TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideTa kontakt

Ta kontakt

TourCompass
Hasselager Centervej 29
DK-8260 Viby J

CVR-nr: 28690924

Tlf.: 85 29 54 24.
E-mail: info@tourcompass.no

Åpningstider
Mandag: 10-16
Tirsdag: 10-16
Onsdag: 10-16
Torsdag: 10-16
Fredag: 10-14

Du kan alltid kontakte oss via telefon eller e-post.
Du kan også bruke kontaktskjemaet til høyre.

Vi besvarer din henvendelse så snart som mulig.

Vi er medlem av Danmark Reisegarantifond nr.1778.


Medarbeiderne hos TourCompass

Pernille Grøngaard Brammer

Pernille Grøngaard Brammer

Reisekonsulent

Pernille har jobbet i reisebransjen i mange år. Hun har alltid hatt en stor lidenskap for å reise og tar med familien på reise så ofte som mulig. Pernille er mor til tre barn som alle har vært med på reiser fra de var 1 år.

”Det er vanskelig å peke på én enkeltstående reiseopplevelse, men det å reise med barn er helt spesielt. Opplevelsene og minnene man får sammen er uvurderlige, og barns begeistring og avslappethet gjør det enkelt å reise med dem.

Noen av de reiseopplevelsene Pernille husker best er safariturene i Afrika, dykking i Australia, helikoptertur over Mount Cook, Koh Racha i Thailand og solnedgangen ved Grand Canyon.

Iida Väänänen

Iida Väänänen

Reisekonsulent

Iida er en reiseglad finsk kollega som har bodd i flere land, blant annet Thailand og Hellas, der hun har jobbet som guide. Hun er utdannet innen turisme og hjelper nå våre finske kunder med å finne deres drømmereise.

Lysten til å reise og oppleve nye land er en drivkraft som har gitt henne unike opplevelser. Hun kan bl.a. tenke tilbake på fascinerende netter i den thailandske regnskogen og på savannen i Tanzania, der det bare var teltvegger mellom henne og de ville dyrene. Dyr har hun også fått nærkontakt med under havoverflaten, der hun bl.a. fant Nemo da hun dykket ved Phi Phi-øyene.

I det hele tatt har Iida sett mange eksotiske dyr, opplevd fremmede kulturer og sett de vakreste solnedganger. I fremtiden drømmer hun om å få enda flere unike opplevelser, med kjæresten som reiseledsager.

Tom Søndergaard

Tom Søndergaard

Reisekonsulent

Tom brenner for Latin-Amerika. Etter at han reiste dit første gang, på en kombinert reise til Argentina og Brasil, skjønte han at Latin-Amerika ville bli hans favorittreisemål. Siden er det blitt reiser både i Peru, Ecuador med Galapagos, Chile, Mexico, Costa Rica og Cuba. Latin-Amerika har mye å by på: flotte landskaper, variert natur, et utrolig dyreliv, spennende kulturer og et imøtekommende mennesker som er levende opptatt av dans og musikk.

Han har hatt mange fantastiske opplevelser: beundret den flotte naturen i Patagonia, danset tango i Buenos Aires, levd strandlivet på Copacabana i Rio de Janeiro,  stått foran ”solens port” ved inngangen til Machu Picchu, hørt alle lydene i Amazonas regnskog, vært helt nær verdens største foss, kjørt rundt i amerikanerbil i Havanna, opplevd Costa Ricas imponerende dyreliv, sett de flotte maya-ruinene i Mexico og mye mer.

Mira Lindholm

Mira Lindholm

Reisekonsulent

Mira er utdannet turistguide og har mer enn 13 års erfaring fra reise- og turistbransjen. Hun har bl.a. jobbet på cruiseskip og reist frem og tilbake mellom de fleste store havnene i Nordsjøen og Skagerak – fra Newcastle i nord til København i sør. Hun har også jobbet i mange år som guide og skiinstruktør i både Sverige, Italia og Frankrike.

Når hun ikke driver med å formidle reiser og opplevelser, elsker hun å få luft under sine egne vinger. Etter hvert har hun vært på flere reiser til bl.a. USA, Canada, Afrika, Asia og de fleste landene i Europa.

”Det som driver meg til å reise ut og oppleve verden er at jeg har samlet nye erfaringer hver gang jeg lander igjen etter en ny reise. Å få jobbe med å dele disse erfaringene med andre reisende er en stor glede”, sier Mira.

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Reisekonsulent

Ingun har jobbet med oss siden oktober 2012. Hun er utdannet fysioterapeut, men trives aller best når hun snakker med reiselystne kunder.

Ingun har et stort hjerte for Afrika og har bl.a bodd 2 år i Etiopia hvor hun underviste på en lokal skole. Her ble hun god til å prute med taxisjåførene på det lokale språk Amharisk! Hun har også reist i Kenya, Tanzania og Zambia og har flere litt uvanlige reiseopplevelser med i ryggsekken. Hun har drukket kaffe med stammefolk i Blånildalen, besøkt slummen i Nairobi, og vært med på tradisjonell jakt med pil og bue i Tanzania.

Et av høydepunktene fra Inguns safari i Tanzania var turen i varmluftsballong over Serengeti. Ingun har også stått på toppen av Kilimanjaro og har gode råd og tips til deg som drømmer om å gjøre det samme. Ingun er gift og har tre barn som gleder seg til de kan være med på safari.

Elisabeth Simonnæs

Elisabeth Simonnæs

Reisekonsulent

Med en utdannelse innenfor både jus, fransk språk og medier/kommunikasjon har Elisabeth en bred vifte av kompetenser. Elisabeth har mangeårig erfaring innen reiseliv; først i hotelbransjen og siden i reisebyrå og har vært en del av TourCompass siden 2009. Den viktigste drivkraften/motivasjonen er muligheten for å virkeliggjøre folks reisedrømmer og skape unike opplevelser på spennende destinasjoner.

Hun har selv vært på flere av våre reisemål, bl.a. safarireiser i Sør-Afrika, Kenya, Tanzania, Namibia. Det har gjennom årene også blitt reiser til Cape Town, Mauritius, Kina, Indonesia, Peru, Bolivia og Brasil samt flere destinationer i Mellomøsten.

På det personlige plan er Elisabeth opptatt av å fylle fritiden med samvær med gode venner, turer i naturen, men synes også det er deilig å fordype seg i en god bok.

Jude Bommer

Jude Bommer

Reisekonsulent

Jude er nederlender og ansvarlig for bestilling av reiser, hoteller og fly.

Hun har reist rundt som ryggsekkturist i ett år i Australia og New Zealand og foretrekker en eventyrlysten, spontan og enkel reisemåte: med ryggsekk og telt. Sammen med sin danske mann har Jude reist rundt i Asia i fire måneder og sett skjønnheten og den fascinerende kulturen til Laos, Kambodsja, Thailand, Myanmar og Nepal.

Jude har også bodd i Aruba i tre måneder mens hun studerte sosiologi.

Hun har gode minner fra trekkingturen til Annapurna Base Camp i Nepal og syntes det var fantastisk flott å vandre rundt i fjellene og mestre nye fysiske utfordringer.

Jude synes det er et privilegium å jobbe i reisebransjen, og hun ser frem til flere reiseopplevelser i Sør-Amerika og Afrika sammen med mann og barn.

Sandra Pettersson

Sandra Pettersson

Reisekonsulent

Sandra ble allerede tidlig i livet introdusert for reiselivets gleder av sine eventyrlystne foreldre, og hvert år reiste familien rundt omkring i Europa.

Siden den gang har hun samlet mange reiseopplevelser på egen hånd. I Thailand ble hun bartender på European Bartender School, og deretter tilbrakte hun fire måneder i landet. I Kenya har hun utforsket landets natur og blitt begeistret for det afrikanske dyrelivet – opplevelser hun drømmer om å dele med sin egen familie.

I tillegg til Thailand og Kenya har Sandra også tilbrakt tid i USA og seilt rundt i Middelhavet i fem måneder sammen med mannen sin. De bodde på båten og utforsket kystbyene.

I fritiden liker Sandra å være aktiv sammen med familien. Deler av sommeren tilbringer de i leiligheten sin i Spania, og om vinteren er de ofte å finne i skøytehallen, der Sandra spiller ishockey.

Catriona Hodge

Catriona Hodge

Reisekonsulent

Cat er en reiseentusiast som gjerne deler lidenskapen sin med andre. Hun har en bakgrunnen innen bærekraftig ledelse og turisme og har også erfaring med internasjonalt arbeid.

Cats reiselyst ble vekket etter en ryggsekkreise rundt i Europa etterfulgt av en road trip tvers over USA sammen med søsteren. Deretter var hun huket, og siden den gang har hun kunnet krysse av mange reisemål på ønskelisten, f.eks. Stillehavsøyene, Sørøst-Asia og Australia. Noen av favorittopplevelsene hennes har vært å se sjiraffer i Tanzania, smake på Zanzibars mange forskellige krydder, se delfiner på Bali og å få en tradisjonell tatovering på Fiji-øyene.

Nå brenner hun for å hjelpe andre med å oppfylle reisedrømmene sine, for hun vet hvor mye det å reise har forandret hennes eget liv!

Laura Trelborg

Laura Trelborg

Reisekonsulent

Laura er utdannet frisør, men hun byttet allerede i 2015 saksen ut med solen. Siden den gang har hun bl.a. Jobbet som reiseleder og bodd i Tyrkia, Spania, Italia og Norge.  Reiseinteressen har ført henne til mange spennende steder, for eksempel til Thailand som ryggsekkturist og til Afrika, der hun tilbrakte åtte måneder.

Som selverklært “adrenalin-junkie” sier Laura alltid ja til actionfylte aktiviteter. Tidligere har hun hoppet i fallskjerm, svømt med ville hvalhaier, bungy jumpet og sporet ville gorillaer i Afrika.

Nå bor Laura sammen med mann og barn, og hun elsker å hjelpe andre med å planlegge drømmereisen. Fritiden tilbringer Laura helst sammen med familie og venner, uansett om det er på reise eller rundt middagsbordet.

Emily Roper

Emily Roper

Reisekonsulent

Emily har jobbet i reisebransjen i hele sin karriere. Reiseinteressen hennes ble vekket da hun var kabinansatt på langdistansefly hos British Airways. I den perioden fikk hun mulighet til å utforske mange forskjellige reisemål og kulturer over hele verden.

Siden den gang har hun jobbet i reisebransjen i flere år, og før hun startet hos TourCompass tok hun en pause fra arbeidslivet for å reise rundt i Latin-Amerika. På denne reisen fikk hun tallrike uforglemmelige opplevelser, f.eks. har hun vandret til fots gjennom Patagonias vakre landskaper, besøkt Atacama-ørkenen i Chile, opplevd Bolivias enestående saltsletter og utforsket de gamle Machu Picchu-ruinene i Peru. Yndlingsstedet hennes i Latin-Amerika er Colombia, spesielt den fargerike byen Salento og den vakre karibiske kysten nord i landet.

Emily elsker å oppleve dyr på reisene sine, og noen av de største minnene hennes inkluderer møter med orangutanger i Indonesia og isbjørner i Canada.

Stine Hjorth

Stine Hjorth

Customer Relations Specialist

Stine har bakgrunn fra reisebransjen, og hun har bodd i flere land i Europa, blant annet Hellas, Tyrkia og Portugal. Her har hun jobbet som reiseleder, og det var her hennes begeistring for reiselivsbransjen startet. Senere tok hun utdanning innen turisme og ferieopplevelser, og hun elsker å lage minneverdige opplevelser for andre.

Selv om Stine nå er basert i Danmark, er hun fremdeles glad i å reise ut i verden og oppleve andre kulturer, og hun er alltid i gang med å planlegge sin neste reise.

Stine bruker fritiden sin på venner og familie, i tillegg liker hun å gå lange turer i naturskjønne områder.

Inger-Louise Waage Gerner

Inger-Louise Waage Gerner

Customer Relations Specialist

Inger er utdannet serviceøkonom med fokus på turisme, og hun har alltid hatt som mål å jobbe i turistbransjen. Reiseerfaringene hennes inkluderer hittil bl.a. Inkludert store deler av Europa og USA.

For Inger er den personlige relasjonen viktig, og hun strekker seg gjerne langt for at gjestene våre skal kunne føle seg trygge på reisen sin. Hun har investert mye tid i å gjøre seg godt kjent med alle reisemålene våre, slik at hun kan sende gjestene våre ut på drømmereisene deres.

Privat bor Inger sammen med kjæresten sin, og fritiden tilbringer hun bl.a. Med yoga, løping, baking, familie og venner. I tillegg er hun veldig språkinteressert og bruker gjerne tid på å lære seg nye språk. Det siste språket hun har tatt fatt på er polsk.

Ulrika Lindblom

Ulrika Lindblom

Customer Relations Specialist

Ulrika er født og oppvokst i Stockholm, der hennes lange karriere innen turisme startet. Hun er opprinnelig utdannet innen hotellbransjen, og etter avsluttet utdanning jobbet hun som resepsjonsmedarbeider, med hotellbooking og som guide på Kreta og Gran Canaria, der hun også traff mannen sin.

I 2004 flyttet Ulrika til Danmark, der hun ble utdannet serviceøkonom. Siden den gang har hun jobbet med salg og kundeservice, og hun har jobbet i flere forskjellige bedrifter, bl.a. med salg av skireiser og som salgsansvarlig i en barneklesforretning.

Reise-CV-en hennes inkluderer bl.a. ett år som au pair i New Jersey i USA, backpacking i Europa og 6 måneder i Malaga, der hun studerte spansk. I tillegg har hun bl.a. Reist til Mexico, Thailand og Vietnam.

Privat har Ulrika tre barn og en hund, og hun tilbringer gjerne tiden i familiens sommerhus i de svenske skogene. Fritiden tilbringer hun bl.a. med barnas aktiviteter, venner og trening. Som person er Ulrika engasjert og smilende, og hun elsker å hjelpe gjestene våre med å få den den beste reisen.

Rikke Holm

Rikke Holm

Booking-sjef

Rikke har mange års erfaring fra reisebransjen og har vært ansatt i TourCompass siden 2010. Hun har ansvaret for booking-avdelingen, der kunden alltid står i sentrum.

Å reise betyr mye for henne, og opp gjennom årene er det blitt mange reiser rundt i Asia, Australia, USA og det meste av Europa. Hun har reist mye hele livet, for hun elsker å få muligheten til å oppleve nye kulturer og friheten man har i utlandet.

Den beste reiseopplevelsen for Rikke er å ta familien med på eventyr og oppleve hvordan det samler familien.  Gode minner er en gave for livet!

I fritiden er Rikke sammen med familie og venner. Hun slapper av når alle møtes ”rundt bordet” ved familiens felles bordtennisbord.

Tanja Jensen

Tanja Jensen

Booking Specialist

Tanja har vært i reisebransjen i mer enn 15 år. Hun forlot den en kort periode for å ta utdanning innen ernæring og helse, men kunne ikke unnvære bransjen og er nå sterkt tilbake. Hun setter stor pris på kontakten med leverandørene og flyselskapene samt de utfordringene dette også innebærer.

Tanja elsker å reise og har hatt noen av sine beste reiseopplevelser i Brasil, Thailand og Tanzania. I det sistnevnte landet måtte Tanja overvinne sine egne grenser og takke ja til grillet ekorn som guiden nettopp hadde nedlagt med pil og bue. For hvem kan vel si nei takk til det?

Neste gang Tanja skal av gårde skal hun også ha med seg familien, som nå også omfatter to flotte barn.

Anne Mette Arp-Nielsen

Anne Mette Arp-Nielsen

Booking Specialist

Som barn opplevde Anne Mette Europa fra baksetet i familiebilen, men hennes lidenskap for Latin-Amerika ble vekket allerede i tenårene. Anne Mette har bodd i Ecuadors regnskog, Argentinas metropol Buenos Aires, Brasils sørlige strandparadis Florianópolis og Perus hovedstad Lima. Hun danser salsa og tango og snakker spansk og portugisisk. Hun har også vært med på oppdagelsesreiser til Asia , der hun blant annet har deltatt på mange matlagingskurs. Flotte dykkeropplevelser og interessante tempelbesøk har hun også fått med seg i bagasjen.

Anne Mette er glad i å vandre, oppleve naturen og få nærkontakt med ville dyr– også under havoverflaten, for hun elsker å dykke i varmt hav. Reisene hennes skal helst være en kombinasjon av mange aktiviteter og en liten dose avslapning med en god bok på stranden.

Kenneth Lykke Andersen

Kenneth Lykke Andersen

Booking Specialist

Kenneth har 12 års erfaring fra reisebransjen, og til daglig sitter han i booking-avdelingen vår.

Kenneth elsker å reise, og han har tidligere reist med ryggsekk i India og vært på høyskoleopphold i Costa Rica og Nicaragua.

Reisehøydepunktet hans var å stå på toppen av Kala Patthar i 5 164 meters høyde, med fantastisk utsikt til Mount Everest.

 

Anne  Koldby Rasmussen

Anne Koldby Rasmussen

Booking Specialist

Anne kommer fra Tyskland og er utdannet innen logistikk. Hun er veldig glad i å reise og har mange gode minner fra egne reiser rundt i Skandinavia, Grønland, Island, Afrika og USA, der Anne bodde i seks måneder mens hun studerte. En av hennes største reiseopplevelser var på Grønland, da hun hørte en villfaren hvalkalv som kalte på familien sin og deretter kunne se at de fant hverandre igjen. Anne har to små jenter, og hun gleder seg til å vise dem verden når de er blitt litt eldre.

Spesielt gjerne vil hun vise dem dyrelivet i Tanzania, for det gjorde et stort inntrykk på henne. Anne bruker fritiden sin på islandshestene sine og fine rideturer i naturen.

Elisabeth Grau Møller

Elisabeth Grau Møller

Booking Specialist

Elisabeth har vært i reisebransjen i 22 år. Hun er sterkt opptatt av å gi god service, og derfor setter hun alltid kunden først.

Hun elsker å jobbe i reisebransjen og liker veldig godt å oppleve kulturer og steder i verden. Hun har reist i Florida, Thailand, Afrika og andre flere andre steder, og reisen rundt i Florida i bobil var et spesielt høydepunkt. I fremtiden gleder hun seg til å ta familien med på nye eventyr.

Fritiden tilbringer hun gjerne sammen med familien og venner, i naturen sammen med hunden og på hesteryggen, på en av naboens islandshester.

Ulla Christensen

Ulla Christensen

Booking Specialist

Ulla er en eventyrlysten reiseentusiast med mange års erfaring i reisebransjen.

Reisevirksomheten hennes startet etter handelsskolen, da hun først var på interrail i Europa og deretter jobbet med skiturister en vinter i Østerrike. Disse opplevelsene førte til at hun tok opplæring som guide, noe som ble etterfulgt av tre sesonger som guide på populære turistreisemål som Mallorca, Tyrkia og Østerrike.

Reiseopplevelsene hennes er mange og varierte, og inkluderer også land som Thailand, Gambia, Kina, Hong Kong, USA og utallige storbyferier i Europa, der spesielt Hellas er et av favorittlandene.

Ulla er også aktiv i fritiden, som tilbringes med fotturer, vinterbading, konserter og turer til hytta ved Vesterhavet.

Mai Nielsen

Mai Nielsen

Booking Specialist

Mai er en bereist dame, og reisene hennes har gått til mange reisemål i Europa, Nord-Amerika, Afrika og Asia. Spesielt har hun flotte minner fra sine reiser til Panama og Turks & Caicos.

I tillegg har hun flere års yrkeserfaring fra reisebransjen, der hun tidligere i mange år jobbet for et flyselskap. Nå er hun ansatt hos TourCompass, der hun hjelper til med å bestille reiser til gjestene våre.

Fritiden tilbringer Mai med å lese og å være sammen med venner og familie.

Pernille Bøgehave

Pernille Bøgehave

Booking Specialist

Pernilles reiselyst startet allerede som barn, på utallige reiser til Spania med foreldre og bereiste besteforeldre. Reiselysten fulgte henne gjennom hele ungdommen, med interrail i Europa og utdanning på guideskole. I 2013 reiste Pernille ut som reiseleder og utforsket reisemål som Spania, Portugal og Sankt Croix i Det karibiske hav. Under en ukes ferie på Sankt Croix tok hun dykkersertifikat og fikk mulighet til å dykke med bl.a. skilpadder og haier.

Portugal har en spesiell plass i Pernilles hjerte, for hun bodde og jobbet på Algarve-kysten i ett år. Kulturen, maten, befolkningen og solnedgangene får henne alltid til å føle seg hjemme i Portugal. Pernilles reiseopplevelser inkluderer også tangokurs i Argentina, overnattning i tretopphus i Norge, iglohotell og snøscooterutflukter i -14 grader ved Polarsirkelen og eventyr i Mexico og på Maldivene.

