TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Safari i Kenya

På våre safarireiser til Kenya får du oppleve et rikt dyreliv, verdensberømte nasjonalparker og en vakker natur som gjør landet til et flott reisemål både for safarier og badeferie.

Kenya er blant Afrikas mest populære safarireisemål. Her kan du oppleve et ikonisk dyreliv, enestående natur og tidløse kulturer.

Se alle våre reiser til Kenya nedenfor.

Hvis du har spørsmål, skal du ringe reisekonsulentene våre på 85 29 54 24.

Kenya
Kenya

Safari i Kenya

På våre safarireiser til Kenya får du oppleve et rikt dyreliv, verdensberømte nasjonalparker og en vakker natur som gjør landet til et flott reisemål både for safarier og badeferie.

Kenya er blant Afrikas mest populære safarireisemål. Her kan du oppleve et ikonisk dyreliv, enestående natur og tidløse kulturer.

Se alle våre reiser til Kenya nedenfor.

Hvis du har spørsmål, skal du ringe reisekonsulentene våre på 85 29 54 24.

Hvorfor skal du dra på safari i Kenya?

Kenya er et suverent safarireisemål i den østlige delen av Afrika, beliggende ved ekvator og ut mot Det indiske hav. Du kan besøke Kenya året rundt, og landet er et naturlig valg for alle som ønsker å oppleve et tradisjonelt og eventyrlig safarireisemål med meget variert natur og et fantastisk dyreliv.

Hva kan du oppleve i Kenya?

Kenya er blant våre mest populære reisemål, og her får du oppleve dyr og natur på nært hold.

Safarireisen din tar utgangspunkt i én eller flere av Kenyas mest berømte nasjonalparker. Du kan for eksempel dra på safari i Masai Mara National Park, den kenyanske delen av den berømte Serengeti National Park.

Kenyas mange nasjonalparker har én ting felles: De er hjemstedet til et stort antall ville dyr. Men der stopper også likheten. Mens Amboseli National Park for eksempel er mest kjent for sine elefanter, vil du i Lake Naivasha møte massevis av flodhester og se et rikt fugleliv.

Se hvilke nasjonalparker i Kenya du har mulighet til å besøke på hver reise.

Kenyas høydepunkter

Favorittopplevelsene til gjestene våre i Kenya varierer nesten like mye som landets natur. Mange gjester fremhever imidlertid spesielt følgende:

 • Karen Blixens museum ved foten av Ngong Hill
 • Besøk i en masailandsby, der du møter den lokale krigerstammen
 • Den store migrasjonen av gnuer og sebraer i Masai Mara National Park
 • Ballongsafari over savannen ved soloppgang
 • De store elefantflokkene i Amboseli National Park

Uansett hva du husker best når du kommer hjem: Kenya vil uten tvil gjøre deg mange opplevelser rikere.

Kombinasjonsmuligheter

Der er gode muligheter til å kombinere din reise til Kenya med en deilig badeferie på vakre strender ved Mombasa eller på Zanzibar.

Badeferie ved Mombasa

I Mombasa kan du slappe helt av i flotte omgivelser med kilometerlange sandstrender som strekker seg langs Det indiske hav. Mombasa har alt man kan drømme om på badeferie: kritthvite sandstrender, asurblått hav og et fantastisk korallrev som gjør dette til et perfekt sted å snorkle.

Fra Mombasa kan du også bli med på forskjellige halv- og heldagsutflukter. Du kan for eksempel bli med på tur til Wasini Island eller på rundtur i Mombasa by. Du kan se alle utfluktsmulighetene under de reisene som inkluderer badeferie ved Mombasa.

Badeferie på Zanzibar

Avslutt Kenya-reisen din med badeferie på Zanzibar, 50 km fra Tanzanias kyst. Zanzibar ligger ut mot Det indiske hav og er den ultimative badeferie-øya med sandstrender, kokospalmer og blått vann så langt øyet rekker.

På Zanzibar har du mulighet til å dra på en av våre tilleggsutflukter. Se alle utfluktsmulighetene under de reisene som avsluttes på Zanzibar.

Har du spørsmål om reisene til Kenya?

På siden praktisk informasjon har vi svart på mange av de spørsmålene man kan ha før man legger ut på en reise til Kenya, blant annet spørsmål om visum, vaksiner og klima.

Reisekonsulentene våre har mange års erfaring med Kenya og våre andre reisemål i Afrika. Vi tester alle reisene våre grundig, bl.a. for at vi skal kunne besvare alle de spørsmålene som kan være relevante når man forbereder seg på å reise til Afrika.

Hvis du har spørsmål om bestilling av en reise til Kenya, våre andre reisemål i Afrika eller noe helt annet, må du gjerne kontakte oss med spørsmålene dine.

TourCompass – Fra turist til eventyrreisende

Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Hvordan gjør du det?
Slik bestiller du din drømmereise hos oss

Finn din drømmereise

For alle våre reiser kan du se dagsprogrammet og drømme deg bort med bilder og videoer. Du kan lese mer om overnatting, kombinasjonsmuligheter, alt det praktiske – og se priser og avreisedatoer for de neste 18 månedene.

Har du spørsmål og ønsker?

Du er alltid velkommen til å ringe eller skrive til oss. Vi sitter klare til å besvare alle dine spørsmål, lytte til ønskene dine og gi deg ærlig og kompetent rådgivning basert på våre mangeårige erfaringer med reiseopplevelser i Afrika, Asia, Latinamerika og Oseania.

Innhent et uforpliktende tilbud

Du får et detaljert tilbud på reisen som du kan lagre, skrive ut eller dele med reisefellene dine. Hvis du bestemmer deg for å bestille reisen, kan du enkelt gjøre det via tilbudet.

Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14
HVORFOR REISE MED TOURCOMPASS?
Derfor velger kundene oss
 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen
 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper
 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av samarbeidspartnere
 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs