TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Reiser til Guatemala

Bli med på en eventyrlig reise til Guatemala og opplev landets enestående kulturarv, fantastisk vakre natur og hyggelige lokalbefolkning.

En reise til Guatemala er full av eventyr, for her kan du utforske imponerende regnskoger, mektige vulkaner og verdensberømte ruinbyer.

Se alle våre reiser til Guatemala nedenfor.

Hvis du har spørsmål, skal du ringe reisekonsulentene våre på 85 29 54 24.

Guatemala
Guatemala

Reiser til Guatemala

Bli med på en eventyrlig reise til Guatemala og opplev landets enestående kulturarv, fantastisk vakre natur og hyggelige lokalbefolkning.

En reise til Guatemala er full av eventyr, for her kan du utforske imponerende regnskoger, mektige vulkaner og verdensberømte ruinbyer.

Se alle våre reiser til Guatemala nedenfor.

Hvis du har spørsmål, skal du ringe reisekonsulentene våre på 85 29 54 24.

Hvorfor skal du reise til Guatemala?

Guatemala er et fantastisk reisemål for deg som drømmer både om avslapning og opplevelser i unike omgivelser.

Her får du nærkontakt med landets interessante kultur og spennende kontraster som gjør Guatemala til et av de mest fascinerende reisemålene i Mellom-Amerika.

Velg en reise til vakre Guatemala og utforsk frodige regnskoger, eldgamle maya-ruiner og imponerende vulkaner. Slapp av i eksotiske naturomgivelser eller opplev de enestående byene fra kolonitiden med fargerike markeder.

Med en reise til Guatemala er du garantert en unik ferie med opplevelser for livet!

Hva kan du oppleve i Guatemala?

På våre reiser til Guatemala vil du oppleve en verdensberømt kulturarv, fantastisk natur og en hyggelig lokalbefolkning.

En reise til Guatemala byder på noe for enhver smak. Utforsk de eldgamle maya-pyramidene og fantastiske templene som ligger der skjult i de frodige regnskogene. Gå en tur i en flott by fra kolonitiden og opplev den livlige atmosfæren på de fargerike markedene. Legg inn en pause på en av de sjarmerende kafeene og smak på den lokale kaffen.

Nedenfor kan du lese mer om noen av landets fantastiske høydepunkter.

Tikal nasjonalpark

En reise til Guatemala er ikke fullendt uten et besøk i den eventyrlige nasjonalparken Tikal, som ligger i hjertet av jungelen i det nordlige Guatemala.

Her kan du utforske den berømte maya-byen som består av flotte pyramideruiner og mektige templer som ligger spredt rundt i regnskogen. Denne nasjonalparken er så unik at den er blitt oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Stedet vitner om Guatemalas unike historie og kulturarv, preget av den tidlige maya-sivilisasjonen, som hadde sin storhetstid rundt 600-900 etter Kristi fødsel.

I sin storhetstid hadde byen Tikal opp mot 100.000 innbyggere. I dag er cirka halvparten av Guatemalas befolkning etterkommere av den gamle maya-sivilisasjon, og mayaenes historie og tradisjoner er derfor fremdeles meget levende i det guatemalanske samfunnet.

Antigua Guatemala

Antigua Guatemala er en sjarmerende kolonitidsby i Guatemala og en av de vakreste byene i hele Latin-Amerika.

Byen har en helt spesiell atmosfære som gjenspeiler Guatemalas fortid som spansk koloni. Her klaprer hestevognene mod brosteinene i de hyggelige gatene, som er omkranset av fargerike kolonitidsbygninger, spanske barokkirker og livlige markeder.

Antigua Guatemala er en av de best bevarte byene fra det spanske koloniherredømmet i hele Latin-Amerika og kanskje også en av de koseligste. Byen er full av kafeer i gamle bakgårder, vakker arkitektur og en hyggelig lokalbefolkning.

I tillegg har Antigua Guatemala en enestående beliggenhet, for byen er omgitt av tre enorme vulkaner man kan beundre selv fra sentrum av byen.
Kort sagt er denne enestående kolonitidsbyen noe du absolutt må få med deg på reisen til Guatemala!