For Pernille skal en reise helst inkludere lokal matkultur og innblikk i lokalbefolkningens hverdag, og hun håper at hun og mannen hennes vil dele mange reiseopplevelser med barna sine når de blir litt eldre.

Cecilie Kjær Sørensen

Cecilie Kjær Sørensen

Booking Specialist

Cecilie er utdannet luftfraktspeditør. Tidligere jobbet hun også i reisebransjen, da fløy hun rundt i Europa som flyvertinne.

 

Cecilie har alltid hatt en sterk trang til å reise og oppleve verden. Som 19-åring flyttet hun ett år til USA, der hun bodde hos en amerikansk familie i San Francisco. Det ga henne gode muligheter til å oppleve mange av statene i USA. Senere kom hun tilbake til USA, på en road trip som gikk tvers gjennom sørstatene. Fra østkysten til vestkysten.

 

Andre høydepunkter fra reisene hennes har vært de flotte korallrevene på Maldivene, solnedgangene på Bali og Brasils storslåtte natur.

 

Privat bor Cecilie sammen med kjæresten, og fritiden tilbringer hun bl.a. med pilates og matlaging. Når hun skal slappe av, leser hun gjerne en god bok.

Isabella Ibsen Roed

Isabella Ibsen Roed

Booking Coordinator

Isabella har universitetsutdanning i engelsk med film og medier som tilleggsfag. Hun er en ekte film- og historienerd, og på universitetet skrev hun blant annet oppgave om skrekkfilmsjangeren.

Isabellas reisebegeistring startet allerede da hun var tre år, og noen av de første reiseminnene hennes er fra en reise til Barbados. I tillegg har hun bodd ett år i London og reist nesten verden rundt. Isabella har besøkt reisemål i Asia, Afrika, Europa og USA.

Isabella tok dykkersertifikat i Danmarks meget kalde hav, slik at hun hadde mulighet for å dykke på en reise til Florida. Hun elsker å reise og planlegger ofte reiser med fokus på å se historiske steder samt å få innblikk i andre lands kulturhistorie.

Privat har Isabella en datter og en forlovede, som hun håper å kunne gifte seg med i Toscana – omgitt av vinmarker.

Christian Conradsen

Christian Conradsen

COO

Christian er utdannet cand.merc i International Business og har bl.a. bodd i Hong Kong og i England.

Han har reist mye, både i Asia, Afrika, Karibia og Europa. Noen av de beste minnene hans var da hans kone sa “ja” på en hvit strand på Turks and Caicos og da han kunne krysse av The Big 5 på sin første reise til Tanzania. Den kinesiske muren står også høyt oppe på minnelisten – eller den fantastiske solnedgangen over Hong Kongs skyline fra Victoria Peak Viewpoint.

Christian tilbringer fritiden sammen med familien, og de to jentene hans fyller en stor del av hverdagen. Han slapper av med å høre på podcasts og med å trene i sitt eget fitnessrom i kjelleren.

Winnie Sørensen

Winnie Sørensen

Product Manager

Winnie er opprinnelig cand.mag. med hovedfag i historie, og hun har reist det meste av sitt liv. Som liten så hun mye av Europa fra baksetet i foreldrenes bil, og så snart hun var ferdig med gymnaset pakket hun ryggsekken og dro ut på eventyr.

Hennes største reiseopplevelse var den gangen hun snublet over en babysjiraff i Afrika. Eller kanskje synet av solen som glitret i snøen på toppen av Aconcagua. Et bryllup i Thailand står også høyt oppe på listen – eller en helt improvisert road trip gjennom Texas. Winnie liker godt kontraster. Aller helst vil hun komme inn bak fasadene i de landene hun reiser til!

Michelle Antonie

Michelle Antonie

Product Manager

Michelle har jobbet hos TourCompass siden 2012. Hun har en BA i International Hospitality Management med turisme som spesialfag.

Michelle har reist mye, både i Europa og Asia, og i sommerferiene har hun også ofte vært i USA og Karibien. Michelle har alltid vært veldig glad i å reise, også selv om det er andre, tredje eller fjerde gang hun er på et reisemål. For hver gang hun kommer hjem, er det med nye opplevelser og eventyr i ryggsekken.

Noen av de største opplevelsene hennes var å bli invitert hjem til en lokal hmong-familie i Sapas fjell og å se skyene forsvinne med lynets hastighet over Longjis imponerende risterrasser. Eller det aller første møtet med ville elefanter i Minneriya nasjonalpark. Det fargerike livet i havet i Karibien og på Maldivene står også høyt på listen.

Michelle gleder seg til å ta med seg familien ut i den store verden og vise sønnen sin hvor forskjellig livet kan leves.

Christina Læssøe Christiansen

Christina Læssøe Christiansen

Product Manager

Christina har jobbet i reisebransjen i over 15 år, og de siste 10 årene har hun drevet med produksjon av reiser. Det er både spennende og utfordrende å arbeide sammen med mennesker fra hele verden, og hun elsker å sette sammen reiser hun vet vil gi kundene våre fantastiske opplevelser.

Hun startet reiselivet som ung ryggsekkturist på en lengre reise og har siden den gang vært opptatt av å se og oppleve mer av store verden. Hun har i dag to flotte barn som heldigvis gjerne blir med på reisen.

Hun er interessert i natur og dyreliv, men det som fascinerer henne aller mest på reisene er hvordan historien blir levende, som når man står på toppen av en gammel mayaruin i Mexico.

Nina Williams Strandby

Nina Williams Strandby

Product Manager

Nina beskriver seg selv som kronisk reiselysten. Hvor skal din neste reise gå? – Det er et spørsmål hun ofte stiller til folk rundt seg. Selv har hun reist mye i løpet av de siste 20 årene – både som ryggsekkturist og som familie med mannen sin og deres tre barn.

Hun har reist mange steder – men størst inntrykk gjorde Guatemalas jungel og den naturens fascinerende oransje farge i delstaten Utah i USA. USA er det landet hun har reist mest i – etter et opphold som au-pair i 2006 ble hun fascinert av det kontrastfylte landet, der spesielt naturen har imponert. Siden den gang er det blitt utallige reiser rundt i USA, et studieopphold i San Diego og mange besøk til hennes “amerikanske familie” på den californiske stillehavskysten.

Ninas erfaring fra reisebransjen spenner fra kommunikasjon og salg til produktutvikling, som er det hun brenner mest for. Hun liker godt tanken på å lage reiser som kan gi andre minner for livet. For Nina er de beste reiseopplevelsene når man kan la “tiden stå stille” med en kopp kaffe, lokal mat og gjerne en sykkeltur i nærområdet. I hverdagen er det samværet med familien som betyr mest for Nina. Selv om familiens 3 barn er reisevante og elsker å oppleve: det er den daglige  spontane dansen og deres små kreative prosjekter som er viktigst.

Nadia Ankjær Rasmussen

Nadia Ankjær Rasmussen

Junior Product Manager

Nadia har stor erfaring innen turisme og er utdannet innen International Hospitality Management. Tidligere har hun også jobbet som flyvert og resepsjonsmedarbeider på et hostel. Hun har også bodd i utlandet i flere perioder, bl.a. i Argentina, Irland og Spania.

Hun elsker å reise, og det har hun gjort fra hun var liten og kjørte mot sørlige himmelstrøk sammen med familien. Etter hvert har hun vært i mer enn 30 land, men det er fremdeles mange steder som står høyt på reiseønskelisten hennes. Så langt har hun bl.a. reist med ryggsekk gjennom Asia, dykket med havskilpadder i Mexico og danset salsa på Cuba. Hun elsker å dra ut på eventyr og synes noe av det mest spennende er å oppleve andre kulturer og utforske nye steder.

I fritiden liker hun å tilbringe tid med familie og venner. I tillegg danser hun begeistret salsa og andre latinamerikanske danser.

Mikkel Egelund Väänänen

Mikkel Egelund Väänänen

Junior Product Manager

Mikkel har god erfaring med å gi kunder råd, og i årenes løp er han blitt veldig flink til å forstå og imøtekomme kundenes behov – til gjelde for våre mange gjester. Mikkel har selv reist til mange spennende reisemål, og tidligere jobbet han ett år som reiseleder i Thailand. Derfor er det et naturlig valg for ham å jobbe i produktavdelingen vår, der han tar del i den løpende utviklingen av og forbedring av reisene våre til Asia.

Mikkel har stor apetitt på å se verden og oppleve nye reisemål. Han gleder seg til å reise mer med sine to barn og se verden gjennom deres øyne. Han synes det er flott å se barnas begeistring når de opplever naturen og dyrelivet på steder som Serengeti-sletten og regnskogen i Thailand, der de kan se dyrene i bøkene sine i naturlige omgivelser.

Selv om verden er stor og eksotisk, setter Mikkel også stor pris på sin årlige tur til Finland med sine barn og finske kone, og der blir det sauna og langrenn.

Christina Hansen

Christina Hansen

Product Coordinator

Christina jobbet tidligere jobbet i reisebransjen, som flyvertinne i et dansk flyselskap, men de siste årene har hun jobbet med produktberikelse som PIM-assistent i byggebransjen.

Allerede som barn var Christina vant til å reise, den gang sammen med foreldrene sine. Hun har vært på interessante turer rundt i det meste av Europa, noe som etter hvert ga henne lyst til å oppleve andre steder i verden. Christina liker både skiferie og badeferie, og hun har også tilbrakt en vintersesong i de franske alpene. Asia har en spesiell plass i hjertet hennes, men det er fremdeles mange reisemål på bucketlisten.

I fritiden spiller Christina håndball og løper gjerne en tur i naturen når hun har tid. Hun liker bylivet og går ofte på restaurant eller konsert.

Louise Rye Jacobsen

Louise Rye Jacobsen

Product Coordinator

Louise har utdanning som kontorassistent og markedsføringsøkonom.

Hun har en stor forkjærlighet for Canada etter utallige ferier og opphold i provinsen Alberta. Hun er så glad i dette landet på grunn av dets flotte natur, de ulike folkegruppene og ikke minst de nære båndene hun har fått til sine canadiske familiemedlemmer.

Noen av de reiseopplevelsene hun husker best er en hyttetur i de canadiske Rocky Mountains i -35°C og en stille soloppgang fra et enmannstelt i fjellene en fin sommermorgen.

Louise har også opplevd de fleste av Europas land på kjør-selv-ferier i barndommen, da hele familien hadde mye moro med å lære så mange setninger som mulig på språket i alle de landene de reiste gjennom.

