TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Overnatting: Indonesia

Coral View Villas

Amed, Bali

Midt i en tropisk hage og rett ved den mørke vulkanstranden i Amed finner du det fredfylte og delvis bortgjemte feriestedet Coral View Villas.

Hotellet har i alt 35 rom. De ligger i maleriske bungalower som er spredt rundt i den tropiske hagen. Hver bungalow ligger avskjermet mellom palmene, slik at du uforstyrret kan nyte de tropiske omgivelsene mens du slapper av på solsengen på din private terrasse. Alle rom har aircondition, safe, minibar, kaffe- og tefasiliteter, myggnett over sengen og delvis utendørs bad.

Coral View Villas har et flott bassengområde som ligger som en oase midt i den frodige hagen. Her kan du slappe av på en liggestol i skyggen av palmene og ta en forfriskende dukkert. Hvis du foretrekker strand og havvann, kan du snorkle i Ameds fargerike verdens under havet, bare få meter fra strandkanten.

På strandrestauranten Mahi-Mahi, som er oppkalt etter en lokal fiskeart, ”gullmakrellen”, står det både vestlige og tradisjonelle balinesiske retter på menyen. Restauranten har sterkt fokus på bærekraft og bruker friske råvarer som dyrkes i hotellets egen kjøkkenhage og fersk fisk og skalldyr som er fanget i området.

Om morgenen kan du gå en tur langs stranden og nyte soloppgangen eller rusle en tur gjennom den tropiske hagen og lytte til fuglesangen. Det er gratis Wi-Fi overalt på hotellet.


Palm Garden Amed Beach & Spa Resort

Amed, Bali

Oppgrader til boutique-resorten Alm Garden Amed Bach & Spa hvis du ønsker et ekstra eksklusivt og autentisk opphold i Amed med direkte adgang til en av områdets beste strender.

Resorten er liten og personlig, med bare 11 rom som ligger fordelt i bungalower i en frodig hage med høye kokospalmer og tropiske trær. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, tak vifte, minibar, safe, kaffe-/tefasiliteter, toalettbord og skjenk. Sengen er strategisk plassert ved det store vindus partiet, slik at du kan nyte soloppgangens flotte farger på himmelen allerede når du slår øynene opp. Rommene har delvis utendørs bad med regndusj og hårtørker. På terrassen er det både liggestoler og et hyggelig sitteområde.

Hopp i svømmebassenget og ta en forfriskende dukkert eller nyt solen i en liggestol med fenomenal utsikt til stranden og de mange tradisjonelle fiskerbåtene. Hvis du blir lei av å slappe av på land, kan du oppdage den fargerike verdenen under havet i bukten utenfor resorten.

På restauranten står et team fra den lokale landsbyen klar til å servere balinesiske og indonesiske retter laget av lokale råvarer og fersk fisk som fanges av lokale fiskere. Her er det en deilig bris fra havet og vakker utsikt til stranden.

Hvis du vil unne deg litt ekstra, kan du kjøpe tradisjonelle balinesiske massasjebehandlinger på resortens eget spa.

Vær oppmerksom på at dette hotellet kun er for gjester over 13 år.

Pris for oppgradering fra Coral View Villas, pr. natt:
Garden Bungalow Per person fra:  385 kr.
Beach View Deluxe room Per person fra:  645 kr.
Beachfront Bungalow with Pool Per person fra:  725 kr.

Pearl of Trawangan Resort

Gili Trawangan

Sørøst på Gili Trawangan, bare 10-15 minutters gange fra havnen, finner du Pearl of Trawangan Report, et rolig sted der du virkelig kan nyte øystemningen.

Resorten ligger ved en egen privat strand, og her kan du legge deg på en solseng eller innta en sekkestol og bare slappe helt av. Etter et par timer i solen kan du legge deg under en parasoll og bestille en kald drink fra Pearl Beach Lounge mens du beundrer utsikten over det turkisfargede havet og Mt. Rinjani i det fjerne.

Mellom resorten og stranden går strandpromenaden, og her ligger det mange restauranter og barer. Øyas kveldsmarked og butikker ligger kun 10-15 minutters gange unna.

Pearl of Trawangan Resort er bygget i en vakker, rustikk stil, av naturlige og bærekraftige materialer. Det meste av resortens inventar er fremstilt av bambus og forskjellige tresorter som passer perfekt inn i de naturlige omgivelsene.

Den rustikke designen går igjen i rommene. De har alle fasiliteter: Wi-Fi, aircondition, safe, kjøleskap, TV, DVD-spiller, vann på flaske samt elektrisk kjele til te og kaffe. Badet har hårtørker og gratis toalettartikler. På terrassen er det fine hagemøbler som frister til morsomme spill og hyggelige kvelder. Herfra har du også utsikt til hagen.

Resorten har to svømmebassenger. Det ene har boblebad og ligger inne i hagen, mens det andre ligger nede ved stranden og har swim-up bar.

Restauranten spesialiserer seg på internasjonale retter, og her serveres det både frokost, lunsj og middag med utsikt over havet.

Andre fasiliteter inkluderer et spa der du kan kjøpe ulike velgjørende ansikts- og kroppsbehandlinger, blant annet aromaterapi og ayurveda-behandlinger.

Personalet i resepsjonen er også behjelpelige med sykkelleie, dagsutflukter og andre aktiviteter.

På Pearl of Trawangan Resort får du den perfekte kombinasjonen av vestlig komfort og asiatisk sjarm.

Pris for oppgradering:
Fra Teak Cottage til Lumbung Beach Cottage, pr. natt Per person fra:  545 kr.
Fra Teak Cottage til Ocean View room, pr. natt Per person fra:  600 kr.

Hotel Vila Ombak

Gili Trawangan

Vila Ombak har en fantastisk beliggenhet nede ved den hvite sandstranden på den sørøstlige siden av Gili Trawangan. Hotellet ligger rett ved gode restauranter, hyggelige kafeer og barer og bare 8 minutters gange fra stedet der du settes i land.

Hotellet er hyggelig og har en deilig avslappet atmosfære. Det er oppført i ekte indonesisk stil med tradisjonelle lumbung-hytter og bungalower.

Vila Ombak har i alt 148 store, smakfullt innredede rom med klassiske tremøbler og indonesisk kunst. Alle rom har WI-FI, aircondition, safe, minikjøleskap, TV, telefon, gratis vann på flaske samt elektrisk kjele. Så du kan begynne dagen med å drikke en kopp kaffe eller te på din private balkong eller terrasse. Alle rom har også stort bad med gratis toalettartikler og hårtørker.

I hagen ligger hotellets to flotte bassengområder. Det ene bassenget har tilhørende barnebasseng og utsikt over stranden og naboøya Lombok med fjellet Rinjani. Det andre bassenget er for voksne og ligger mer tilbaketrukket, midt i den tropiske hagen med palmer og frangipani. Begge bassengområdene har parasoller, liggestoler og “swim-up bar”, der du kan bestille kalde drinker, ferskpresset juice og kokosvann servert i en kokosnøtt – et absolutt must når du er på Gili!

Du kan også slappe av på den 100 meter lange, private sandstranden og ta en svalende dukkert i det turkise vannet. Her er det også mulighet til å leie kajakk, bananbåt og snorkleutstyr.

Lunsj kan du spise på The Blue Beach, som ligger ved stranden. Her kan du kose seg med lette retter og snacks under åpen himmel med føttene i sanden.

Hver kveld (hvis været tillater det) forvandles stranden til utendørskino, og der kan du spise popkorn til filmen og nyte andre forfriskninger fra The Blue Beach.

