranda Resort ligger ved stranden Long Beach på det vestlige Phu Quoc. I nærheten finner du restauranter og strandbarer. Kveldsmarkedet i Doung Dong ligger 10 minutter unna med taxi.

Resorten er bygget i elegant fransk kolonistil og er omgitt av tropiske hager. Den elegante franske stilen går igjen i de 70 smakfullt innredede rommene, som alle har Wi-Fi, aircondition, safe, TV, kjøleskap, minibar, te- og kaffefasiliteter samt bad. Fra balkongen din har du utsikt over de frodige hagene.

La Veranda har privat strand med tilhørende liggestoler, der du kan slappe av og nyte utsikten over havet. Det er også et flott bassengområde for både barn og voksne.

Resorten har to spisesteder. I tillegg til hovedrestauranten The Pepper Tree finner du restauranten Le Jardin, en utendørsrestaurant med en fantastisk utsikt over havet. Her kan du spise din frokost, ta en ettermiddagssnack eller en drink mens du beundrer den stemningsfulle solnedgangen. Etter solnedgang åpner loungebaren, og der kan du bestille flere fargerike drinker.

Hvis du har lyst på litt ekstra velvære, kan du bestille en avslappende behandling i spaet.

Resorten har også treningsrom, barneklubb og suvenirbutikk.

Pris for oppgradering fra Green Bay Phu Quoc resort, per natt:
Deluxe Garden View Room Per person fra:  450 kr.

Muong Thanh

Sapa

Muong Thanh Sapa ligger i hjertet av Sapa by, rett ved massevis av spisesteder og bare 7 minutters gange fra byens domkirke og kveldsmarked.

Hotellet har 103 rom, alle med utsikt til Ham Rong-fjellet og Sapa-sjøen. Rommene er moderne innredet med rolige farver, og de har både aircondition, TV, Wi-Fi, safe, minibar, toalett-/skrivebord og elektrisk kjele til te- og kaffe.

Hvis du vil unna deg noe litt ekstra etter en lang dag med mange kilometer i bena, har du mulighet til å få en avslappende massasje – eller kanskje du har lyst til å prøve et ”Dao Do”-urtebad, som sies å skulle ha helbredende virkning?

Hotellets restaurant, Cau May, serverer både asiatiske og vestlige retter. I tillegg har de et godt utvalg viner og cocktails som mikses av de flinke bartenderne.


Sapa Highland Resort & Spa

Sapa

Sapa Highland Resort & Spa har en fantastisk beliggenhet på en bakketopp med fantastisk panoramautsikt over Hoang Lien Son-fjellkjeden. Kveldsmarkedet i Sapa by ligger bare en kort vandring unna.

Her er det i alt 161 rom, som alle er innredet med tradisjonelle materialer og design som skaper en avslappende atmosfære. Rommene har aircondition, TV, safe, minibar samt te- og kaffefasiliteter.

Du kan stille sulten på en av resortens to restauranter. Highland serverer frokostbuffet og et godt utvalg både asiatiske og vestlige retter til lunsj og middag. Hos Four Seasons kan du spise en smakfull meny på restaurantens utendørsterrasse.

Når du ikke er ute på oppdagelsesferd, kan du slappe av på resortens innendørs bassengområde eller skjemme bort alle sanser med en avslappende massasje. Formen kan du vedlikeholde på treningsrommet.


Bamboo Sapa Hotel

Sapa

Bamboo Sapa Hotel er omgitt av Nord-Vietnams frodige natur og spektakulære fjellandskaper. Det ligger fredelig til i utkanten av Sapa, men fremdeles i gangavstand til Sapas bysentrum, med autentiske kulturopplevelser og mange gode spisesteder.

Hotellets 104 rom er store og elegant innredet i tradisjonell vietnamesisk stil med mørke tremøbler. På rommet finner du alt det du trenger til et behagelig opphold, blant annet Wi-Fi. aircondition, safe, TV og sitteområde. Badet har dusj og toalettartikler, hårtørker, badekåpe og tøfler. De fleste rommene har også store vinduer der du kan nyte en fantastisk utsikt over Sapas landskaper.

Etter en flott vandring i fjellene rundt Sapas kan du ta en dukkert i hotellets flotte evighetsbasseng. Eller hva med en liten workout på hotellets treningsrom? Hvis du heller vil ha litt ekstra avslapning, kan du ta turen til hotellets spa, der du kan få forskjellige velgjørende behandlinger som virkelig er balsam for sjelen.

På hotellets restaurant sørger de flinke kokkene for at hotellets gjester alltid kan velge mellom et stort utvalg velsmakende retter som er tilberedt med lokale råvarer. Her serveres det både asiatiske og vestlige retter med utsikt over Sapas bølgende fjell.

Pris for oppgradering fra Muong Thanh, per natt:
Superior Mountain View Room Per person fra:  245 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14