Dino Karalic

Dino Karalic

CMO

Dino har jobbet med markedsføring og kommersiell forretningsutvikling i over 10 år, det meste av tiden i reisebransjen. Han legger stor vekt på relevant, effektiv og unik markedsføring – og at gjestene våre skal få en opplevelse for livet, hver eneste gang – for bedre markedsføring får man ikke.

Dino har besøkt mange av reisemålene våre og har fått mange flotte opplevelser og minner for livet. Han er meget opptatt av å sove godt om natten, og ifølge Dino får man faktisk verdens beste nattesøvn i en teltleir i Masai Mara-nasjonalparken i Kenya.

Mye av fritiden tilbringes sammen med familien, der tre barn fyller store deler av hverdagen. Han finner også tid til venner en gang imellom – og god avslapning er ifølge Dino en tur på treningssenteret eller en løpetur ved havet.

Trine Boesen

Trine Boesen

SEO & Content Specialist

Trine er SEO Specialist og jobber med å utvikle innhold til hjemmesidene våre og sørge for at de og søkemaskinene snakker samme språk.

Hennes første ”ordentlige” reise var to ukers interrail i Europa da hun gikk på gymnaset. Siden den gang er det blitt den klassiske jordomreisen, mange storby- og charterreiser og et halvt år i Kina i forbindelse kinesiskstudier på universitetet i Aarhus.

Kina har en helt spesiell plass i Trines hjerte. Oppholdet i dette landet har gitt hennes noen av hennes største opplevelser, men også kulturelle, personlige og språklige utfordringer. Kjærligheten til språket har hun beholdt.

Louisa Poad

Louisa Poad

Online Marketing Specialist

Allerede i tidlig alder fikk Louisa smaken på å reise, og hun tilbrakte mye tid med å reise rundt i Storbritannia og Europa i sine foreldres bobil. Etter avsluttet utdanning pakket Louisa ryggsekken og satte kursen for Australia, der hun reiste rundt i ett år. Hun har gode minner fra snorkling ved Great Barrier Reef, camping på Fraser Island og surfing i Byron Bay. Nå gleder hun seg til et nytt eventyr, å utforske det skotske høylandet.

Louisa har bodd i Storbritannia, Australia og nå Danmark, der lidenskapen for å reise bare er blitt sterkere. Hun begynte som medarbeider i salgsavdelingen som student og bruker nå utdanningen sin i markedsføringsavdelingen.

For Louisa er det å reise mer enn å bare besøke nye steder: det er også å fordype seg i nye kulturer, prøve å lære nye språk og se verden med nye øyne.

Sanne Schou von Haven

Sanne Schou von Haven

Online Marketing Specialist

Sanne har utdanning innen markedsføring og kommunikasjon. Hun er glad i å skrive tekster og lage grafisk innhold som vekker reiselysten og frister til det neste eventyret.

Sanne har reist mye i Europa og Asia, der høydepunktet var en reise til Vietnam med fantastiske naturopplevelser, god mat og gjestfrie mennesker. Neste gang Sanne skal ut å reise regner hun med at turen går til Costa Rica eller Bali.

Fritiden tilbringer hun med familien og venner – dem skjemmer hun ofte bort med kaker. Kakebaking er nemlig Sannes hobby, og reisene inspirerer henne til nye smaksopplevelser og kakeingredienser.

Mathias Pedersen

Mathias Pedersen

PPC Specialist

Mathias er PPC-spesialisten vår, og han er veldig glad i tall og regneark.

Han er utdannet handelsøkonom og har også en bachelorgrad i E-handel. Som del av sin første utdanning tilbrakte han ett år i Bulgaria, i hovedstaden Sofia, der han nok tilbrakte mer tid med å oppleve alle byens interessante severdigheter og spisesteder enn å studere.

Mathias elsker å utforske nye kulturer, spesielt å få nye kulinariske opplevelser. De rareste tingene han har smakt er kyllinghjerter og kalvetunge , sistnevnte var en fin opplevelse, men “ikke noe han vil spise igjen”.

Når Mathias ikke jobber, tilbringer han tiden med familie, venner og den lille hunden Mille. Den overtok han etter en god venn som plutselig ble allergisk.

Mads Bundgaard Kristensen

Mads Bundgaard Kristensen

Chief Technology Officer (CTO)

Mads er utdannet innen IT og har stor erfaring med ulike IT-programmer og -funksjoner: lagerstyring, apper, AI, hjemmesider, backend-systemer, GDPR og sikkerhet. Hvis det er IT-relatert, er Mads mannen å spørre. Hans tidligere erfaringer inkluderer bl.a. 13 år i detaljhandel, ett år i hhv. finans og fastfood samt 3 år innen forsvarsteknologi.

Fra første dag ble Mads “The IT Guy” i TourCompass.

IT-interessen gjenspeiles også i privatlivet hans, for det er like fullt av teknologi som arbeidslivet. Han elsker smarthome-enheter, og alt hjemme mos Mads er tilkoblet. Mer enn 65 enheter – fra ovn til radiator og til og med traktorgressklipperen – er tilkoblet hjemmenettverket, som aktuelt teller hele 9 Wi-Fi-punkter (1200 mbit sånn cirka – men hvem teller).

Privat er Mads gift med barndomskjæresten fra folkeskolen som han fant igjen da begge var voksne. De ble gift i 2020 og fikk i 2023 datteren Mie. Sammen bor de på en 30.000 m2 stor tomt med massevis av natur til “IT-mannen”.

Peter Frier Bak

Peter Frier Bak

CFO

Peter er utdannet som cand.merc. i management accounting og har bl.a. jobbet i 7 år som konsulent hos Deloitte. Hos Deloitte var Peter bl.a. utstasjonert halvannet år i London og utførte oppdrag i Australia. Gjennom sin konsulentvirksomhet har Peter fått bred erfaring ”in the world of finance”.

Peter har primært reist i Europa, Amerika og Asia, og høydepunktet var en kjør-selv-ferie fra Vancouver til Banff og retur med fantastiske naturopplevelser. Den morsomste reiseopplevelsen var en tur til Borneo, der lokalbefolkningen trodde han var profesjonell badmintonspiller og ba om autografer. ”Jeg sa høflig nei, men de insisterte, og da måtte jeg jo bare skrive”

Christian Bo Palm

Christian Bo Palm

Financial Controller

Christian er utdannet cand.merc.aud. og har i mange år jobbet med regnskap og økonomi, delvis som revisormedarbeider og delvis som selvstendig revisor.

Christians beste reiseopplevelse var en tur til Usbekistan, der han sammen med familien besøkte hovedstaden Tasjkent og de flotte fjellene nord for byen. Det gjorde spesielt inntrykk på Christian å oppleve hvordan mange de mange ulike kulturene lever side om side i denne store byen.

I fritiden er han blant annet trener for den lokale fotballklubben.

Pernille Thornvig

Pernille Thornvig

Bookkeeper

Pernille er utdannet regnskapsfører og har 27 års erfaring innen regnskap i mange forskjellige bransjer. I mange år har hun vært selvstendig næringsdrivende, med mange små og mellomstore bedrifter som kunder.

Henne beste reiseopplevelse var helt klart en tur til Vietnam, der Pernille, familien hennes og en guide kjørte rundt i fjellene i firehjulstrekkere. De besøkte lokale familier, der de også overnattet, og smakte på lokale spesialiteter. Det var en spennende opplevelse, og Pernille har absolutt ikke fått nok av den delen av verden.

Mette Jørgensen

Mette Jørgensen

Bookkeeper

Mette er utdannet innen regnskap og har 25 års erfaring med å sjonglere tall og holde overblikk i økonomiavdelingen.

Hun har hatt på store eventyr i hele verden. Hennes mest minneverdige reise var en seks ukers road trip i New Zealand og Fiji, der hun ble begeistret for den fantastiske naturen, gastronomien i verdensklasse og de mange spennende opplevelsene. En annen uforglemmelig road trip førte henne langs USAs vestkyst, der de storslåtte nasjonalparkene, som Grand Canyon og Yosemite, er det hun husker best.

Mette gleder seg til å dele reiselysten sin med sine to barn og å ta dem med på eventyrlige reiser rundt omkring i verden.

Claus Palmgren Jessen

Claus Palmgren Jessen

CEO / Adm. direktør

Claus er utdannet innen transport og logistikk og har bl.a. bodd og jobbet i Tyskland, Kina, Japan og Korea i 8 år. I årenes løp har Claus reist i Asia, Latin-Amerika, Europa, USA og Canada samt Kenya, Tanzania og Sør-Afrika.

Claus ble en del av TourCompass i 2012 og har fra dag én brent for at TourCompass alltid skal gjøre sitt ytterste for å gi kundene fantastiske opplevelser. Hans lidenskap er å leve opp til mantraet om” å gi kundene våre deres livs opplevelsesreise” og at dette alltid skal være en viktig del av det daglige arbeidet i TourCompass. Det skal også respekten for naturen, dyrene og våre samarbeidspartnere på alle reisemålene.

Fritiden prioriteres med familien, og Claus reiser gjerne til noen av TourCompass spennende reisemål eller tar en runde golf med venner.

Lene Terp Clausen

Lene Terp Clausen

Manager, Customer Excellence & Work Environment

Lene er utdannet cand. ling. merc. i virksomhetskommunikasjon og har tidligere jobbet med markedsføring og kommunikasjon, både intern og ekstern.

Hennes rolle i virksomheten har utviklet seg løpende siden hun ble ansatt i 2015. Nå er hun blant annet ansvarlig for tilbakemeldingene kundene våre gir oss, og også for kvaliteten til det interne arbeidsmiljøet vårt.

Hun synes dialogen med kundene er interessant, og det å høre om kundenes mange reiseopplevelser pirrer hennes egen reiselyst.

Christina Dolmer Laugesen

Christina Dolmer Laugesen

Administration Manager

Med utdanning som handelsøkonom og erfaring som selvstendig butikkeier, klinikksekretær, og nå som administrativ leder, har Christina mange ulike erfaringer og ferdigheter.

Men Christina har også en stor lidenskap for å utforske verden. Hvert år drar hun på ferie til forskjellige steder i Europa, Asia, Afrika og andre reisemål. Hun har vært på mange eventyr, opplevd andre kulturer og besøkt sin biologiske familie i Seoul i Sør-Korea. Christina har også reist i minibuss gjennom Vietnam sammen med 16 venner. Fremtidige reisemål inkluderer mer av Afrika, salsadans i Latin-Amerika, og hun har en stor drøm om Australia og New Zealand.

Når Christina ikke reiser eller jobber, tilbringer hun tiden med å spille padeltennis, gå turer med hunden sin og kose seg sammen med familie og venner med mat og spillekvelder.