Hotellets hovedrestaurant, Seahorse Restaurant, har åpent fra klokken 8.00 til 23.00. Om morgenen serveres det bl.a. frisk frukt, hjemmelaget yoghurt, nybakt brød, egg og pannekaker, mens det til lunsj og middag serveres indonesiske og sør-europeiske spesialiteter, fisk og skalldyr samt forskjellige grillretter.

Hotellet har også fasiliteter som legekontor, sykkelutleie, suvenirbutikk og et spa der du kan prøve en velgjørende balinesisk massage, ansiktsbehandlinger og manikyr og pedikyr.

Vila Ombak har alt!


Pondok Santi Estate

Gili Trawangan

På Gili Trawangans sørspiss ligger det luksuriøse hotellet Pondok Santi Estate. Hotellet ble bygget i 2005, på området til en gammel kokosplantasje som i dag er blitt til en frodig, tropisk hage.

Pondok Santi Estate har privat strand med liggestoler og hengekøyer der du kan sole deg og skue ut over det turkisblå havet. Et par meter fra strandkanten er det gode snorklemuligheter, for under havoverflaten finner du fargerike koraller og fisker.

Mellom hotellet og stranden går strandpromenaden. Den fører til havnen som ligger bare 15 minutters gange unna. Langs promenaden finner du også mange gode restauranter og barer samt øyas populære kveldsmarked.

Hotellet består av 18 private bungalower bygget i tropisk stil av bærekraftige og naturlige materialer. Alle bungalower har en elegant himmelseng med myggnett, Wi-Fi, aircondition, minibar, te- og kaffefasiliteter samt delvis åpent bad med dusj, badekåpe og hårtørker. På verandaen kan du slappe av med en god bok og nyte den behagelige brisen.

Midt i den 7 hektar store hagen ligger hotellets flotte infinity-pool. Her kan du legge deg på en av de komfortable solsengene og bestille snacks og kalde drikkevarer fra poolbaren. Etter en lang dag i solen kan du få både ansikts- og massasjebehandlinger i Santi Spa eller i et av de utendørs behandlingsområdene i hagen.

Hotellet har to restauranter, og her serveres det en blanding av indonesiske og vestlige retter tilberedt av lokale råvarer. Ved solnedgang kan du kose deg med en cocktail fra Santi Beach Bar mens du ser ut over det glitrende havet med Lombok i det fjerne.

Utflukter kan kjøpes og sykler leies i resepsjonen. Det er gratis Wi-Fi overalt på hotellet.

Pris for oppgradering fra Pearl of Trawangan Resort, pr. natt:
Palm view bungalow Per person fra:  1.240 kr.

Ketapang Indah Hotel

Java

I den vakreste hagen du kan tenke deg – bare få minutters gange til stranden med vakker, svart sand – ligger det sjarmerende 3-stjerners hotellet Ketapang Indah Hotel. Svømmebassenget er stort og har god plass til å sole seg langs kanten. Det er WI-FI overalt på området.

Rommene er enkle, men pent innredet, og alle har eget bad og toalett. Det er restaurant på hotellet.


Lava View Hotel

Java

Det er vanskelig å finne en flottere utsikt til Mount Bromo enn den du har på Lava View Hotel. Hotellet har restaurant, og det er WI-FI i enkelte områder.

Rommene er meget enkelt innredet og har også meget enkle fasiliteter.


Margo Utomo Agro Resort

Kalibaru, Java

Hyggelig lite hotell i utkanten av den lille byen Kalibaru. Alle rom har egen terrasse og vender ut mot en deilig, tropisk hage, som tiltrekker seg mange fugler og sommerfugler. Hotellet har stort svømmebasseng og en spa-avdeling der du kan bestille massasje. Rommene er enkelt, men komfortabelt innredet, og alle har eget bad. I utvalgte områder er det Wi-Fi.


The Alana Hotel & Conference Center Malioboro

Yogyakarta, Java

Det moderne 3-stjerners hotellet The Alana, ligger rett ved sentrum i Yogyakartas. Det er et gode shoppingmuligheter og mange restauranter i nem gåavstand fra hotellet. Hotellet har utendørs svømmebasseng, gratis Wi-Fi og restaurant.

Rommene er stilfullt innredet i dempede farger, og alle har klimaanlegg, kjøleskap, TV, minibar, te-/kaffefasiliteter og sikkerhetsboks.


Bintang Flores Hotel

Labuan Bajo

Bintang Flores Hotel har en fantastisk beliggenhet ved sin egen private strand. Her er det utsikt over Floreshavet og naboøyene, og om kvelden får du se den fantastiske solnedgangen som farger himmelen helt rødoransje.

Bintang Flores har 101 rom, og alle er pent innredet i varme, lyse farger som bidrar til å skape ro på rommet. Alle rom har både aircondition, WI-FI, minibar og kjøleskap, safe, TV, telefon og elektrisk kjele, slik at du har mulighet til å lage kopp te eller kaffe. På badet er det hårtørker, gratis mineralvann på flaske og gratis toalettartikler. Rommene har også en fransk balkong der du kan nyte utsikten over hagen og havet, som skjuler seg bak de store trærne.

I hagen finner du hotellets svømmebasseng, og det ligger som en liten oase blant hagens store trær og høye palmer. Ta en dukkert og slapp av ved bassengkanten litt – stillheten og utsikten er helt magisk.

På stranden kan du fritt benytte både liggestoler og parasoller, og her kan du ligge og nyte livet og den indonesiske varmen.

Som gjest på Bintang Flores har du adgang til hotellets restaurant, Kelimutu, og her serveres det både indonesiske og internasjonale retter. Der er mulighet for å spise både innendørs og utendørs servering, så du kan nyte måltidene dine under åpen himmel, hvis du foretrekker det.

Hotellet har også et treningsrom med mulighet for både kardio- og styrketrening.


Ayana Komodo Resort

Labuan Bajo

I den nordlige delen av Labuan Bajo finner du det 5-stjerners, luksuriøse Ayana Komodo Resort. Her er innredningen inspirert av øyas rike kulturarv og rustikke skjønnhet. Alle fellesarealene på resortet har eksepsjonell utsikt over bukten og den kuperte øya Kukusan Island.

Resortets 205 rom er stilfullt innredet med møbler og moderne dekor i lyse farger, som komplimenteres perfekt av det naturlige lyset som siver inn fra de store vinduene. Hvert rom er min. 43 m2 og har sin egen private balkong hvor du kan innta den fantastiske havutsikten og de gyldne fargene fra solnedgangen. I tillegg er alle rommene utstyrt med aircondition, Wi-Fi, LED TV, walk-in-skap, minibar og kaffe-/tefasiliteter. På badet er det hårføner, samt separat regndusj og badekar.

Under oppholdet kan du slappe av på den kritthvite sandstranden Waecicu Beach, snorkle i det krystallblå havet eller innta horisontalen ved et av de flotte svømmebassengene på resortet. Har du lyst på litt ekstra velvære eller trenger å bevege på deg, kan du besøke resortets eget spa eller det velutstyrte fitnessenteret.

I den stilfulle restauranten RINCA kan du nyte både asiatiske og vestlige retter hele dagen. Du kan sitte ute i den friske havbrisen på terrassen eller ved siden av det åpne kjøkkenet og bakeriområdet.

I løpet av dagen kan du stille sulten med et besøk i bassengbaren, i Mesa Bar & Lounge på takterrassen eller i Naga Bar, som ligger på den lange piren med perfekt utsikt mot det vakre havet.

