TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideOvernattingEcuador & Galapagos

Overnatting: Ecuador & Galapagos

La Floresta Hotel

Baños

La Floresta har en god beliggenhet i rolige omgivelser, men er likevel i sentrum av Baños, bare få minutters gange fra byens livlige hovedgate og hyggelige parker.

Det fargerike hotellet har to etasjer og har 29 rom som ligger rundt den frodige bakgården. Her er det mange hyggelige fellesområder der du kan slappe av i en hengekøye og få en prat med andre reisende.

Rommene har aircondition, TV, Wi-Fi og eget bad med hårtørker.

Hotellet har dessuten egen suvenirbutikk, reisebyrå, bar og en liten restaurant som er åpen hele dagen.


Golondrina I (Galapagos-cruise)

Galapagosøyene

Gled deg til å oppleve Galapagosøyenes fantastiske natur og dyreliv ombord på motorbåten Golondrina I, som blir ditt hjem på Galapagos-cruiset.

Båten har kun 8 kahytter med plass til 16 passasjerer, fordelt på 3 dekk. Kahyttene er små og har køyesenger, men har alle eget toalett og aircondition. Vi bruker de kahyttene som ligger på midtre og øvre dekk, der det er minst motorstøy.

Det er flere hyggelige fellesområder på båten og et soldekk der du kan slappe av og snakke med andre reisende om dagens opplevelser. Generelt er det en hyggelig og familiær stemning ombord på båten, og både guiden din og besetningen gjør alt for at du skal få et uforglemmelig opphold på Golondrina I.

På restauranten serveres alle dagens måltider som buffet. Her er det også gratis vann, kaffe og te hele dagen. Båten har dessuten en liten bar der du kan kjøpe drikkevarer.

Snorkleutstyr (maske og svømmeføtter) kan leies på båten.
Prisen for leie på 5-dagers-cruise er ca. 30 USD pr. person
Prisen for leie på 8-dagers-cruise er ca. 40 USD pr. person

Det er også mulig å leie en våtdrakt hvis du trenger det. Prisen er den samme som for leie av snorkleutstyr.


Grand Hotel Guayaquil

Guayaquil

Grand Hotel Guayaquil ligger sentralt i Guayaquil, bare 10 minutters gange fra den hyggelige havnepromenaden Malecón 2000 og 5 minutters gange fra Parque de las Iguanas, der du kan møte mange av de flotte, fargerike iguanene.

Hotellet har 181 store rom. De er moderne innredet med komfortable senger, TV, kjøleskap, aircondition, kaffemaskin, safe og Wi-Fi. Badet er fullt utstyrt med toalettartikler og hårtørker.

Den nylagde, inkluderte frokosten serveres som buffet i hotellets egen Cafeteria La Pepa De Oro med et stort utvalg kalde og varme retter. Restauranten serverer også lunsj og middag.

Hotellet har en flott takterrasse der du kan slappe av eller spille biljard. Du kan også ta en forfriskende dukkert i svømmebassenget i den frodige hagen eller nyte en velsmakende cocktail i baren La Tortuga.

Hotellet har dessuten et stort treningssenter, og det er mulig å kjøpe en massasje.


Hacienda El Porvenir

Pedregal (ved Cotopaxi nasjonalpark)

Rett utenfor Cotopaxi nasjonalpark ligger Hacienda El Porvenir i et naturskjønt område i 3 600 meters høyde, omgitt av fire vulkaner. Den ene er Cotopaxi.

Haciendaens historie går helt tilbake til kolonitiden, men i 1999 bestemte eierne seg for å åpne gården for gjester og dele den unike atmosfæren og flotte beliggenheten med andre. Dette er en såkalt ”working farm” med hester og kveg, og de produserer sine egne krydder, grønnsaker, melk og ost.

Haciendaen er bygget i tradisjonell stil med lokale materialer, og alle de 22 rommene er forskjellig innredet. Alle rom har oppvarming til kjølige netter og eget bad med varmt vann. Det er også Wi-Fi her.