Pernille Grøngaard Brammer

Pernille Grøngaard Brammer

Reisekonsulent

Pernille har jobbet i reisebransjen i mange år. Hun har alltid hatt en stor lidenskap for å reise og tar med familien på reise så ofte som mulig. Pernille er mor til tre barn som alle har vært med på reiser fra de var 1 år.

”Det er vanskelig å peke på én enkeltstående reiseopplevelse, men det å reise med barn er helt spesielt. Opplevelsene og minnene man får sammen er uvurderlige, og barns begeistring og avslappethet gjør det enkelt å reise med dem.

Noen av de reiseopplevelsene Pernille husker best er safariturene i Afrika, dykking i Australia, helikoptertur over Mount Cook, Koh Racha i Thailand og solnedgangen ved Grand Canyon.

Iida Väänänen

Iida Väänänen

Reisekonsulent

Iida er en reiseglad finsk kollega som har bodd i flere land, blant annet Thailand og Hellas, der hun har jobbet som guide. Hun er utdannet innen turisme og hjelper nå våre finske kunder med å finne deres drømmereise.

Lysten til å reise og oppleve nye land er en drivkraft som har gitt henne unike opplevelser. Hun kan bl.a. tenke tilbake på fascinerende netter i den thailandske regnskogen og på savannen i Tanzania, der det bare var teltvegger mellom henne og de ville dyrene. Dyr har hun også fått nærkontakt med under havoverflaten, der hun bl.a. fant Nemo da hun dykket ved Phi Phi-øyene.

I det hele tatt har Iida sett mange eksotiske dyr, opplevd fremmede kulturer og sett de vakreste solnedganger. I fremtiden drømmer hun om å få enda flere unike opplevelser, med kjæresten som reiseledsager.

Tom Søndergaard

Tom Søndergaard

Reisekonsulent

Tom brenner for Latin-Amerika. Etter at han reiste dit første gang, på en kombinert reise til Argentina og Brasil, skjønte han at Latin-Amerika ville bli hans favorittreisemål. Siden er det blitt reiser både i Peru, Ecuador med Galapagos, Chile, Mexico, Costa Rica og Cuba. Latin-Amerika har mye å by på: flotte landskaper, variert natur, et utrolig dyreliv, spennende kulturer og et imøtekommende mennesker som er levende opptatt av dans og musikk.

Han har hatt mange fantastiske opplevelser: beundret den flotte naturen i Patagonia, danset tango i Buenos Aires, levd strandlivet på Copacabana i Rio de Janeiro,  stått foran ”solens port” ved inngangen til Machu Picchu, hørt alle lydene i Amazonas regnskog, vært helt nær verdens største foss, kjørt rundt i amerikanerbil i Havanna, opplevd Costa Ricas imponerende dyreliv, sett de flotte maya-ruinene i Mexico og mye mer.

Mira Lindholm

Mira Lindholm

Reisekonsulent

Mira er utdannet turistguide og har mer enn 13 års erfaring fra reise- og turistbransjen. Hun har bl.a. jobbet på cruiseskip og reist frem og tilbake mellom de fleste store havnene i Nordsjøen og Skagerak – fra Newcastle i nord til København i sør. Hun har også jobbet i mange år som guide og skiinstruktør i både Sverige, Italia og Frankrike.

Når hun ikke driver med å formidle reiser og opplevelser, elsker hun å få luft under sine egne vinger. Etter hvert har hun vært på flere reiser til bl.a. USA, Canada, Afrika, Asia og de fleste landene i Europa.

”Det som driver meg til å reise ut og oppleve verden er at jeg har samlet nye erfaringer hver gang jeg lander igjen etter en ny reise. Å få jobbe med å dele disse erfaringene med andre reisende er en stor glede”, sier Mira.

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Reisekonsulent

Ingun har jobbet med oss siden oktober 2012. Hun er utdannet fysioterapeut, men trives aller best når hun snakker med reiselystne kunder.

Ingun har et stort hjerte for Afrika og har bl.a bodd 2 år i Etiopia hvor hun underviste på en lokal skole. Her ble hun god til å prute med taxisjåførene på det lokale språk Amharisk! Hun har også reist i Kenya, Tanzania og Zambia og har flere litt uvanlige reiseopplevelser med i ryggsekken. Hun har drukket kaffe med stammefolk i Blånildalen, besøkt slummen i Nairobi, og vært med på tradisjonell jakt med pil og bue i Tanzania.

Et av høydepunktene fra Inguns safari i Tanzania var turen i varmluftsballong over Serengeti. Ingun har også stått på toppen av Kilimanjaro og har gode råd og tips til deg som drømmer om å gjøre det samme. Ingun er gift og har tre barn som gleder seg til de kan være med på safari.

Elisabeth Simonnæs

Elisabeth Simonnæs

Reisekonsulent

Med en utdannelse innenfor både jus, fransk språk og medier/kommunikasjon har Elisabeth en bred vifte av kompetenser. Elisabeth har mangeårig erfaring innen reiseliv; først i hotelbransjen og siden i reisebyrå og har vært en del av TourCompass siden 2009. Den viktigste drivkraften/motivasjonen er muligheten for å virkeliggjøre folks reisedrømmer og skape unike opplevelser på spennende destinasjoner.

Hun har selv vært på flere av våre reisemål, bl.a. safarireiser i Sør-Afrika, Kenya, Tanzania, Namibia. Det har gjennom årene også blitt reiser til Cape Town, Mauritius, Kina, Indonesia, Peru, Bolivia og Brasil samt flere destinationer i Mellomøsten.

På det personlige plan er Elisabeth opptatt av å fylle fritiden med samvær med gode venner, turer i naturen, men synes også det er deilig å fordype seg i en god bok.

Jude Bommer

Jude Bommer

Reisekonsulent

Jude er nederlender og ansvarlig for bestilling av reiser, hoteller og fly.

Hun har reist rundt som ryggsekkturist i ett år i Australia og New Zealand og foretrekker en eventyrlysten, spontan og enkel reisemåte: med ryggsekk og telt. Sammen med sin danske mann har Jude reist rundt i Asia i fire måneder og sett skjønnheten og den fascinerende kulturen til Laos, Kambodsja, Thailand, Myanmar og Nepal.

Jude har også bodd i Aruba i tre måneder mens hun studerte sosiologi.

Hun har gode minner fra trekkingturen til Annapurna Base Camp i Nepal og syntes det var fantastisk flott å vandre rundt i fjellene og mestre nye fysiske utfordringer.

Jude synes det er et privilegium å jobbe i reisebransjen, og hun ser frem til flere reiseopplevelser i Sør-Amerika og Afrika sammen med mann og barn.

Sandra Pettersson

Sandra Pettersson

Reisekonsulent

Sandra ble allerede tidlig i livet introdusert for reiselivets gleder av sine eventyrlystne foreldre, og hvert år reiste familien rundt omkring i Europa.

Siden den gang har hun samlet mange reiseopplevelser på egen hånd. I Thailand ble hun bartender på European Bartender School, og deretter tilbrakte hun fire måneder i landet. I Kenya har hun utforsket landets natur og blitt begeistret for det afrikanske dyrelivet – opplevelser hun drømmer om å dele med sin egen familie.

I tillegg til Thailand og Kenya har Sandra også tilbrakt tid i USA og seilt rundt i Middelhavet i fem måneder sammen med mannen sin. De bodde på båten og utforsket kystbyene.

I fritiden liker Sandra å være aktiv sammen med familien. Deler av sommeren tilbringer de i leiligheten sin i Spania, og om vinteren er de ofte å finne i skøytehallen, der Sandra spiller ishockey.

Catriona Hodge

Catriona Hodge

Reisekonsulent

Cat er en reiseentusiast som gjerne deler lidenskapen sin med andre. Hun har en bakgrunnen innen bærekraftig ledelse og turisme og har også erfaring med internasjonalt arbeid.

Cats reiselyst ble vekket etter en ryggsekkreise rundt i Europa etterfulgt av en road trip tvers over USA sammen med søsteren. Deretter var hun huket, og siden den gang har hun kunnet krysse av mange reisemål på ønskelisten, f.eks. Stillehavsøyene, Sørøst-Asia og Australia. Noen av favorittopplevelsene hennes har vært å se sjiraffer i Tanzania, smake på Zanzibars mange forskellige krydder, se delfiner på Bali og å få en tradisjonell tatovering på Fiji-øyene.

Nå brenner hun for å hjelpe andre med å oppfylle reisedrømmene sine, for hun vet hvor mye det å reise har forandret hennes eget liv!

Laura Trelborg

Laura Trelborg

Reisekonsulent

Laura er utdannet frisør, men hun byttet allerede i 2015 saksen ut med solen. Siden den gang har hun bl.a. Jobbet som reiseleder og bodd i Tyrkia, Spania, Italia og Norge.  Reiseinteressen har ført henne til mange spennende steder, for eksempel til Thailand som ryggsekkturist og til Afrika, der hun tilbrakte åtte måneder.

Som selverklært “adrenalin-junkie” sier Laura alltid ja til actionfylte aktiviteter. Tidligere har hun hoppet i fallskjerm, svømt med ville hvalhaier, bungy jumpet og sporet ville gorillaer i Afrika.

Nå bor Laura sammen med mann og barn, og hun elsker å hjelpe andre med å planlegge drømmereisen. Fritiden tilbringer Laura helst sammen med familie og venner, uansett om det er på reise eller rundt middagsbordet.

Emily Roper

Emily Roper

Reisekonsulent

Emily har jobbet i reisebransjen i hele sin karriere. Reiseinteressen hennes ble vekket da hun var kabinansatt på langdistansefly hos British Airways. I den perioden fikk hun mulighet til å utforske mange forskjellige reisemål og kulturer over hele verden.

Siden den gang har hun jobbet i reisebransjen i flere år, og før hun startet hos TourCompass tok hun en pause fra arbeidslivet for å reise rundt i Latin-Amerika. På denne reisen fikk hun tallrike uforglemmelige opplevelser, f.eks. har hun vandret til fots gjennom Patagonias vakre landskaper, besøkt Atacama-ørkenen i Chile, opplevd Bolivias enestående saltsletter og utforsket de gamle Machu Picchu-ruinene i Peru. Yndlingsstedet hennes i Latin-Amerika er Colombia, spesielt den fargerike byen Salento og den vakre karibiske kysten nord i landet.

Emily elsker å oppleve dyr på reisene sine, og noen av de største minnene hennes inkluderer møter med orangutanger i Indonesia og isbjørner i Canada.