Når det er på tide å innta middagen, kan du velge å besøke Kisik Grill hvis du har lyst på ferske fiske- og skalldyrsretter eller pizza. Foretrekker du heller sushi og japanske spesialiteter, kan du nyte dette i den autentiske japanske restauranten HonZEN.

Gå ikke glipp av panoramautsikten til den vakkert fargede solnedgangen fra takterrassen, hvor du kan avslutte dagen med lekre tropiske cocktails i glamorøse UNIQUE Rooftop Bar.

Forhør deg med oss om prisen for oppgradering.

Pris for oppgradering fra Bintang Flores Hotel, pr. natt:
Full Ocean View Room Per person fra:  1.800 kr.

The Jayakarta Suites

Labuan Bajo

På nordvestsiden av øya Flores finner du The Jayakarta Suites. Hotellet ligger med vakker utsikt over det indonesiske øyriket og de grønnkledte fjellene i innlandet.

Hotellet har 71 rom med god plass og utsikt mot enten fjellene eller havet. Alle rom er utstyrt med aircondition, minibar, te-/kaffefasiliteter, TV og telefon. På badene er det toalettartikler og badekåper.

Etter en dag med opplevelser kan du legge deg i den grønne og velpleide hagen, hvor du finner et basseng og palmetrær som gir skygge mot den stekende solen. Du kan også bestille tid til en omgang massasje eller skjønnhetsbehandlinger i hotellets spaavdeling. Har du mer lyst til å svette, kan du ta en time på hotellets fitnessrom.

Hotellet har egen bar og restaurant som serverer cocktails, snacks og retter fra både Østen og Vesten.

Det er Wi-Fi i fellesområdene.


Hai Tide Beach Resort

Nusa Lembongan

Fra Hai Tide Beach Resort har du direkte adgang til den lyse sandstranden i Mushroom Bay, som er en av Nusa Lembongans beste strender.

Du bor midt i hotellets frodige hage, mellom palmer og vakre tropiske blomster i en av de totalt 18 stråtekte bungalowene kalt «lumbung», som opprinnelig var en gammeldags rislåve. På bakkenivå har du et lite privat utendørsområde hvor du kan slappe av og sitte i skyggen. I andre etasje er det soverom med myggnett, aircondition, kjøleskap, gratis flaskevann, verdiboks, kaffe- og tefasiliteter og bad med hårføner. Det er også en liten balkong med bord og stoler.

Uansett hvor på hotellet du befinner deg, er det ikke langt til stranden. Vil du ikke ha sand mellom tærne, kan du nyte livet ved hotellets to bassenger, hvor det også er et mindre barnebasseng.

Som gjest på Hai Tide Beach Resort har du gratis adgang til guidede landsbyturer, kajakker, sykler, snorkleutstyr og forskjellige vannsportaktiviteter. Hotellet tilbyr også PADI dykkerkurs (mot betaling), slik at du kan komme deg helt ned til de flotte korallrevene og tropefiskene.

Restaurantene Hai Bar & Grill og Hai Ri Zen har en helt fantastisk beliggenhet med utsikt over havet og bukten. Her kan du nyte lekre retter fra både det lokale og internasjonale kjøkken.

Avslutt dagen med en drink i skjæret fra solnedgangen.

Pris for rom oppgradering, pr. natt:
Beachfront Lumbung room Per person fra:  200 kr.

Lembongan Beach Club and Resort

Nusa Lembongan

Lembongan Beach Club and Resort har en flott beliggenhet ved Jungut Batu-stranden, på den nordvestlige siden av Nusa Lembongan.

Stranden er omgitt av palmer som lager behagelig skygge på den hvite sanden. Langs stranden ligger det kafeer og restauranter der du kan nyte en forfriskende drink og smakfulle indonesiske retter med den fantastiske utsikten over stranden og de lokale fiskerbåtene.

Som alle andre steder på Nusa Lembongan er det mulig å bade når det er høyvann, men vær oppmerksom på at når tidevannet trekker seg tilbake, kommer de berømte tangmarkene, et viktig næringsgrunnlag for lokalbefolkningen, frem. Da kan du med fordel trekke deg tilbake til villaen din med privat basseng, der du helt usjenert kan slappe av på en komfortabel daybed og ta en dukkert i bassenget.

Resorten har til sammen 44 romslige villaer. De er lyse og pent innredet, og alle har aircondition, Wi-Fi, safe, TV og te- og kaffefasiliteter. På badet er det badekåpe, tøfler og hårtørker. Når du våkner, kan du sette deg ut på terrassen og starte dagen med kopp kaffe, eller hva med en morgendukkert i ditt private basseng? Du kan så klart starte morgenen med “floating pool breakfast” bestående av brød, croissanter, omelett, frisk frukt, juice og kaffe og te.

Resorten har også en flott, felles infinity pool med utsikt til stranden. Her kan du slange deg på en av mange daybeds og nyte den deilig varme solen og en forfriskende drink fra baren.

Som gjest på Lembongan Beach Club and Resort har du adgang til både treningssenteret og spa-et, der du kan slappe med en behagelig massasje.

Om kvelden kan du synke ned i en av resortens sekkestoler på stranden med en drink i hånden og beundre den vakre solnedgangen som farger himmelen i de flotteste farger. Eller hva med å slentre langs stranden til lyden av rolige bølgeskvulp?


Mahagiri Resort

Nusa Lembongan

Resorten ligger i den nordlige delen av Nusa Lembongan, ved stranden Mahagiri Beach. Den er berømt for sine spektakulære soloppganger og solnedganger med utsikt til Bali og fjellet Agung i bakgrunnen.

Mange av beboerne på Nusa Lembongan lever av å dyrke tang, og når tidevannet trekker seg tilbake, dukker tangmarkene frem. Slik er det også på Mahagiri Beach. Alternativt kan du dra til Mushroom Beach eller Dream Beach, til begge disse strendene er det en kjøretur på ca. 15 minutter. Her er det flott å bade.

Resorten har to ferskvannbasseng. De ligger midt på stranden mellom vaiende kokospalmer, med utsikt til hvit sandstrand. Så du bestemmer selv om du vil ta en oppfriskende dukkert i saltvann eller ferskvann. Etter badet kan du slange deg på en liggestol og nyte solens stråler.

Hvis du blir lei av avslapning, kan du kjøpe en snorkletur og svømme på oppdagelse i den magiske verdenen under havet. Det er massevis av flotte snorklesteder i havet rundt øya, og her kan du beundre fargerike koraller og møte eksotiske fisk.

Hvis du har lyst til å unne deg litt ekstra etter en lang dag med opplevelser, kan du ta en tur til resortens eget spa, der det tilbys et stort utvalg forskjellige behandlinger og massasjeteknikker fra hele verden.

Alle rommene er store og innredet i fin harmoni med de tropiske omgivelsene. Rommene har både Wi-Fi, aircondition, TV, minibar, safe og te- og kaffefasiliteter. På badet finner du hårtørker, tøfler og diverse toalettartikler. Du har også terrasse/balkong med sitteplass.

Når du blir sulten, er strandrestauranten åpen for frokost, lunsj og middag, så du har mulighet til å både starte og avslutte dagen med et fristende måltid rett på stranden.

Etter middag kan du synke ned i en av de mange fargerike sekkestolene som ligger spredt på stranden mens du nyter en kald drink og ser kveldssolen langsomt gå ned i horisonten.


Batu Karang Lembongan Resort

Nusa Lembongan

Batu Karang Lembongan Resort ligger i en korallskråning over Jungut Batu-stranden, med utsikt til Badung-stredet og den storslåtte vulkanen Mt. Agung på Bali.