Lago Atitlán

Lago Atitlán er en storslagen, blank sjø omgitt av enorme vulkaner. I tillegg til å være den dypeste sjøen i hele Sentral-Amerika, er Lago Atitlán også et av de vakreste naturområdene.

Mellom vulkanene ligger det små mayalandsbyer, der de lokale bøndene dyrker den fruktbare vulkanske jorden. Innbyggerne her er etterkommere av maya-sivilisasjonen, noe som vises tydelig på deres fargestrålende klesdrakter.

Landsbyen Panajachel er en av de mest idylliske stedene ved sjøen. Her har du en helt fantastisk utsikt over de høye vulkanene på alle sider av denne enestående sjøen.

Kombiner Guatemala med Mexico

Begge våre reiser til Guatemala er kombinert med en reise til Mexico. Når du velger en av våre Guatemala-reiser, får du derfor oppleve de beste severdighetene i både Guatemala og Mexico.

I Mexico kan du blant annet oppleve:

  • Den dynamiske storbyen Mexico City, som har alt fra vakre historiske bygninger til matopplevelser i særklasse.
  • Den flotte Yucatán-halvøya, verdensberømt for sine flotte sandstrender, som Playa del Carmen, og imponerende ruiner fra de tidligere Maya-sivilisasjonene, blant annet Chichen Itza, en av Mexicos største attraksjoner.
  • Det utrolige Agua Azul-fossefallet, som med sine mer enn 500 store og små fosser er en av mest uforglemmelige naturopplevelsene i Mexico

Hvis du har spørsmål om våre Guatemala-reiser

Vi har samlet all praktisk informasjon om reiser til Guatemala på vår side ”Praktisk informasjon om Guatemala”.

Reisekonsulentene våre besvarer gjerne alle dine spørsmål om Guatemala, bestilling av reiser eller om våre andre reiser til Sør-Amerika og Mellom-Amerika.

Vi gleder oss til å hjelpe deg med å finne ditt livs reise.

TourCompass – Fra turist til eventyrreisende

Se all bilder
Bilder
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Hvordan gjør du det?
Slik bestiller du din drømmereise hos oss

Finn din drømmereise

For alle våre reiser kan du se dagsprogrammet og drømme deg bort med bilder og videoer. Du kan lese mer om overnatting, kombinasjonsmuligheter, alt det praktiske – og se priser og avreisedatoer for de neste 18 månedene.

Har du spørsmål og ønsker?

Du er alltid velkommen til å ringe eller skrive til oss. Vi sitter klare til å besvare alle dine spørsmål, lytte til ønskene dine og gi deg ærlig og kompetent rådgivning basert på våre mangeårige erfaringer med reiseopplevelser i Afrika, Asia, Latinamerika og Oseania.

Innhent et uforpliktende tilbud

Du får et detaljert tilbud på reisen som du kan lagre, skrive ut eller dele med reisefellene dine. Hvis du bestemmer deg for å bestille reisen, kan du enkelt gjøre det via tilbudet.

Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14
HVORFOR REISE MED TOURCOMPASS?
Derfor blir vi valgt

Vi skjønner at tiden din er dyrebar. Derfor er målet vårt å gi deg den beste mulige, personlig tilpassede servicen, og det er viktig for oss at du føler deg trygg i våre hender på hele reisen. Vi hjelper deg med alle detaljer både før, etter og under reisen din, og svarer gjerne på alt du måtte lure på.

Vi tilbyr et stort og mangfoldig utvalg av reisemål som alle har sin egen unike historie – med spennende lokal kultur, fascinerende dyreliv og storslått natur.

Vi skaper reiser på bakgrunn av grundige forberedelser og førstehåndserfaringer fra landene. Hver reise er tilrettelagt med henblikk på å gi deg det beste hvert reisemål har å by på.

Når du reiser med oss, vet du at du er i trygge hender. Vi er medlem av det danske reisegarantifondet. Det betyr at du som reisende er sikret økonomisk, og at du får reisen din refundert hvis vi mot forventing skulle gå konkurs.