Stine Hjorth

Stine Hjorth

Customer Relations Specialist

Stine har bakgrunn fra reisebransjen, og hun har bodd i flere land i Europa, blant annet Hellas, Tyrkia og Portugal. Her har hun jobbet som reiseleder, og det var her hennes begeistring for reiselivsbransjen startet. Senere tok hun utdanning innen turisme og ferieopplevelser, og hun elsker å lage minneverdige opplevelser for andre.

Selv om Stine nå er basert i Danmark, er hun fremdeles glad i å reise ut i verden og oppleve andre kulturer, og hun er alltid i gang med å planlegge sin neste reise.

Stine bruker fritiden sin på venner og familie, i tillegg liker hun å gå lange turer i naturskjønne områder.

Inger-Louise Waage Gerner

Inger-Louise Waage Gerner

Customer Relations Specialist

Inger er utdannet serviceøkonom med fokus på turisme, og hun har alltid hatt som mål å jobbe i turistbransjen. Reiseerfaringene hennes inkluderer hittil bl.a. Inkludert store deler av Europa og USA.

For Inger er den personlige relasjonen viktig, og hun strekker seg gjerne langt for at gjestene våre skal kunne føle seg trygge på reisen sin. Hun har investert mye tid i å gjøre seg godt kjent med alle reisemålene våre, slik at hun kan sende gjestene våre ut på drømmereisene deres.

Privat bor Inger sammen med kjæresten sin, og fritiden tilbringer hun bl.a. Med yoga, løping, baking, familie og venner. I tillegg er hun veldig språkinteressert og bruker gjerne tid på å lære seg nye språk. Det siste språket hun har tatt fatt på er polsk.

Ulrika Lindblom

Ulrika Lindblom

Customer Relations Specialist

Ulrika er født og oppvokst i Stockholm, der hennes lange karriere innen turisme startet. Hun er opprinnelig utdannet innen hotellbransjen, og etter avsluttet utdanning jobbet hun som resepsjonsmedarbeider, med hotellbooking og som guide på Kreta og Gran Canaria, der hun også traff mannen sin.

I 2004 flyttet Ulrika til Danmark, der hun ble utdannet serviceøkonom. Siden den gang har hun jobbet med salg og kundeservice, og hun har jobbet i flere forskjellige bedrifter, bl.a. med salg av skireiser og som salgsansvarlig i en barneklesforretning.

Reise-CV-en hennes inkluderer bl.a. ett år som au pair i New Jersey i USA, backpacking i Europa og 6 måneder i Malaga, der hun studerte spansk. I tillegg har hun bl.a. Reist til Mexico, Thailand og Vietnam.

Privat har Ulrika tre barn og en hund, og hun tilbringer gjerne tiden i familiens sommerhus i de svenske skogene. Fritiden tilbringer hun bl.a. med barnas aktiviteter, venner og trening. Som person er Ulrika engasjert og smilende, og hun elsker å hjelpe gjestene våre med å få den den beste reisen.

Rikke Holm

Rikke Holm

Booking-sjef

Rikke har mange års erfaring fra reisebransjen og har vært ansatt i TourCompass siden 2010. Hun har ansvaret for booking-avdelingen, der kunden alltid står i sentrum.

Å reise betyr mye for henne, og opp gjennom årene er det blitt mange reiser rundt i Asia, Australia, USA og det meste av Europa. Hun har reist mye hele livet, for hun elsker å få muligheten til å oppleve nye kulturer og friheten man har i utlandet.

Den beste reiseopplevelsen for Rikke er å ta familien med på eventyr og oppleve hvordan det samler familien.  Gode minner er en gave for livet!

I fritiden er Rikke sammen med familie og venner. Hun slapper av når alle møtes ”rundt bordet” ved familiens felles bordtennisbord.

Tanja Jensen

Tanja Jensen

Booking Specialist

Tanja har vært i reisebransjen i mer enn 15 år. Hun forlot den en kort periode for å ta utdanning innen ernæring og helse, men kunne ikke unnvære bransjen og er nå sterkt tilbake. Hun setter stor pris på kontakten med leverandørene og flyselskapene samt de utfordringene dette også innebærer.

Tanja elsker å reise og har hatt noen av sine beste reiseopplevelser i Brasil, Thailand og Tanzania. I det sistnevnte landet måtte Tanja overvinne sine egne grenser og takke ja til grillet ekorn som guiden nettopp hadde nedlagt med pil og bue. For hvem kan vel si nei takk til det?

Neste gang Tanja skal av gårde skal hun også ha med seg familien, som nå også omfatter to flotte barn.

Anne Mette Arp-Nielsen

Anne Mette Arp-Nielsen

Booking Specialist

Som barn opplevde Anne Mette Europa fra baksetet i familiebilen, men hennes lidenskap for Latin-Amerika ble vekket allerede i tenårene. Anne Mette har bodd i Ecuadors regnskog, Argentinas metropol Buenos Aires, Brasils sørlige strandparadis Florianópolis og Perus hovedstad Lima. Hun danser salsa og tango og snakker spansk og portugisisk. Hun har også vært med på oppdagelsesreiser til Asia , der hun blant annet har deltatt på mange matlagingskurs. Flotte dykkeropplevelser og interessante tempelbesøk har hun også fått med seg i bagasjen.

Anne Mette er glad i å vandre, oppleve naturen og få nærkontakt med ville dyr– også under havoverflaten, for hun elsker å dykke i varmt hav. Reisene hennes skal helst være en kombinasjon av mange aktiviteter og en liten dose avslapning med en god bok på stranden.

Kenneth Lykke Andersen

Kenneth Lykke Andersen

Booking Specialist

Kenneth har 12 års erfaring fra reisebransjen, og til daglig sitter han i booking-avdelingen vår.

Kenneth elsker å reise, og han har tidligere reist med ryggsekk i India og vært på høyskoleopphold i Costa Rica og Nicaragua.

Reisehøydepunktet hans var å stå på toppen av Kala Patthar i 5 164 meters høyde, med fantastisk utsikt til Mount Everest.

 

Anne  Koldby Rasmussen

Anne Koldby Rasmussen

Booking Specialist

Anne kommer fra Tyskland og er utdannet innen logistikk. Hun er veldig glad i å reise og har mange gode minner fra egne reiser rundt i Skandinavia, Grønland, Island, Afrika og USA, der Anne bodde i seks måneder mens hun studerte. En av hennes største reiseopplevelser var på Grønland, da hun hørte en villfaren hvalkalv som kalte på familien sin og deretter kunne se at de fant hverandre igjen. Anne har to små jenter, og hun gleder seg til å vise dem verden når de er blitt litt eldre.

Spesielt gjerne vil hun vise dem dyrelivet i Tanzania, for det gjorde et stort inntrykk på henne. Anne bruker fritiden sin på islandshestene sine og fine rideturer i naturen.

Elisabeth Grau Møller

Elisabeth Grau Møller

Booking Specialist

Elisabeth har vært i reisebransjen i 22 år. Hun er sterkt opptatt av å gi god service, og derfor setter hun alltid kunden først.

Hun elsker å jobbe i reisebransjen og liker veldig godt å oppleve kulturer og steder i verden. Hun har reist i Florida, Thailand, Afrika og andre flere andre steder, og reisen rundt i Florida i bobil var et spesielt høydepunkt. I fremtiden gleder hun seg til å ta familien med på nye eventyr.

Fritiden tilbringer hun gjerne sammen med familien og venner, i naturen sammen med hunden og på hesteryggen, på en av naboens islandshester.

Ulla Christensen

Ulla Christensen

Booking Specialist

Ulla er en eventyrlysten reiseentusiast med mange års erfaring i reisebransjen.

Reisevirksomheten hennes startet etter handelsskolen, da hun først var på interrail i Europa og deretter jobbet med skiturister en vinter i Østerrike. Disse opplevelsene førte til at hun tok opplæring som guide, noe som ble etterfulgt av tre sesonger som guide på populære turistreisemål som Mallorca, Tyrkia og Østerrike.

Reiseopplevelsene hennes er mange og varierte, og inkluderer også land som Thailand, Gambia, Kina, Hong Kong, USA og utallige storbyferier i Europa, der spesielt Hellas er et av favorittlandene.

Ulla er også aktiv i fritiden, som tilbringes med fotturer, vinterbading, konserter og turer til hytta ved Vesterhavet.

Mai Nielsen

Mai Nielsen

Booking Specialist

Mai er en bereist dame, og reisene hennes har gått til mange reisemål i Europa, Nord-Amerika, Afrika og Asia. Spesielt har hun flotte minner fra sine reiser til Panama og Turks & Caicos.

I tillegg har hun flere års yrkeserfaring fra reisebransjen, der hun tidligere i mange år jobbet for et flyselskap. Nå er hun ansatt hos TourCompass, der hun hjelper til med å bestille reiser til gjestene våre.

Fritiden tilbringer Mai med å lese og å være sammen med venner og familie.

Pernille Bøgehave

Pernille Bøgehave

Booking Specialist

Pernilles reiselyst startet allerede som barn, på utallige reiser til Spania med foreldre og bereiste besteforeldre. Reiselysten fulgte henne gjennom hele ungdommen, med interrail i Europa og utdanning på guideskole. I 2013 reiste Pernille ut som reiseleder og utforsket reisemål som Spania, Portugal og Sankt Croix i Det karibiske hav. Under en ukes ferie på Sankt Croix tok hun dykkersertifikat og fikk mulighet til å dykke med bl.a. skilpadder og haier.

Portugal har en spesiell plass i Pernilles hjerte, for hun bodde og jobbet på Algarve-kysten i ett år. Kulturen, maten, befolkningen og solnedgangene får henne alltid til å føle seg hjemme i Portugal. Pernilles reiseopplevelser inkluderer også tangokurs i Argentina, overnattning i tretopphus i Norge, iglohotell og snøscooterutflukter i -14 grader ved Polarsirkelen og eventyr i Mexico og på Maldivene.

For Pernille skal en reise helst inkludere lokal matkultur og innblikk i lokalbefolkningens hverdag, og hun håper at hun og mannen hennes vil dele mange reiseopplevelser med barna sine når de blir litt eldre.

Cecilie Kjær Sørensen

Cecilie Kjær Sørensen

Booking Specialist

Cecilie er utdannet luftfraktspeditør. Tidligere jobbet hun også i reisebransjen, da fløy hun rundt i Europa som flyvertinne.

 

Cecilie har alltid hatt en sterk trang til å reise og oppleve verden. Som 19-åring flyttet hun ett år til USA, der hun bodde hos en amerikansk familie i San Francisco. Det ga henne gode muligheter til å oppleve mange av statene i USA. Senere kom hun tilbake til USA, på en road trip som gikk tvers gjennom sørstatene. Fra østkysten til vestkysten.