Resorten er bygd på flere nivåer, så her du kan beundre den flotte utsikten uansett hvor du befinner deg. Det er også en buggy som transporterer deg rundt på resorten.

Batu Karang er oppført i rustikke materialer som harmonerer flott med de tropiske omgivelsene. Stilen er en blanding av moderne og tradisjonelt, og dette går også igjen i resortens 37 innbydende villaer og suiter. De er innredet med lyse vegger, flotte steingulv og fine, mørke tremøbler som bidrar til å gi en varm og hyggelig atmosfære.

Romkategorierne varierer fra dobbeltrom på 45 m2, flere med privat plunge pool, til 3-roms villaer på 300 m2. Alle romkategorier har aircondition og takvifte, myggnett over sengen, TV, telefon, Internett og minibar, kaffe- og tefasiliteter, strykejern og -brett, badekåpe og hårtørker. De har dessuten utendørs bad og dusj.

Rundt omkring på resorten finner du flere små oaser der du kan nyte stillheten og slappe av med en god bok. Det er også 3 svømmebasseng med tilhørende liggestoler og parasoller. Det ene er en infinity pool med ferskvann som er forbeholdt voksne, det andre ferskvannsbassenget er et familiebasseng med swim-up bar, mens det tredje bassenget er 25 meter langt og derfor godt egnet til banesvømming.

Hvis du foretrekker strand og hav, ligger den deilige Jungut Batu-stranden bare få meter fra resorten. Stranden er barnevennlig og havet rolig, for bølgene brytes av et rev et stykke ute. Utenfor revet kan du se flinke surfere ri på bølgene.

Batu Karang har flere gode spisesteder. Gled deg til The Deck – Cafe & Bar, der du kan spise panini, pizza, paier, is, kaker og ferskpresset juice, smoothies og kaffe. Eller Muntigs Bar & Restaurant, som serverer asiatiske og internasjonale spesialiteter. Du kan også gå opp til den intime restauranten The Balcony. Det ligger også flere hyggelige restauranter og barer i nærheten hvis du ikke har lyst til å spise på resorten hver dag.

Som gjest på Batu Karang har du også mulighet til å leie sykkel, nyte en avslappende massasje på spaet og å holde formen ved like i treningsrommet.

Om kvelden kan du leske deg med et glass kald hvitvin, whisky on the rocks eller en god gin i baren The Howff.

Pris for oppgradering fra Hai Tide Beach Resort, pr. natt:
Double room Per person fra:  460 kr.
Double Room with Plunge Pool Per person fra:  700 kr.
2-bedroom Apartment Per person fra:  1.175 kr.

Aneka Lovina Villas & Spa

Lovina, Bali

Aneka Lovina Villas & Spa er omgitt av jorder og bananplantasjer og ligger ved Lovinas karakteristiske og barnevennlige vulkanstrand. Utenfor kysten er det fint å snorkle, og du kan også se ville delfiner. Hovedgaten ligger i nærheten, og her finner du et par lokale restauranter og små butikker.

Hotellets rom er enkelt innredet i balinesisk stil, og alle har gratis Wi-Fi, aircondition, minibar, TV, telefon, kaffe- og tefasiliteter og bad med gratis toalettartikler. På din private balkong eller terrasse kan du slappe av og nyte hagens fred og ro.

Her finner du et deilig bassengområde med barnebasseng, liggestoler og parasoller samt en liten lekeplass til barna. Når sulten melder seg, har hotellet to restauranter å velge mellom: Balimoon og Sea Food Grill. Hotellet har også to barer der du kan få deg en kald drink. Hvis du har lyst på massasje eller andre wellnessbehandlinger, kan du kjøpe det på hotellets spa.

Om kvelden kan du gå en tur langs stranden og nyte den flotte solnedgangen, og de tradisjonelle fiskerbåtene skaper en perfekt kulisse.


The Lovina

Lovina, Bali

The Lovina ligger rett ved Lovinas mørke vulkansand mellom Kalibukbuk-fjellene og Balihavet. Du kan boltre deg på den 200 meter lange private stranden med tilhørende solsenger og parasoller og nyte utsikten over det blå havet med de mange ikoniske fiskebåtene. Her kan du om kvelden være vitne til den fascinerende solnedgangen.

Hotellet er en sann liten perle omgitt av grønne rismarker, høye palmer og tropiske trær. En kort gåtur herfra ligger hovedgaten med små lokale butikker og restauranter. 15 minutters kjøretur unna finner du den større byen Singaraja, som en gang var Balis hovedstad.

Rommene på The Lovina er lyse og romslige. De er innredet i en enkel stil med lyse tremøbler og balinesisk kunst på veggene. Alle rommene har komfortable senger og et separat sitteområde, i tillegg til WI-FI, takvifte, minibar, gratis flaskevann, verdiboks, te- og kaffefasiliteter, TV og bad med gratis toalettartikler og hårføner. På terrassen kan du slappe av og nyte de fredelige omgivelsene.

Hotellet har to flotte svømmebassenger og barnebasseng hvis du helst vil unngå sand mellom tærne.

Det finnes dessuten barneklubb, yogaundervisning, fitnessrom og mulighet til å leie snorkleutstyr, kano og paddleboard. Ønsker du å vedlikeholde formen, finnes det fitnessrom, og hvis kroppen trenger litt velvære kan du bestille tid til forskjellige typer massasje i hotellets spaavdeling.

Hotellets restaurant, Heliconia, serverer lekre internasjonale retter med en lokal tvist morgen, middag og kveld. Du kan også få ferskfanget fisk og skalldyr eller hjemmelaget pizza. For romantiske par kan det arrangeres stearinlysmiddag på stranden.

Hvis du vil oppleve den balinesiske solnedgangen, er strandbaren det ideelle stedet. Her kan du nyte et kaldt glass vin eller en fargerik drink til avslappende musikk og de rødglødende himmelfargene, før en ny dag begynner.

Pris for oppgradering fra Aneka Lovina Villas & Spa, pr. natt:
Deluxe Studio Per person fra:  330 kr.

Puri Lumbung Cottages

Munduk, Bali

Puri Lumbung Cottages er et miljøvennlig hotell som er bygget i naturlige materialer og i harmoni med de praktfulle omgivelsene. Hotellet ligger i den friske fjelluften i Munduks høyland og har en utrolig vakker utsikt over det frodige landskapet med lysegrønne rismarker, plantasjer, jungel og grønnkledde fjelltopper.

Du bor i sjarmerende bungalower som kalles ”lumbung” og opprinnelig var bygninger som ble brukt til oppbevaring av ris. Alle bungalower er innredet i tradisjonell stil og med fine detaljerte treutskjæringer. De har soverom med myggnett over sengen, bad med dusj eller badekar og en deilig balkong med flott utsikt over fjell og rismarker. Det er gratis Wi-Fi her, men ingen aircondition – det er nemlig ikke nødvendig her oppe i høylandet.

Alle ansatte kommer fra lokalsamfunnet og hotellet legger stor vekt på å bevare den balinesiske kulturen og områdets gamle tradisjoner og skikker. Derfor tilbys det også mange aktiviteter og underholdning i form av både matlagingskurs, yoga, meditasjon og balinesisk musikk og dans.

Når sulten melder seg, kan du på Restaurant Kopi Bali spise både lokale, vestlige og vegetariske retter, mens hotellets bar byr på kalde drikkevarer du med fordel kan nyte sammen med solnedgangens vakre farger.


Sanak Retreat Bali

Munduk, Bali

Sanak Retreat Bali er en vakker, fredfull oase som ligger i nydelige omgivelser med flott utsikt over fjellene og de grønne rismarkene i Munduk.

