TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Overnatting: Cape Town

Premier Hotel Cape Town

Sea Point / Cape Town

Dette hotellet ligger i Sea Point, Cape Town, med en spektakulær utsikt over havet og fjellene, og i gangavstand fra Atlantic Promenade. Ved Sea Point og i gangavstand fra hotellet er det et godt utvalg av hyggelige restauranter og caféer.

Premier Hotel Cape Town ligger i nærheten av det verdensberømte Victoria & Alfred Waterfront og mange andre turistattraksjoner.

Hotellet ligger også kun 5 minutter fra The International Convention Centre samt 20 minutter fra Cape Town International Airport. Hotellet tilbyr 24 timers Internet med indtil 250 mgbyte gratis/gjest/dag.

Overnatting i standard rom.

Pris for rom oppgradering, 4 netter:
Deluxe rom med havutsikt Per person fra:  1.285 kr.
Suite (min. 2 personer) Per person fra:  3.250 kr.
Oppgraderingsmuligheter til andre hoteller

One & Only Cape Town

Cape Town

Hvis du vil ha det ordentlig fint, kan du oppgradere til One & Only Cape Town. Det er uten tvil et av byens aller beste hoteller, og kanskje er det riktigere å kalle One & Only for et resort. Innimellom kan du begynne å lure på om du fortsatt er midt i Sør-Afrikas travle storby Cape Town, eller om du faktisk befinner deg på et luksuriøst tropisk resort.

Resortet ligger et steinkast fra Cape Towns travle og populære Waterfront, der du finner alt fra restauranter og barer til butikker og en rekke forskjellige aktiviteter – hvis du i det hele tatt har lyst til å forlate resortet.

Spaet og svømmebassenget ligger på sin egen øy i havnen og er nærmest omgitt av en tropisk hage – midt i byen. I loungen kan du nyte en cocktail med utsikt mot Table Mountain mens du venter på et bord på Afrikas eneste Nobu-restaurant – den er populær, så bestill i god tid.

Har du med deg barn eller tenåringer, finnes det massevis av aktiviteter for dem. Mindre barn blir medlem av resortets «kids club», mens større barn kan bli med på utflukter og prøve seg på klatrevegger, bowling eller skøytebaner.

Rommene på hotellet er blant de aller største i byen, og felles for dem alle er at de har egen balkong, Nespresso-maskiner, flatskjerm-TV, badekar og utsikt over det travle livet i havnen.

Pris for oppgradering fra Premier Hotel Cape Town, 4 netter:
Marina Harbour Room Per person fra:  19.200 kr.

Victoria & Alfred Hotel

Cape Town

Det 4-stjerners Victoria & Alfred Hotel midt på Cape Towns berømte Waterfront er blant de mest legendariske hotellene i byen.

Hotellet holder til i et ombygd lagerhus fra 1904 og er oppkalt etter dronning Victoria og hennes sønn Alfred, som spilte en avgjørende rolle i oppbyggingen av Cape Towns havnemiljø og Waterfront-området.

De 94 rommene er fordelt på tre etasjer og har utsikt enten mot havnen, Table Mountain eller plassen foran hotellet. Felles for dem alle er selvfølgelig at Waterfrontens butikker, restauranter, barer osv. ligger rett utenfor døren. En bedre plassering får du neppe.

Rommene er alle moderne innredet med flatskjerm-TV, minibar, te- og kaffefasiliteter, aircondition, strykefasiliteter, badekåper osv. – alt det man forventer av et flott 4* hotell.

Hotellet har to egne restauranter og adgang til basseng, spa og fitness.

Pris for oppgradering fra Premier Hotel Cape Town, 4 netter:
Loft Room Per person fra:  7.150 kr.
Piazza Room Per person fra:  7.995 kr.
Mountain Room Per person fra:  11.195 kr.

Cape Milner

Cape Town

Fra basseng-området på det hyggelige 4-stjerners boutiquehotellet The Cape Milner har du en fantastisk utsikt mot toppen an Table Mountain. Så her vet du at du er i Cape Town!

Hotellet ligger sentralt i byen, med gode restauranter i gangavstand, men det er bygget som en egen liten oase. I midten av hotellet er det en bakgård med basseng, terrasse, liggestoler, kafé – og som nevnt med flott utsikt mot fjellet, byens vartegn.

Rommene er moderne innredet med en blott blanding av art deco og klassisk viktoriansk stil. Alle rom er store og har eget bad, flatskjerm-TV, air condition, te- og kaffefasiliteter, safe og hårtørker.

Hotellets restaurant serverer smakfulle retter, og i loungen kan du glede deg til å sjekke ut drikkevaremenyen.

Pris for oppgradering fra Premier Hotel Cape Town, 4 netter:
Standard Room Per person fra:  4.150 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14