 

Andre høydepunkter fra reisene hennes har vært de flotte korallrevene på Maldivene, solnedgangene på Bali og Brasils storslåtte natur.

 

Privat bor Cecilie sammen med kjæresten, og fritiden tilbringer hun bl.a. med pilates og matlaging. Når hun skal slappe av, leser hun gjerne en god bok.

Isabella Ibsen Roed

Isabella Ibsen Roed

Booking Coordinator

Isabella har universitetsutdanning i engelsk med film og medier som tilleggsfag. Hun er en ekte film- og historienerd, og på universitetet skrev hun blant annet oppgave om skrekkfilmsjangeren.

Isabellas reisebegeistring startet allerede da hun var tre år, og noen av de første reiseminnene hennes er fra en reise til Barbados. I tillegg har hun bodd ett år i London og reist nesten verden rundt. Isabella har besøkt reisemål i Asia, Afrika, Europa og USA.

Isabella tok dykkersertifikat i Danmarks meget kalde hav, slik at hun hadde mulighet for å dykke på en reise til Florida. Hun elsker å reise og planlegger ofte reiser med fokus på å se historiske steder samt å få innblikk i andre lands kulturhistorie.

Privat har Isabella en datter og en forlovede, som hun håper å kunne gifte seg med i Toscana – omgitt av vinmarker.

Christian Conradsen

Christian Conradsen

COO

Christian er utdannet cand.merc i International Business og har bl.a. bodd i Hong Kong og i England.

Han har reist mye, både i Asia, Afrika, Karibia og Europa. Noen av de beste minnene hans var da hans kone sa “ja” på en hvit strand på Turks and Caicos og da han kunne krysse av The Big 5 på sin første reise til Tanzania. Den kinesiske muren står også høyt oppe på minnelisten – eller den fantastiske solnedgangen over Hong Kongs skyline fra Victoria Peak Viewpoint.

Christian tilbringer fritiden sammen med familien, og de to jentene hans fyller en stor del av hverdagen. Han slapper av med å høre på podcasts og med å trene i sitt eget fitnessrom i kjelleren.

Winnie Sørensen

Winnie Sørensen

Product Manager

Winnie er opprinnelig cand.mag. med hovedfag i historie, og hun har reist det meste av sitt liv. Som liten så hun mye av Europa fra baksetet i foreldrenes bil, og så snart hun var ferdig med gymnaset pakket hun ryggsekken og dro ut på eventyr.

Hennes største reiseopplevelse var den gangen hun snublet over en babysjiraff i Afrika. Eller kanskje synet av solen som glitret i snøen på toppen av Aconcagua. Et bryllup i Thailand står også høyt oppe på listen – eller en helt improvisert road trip gjennom Texas. Winnie liker godt kontraster. Aller helst vil hun komme inn bak fasadene i de landene hun reiser til!

Michelle Antonie

Michelle Antonie

Product Manager

Michelle har jobbet hos TourCompass siden 2012. Hun har en BA i International Hospitality Management med turisme som spesialfag.

Michelle har reist mye, både i Europa og Asia, og i sommerferiene har hun også ofte vært i USA og Karibien. Michelle har alltid vært veldig glad i å reise, også selv om det er andre, tredje eller fjerde gang hun er på et reisemål. For hver gang hun kommer hjem, er det med nye opplevelser og eventyr i ryggsekken.

Noen av de største opplevelsene hennes var å bli invitert hjem til en lokal hmong-familie i Sapas fjell og å se skyene forsvinne med lynets hastighet over Longjis imponerende risterrasser. Eller det aller første møtet med ville elefanter i Minneriya nasjonalpark. Det fargerike livet i havet i Karibien og på Maldivene står også høyt på listen.

Michelle gleder seg til å ta med seg familien ut i den store verden og vise sønnen sin hvor forskjellig livet kan leves.

Christina Læssøe Christiansen

Christina Læssøe Christiansen

Product Manager

Christina har jobbet i reisebransjen i over 15 år, og de siste 10 årene har hun drevet med produksjon av reiser. Det er både spennende og utfordrende å arbeide sammen med mennesker fra hele verden, og hun elsker å sette sammen reiser hun vet vil gi kundene våre fantastiske opplevelser.

Hun startet reiselivet som ung ryggsekkturist på en lengre reise og har siden den gang vært opptatt av å se og oppleve mer av store verden. Hun har i dag to flotte barn som heldigvis gjerne blir med på reisen.

Hun er interessert i natur og dyreliv, men det som fascinerer henne aller mest på reisene er hvordan historien blir levende, som når man står på toppen av en gammel mayaruin i Mexico.

Nina Williams Strandby

Nina Williams Strandby

Product Manager

Nina beskriver seg selv som kronisk reiselysten. Hvor skal din neste reise gå? – Det er et spørsmål hun ofte stiller til folk rundt seg. Selv har hun reist mye i løpet av de siste 20 årene – både som ryggsekkturist og som familie med mannen sin og deres tre barn.

Hun har reist mange steder – men størst inntrykk gjorde Guatemalas jungel og den naturens fascinerende oransje farge i delstaten Utah i USA. USA er det landet hun har reist mest i – etter et opphold som au-pair i 2006 ble hun fascinert av det kontrastfylte landet, der spesielt naturen har imponert. Siden den gang er det blitt utallige reiser rundt i USA, et studieopphold i San Diego og mange besøk til hennes “amerikanske familie” på den californiske stillehavskysten.

Ninas erfaring fra reisebransjen spenner fra kommunikasjon og salg til produktutvikling, som er det hun brenner mest for. Hun liker godt tanken på å lage reiser som kan gi andre minner for livet. For Nina er de beste reiseopplevelsene når man kan la “tiden stå stille” med en kopp kaffe, lokal mat og gjerne en sykkeltur i nærområdet. I hverdagen er det samværet med familien som betyr mest for Nina. Selv om familiens 3 barn er reisevante og elsker å oppleve: det er den daglige  spontane dansen og deres små kreative prosjekter som er viktigst.

Nadia Ankjær Rasmussen

Nadia Ankjær Rasmussen

Junior Product Manager

Nadia har stor erfaring innen turisme og er utdannet innen International Hospitality Management. Tidligere har hun også jobbet som flyvert og resepsjonsmedarbeider på et hostel. Hun har også bodd i utlandet i flere perioder, bl.a. i Argentina, Irland og Spania.

Hun elsker å reise, og det har hun gjort fra hun var liten og kjørte mot sørlige himmelstrøk sammen med familien. Etter hvert har hun vært i mer enn 30 land, men det er fremdeles mange steder som står høyt på reiseønskelisten hennes. Så langt har hun bl.a. reist med ryggsekk gjennom Asia, dykket med havskilpadder i Mexico og danset salsa på Cuba. Hun elsker å dra ut på eventyr og synes noe av det mest spennende er å oppleve andre kulturer og utforske nye steder.

I fritiden liker hun å tilbringe tid med familie og venner. I tillegg danser hun begeistret salsa og andre latinamerikanske danser.

Mikkel Egelund Väänänen

Mikkel Egelund Väänänen

Junior Product Manager

Mikkel har god erfaring med å gi kunder råd, og i årenes løp er han blitt veldig flink til å forstå og imøtekomme kundenes behov – til gjelde for våre mange gjester. Mikkel har selv reist til mange spennende reisemål, og tidligere jobbet han ett år som reiseleder i Thailand. Derfor er det et naturlig valg for ham å jobbe i produktavdelingen vår, der han tar del i den løpende utviklingen av og forbedring av reisene våre til Asia.

Mikkel har stor apetitt på å se verden og oppleve nye reisemål. Han gleder seg til å reise mer med sine to barn og se verden gjennom deres øyne. Han synes det er flott å se barnas begeistring når de opplever naturen og dyrelivet på steder som Serengeti-sletten og regnskogen i Thailand, der de kan se dyrene i bøkene sine i naturlige omgivelser.

Selv om verden er stor og eksotisk, setter Mikkel også stor pris på sin årlige tur til Finland med sine barn og finske kone, og der blir det sauna og langrenn.

Christina Hansen

Christina Hansen

Product Coordinator

Christina jobbet tidligere jobbet i reisebransjen, som flyvertinne i et dansk flyselskap, men de siste årene har hun jobbet med produktberikelse som PIM-assistent i byggebransjen.

Allerede som barn var Christina vant til å reise, den gang sammen med foreldrene sine. Hun har vært på interessante turer rundt i det meste av Europa, noe som etter hvert ga henne lyst til å oppleve andre steder i verden. Christina liker både skiferie og badeferie, og hun har også tilbrakt en vintersesong i de franske alpene. Asia har en spesiell plass i hjertet hennes, men det er fremdeles mange reisemål på bucketlisten.

I fritiden spiller Christina håndball og løper gjerne en tur i naturen når hun har tid. Hun liker bylivet og går ofte på restaurant eller konsert.

Louise Rye Jacobsen

Louise Rye Jacobsen

Product Coordinator

Louise har utdanning som kontorassistent og markedsføringsøkonom.

Hun har en stor forkjærlighet for Canada etter utallige ferier og opphold i provinsen Alberta. Hun er så glad i dette landet på grunn av dets flotte natur, de ulike folkegruppene og ikke minst de nære båndene hun har fått til sine canadiske familiemedlemmer.

Noen av de reiseopplevelsene hun husker best er en hyttetur i de canadiske Rocky Mountains i -35°C og en stille soloppgang fra et enmannstelt i fjellene en fin sommermorgen.

Louise har også opplevd de fleste av Europas land på kjør-selv-ferier i barndommen, da hele familien hadde mye moro med å lære så mange setninger som mulig på språket i alle de landene de reiste gjennom.

Dino Karalic

Dino Karalic

CMO

Dino har jobbet med markedsføring og kommersiell forretningsutvikling i over 10 år, det meste av tiden i reisebransjen. Han legger stor vekt på relevant, effektiv og unik markedsføring – og at gjestene våre skal få en opplevelse for livet, hver eneste gang – for bedre markedsføring får man ikke.

Dino har besøkt mange av reisemålene våre og har fått mange flotte opplevelser og minner for livet. Han er meget opptatt av å sove godt om natten, og ifølge Dino får man faktisk verdens beste nattesøvn i en teltleir i Masai Mara-nasjonalparken i Kenya.

Mye av fritiden tilbringes sammen med familien, der tre barn fyller store deler av hverdagen. Han finner også tid til venner en gang imellom – og god avslapning er ifølge Dino en tur på treningssenteret eller en løpetur ved havet.