Sanak Retreat Bali består av 11 romslige og rustikke bungalower bygget i teak og andre naturlige materialer i harmoni med omgivelsene. De er dessuten enkelt innredet og dekorert med fint indonesisk kunsthåndverk. Alle bungalowene har WI-FI, minibar, verdiboks, takvifte og bad med hårføner og toalettartikler. Om morgenen når du våkner, kan du sette deg ut på verandaen og bare nyte stillheten og den enestående utsikten over rismarkene og de mystiske fjellene.

Etter en vandretur i området frister kanskje hotellets lekre bassengområde med infinitypool, solsenger og tradisjonelle balinesiske parasoller? Ta en svømmetur eller slapp av på kanten av bassenget mens du beundrer utsikten over det frodige landskapet.

Hotellet er svært engasjert i bærekraft, utdanning og i lokalsamfunnet. Hele 80 % av de ansatte kommer fra den lokale landsbyen, mens resten kommer fra andre landsbyer i nærområdet. Det samarbeides også tett med de lokale bøndene og den lokale skolen i forbindelse med utdanning og læring. Hotellets filosofi er at alle skal kunne dra nytte av stedet.

Rettene på Sanak Kitchen består av økologiske grønnsaker fra egen kjøkkenhage, samt frukt og krydder fra nærområdet. Råvarene leveres fra lokale produsenter og menyen består av balinesiske og javanesiske retter med avstikkere til andre asiatiske og europeiske land. Etter et lekkert måltid kan du stikke innom Sanak Bar, hvor det ristes cocktailer laget av lokale frukter.

Du kan skjemme deg bort med en tur i Sanak Heal Spa, hvor det tilbys massasje, body scrub eller blomsterbad.

Andre fasiliteter omfatter yoga- og meditasjonsområde, bibliotek, spillområde med bl.a. dart og petanque, samt en liten butikk med hotellets egne naturprodukter, som er laget med lokale planter og urter helt uten kjemikalier. Hotellet tilbyr dessuten også kokkeskole og terrengsykkelturer.

På Sanak Retreat venter det noen nydelige dager med autentisk balinesisk enkelthet, bærekraft, gjestfrihet og fantastiske naturopplevelser.

Pris for oppgradering Puri Lumbung Cottages, per natt:
One Bedroom Bungalow Per person fra:  520 kr.

Taksu Sanur Hotel

Sanur, Bali

Taksu Sanur Hotel ligger 10 minutters gange fra Sanurs gylne sandstrand, der palmene vaier i den lette brisen. Hvis du ikke har lyst til å gå, tilbyr hotellet også en gratis shuttlebuss. Hovedgaten ligger bare et steinkast fra hotellet, så her er du rett i nærheten av både butikker og restauranter.

Rommene er innbydende og moderne og innredet i naturlige varme farger. Her har du alt det du trenger til å gjøre oppholdet ditt komfortabelt: både Wi-Fi, aircondition, minibar, safe, TV, telefon og te- og kaffefasiliteter. På badet finner du badekåpe, hårtørker og gratis toalettartikler. Alle rom har egen balkong med stoler og bord der du kan slappe av etter en dag i solen.

Hotellet har også et deilig bassengområde med liggestoler og parasoller samt et mindre, separat barnebasseng.

I Cakra Spa kan du la deg skjemme bort med diverse balinesiske skjønnhetsbehandlinger og massasje.

Hotellet har også restaurant og kafe.

Pris for rom oppgradering:
Fra Junior Suite til Junior Pool View Suite, pr. natt Per person fra:  220 kr.

Griya Santrian

Sanur, Bali

Griya Santrian er et flott og sjarmerende hotell bygget i balinesisk stil. Det har en perfekt, rolig beliggenhet, rett ved Sanurs barnevennlige strand og i gangavstand til lokale butikker, restauranter og markeder med bl.a. flotte håndverksprodukter av tre.

Griya Santrian er et forholdsvis stort hotell med i alt 94 rom, men det virker ikke så stort, for rommene ligger fordelt i flere mindre bygninger rundt hotellets tropiske hager.

Rommene er store og innredet i enkel stil med rolige jordfarger og tradisjonelle mørke tremøbler. Alle rom har egen terrasse eller balkong der du kan nyte de rolige omgivelsene, lese en god bok eller spille kort med familien. Alle rom har dessuten Wi-Fi, aircondition, safe, minibar, TV og elektrisk kjele, slik at du kan starte morgenen med en kopp te eller kaffe. På badet er det toalettartikler, mineralvann på flaske og hårtørker.

Hotellet har 4 romkategorier og hver kategori ligger like ved et av hotellets 3 deilige svømmebasseng (også barnebasseng) som frister til forfriskende dukkerter og mange timers lek.

Hvis du foretrekker strand og sand, kan du kose deg på hotellets private strand, der du kan bruke liggestolene og parasollene mens solen skinner på himmelen.  Eller hva med å padle en tur i kajakk på det blå havet?

Som gjest på Griya Santrian har du dessuten gratis adgang til leie av sykler, så du kan ta ut på oppdagelsesferd i Sanur.

Du kan også nyte livet på hotellets spa. Der tilbys det forskjellige skjønnhets- og massasjebehandlinger. Eller kanskje frister heller hotellets kjølige treningsrom? Du kan til og med delta på hotellets egen kokkeskole. Kanskje du også har lyst til å lage de fine små offergavene du ser overalt på Bali? Én ting er sikkert, her er det nok å gjøre!

Griya Santrian har to fantastiske restauranter, og begge har flott utsikt over stranden og Det indiske hav. Både Wantilan og Starfish Beach Lounge serverer delikate retter fra Østen og Vesten og begge restaurantene arrangerer temakvelder et par ganger i uken. Ofte er det også live-musikk her.

Avslutt gjerne kvelden med en drink fra baren mens månen speiler seg i det blanke havet.

Pris for rom oppgradering:
Beach Wing, pr. natt Per person fra:  220 kr.
Pris for oppgradering fra Taksu Sanur Hotel, pr. natt:
Garden Wing Per person fra:  550 kr.
Beach Wing Per person fra:  670 kr.

Maya Sanur Resort & Spa

Sanur

Maya Sanur Resort & Spa er både moderne, lekkert og luksuriøst. Det er innredet med naturlige, rustikke materialer og fine balinesiske detaljer som virkelig setter prikken over i-en.

Resorten har en enestående beliggenhet, rett ved Sanurs finkornede sandstrand som frister til soling og bading. Hvis du er tidlig oppe, kan du se solen stå opp over de tradisjonelle fiskebåtene ute i horisonten.

Maya Sanur har 103 lyse og pent innredede rom på min. 57 m2. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, minibar, te- og kaffefasiliteter, safe, TV og telefon. Rommene har også skrivebord og sitteområde. På badet er det både dusj og badekar samt toalettartikler, badekåpe og tøfler. Fra din private balkong har du utsikt over den frodige hagen, og her kan du sitte og lese en bok eller kose deg med en kopp balinesisk kaffe.

Blant hagens fine plumeria-trær ligger resortens tre flotte svømmebasseng med parasoller, sol- og loungesenger. Evighetsbassenget har utsikt over stranden, lagunebassenget måler hele 158 meter og familiebassenget har tilhørende barnebasseng. Hvilket velger du?

Når det kommer til spisesteder, har Maya Sanur Resort & Spa hele tre restauranter å velge mellom.  Signaturrestauranten, Mayasari, har både innendørs og utendørs servering. Her kan du gå på oppdagelsesferd i den overdådige frokostbuffeten som har både internasjonale favoritter, lokale klassikere og mange vegetariske retter. Graze serverer australskinspireret brunch, lunsj og bakverk, og på Kuu kan du prøve velsmakende japanske retter. På menyen finner du alt fra sushi og sashimi til bentobokser og yakitorispyd.