Haciendaen har to store oppholdsrom, og her kan du kose deg med en god bok ved peisen eller spille forskjellige spill og møte andre reisende.

Restauranten serverer nylagde lokale og internasjonale retter i hyggelige omgivelser.

Hvis du ønsker litt ekstra velvære, kan du kjøpe adgang til hotellets eget spa, APU Mountain SPA. Her kan du i fredelige omgivelser la ømme muskler løsnes opp i de varme badene og boblebadene.

På haciendaen tilbys det forskjellige aktiviteter som betales lokalt; f.eks. rideturer, mountainbike-turer, matlagingskurs og ”high rope climbing” for de eventyrlystne. Alt foregår med spanske guider, men f.eks. instruksene før ridekurene gis på engelsk før start, så spanskkunnskaper er ikke nødvendige.

Hvis du vil få litt ekstra luksus, kan du oppgradere til haciendaens suite-rom. Disse rommene er større og har egen peis som de ansatte tenner opp i om kvelden, så det er behagelig lunt når du skal gå til sengs.

Pris for oppgradering fra Standard Room, pr. natt:
Suite Per person fra:  185 kr.

Hotel Ninfa Galapagos

Puerto Ayora, Santa Cruz

Hotel Ninfa har en fantastisk beliggenhet i hjertet av Puerto Ayora, bare 2 minutters gange fra kaien og Avenida Charles Darwin, der du finner supermarkeder, restauranter, kafeer og butikker.

Selv om hotellet er nær alt, ligger det likevel såpass tilbaketrukket at det er behagelig rolig her, og du kan få en god natts søvn.

Hotellet har to etasjer og 40 rom, som alle ligger rundt bakgården. Der er det en hyggelig bar og restaurant som holder åpent hele dagen. Her serveres din inkluderte frokost som buffet.

Alle rom har aircondition, Wi-Fi, TV og et lite kjøleskap. Du kan oppbevare verdisakene dine i en safe i resepsjonen.

Hotellet har også et lite boblebad og et svømmebasseng der du kan ta en forfriskende dukkert etter en varm dag med opplevelser rundt på øya.

Hvis du skal besøke Tortuga Bay under ditt opphold i Puerto Ayora, ligger inngangen til stien bare 5 minutters gange fra hotellet. Hotellet har også sykler til gratis utleie, og dem kan du bruke til å komme deg rundt i byen.


Villa Laguna

PUERTO AYORA, SANTA CRUZ

Villa Laguna er et hyggelig familiedrevet hotell i Puerto Ayora. Hotellet ligger i rolige omgivelser, bare 5 -10 minutters gange fra kaien og Avenida Charles Darwin, der du finner supermarkeder, restauranter, kafeer og butikker.

Hotellet har fire etasjer (ingen heis) og kun 19 rom. De ligger rundt en bakgård med et lite saltvannsbasseng der du kan ta en dukkert etter en dag med store opplevelser på øya.

Rommene er store, og de har aircondition, TV, safe og kjøleskap. På badet er det hårtørker og sjampo og balsam i gjenfyllbare dispensere.

Hotellet har også en vanndispenser der du kan fylle flasken din gratis med filtrert vann.

I den lille restauranten El Manglar serveres din inkluderte frokost som buffet. Restauranten har åpent hele dagen, så du kan også spise lunsj og middag her. Du kan både sitte inne i restauranten eller ved et av bordene i bakgården.

Bare 200 meter fra hotellet ligger den fredelige lagunen Laguna de las Ninfas, omgitt av mangroveskog. Her kan du få øye på forskjellige fugler. og med litt flaks også rokker, små haier og babyskilpadder.

Hvis du skal besøke stranden ved Tortuga Bay under ditt opphold i Puerto Ayora, ligger inngangen til gangstien bare 5 minutters gange fra hotellet.


