TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Overnatting: Singapore

Oasia Downtown Hotel

Singapore

Oasia Downtown er en av Singapores mest iøynefallende bygninger. Det 27-etasjer høye hotellet med sine 314 rom rager som en grønn oase mellom de andre grå skyskraperne, så man kan ikke unngå å legge merke til det.

Det er ikke bare utenfra du kan beundre den spektakulære måten denne bygningen omfavner naturen på, midt i storbyen. I 27. etasje ligger nemlig takterrassen, og den er prydet med 21 forskjellige slags slyngplanter og vinstokker. Her er det gode muligheter til å slappe av på en solseng ved siden av et av de to bassengene. Noen etasjer lenger ned finner du enda en terrasse, og også den er en frodig oase. Sett deg i loungeområdet med en god bok eller finn frem treningstøyet og gjør noen øvelser på det grønne gresset mens du nyter den fantastiske utsikten. Du kan også bruke hotellets treningsrom, som er åpent 24 timer i døgnet.

Hvis du er litt trøtt og trenger en lur, men likevel vil beundre utsikten over byen, er det null problem! Rommene ligger nemlig i de høyere etasjene, så her kan du trekke fra gardinene og våkne opp til byutsikten. Alle rom har aircondition, WI-FI, TV, safe, strykejern og -brett, minibar samt gratis te- og kaffefasiliteter. På badet finner du regndusj, toalettartikler og hårtørker.

Det er også to forskellige spisesteder som hører til hotellet. The Lady Marmelade Pantry er en moderne bistro, og den italienske OSO Ristorante skjemmer deg også bort med velsmakende retter. I tillegg har hotellet sin egen bar, Cin Cin,, som har spesialisert seg på gin.

Oasia Downtown ligger i gangavstand til de fleste av byens severdigheter og nær blant annet Marina Bay Sands og Gardens by the Bay. Hvis du er blitt sliten i bena, ligger den nærmeste metrostasjonen bare 2 minutters gange unna.


Grand Copthorne Waterfront Hotel

Singapore

Vakkert beliggende ved den maleriske Singapore River finner du det eksklusive 5-stjerners hotellet Grand Copthorne Waterfront. Hotellet har en perfekt blanding av luksus og tidløs sjarm og er perfekt for alle som ønsker seg et uforglemmelig opphold.

De moderne og vakkert innredede rommene på Grand Copthorne Waterfront har imponerende utsikt: enten over elven eller byens dynamiske skyline. Alle rom har fasiliteter som Wi-Fi, aircondition, minibar, safe og elektrisk kjele, slik at du kan starte dagen med en kopp te eller kaffe mens du beundrer den fantastiske utsikten fra de store vinduene.

Som gjest her har du mulighet til å få mange spennende kulinariske opplevelser på hotellets fire fremragende restauranter. Prøv for eksempel den prisvinnende restauranten Food Capital som serverer delikatesser fra hele verden, eller nyt autentiske retter fra det italienske kjøkkenet på Grissini. Hotellets siste kulinariske tilskudd er Sansara, som gir deg store smaksopplevelser fra det indiske kjøkkenet.

Hvis du ønsker avslapning og velvære, kan du ta en dukkert i hotellets flotte basseng med utsikt over byens skyline, eller du kan bestille en avslappende spabehandling. Det er også gode muligheter til å være aktiv, enten på hotellets treningssenter eller på den private tennisbanen.


Carlton City Hotel

Singapore

Det elegante Carlton City Hotel Singapore har en sentral beliggenhet i storbyens livlige bykjerne, midt i det historiske Tanjong Pagar-området. Hotellets beliggenhet gir deg gode muligheter til å sjekke ut gode spisesteder, handle og utforske mange kulturelle severdigheter.

Hotellets atmosfære kombinerer eleganse og komfort, noe som også gjenspeiles på hotellets 386 rom. Alle rom er stilfullt og komfortabelt innredet og har utsikt til Singapores imponerende skyline. Rommene er min. 32 m2 store, og de har alt det du trenger for å få et behagelig opphold, bl.a. Wi-Fi, aircondition, safe, minibar, kaffe- og tefasiliteter samt strykejern og -brett. Badet er også romslig, og her finner du dusj eller badekar samt toalettartikler og hårtørker.

Etter en lang dag med mange kilometer til fots kan du slappe av med en dukkert i hotellets utendørsbasseng eller nyte en velfortjent spa-behandling. Hvis du fremdeles har energi, kan du også være aktiv på hotellets velutstyrte treningssenter.

Når du blir sulten, har hotellet flere muligheter. Du kan for eksempel velge å spise på hovedrestauranten Plate, som tilbyr en innholdsrik meny med både internasjonale retter og asiatiske spesialiteter. Du kan også stikke innom hotellets kafe, Tuxedo, med europeisk kaffebarstemning og forfriskende juice, te, kaffe og bakverk hvis du er småsulten. Hvis du tar heisen til 29. etasje, finner du hotellets elegante rooftop-bar, der du kan synke ned i en stol og beundre panoramautsikten over Singapores skyline mens du tar deg en fargerik drink og en lett snack.


M Hotel

Singapore

Et opphold på M Hotel er din billett til en uforglemmelig opplevelse i hjertet av Singapore. Til Lau Pa Sat Food Center er det bare 5 minutter til fots, og til China Town går du på bare 15 minutter.

Hotellets rom er smakfullt innredet i en enkel og moderne design som skaper en behagelig og avslappende atmosfære. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, safe, minibar, strykejern og -brett, TV, telefon og gratis kaffe- og tefasiliteter. På badet finner du toalettartikler, hårtørker, badekåpe og tøfler.

Uansett hva du foretrekker: M Hotel har fasiliteter til både avslapning og aktiviteter. Du kan velge å slappe av ved bassenget, som innbyr til en forfriskende dukkert, eller om du vil kickstarte dagen med en treningsøkt på hotellets velutstyrte treningssenter.

M hotel inviterer også til spennende kulinariske opplevelser på sine tre restauranter. Spis godt på Café 2000, der du kan velge mellom både vestlige og asiatiske retter, eller prøv The Buffet Restaurant, som serverer den kinesiske spesialiteten “steamboat”. På restauranten Hokkaiso står det japanske delikatesser på menyen. Hvis du bare vil slappe av i en hyggelig atmosfære, kan du nyte en forfriskende drink i hotellets J Bar.


The Clan Hotel

Singapore

The Clan Hotel Singapore ligger midt i hjertet av byen, i gangavstand til de fleste store severdighetene. Det er et stilfullt hotell som har klart å kombinere historisk sjarm med moderne luksus.

I øverste etasje finner du hotellets Sky Pool, og her er det en helt fantastisk utsikt over byen. Her kan du slange deg på en av solsengene ved bassenget og lese en god bok eller nyte en flott solnedgang etter en lang dag full av mange inntrykk.

Rommene er moderne innredet i lyse og naturlige fargetoner, og alle rom har aircondition, WI-FI, TV, safe, strykejern- og brett, minibar og elektrisk kjele til te og kaffe. På badet finner du toalettartikler og hårtørker.

Hotellet har også eget treningsrom – Sky Gym, der du kan trene i en av de øverste etasjene med utsikt over hele byen.

Når sulten melder seg, kan du med fordel ta en tur innom restauranten QĪN på hotellet. Her er det fokus på klassiske asiatiske retter med en moderne touch, og restauranten serverer både frokost, lunsj og middag.

Du kan avslutte kvelden med en kjølig drink i den tilhørende baren.

Pris for oppgradering fra Oasia Downtown, per natt:
Deluxe Room Per person fra:  215 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14