Baren Tree Bar er bygd over tre nivåer og ligger ved siden av evighetsbassenget med flott utsikt over Sanur strand. Her kan du spise småretter og drikke øl, vin og cocktails i den forfriskende havbrisen.

Etter mange flotte opplevelse, og med en lang flyreise foran deg, vil du kanskje unna deg litt ekstra og slappe av med en tradisjonell massage og forskellige ansikts- og kroppsbehandlinger på resortens spa. Du vil føle deg som født på ny!

Resorten tilbyr dessuten romantisk middag, piknik, afternoon tea med indonesiske delikatesser, flytende spiseopplevelser i bassenget samt filmkvelder under stjernene på terrassen Green Roof 360. Resorten har yoga- og treningsrom samt lekeplass og barneklubb for de minste. Det er også mulig å leie sykkel.

Sist, men ikke minst, kan du handle på resortens Gallery Boutique. Her kan du kjøpe antikke håndverksprodukter, malerier, håndvevede tekstiler samt cashewnøtter og rosella-te fra det fjerntliggende området Muntigunung. I 2004 var dette et av Balis fattigste områder. Salget bidrar til å gi mennesker i nød en bærekraftig fremtid.

Pris for oppgradering fra Taksu Sanur Hotel, pr. natt:
Wonderful Garden View Room Per person fra:  1.060 kr.
Pris for oppgradering fra Griya Santrian, pr. natt:
Wonderful Garden View Room Per person fra:  655 kr.

Puri Santrian

Sanur, Bali

Puri Santrian er et deilig, 4-stjerners resort som ligger like ved en 200 meter lang privat strand i Sanur. Vannet er rolig, og stranden er derfor utrolig barnevennlig.

Hotellet tilbyr et stort utvalg forskjellige vannsportsaktiviteter, men du kan naturligvis også bare slappe av på en liggestol i skyggen av palmene. Hvis du foretrekker å bade i svømmebasseng, blir du ikke skuffet på Puri Santrian – her er det to basseng, der det er plass til både barn og voksne. Svøm bort til den nedsenkede poolbaren og få en cocktail i varmen – la feriestemningen synke inn!

Rommene er store og flott innredet med aircondition, TV, minibar og egen balkong.

Restauranten ligger helt nede ved stranden, og det er mulig (mot betaling) å arrangere en helt privat, romantisk middag på balkongen din eller kanskje på en avsidesliggende del av stranden.

Om morgenen (mandag-fredag) er det mulig å få gratis yogaundervisning, og det tilbys dessuten undervisning i balinesisk matlaging (mot betaling).

Pris for oppgradering fra Taksu Sanur Hotel, pr. natt:
Superior Room Per person fra:  615 kr.
Pris for oppgradering fra Griya Santrian, pr. natt:
Superior room Per person fra:  205 kr.

THE 101 Bali Oasis

Sanur

THE 101 Bali Oasis Sanur ligger i hjertet av Sanur og er derfor den ideelle basen for å utforske byens kulturelle landemerker, pulserende markeder og fantastiske strender.  

Hotellet er designet med en blanding av tradisjonell balinesisk arkitektur og moderne fasiliteter. Når du trer inn i de frodige, anlagte hagene, blir du møtt av duften fra de vakre frangipani-trærne.  

Hotellet har 126 romslige rom på minst 32 m2. De er alle innredet i rolige farger og fine, moderne tremøbler, som bidrar til å gi et rustikt utseende. Her finner du alt du trenger for et komfortabelt opphold: aircondition, Wi-Fi, te- og kaffefasiliteter, minikjøleskap, verdiboks og TV hengende over skrivebordet. Badet tilbyr dusj samt gratis toalettartikler og hårføner. Alle rommene har sin egen balkong med utsikt over de tropiske hagene og det vakre bassengområdet.  

Svømmebassenget er i lagunestil, og de anlagte hagene gir deg et rolig, tropisk paradis. Etter en dukkert i bassenget kan du legge deg på en solseng og nyte solen med en god bok.  

Spiseopplevelsen på THE 101 Bali Oasis Sanur er en kulinarisk reise gjennom de rike smakene av indonesisk kjøkken, med et utvalg av internasjonale retter for å imøtekomme alle smaksløkene.  

For deg som søker avslapning, tilbyr spaen en rekke tradisjonelle balinesiske massasjebehandlinger. 


Merumatta Senggigi

Lombok

Merumatta Senggigi ligger rett ved den populære Senggigi-stranden, i en liten halvmåneformet bukt på vestkysten av den eksotiske øya Lombok. Fra stranden har du en spektakulær utsikt til vulkanen Mt. Agung på Bali, og her kan du nyte kveldene med en drink fra Sunset Bar.

Hotellet er bygget i fredfulle omgivelser, i en 12 hektar stor, tropisk hage med palmer og eksotiske trær og planter. Alle rom er innredet i tradisjonell stil, og de har både Wi-Fi, aircondition, safe, minibar, TV, telefon og elektrisk kjele til te og kaffe. På badet finner du dusj og gratis toalettartikler. Fra terrassen kan du nyte stillheten og utsikten over den velpleide hagen.

Merumatta Senggigi har to flotte svømmebasseng, og det ene har integrert barnebasseng. For de minste har hotellet en barneklubb. Her er det også mange morsomme aktiviteter for både store og små, med bl.a. tennis-, volley- og badmintonbaner og forskjellige vannsportsfasiliteter.

Hvis du vil unne deg litt ekstra, har Merumatta Senggigi sitt eget spa som tilbyr diverse skjønnhets- og massasjebehandlinger.

Når sulten melder seg, kan du velge et av hotellets tre spisesteder. Hovedrestauranten Rinjani Restaurant har døgnåpent og serverer både europeiske og asiatiske retter, mens Basilico Italian Pavilion & Bar har spesialisert seg på autentiske italienske delikatesser med gode viner og tropiske drinker. På Beach Comber Brasserie Restaurant kan du kose deg med lette snacks og fersk fisk og skalldyr. Du kan også utforske de forskjellige restaurantene langs stranden og den lille hovedgaten, som ligger kun 7 minutters gange unna. Her finner du også små butikker.

Pris for oppgradering:
Fra Superior Garden til Sea View Bungalow pr. natt Per person fra:  220 kr.

Jeeva Klui Resort

Lombok

Jeeva Klui Resort er en fantastisk resort med utrolig vakker beliggenhet, rett ved Klui-stranden i Senggigi. Her er det en enestående utsikt over Det Indiske hav og mot vulkanen Mt. Agung på Bali.

Resorten er omgitt av en stor tropisk hage og bygget i tradisjonell sasak-stil. Alle 35 rom er innredet med vakre naturlige materialer fra gulv til tak og dekorert med flotte, vevde tekstiler. Her er det både aircondition, Wi-Fi, minibar, gratis vann på flaske, safe, TV og DVD-spiller. Badet har regndusj, hårtørker og gratis toalettartikler. Fra balkongen din kan du nyte den lette brisen og utsikten over hagen med mango- og palmetrær eller buktens rolige vann.

Jeeva Klui har en flott infinity-pool, treningsrom og et spa som tilbyr mange forskjellige massasje- og skjønnhetsbehandlinger. Det er også en liten butikk og bibliotek her.

Resortens hyggelige restaurant, Waroeng at Jeeva Klui, serverer både indonesiske, asiatiske og vestlige retter, og hver dag tilbys gjestene gratis “afternoon tea” med snacks, frukt, kaffe og te. Fra restauranten er det flott utsikt over svømmebassenget og havet.