Hotel Volcano

Puerto Villamil, Isabela

Det hyggelige Hotel Volcano ligger centralt i Puerto Villamil få minutters gang fra den lille bys centrum og blot et stenkast fra havet. Her har du mulighed for at starte dagen med en forfriskende dukkert i det lune havvand.

Hotellet er i 3 plan og har blot 10 værelser – 5 standard værelser med enkeltsenge og 5 superior værelser med dobbeltseng og havudsigt. Værelserne er moderne indrettet i lyse farver og er alle udstyret med eget badeværelse, aircondition og værdiboks.

Den inkluderede morgenmad serveres som buffet i hotellets lille morgenmads restaurant, der ligger i stueplan.

Fra førstesalen er der en fælles terrasse med en skøn udsigt over byen og havet, hvor du kan slappe af efter en dag fuld af oplevelser og nye indtryk.

Det er gratis Wi-Fi i hotellets fellesområder.

Pris for oppgradering fra Standard Room, pr. natt:
Superior Room Per person fra:  910 kr.

Hotel San Vicente Galapagos

Puerto Villamil, Isabela

San Vicente er et lille hyggelig hotell som ligger sentralt i Puerto Villamil, ca. 5 minutters gange fra stranden.

Hotellet har 21 rom som ligger rundt den frodige bakgården, der du kan sitte og slappe av og lese en god bok. Her er det også et lite boblebad.

Rommene er enkelt innredet, men har alle eget bad, aircondition og TV. Det er gratis Wi-Fi på restauranten og i bakgården.

Din inkluderte frokost serveres som buffet i hotellets restaurant. På grunn av øyas behagelige klima kan du sitte både innen- og utendørs. Restauranten serverer også lunsj og middag, og her kan du kan bestille nylagde ecuadorianske retter.

Det serveres gratis kaffe og te hele dagen.


Casa Hotel Las Plazas

Quito

Casa Hotel Las Plazas har en fantastisk beliggenhet i Quitos hyggelige gamleby, bare 200 meter fra Ecuadors uavhengighetsplass, Plaza de la Independencia.

Hotellet har 14 rom. De er alle enkelt innredet, men har alt det du trenger. Du har eget bad, TV, safe, oppvarming og Wi-Fi.

Den inkluderte frokosten spiser du på hotellets lille frokostrestaurant.

Etter en spennende dag i Quito kan du slappe av i hotellets lille loungeområde eller på terrassen utendørs, der du kan se solen gå ned bak fjellene.


Holiday Inn Quito Airport Hotel

Quito, Tababela (ved Quitos internasjonale flyplass)

Holiday Inn har perfekt beliggenhet hvis du skal reise fra Quito med et morgenfly. Quitos internasjonale flyplass, Mariscal Sucre, ligger nemlig kun 5 minutters kjøring unna.

Hotellet har 125 komfortable rom fordelt på tre etasjer. Alle rom har smart-TV, minikjøleskap, klimaanlegg, kaffe/te og vann på flaske, klimaanlegg, høyhastighets Wi-Fi og eget bad.

I hotellets lobby finner du både en bar og en restaurant med en variert meny.

Du kan ta en svømmetur i det oppvarmede utendørs bassenget, en tur på treningssenteret eller få en avslappende behandling på hotellets spa.

Den inkluderte frokostbuffeten serveres på hotellets restaurant, som også serverer lunsj og middag.


La Casa del Suizo

Tena (Amazonas)

Amazonas-eventyret ditt starter allerede ved ankomst til La Casa del Suizo. Du skal nemlig ta båt i ca. 15 minutter på Napo-elven før du kommer frem til til jungel-lodgen.

Lodgen har 76 store rustikke rom, som alle har vifte, privat bad og egen terrasse med en hengekøye der du kan slappe av og nyte de frodige omgivelsene. Der er bare myggnett foran vinduene, så du får en naturlig bris på rommet, og samtidig kan du ligge og lytte til jungelens lyder og den brusende elven. Om natten vil vi anbefale å bruke ørepropper, for regnskogens lyder er mer støyende enn du kanskje tror.
Det er safer og Wi-Fi i resepsjonsområdet..

I lodgens store fellesområde er det svømmebasseng med barnebasseng, bar med loungeområde og en stor restaurant der alle måltider serveres i form av en velsmakende, overdådig buffet. Her vil du ikke gå sulten fra bordet!

Over restauranten er det et fellesområde med spill og TV, og herfra kan du klatre videre opp i et lite utkikkstårn og få en flott panoramautsikt over regnskogen og lodgen. På en klar dag kan du se Andesfjellene og den flotte, kjegleformede Tungurahua-vulkanen i horisonten.

Oppholdet inkluderer forskjellige utflukter som f.eks. vandring i regnskogen, båtturer på elven og et besøk i et lite lokalsamfunn der gamle tradisjoner fremdeles holdes i hevd. Her kan du bl.a. se, hvordan kvinnene lager fine potter og skåler for hånd. Alle turer er med en flink lokal guide som vil fortelle mye interessant om livet i regnskogen.

Lodgen har gratis utlån av gummistøvler til utfluktene dine.

Oppgraderingshoteller:

Fragata (Galapagos-cruise)

Galapagosøyene

Bli med på en uforglemmelig seiltur mellom Galapagosøyenes fascinerende landskaper og unike dyreliv ombord på motorbåten Fragata.

Båten har 9 kahytter med plass til 16 passasjerer, fordelt på 2 dekk. Kahyttene har enten to enkeltsenger eller dobbeltseng og har eget toalett og aircondition. Vi bruker de kahyttene som ligger på øvre dekk, der det er minst motorstøy.

På båten er det et hyggelig fellesområde med TV og DVD-spiller. Det er også her at det om kvelden avholdes informasjonsmøte om neste dags program. Her er det også en liten bar der du kan kjøpe drikkevarer.

På restauranten serveres alle dagens måltider som buffet. Her er det også gratis vann, kaffe og te hele dagen.

Om dagen kan du slappe av og nyte det deilige været på det store soldekket. Her kan du også legge deg ned om kvelden og kikke etter stjerneskudd på den flotte nattehimmelen. Den er helt fri for lysforurensning.

Det er en unik opplevelse å reise rundt til Galapagosøyene ombord på en båt, og du kommer til å få et nært og vennskapelig forhold til både besetningen og dine medreisende.

Snorkleutstyr (maske og svømmeføtter) kan leies på båten.
Prisen for leie på 5-dagers-cruise er ca. 30 USD pr. person
Prisen for leie på 8-dagers-cruise er ca. 40 USD pr. person

Det er også mulig å leie en våtdrakt hvis du trenger det. Prisen er den samme som for leie av snorkleutstyr.

Pris for oppgradering fra Golondrina I:
5 dagers/4 netters cruise Per person fra:  11.220 kr.
8 dagers/7 netters cruise Per person fra:  15.845 kr.

Ikala Galapagos hotel

PUERTO AYORA, SANTA CRUX

Ikala Galapagos Hotel er en liten oase i Puerto Ayora, og dette hotellet er for deg som ønsker litt mer komfort og velvære på ditt opphold i denne hyggelige byen.

Hotellet har 22 moderne og lyse rom (6 standardrom og 16 suiter med balkong), som alle har eget bad med toalettartikler, Wi-Fi, aircondition, lydløse vifter, flatskjerm-TV med satellittkanaler, safe og komfortable senger som gir deg en god natts søvn etter en dag full av opplevelser.

I hotellets bakgård er det et lite basseng der du kan ta deg en forfriskende dukkert og slappe av på en solseng. Her finner du også poolbaren, der du kan kjøpe kalde drikker og små lette måltider.

En fin lille detalj ved hotellet er at noen av de opprinnelige trærne ble bevart da hotellet ble bygget. Trærne bidrar både til hygge og skygge for den sterke solen i den lille bakgården.