Trine Boesen

Trine Boesen

SEO & Content Specialist

Trine er SEO Specialist og jobber med å utvikle innhold til hjemmesidene våre og sørge for at de og søkemaskinene snakker samme språk.

Hennes første ”ordentlige” reise var to ukers interrail i Europa da hun gikk på gymnaset. Siden den gang er det blitt den klassiske jordomreisen, mange storby- og charterreiser og et halvt år i Kina i forbindelse kinesiskstudier på universitetet i Aarhus.

Kina har en helt spesiell plass i Trines hjerte. Oppholdet i dette landet har gitt hennes noen av hennes største opplevelser, men også kulturelle, personlige og språklige utfordringer. Kjærligheten til språket har hun beholdt.

Louisa Poad

Louisa Poad

Online Marketing Specialist

Allerede i tidlig alder fikk Louisa smaken på å reise, og hun tilbrakte mye tid med å reise rundt i Storbritannia og Europa i sine foreldres bobil. Etter avsluttet utdanning pakket Louisa ryggsekken og satte kursen for Australia, der hun reiste rundt i ett år. Hun har gode minner fra snorkling ved Great Barrier Reef, camping på Fraser Island og surfing i Byron Bay. Nå gleder hun seg til et nytt eventyr, å utforske det skotske høylandet.

Louisa har bodd i Storbritannia, Australia og nå Danmark, der lidenskapen for å reise bare er blitt sterkere. Hun begynte som medarbeider i salgsavdelingen som student og bruker nå utdanningen sin i markedsføringsavdelingen.

For Louisa er det å reise mer enn å bare besøke nye steder: det er også å fordype seg i nye kulturer, prøve å lære nye språk og se verden med nye øyne.

Sanne Schou von Haven

Sanne Schou von Haven

Online Marketing Specialist

Sanne har utdanning innen markedsføring og kommunikasjon. Hun er glad i å skrive tekster og lage grafisk innhold som vekker reiselysten og frister til det neste eventyret.

Sanne har reist mye i Europa og Asia, der høydepunktet var en reise til Vietnam med fantastiske naturopplevelser, god mat og gjestfrie mennesker. Neste gang Sanne skal ut å reise regner hun med at turen går til Costa Rica eller Bali.

Fritiden tilbringer hun med familien og venner – dem skjemmer hun ofte bort med kaker. Kakebaking er nemlig Sannes hobby, og reisene inspirerer henne til nye smaksopplevelser og kakeingredienser.

Mathias Pedersen

Mathias Pedersen

PPC Specialist

Mathias er PPC-spesialisten vår, og han er veldig glad i tall og regneark.

Han er utdannet handelsøkonom og har også en bachelorgrad i E-handel. Som del av sin første utdanning tilbrakte han ett år i Bulgaria, i hovedstaden Sofia, der han nok tilbrakte mer tid med å oppleve alle byens interessante severdigheter og spisesteder enn å studere.

Mathias elsker å utforske nye kulturer, spesielt å få nye kulinariske opplevelser. De rareste tingene han har smakt er kyllinghjerter og kalvetunge , sistnevnte var en fin opplevelse, men “ikke noe han vil spise igjen”.

Når Mathias ikke jobber, tilbringer han tiden med familie, venner og den lille hunden Mille. Den overtok han etter en god venn som plutselig ble allergisk.

Mads Bundgaard Kristensen

Mads Bundgaard Kristensen

Chief Technology Officer (CTO)

Mads er utdannet innen IT og har stor erfaring med ulike IT-programmer og -funksjoner: lagerstyring, apper, AI, hjemmesider, backend-systemer, GDPR og sikkerhet. Hvis det er IT-relatert, er Mads mannen å spørre. Hans tidligere erfaringer inkluderer bl.a. 13 år i detaljhandel, ett år i hhv. finans og fastfood samt 3 år innen forsvarsteknologi.

Fra første dag ble Mads “The IT Guy” i TourCompass.

IT-interessen gjenspeiles også i privatlivet hans, for det er like fullt av teknologi som arbeidslivet. Han elsker smarthome-enheter, og alt hjemme mos Mads er tilkoblet. Mer enn 65 enheter – fra ovn til radiator og til og med traktorgressklipperen – er tilkoblet hjemmenettverket, som aktuelt teller hele 9 Wi-Fi-punkter (1200 mbit sånn cirka – men hvem teller).

Privat er Mads gift med barndomskjæresten fra folkeskolen som han fant igjen da begge var voksne. De ble gift i 2020 og fikk i 2023 datteren Mie. Sammen bor de på en 30.000 m2 stor tomt med massevis av natur til “IT-mannen”.

Peter Frier Bak

Peter Frier Bak

CFO

Peter er utdannet som cand.merc. i management accounting og har bl.a. jobbet i 7 år som konsulent hos Deloitte. Hos Deloitte var Peter bl.a. utstasjonert halvannet år i London og utførte oppdrag i Australia. Gjennom sin konsulentvirksomhet har Peter fått bred erfaring ”in the world of finance”.

Peter har primært reist i Europa, Amerika og Asia, og høydepunktet var en kjør-selv-ferie fra Vancouver til Banff og retur med fantastiske naturopplevelser. Den morsomste reiseopplevelsen var en tur til Borneo, der lokalbefolkningen trodde han var profesjonell badmintonspiller og ba om autografer. ”Jeg sa høflig nei, men de insisterte, og da måtte jeg jo bare skrive”

Christian Bo Palm

Christian Bo Palm

Financial Controller

Christian er utdannet cand.merc.aud. og har i mange år jobbet med regnskap og økonomi, delvis som revisormedarbeider og delvis som selvstendig revisor.

Christians beste reiseopplevelse var en tur til Usbekistan, der han sammen med familien besøkte hovedstaden Tasjkent og de flotte fjellene nord for byen. Det gjorde spesielt inntrykk på Christian å oppleve hvordan mange de mange ulike kulturene lever side om side i denne store byen.

I fritiden er han blant annet trener for den lokale fotballklubben.

Pernille Thornvig

Pernille Thornvig

Bookkeeper

Pernille er utdannet regnskapsfører og har 27 års erfaring innen regnskap i mange forskjellige bransjer. I mange år har hun vært selvstendig næringsdrivende, med mange små og mellomstore bedrifter som kunder.

Henne beste reiseopplevelse var helt klart en tur til Vietnam, der Pernille, familien hennes og en guide kjørte rundt i fjellene i firehjulstrekkere. De besøkte lokale familier, der de også overnattet, og smakte på lokale spesialiteter. Det var en spennende opplevelse, og Pernille har absolutt ikke fått nok av den delen av verden.

Mette Jørgensen

Mette Jørgensen

Bookkeeper

Mette er utdannet innen regnskap og har 25 års erfaring med å sjonglere tall og holde overblikk i økonomiavdelingen.

Hun har hatt på store eventyr i hele verden. Hennes mest minneverdige reise var en seks ukers road trip i New Zealand og Fiji, der hun ble begeistret for den fantastiske naturen, gastronomien i verdensklasse og de mange spennende opplevelsene. En annen uforglemmelig road trip førte henne langs USAs vestkyst, der de storslåtte nasjonalparkene, som Grand Canyon og Yosemite, er det hun husker best.

Mette gleder seg til å dele reiselysten sin med sine to barn og å ta dem med på eventyrlige reiser rundt omkring i verden.

Claus Palmgren Jessen

Claus Palmgren Jessen

CEO / Adm. direktør

Claus er utdannet innen transport og logistikk og har bl.a. bodd og jobbet i Tyskland, Kina, Japan og Korea i 8 år. I årenes løp har Claus reist i Asia, Latin-Amerika, Europa, USA og Canada samt Kenya, Tanzania og Sør-Afrika.

Claus ble en del av TourCompass i 2012 og har fra dag én brent for at TourCompass alltid skal gjøre sitt ytterste for å gi kundene fantastiske opplevelser. Hans lidenskap er å leve opp til mantraet om” å gi kundene våre deres livs opplevelsesreise” og at dette alltid skal være en viktig del av det daglige arbeidet i TourCompass. Det skal også respekten for naturen, dyrene og våre samarbeidspartnere på alle reisemålene.

Fritiden prioriteres med familien, og Claus reiser gjerne til noen av TourCompass spennende reisemål eller tar en runde golf med venner.

Lene Terp Clausen

Lene Terp Clausen

Manager, Customer Excellence & Work Environment

Lene er utdannet cand. ling. merc. i virksomhetskommunikasjon og har tidligere jobbet med markedsføring og kommunikasjon, både intern og ekstern.

Hennes rolle i virksomheten har utviklet seg løpende siden hun ble ansatt i 2015. Nå er hun blant annet ansvarlig for tilbakemeldingene kundene våre gir oss, og også for kvaliteten til det interne arbeidsmiljøet vårt.

Hun synes dialogen med kundene er interessant, og det å høre om kundenes mange reiseopplevelser pirrer hennes egen reiselyst.

Christina Dolmer Laugesen

Christina Dolmer Laugesen

Administration Manager

Med utdanning som handelsøkonom og erfaring som selvstendig butikkeier, klinikksekretær, og nå som administrativ leder, har Christina mange ulike erfaringer og ferdigheter.

Men Christina har også en stor lidenskap for å utforske verden. Hvert år drar hun på ferie til forskjellige steder i Europa, Asia, Afrika og andre reisemål. Hun har vært på mange eventyr, opplevd andre kulturer og besøkt sin biologiske familie i Seoul i Sør-Korea. Christina har også reist i minibuss gjennom Vietnam sammen med 16 venner. Fremtidige reisemål inkluderer mer av Afrika, salsadans i Latin-Amerika, og hun har en stor drøm om Australia og New Zealand.

Når Christina ikke reiser eller jobber, tilbringer hun tiden med å spille padeltennis, gå turer med hunden sin og kose seg sammen med familie og venner med mat og spillekvelder.

Telefon
85 29 54 24
Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14
Få gratis tilbud

Personlig og pålitelig service fra engasjerte reisespesialister.

Vi sitter klare til å besvare alle dine spørsmål, lytte til ønskene dine og gi deg ærlig og kompetent rådgivning basert på våre mangeårige erfaringer med reiseopplevelser i Afrika, Asia, Latin-Amerika og Oseania.

Telefon
85 29 54 24
Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14
Få gratis tilbud

Personlig og pålitelig service fra engasjerte reisespesialister.

Vi sitter klare til å besvare alle dine spørsmål, lytte til ønskene dine og gi deg ærlig og kompetent rådgivning basert på våre mangeårige erfaringer med reiseopplevelser i Afrika, Asia, Latin-Amerika og Oseania.