Som gjest på Jeeva Klui kan du også spise på restauranten Pearl’s at Santai på søsterhotellet Jeeva Santai, som ligger 4,3 km unna. Det er gratis transport frem og tilbake. Vi kan også anbefale Verve Beach Club som ligger 1,2 km unna og The Kliff Bistro, dit du bare må gå 450 meter.

Pris for oppgradering fra Merumatta Senggigi, pr. natt:
Ananda Pura Garden View Suite Per person fra:  505 kr.
Ananda Segarra Beachfront Suite Per person fra:  685 kr.

Uma Agung Villa

Sidemen, Bali

Uma Agung Villa ligger midt i Sidemens frodige landskap, med fantastisk utsikt til vulkanen Mt. Agung og de pittoreske dalene som er prydet med frodige risterrasser.

Rommene er fordelt på 12 bungalower som ligger som terrasser oppover de grønne skråningene. Alle rom er pent og enkelt innredet og har både te- og kaffefasiliteter, vifte, minibar, safe, myggnett og gratis Wi-Fi. Fra din private terrasse kan du fordype deg i en god bok og bare nyte stillheten.

Hotellet har en deilig solterrasse med liggestoler, svømmebasseng og et mindre barnebasseng. Her kan du slappe av og lade batteriene mens du beundrer utsikten over rismarkene, de høye palmene og tropiske trær og planter.

På den utendørs restauranten Terrace Restaurant kan du velge mellom mange tradisjonelle balinesiske, indonesiske og internasjonale retter med utsikt til Mt. Agung.

Som prikken over i-en kan du avslutte dagen med en balinesisk massasje eller skjønnhetsbehandling i Uma Agung Spa.

Uma Agung Villa er et perfekt sted å nyte øyas vakre natur og la den balinesiske roen fylle deg med ny energi.


Wapa di Ume

Sidemen, Bali

Wapa di Ume er en sjarmerende og fredfylt boutique-resort som ligger ved Unda-elven, den majestetiske vulkanen Mt. Agung og gressgrønne risterrasser.

Innredningen og arkitekturen på Wapa de Ume er holdt i naturmaterialer i harmoni med omgivelsene.

Nyt de fantastiske bassengområdene med infinity-pools på flere nivåer og utsikt over Sidemen-dalen. Behagelige liggestoler med tradisjonelle balinesiske parasoller inviterer til avslapning og en god bok.

Rommene er store og vakkert innredet i lyse naturmaterialer, og alle rom har en privat balkong som vender ut mot fjellene, rismarkene og elven. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, minibar, safe, te- og kaffefasiliteter samt myggnett over sengen. Badet har badekar, og her finner du også badekåpe, tøfler, toalettartikler og hårtørker. For å gjøre oppholdet ekstra behagelig får gjestene daglig 2 gratis flasker vann og friske tropiske frukter.

Resortens egen restaurant, Gajah Kitchen & Lounge, serverer både frokost, lunsj og middag med retter fra det indonesiske og vestlige kjøkkenet. Her kan du sitte og nyte den avslappende atmosfæren og utsikten over dalen. Du kan også drikke et glass vin eller en cocktail i Bar57.

I Kapha Spa tilbys det forskjellige massasje- og skjønnhetsbehandlinger til lyden av elvens brus, og i den utendørs, overdekte yoga-paviljongen kan du føle roen og den behagelige brisen. Hvis du vil få pulsen opp, har Wapa di Ume eget treningsrom med både tredemølle, vekter og forskjellige maskiner.

Her ettermiddag mellom kl. 15.30 og 16.30 kan du få gratis kaker, te og kaffe, for da serveres det afternoon tea.

Du kan leie sykkel gratis og bli med på matlagingskurs mot betaling.

Pris for oppgradering fra Uma Agung Villa, pr. natt:
Lanai room Per person fra:  1.025 kr.

Bukit Lawang Ecolodge

Bukit Lawang, Sumatra

I regnskogen i Gunung Leuser National Park ved bredden av Bohorok-elven finner du Bukit Lawang Ecolodge. Hotellet ble bygget med inspirasjon fra de naturlige omgivelsene, og de 34 komfortable rommene er alle bygget med naturlige materialer. 

Rommene er inndelt i 4 forskjellige typer. De har alle eget bad, vifte og myggnetting, og har enten altan eller terrasse hvor du kan slappe av og lytte til regnskogens mange lyder etter en dag med opplevelser i nasjonalparken. Både rommene og lodgen generelt er svært enkelt innredet, og har meget enkle fasiliteter. I restauranten serveres økologiske grønnsaker fra egen hage.


Grand Mutiara

Berastagi, Sumatra

Hotellet ligger i hjertet av Karo-området omgitt av eksotiske planter og blomster, like ved Lau Siedebuk Debuks varme kilder. På Grand Mutiara Hotel finner du østlig sjarm, moderne fasiliteter og elegant innrettede rom med TV, kaffe/te og balkong med utsikt til hagen. Hotellet har restaurant med internasjonale og tradisjonelle retter, innendørs- og utendørs kafé og svømmebasseng.


Hotel Polonia

Medan, Sumatra

Dette 4-stjerners hotellet ligger i hjertet av Medan og nær tempelet Borobudur Vihara.

Rommene er smakfullt og moderne innredet og har WI-FI, aircondition, sikkerhetsboks, TV, kaffe- og te- fasiliteter og hårtørrer.

Etter en lang reise kan du slappe av ved hotellets svømmebasseng, og om kvelden kan du kose deg med lekre lokale og vestlige retter i hotellets restaurant.

Polonia har også treningsrom og en barbersalong der du også kan få ulike kosmetiske behandlinger og massasje.


Tabo Cottages

Samosir, Sumatra

På øya Samosir midt i kratersjøen Toba ligger dette hyggelige hotell omgitt av rismarker og plantasjer. Hotellet er innredet i naturlig og tradisjonell stil, og har en storslått utsikt over sjøen og fjellene. Beliggenheten, den unike stilen og den frodige tropiske hagen gir en fantastisk og avslappet atmosfære. 

Rommene er enkle og utstyrt med eget bad, og har utsikt til hagen og de maleriske fjellene. Hotellet har restaurant med internasjonale og tradisjonelle retter samt et bakeri.


Anumana Village Ubud

Ubud, Bali

Anumana Village Ubud ligger som en fredfull oase midt i de grønne rismarkene som omgir Ubud.

Hotellet tilbyr gratis skyttelbuss inn til Ubud sentrum, som ligger 15 minutters kjøring unna. Her bugner det av gode restauranter og spennende butikker.

Anumana Village Ubud byr på moderne innkvartering i vakker, balinesisk stil. Rommene har god plass (46 m²) med egen balkong eller terrasse, der du kan nyte utsikten til den frodige hagen. Rommene har alt fra gratis Wi-Fi og aircondition til minibar og te-/kaffefasiliteter. Badene er utstyrt med gratis toalettartikler og hårføner. Det tilbys daglig gratis vann på flaske.

Hotellet har dessuten et herlig bassengområde med solsenger og en god restaurant med internasjonalt kjøkken.

Det er mulig å bestille både massasje, spabehandlinger, yoga, meditasjon og andre aktiviteter på stedet.


Radha Phala Resort & Spa

Ubud, Bali

Radha Phala Resort & Spa er et lite og sjarmerende resort med bare 24 rom. Resortet er bygget i tradisjonell balinesisk stil og ligger vakkert til i den frodige, grønne naturen omgitt av rismarker og grønne palmer. Her hersker det fred og ro, samtidig som du er bare ti minutters kjøretur fra Ubud sentrum. Fem ganger om dagen til faste tidspunkter går det gratis skyttelbuss mellom hotellet og Ubud sentrum.