Hotellets restaurant, La Terraza, ligger i øverste etasje, med flott utsikt til den hyggelige havnen og den omliggende naturen. Her serveres den inkluderte frokosten som du kan spise i den friske morgenbrisen. På utvalgte dager serveres det også spise middag her oppe.

Hotellet har en unik beliggenhet i Puerto Ayora, nær både byen og den flotte naturen.  Få minutters gange fra hotellet ligger Ninfas-lagunen, der du kan se forskjellige fugler og, med litt flaks, rokker, små haier og babyskilpadder. Byens travle kai og hovedgaten Avenida Charles Darwin med sine hyggelige restauranter, kafeer og små butikker ligger også bare få minutters gange fra hotellet.
Hotellet har dessuten sykler til gratis utleie, og sykkel kan du bruke til å komme deg rundt i byen.

Dette hotellet har stort fokus på bærekraft og bruker blant annet solenergi, oppsamling av regnvann og avfallssortering. De støtter også forskellige prosjekter i lokalsamfunnet, bl.a. Galapagos Special Education Center, som bidrar til å bevare miljøet.

Pris for oppgradering fra fra Villa Laguna, pr. natt:
Standard Room Per person fra:  610 kr.
Suite Per person fra:  810 kr.

Hotel Albemarle

PUERTO Villamil, Isabela

Hotel Albemarle har en perfekt beliggenhet helt nede ved stranden i Puerto Villamil, bare få minutters gange fra byens sentrale plass.

Hotellet er på to plan, og rommene ligger rundt den hyggelige bakgården, der eksotiske blomster og trær skaper en perfekt ramme for å slappe av på en solseng eller kanskje ta en forfriskende dukkert i det lille bassenget.

Det er bare 16 rom her (4 standardrom og 12 standardrom med havutsikt). Rommene er enkelt innredet, men pene og rene. På veggene henger det fargerike bilder av naturen og dyrelivet på Galapagosøyene. Alle rom har eget bad, aircondition, Wi-Fi og kabel-TV.

Den inkluderte frokosten serveres som buffet i hotellets lille frokostrestaurant som ligger i første etasje.

Hotellet har dessuten et lite tekjøkken, der du alltid kan lage deg en kopp te eller kaffe, og en felles solterrasse med fantastisk utsikt over havet.

Hotellets medarbeidere er veldig hyggelige, og stedet har en trivelig, familiær atmosfære.

Pris for oppgradering fra Hotel Volkano, pr. natt:
Standard Room Per person fra:  250 kr.
Standard Room Ocean View Per person fra:  830 kr.

Hotel Patio Andaluz

Quito

Gled deg til å komme inn på dette flotte boutiquehotellet i kolonitidsstil som ligger midt i sentrum av Quitos historiske bydel. Hotellet ligger bare 200 meter fra Plaza de la Independencia (uavhengighetsplassen), og denne flotte plassen er omgitt av presidentpalasset, regjeringsbygningen, erkebiskopens palass og Quitos katedral.

Hotellet har to etasjer, og rommene er bygget rundt to glassoverdekte bakgårder, noe som gir et flott lys og en helt unik sjarm. De 32 store rommene er innredet med vakre, mørke tremøbler, og alle har aircondition, safe, Wi-Fi og et fullt utstyrt bad med hårtørker.

Hotellets restaurant skjemmer deg bort deg med en overdådig frokostbuffet. I tillegg til vanlige frokostretter varter de også opp med eksotiske ecuadorianske frukter og andre spesialiteter. Det er også mulig å bestille lunsj og middag á la carte i restauranten.

Det er flere områder der du kan slappe av med en kopp kaffe eller f.eks. spille sjakk. Hotellet har også sin egen butikk som selger flotte fargerike suvenirer fra Ecuador.

Personalet er meget hyggelige og hjelpsomme og gjør alt de kan for at du skal få et uforglemmelig opphold på Hotel Patio Andaluz.

Pris for oppgradering fra Casa Hotel Las Plazas, pr. natt:
Standard Room Per person fra:  580 kr.
Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14