TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Overnatting: Zambia

AVANI Victoria Falls Resort

Victoria Falls, Zambia

Det hyggelige firestjerners hotellet AVANI Victoria Falls Resort ligger, som sitt søsterhotel The Royal Livingstone, inne i selve nasjonalparken Mosi-oa-Tunya.

Siden hotellet ligger midt i en nasjonalpark, betyr det også at du bor her sammen med mange dyr, og det er ikke uvanlig å møte en sebra eller en impala på vei til frokost-buffeten.

Hotellet er innredet i en flott blanding av klassisk afrikansk stil iblandet orientalske elementer, så her er det sjarm og hygge for alle pengene. Både par, familier og de som reiser alene vil føle seg velkomne på hotellet. Her er det svømmebasseng, lekeplass til barna, løpe- og vandrestier til de voksne, restaurant, bar, egen sjø – og som sagt direkte og gratis adgang til Mosi-oa-Tunya i dagtimene.

Alle rom har eget bad og toalett, kjøleskap, aircondition, sikkerhetsboks, TV, te- og kaffefasiliteter og gratis Wi-Fi. Alle rom har dessuten enten balkong eller direkte utgang til hagen.

Oppgraderingsmuligheter til andre hoteller

The Royal Livingstone Hotel

Livingstone

Forestill deg at du våkner ved soloppgang. Utenfor kan du høre fuglene kvitre, og en mild bris får bladene på trærne til å bevege seg lett.

Du åpner terrassedøren din – og der står det en sebra. Den beiter fredelig. Bak et tre kan du skimte bakdelen til enda en. Plutselig kommer en sjiraff ruslende. Den har visst fått øye på et tre med spesielt delikate blader.

Du går ned til et loungeområde som ligger helt nede ved Zambezi-elven og setter deg i en stol med utsikt til vannet. Til høyre for deg forsvinner elven dypt inn i landet. Til venstre …. Du griper kameraet. Til venstre – få hundre meter fra deg – svever den mest perfekte regnbuen du noen gang har sett. Den går fra den ene elvebredden til den andre og står som en perfekt ramme rundt den flere hundre meter høye vannspruten fra de mektige Victoria Falls, som du også har utsikt til her fra hotellet.

Det er derfor man bor på The Royal Livingstone.

Vil du nærmere vannfallene, kan du gå dit når du vil i løpet av dagtimene. Det tar 10 minutter. Du bor nemlig inne i selve nasjonalparken, så derfor må du ikke betale inngangsbillett. Enklere og flottere blir det ikke!

Det femstjerners hotellet bygd i en eksklusiv stil inspirert av kolonitidens Afrika med mørke møbler og dyreskinn, og er absolutt verdt hver eneste stjerne.

Her er det 173 som er fordelt på små hus i en nesten parklignende hage med 6-8 rom i hvert hus. Hvert rom har egen terrasse eller balkong med utsikt over Zambezi-elven og dessuten aircondition, sikkerhetsboks og TV.

Hvert lite ”hus” har egen butler-service, så hvis skoene dine ble våte da du gikk over Knife Edge-broen ved vannfallene blir de tørket for deg.

Start kvelden med en solnedgangsdrink ved elven – eller kanskje i de myke sofaene i det hyggelige  biblioteket før du går videre til restauranten. Her serveres det internasjonale og tradisjonelle retter, og du kan sitte både inne og ute.

Hotellet har også et spa der du kan få massasje. Slappe av kan du også ved bassengområdet eller på en duftende spasertur i urte- og rosenhagen.

Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Pris for oppgradering fra Avani Victoria Falls Resort, 3 netter:
Standard rom med frokost Per person fra:  5.550 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14