De store rommene har god plass og er utstyrt med oppholdsområde, minibar, verdiboks, TV, aircondition, gratis Wi-Fi og en balkong/terrasse med utsikt til den eksotiske hagen eller svømmebassenget. Badet er innredet med dusj, badekar, toalettartikler og hårføner.

Det innbydende bassengområdet består av både et vanlig svømmebasseng, et barnebasseng og en bassengbar. I restauranten serveres det lekre retter fra både det asiatiske og internasjonale kjøkken. Du kan også skjemme deg bort med forskjellige behandlinger og massasje i hotellets spaavdeling.


Adiwana Resort Jembawan

Ubud, Bali

Adiwana Resort Jembawan skjuler seg i Ubuds tette jungel omgitt av elver, høye tropiske trær og palmer. Selv om det føles som du er langt borte fra sivilisasjonen, ligger hovedgaten, Ubud Market og Ubud Palace i gåavstand.

Rommene er 50 kvm store og lekkert innredet i moderne balinesisk stil som glir perfekt inn i de naturskjønne omgivelsene. Alle rommene har WI-FI, aircondition, takvifte, te- og kaffefasiliteter, minibar, gratis flaskevann, verdiboks, tv og telefon. Badet er utstyrt med badekåpe og tøfler, hårføner og toalettartikler. Etter forhåpentligvis å ha hatt en god natts søvn, kan du sette deg ut på din private terrasse, som har utsikt til de grønne omgivelsene. Du kan nyte en kopp dampende te eller kaffe mens du lytter til de mange lydene fra jungelen.

Hotellet har to flotte solterrasser med solsenger og to svømmebassenger i palmehøyde. Utsikten herfra ligner på noe fra et reisemagasin. Ta en dukkert eller hold øye med jungelens dyreliv fra bassengkanten.

Restaurant «Herb Library» er et moderne spisested med fokus på sunne, velsmakende og bærekraftige retter av internasjonal og lokal art. Her serveres det både frokost, lunsj og middag, og restauranten er åpen hver dag fra 09.00–22.00.

Hvis du trenger å gire helt ned, kan du bestille tid til yogaundervisning i yogapaviljongen eller en rekke avslappende behandlinger innen bl.a. ayurveda-prinsippet i Tejas Spa, som er hotellets egen spaavdeling.

Det er dessuten mulighet til å leie sykler, delta på kokkeskole og andre spennende aktiviteter.

Pris for oppgradering fra Anumana Village Ubud, pr. natt:
Premiere room Per person fra:  600 kr.

Element by Westin Ubud

Ubud, Bali

Det flotte hotellet Element by Westin ligger ca. 3 km utenfor sentrum av Ubud, med utsikt til jorder og høye palmer. Utenfor hotellet ligger en av Ubuds hovedgater, og her finner du minimarkeder, små lokale restauranter og kunsthåndverksbutikker. Hver dag er det gratis shuttlebusservice inn til Ubud sentrum.

Hotellet har til sammen 158 hyggelige og lyse rom på min. 34 m2. Alle rom har aircondition, WI-FI, TV, safe, strykejern og -brett, skrivebord og elektrisk kjele til te og kaffe. På badet finner du hårtørker og toalettartikler. Alle rom har egen balkong med utsikt til enten hagen eller det hyggelige bassengområdet.

I bassengområdet er det både voksen- og barnebasseng. Begge inneholder saltvann. Her kan barna plaske rundt og de voksne slappe av under solens stråler og nyte en forfriskende drink fra bassengbaren.

Hvis du vil unna deg noe ekstra, kan du ta en tur til hotellets spa, PancaMaya Spa, der du kan kjøpe massasje, kroppsskrubb, fotbad og andre avslappende behandlinger. Hvis du er en av dem som gjerne vil holde seg i form på ferien, har hotellet også fasiliteter for deg. På området er det nemlig et fint treningsrom med moderne maskiner til både kardio- og styrketrening. Hotellet tilbyr dessuten også aktiviteter som fullmåneyoga og vannaerobic.

For de minste er det lekerom og forskjellige morsomme aktiviteter, som balinesisk dans. Barna kan også lage drager og håndverk av kokosblader.

Det er også gratis utleie av sykkel, så hele familien kan dra ut og oppdage Ubud og byens fantastiske omgivelser på egen hånd.

Element by Westin har to spisesteder. Hovedrestauranten, Andong Teras Restaurant, serverer sunne retter fra både det indonesiske og vestlige kjøkkenet, mens Pizzahouse tilbyr deilige italienske pizzaer som stekes i det åpne kjøkkenet. Helt spesielt er det at du også kan spise “flytende” frokost i bassenget. Det har du kanskje sett bilder av på sosiale medier – det er nemlig typisk balinesisk.

Hotellet har også en liten butikk, slik at du alltid kan kjøpe litt drikkevarer, frukt, snacks og bakverk.

Pris for oppgradering fra Radha Phala Resort & Spa, pr. natt:
Deluxe room Per person fra:  220 kr.

Maya Ubud Resort

Ubud

Maya Ubud Resort er luksuriøst, rolig og ligger midt i Ubuds tropiske naturskjønnhet. Stedet ligger vakkert til ved elvebredden og er omgitt av enestående natur med utsikt til både rismarker og den frodige jungelen i Ubud.

Resorten har sin egen gratis shuttle buss til Ubud sentrum, som ligger 5-10 minutters kjøring unna.

Rommene og villaene er elegant innredet med en blanding av balinesiske elementer og moderne fasiliteter. De er romslige, lyse og innbydende. Alle rom- og villatyper har privat balkong eller terrasse, og her kan du trekke deg tilbake og nyte den flotte utsikten. Her er det sørget for alle de fasilitetene som garanterer at du får et behagelig opphold på Maya Ubud Resort. Det inkluderer aircondition, minibar, kaffemaskin, te-fasiliteter, safe, strykejern og strykebrett, stort flatskjerm-TV, Wi-Fi og Bluetooth-høyttaler. På badet er det et stort utvalg toalettartikler samt hårtørker, badekåpe og tøfler.

Du vil garantert ikke kjede deg under oppholdet her, for Maya Ubud Resort tilbyr mange ulike fasiliteter og aktiviteter. Du kan slappe av i solen, ta en forfriskende dukkert i en av hotellets bassenger eller bestille en avslappende behandling på hotellets spa. Det ligger nede ved den rislende elven, og elvelydene her gjør alt ekstra velgjørende. Du kan også prøve deg på noen av hotellets mange sportsaktiviteter. Kanskje frister for eksempel en yogatime i paviljongen med utsikt til den frodige naturen? Eller et slag tennis på hotellets private tennisbane? Der er selvfølgelig også mulighet til å løfte vekter eller ta en økt på løpebåndet på hotellets toppmoderne treningssenter. Hvis du har lyst til å utforske området, har Maya Ubud Resort en perfekt beliggenhet. Det ligger nær flere av Ubuds populære severdigheter.

Når du blir sulten etter en opplevelsesrik dag, kan du glede smaksløkene med en kulinarisk opplevelse fra det lokale eller internasjonale kjøkkenet på en av hotellets tre restauranter. Du kan også nyte en iskald drink i hotellbaren, Tree Bar, med utsikt til Ubuds frodige natur.

Pris for oppgradering fra Anumana Village Ubud, pr. natt:
Impressive Forest Suite Per person fra:  1.540 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14