TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Reiser til Singapore

Singapore er helt annerledes enn andre land i Asia.

Hvis du drømmer om å oppleve en hypermoderne storby og et land i ett, med en mangfoldighet få andre steder i verden har, er Singapore stedet for deg.

Se våre reiser til Singapore nedenfor.

Hvis du har spørsmål, skal du ringe reisekonsulentene våre på 85 29 54 24.

 

Singapore
Singapore

Reiser til Singapore

Singapore er helt annerledes enn andre land i Asia.

Hvis du drømmer om å oppleve en hypermoderne storby og et land i ett, med en mangfoldighet få andre steder i verden har, er Singapore stedet for deg.

Se våre reiser til Singapore nedenfor.

Hvis du har spørsmål, skal du ringe reisekonsulentene våre på 85 29 54 24.

 

Hvorfor skal du reise til Singapore

Da den britiske koloniherren Sir Thomas Stamford Raffles i 1819 grunnla havnen og senere delte inn byen i fire områder med ulike etniske grupper, la han grunnlaget for det Singapore vi kjenner i dag.

På en reise til Singapore kommer du til å oppleve en smeltedigel av kulturer, og få steder finner du et mangfold som her. De mange ulike kulturelle inntrykkene du kan oppleve her bidrar til å gjøre Singapore til et must see-reisemål.

Våre rundreiser med Singapore

Vi tilbyr Singapore i kombinasjon med andre reisemål, f.eks. i forbindelse med en reise til Australia eller som forlengelse til flere av våre reiser til Indonesia.

Tiden i Singapore er til fri disposisjon, og selv om Singapore er Sørøst-Asias minste land, er det massevis av spennende opplevelser å velge blant.

Nedenfor kan du lese mer om utvalgte høydepunkter i Singapore.

Sjarmerende bydeler

Singapores mangfoldighet kommer virkelig til uttrykk i byens sjarmerende bydeler, hver med sine interessante spesialiteter og kjennetegn.

Opplev Singapores multietniske kultur i Chinatown, smak på Little Indias massevis av smakfulle, tradisjonelle retter og opplev malay-bydelen Kampong Glams eksplosjon av farger og helt spesielle blanding av nytt og gammelt.

Gardens by the Bay

Den grønne oasen Gardens by the Bay er kanskje Singapores mest berømte attraksjon.

Parken er en del av Singapores visjon, som først ble presentert for mer enn 50 år siden, om å forvandle Singapore fra en storby med en hage til å være en storby i en hage.

Parken strekker seg over mer enn 100 hektar og er vakkert beliggende ved havet i Marina Bay. Den er spesielt kjent for sine 18 kunstverk, de såkalte SuperTrees, som reiser seg mot himmelen i loddrette beplantningsinstallasjoner. En gangbro forbinder noen av kunstverkene, slik at du kan se parken ovenfra.

Sentosa Island

Bare 15 minutter fra Singapores sentrum, sør for byen, finner du Sentosa Island.

“Sentosa” betyr “fred og ro” på malay, og selv om øyas historie som britisk militærfestning kanskje ikke er så harmonisk, kan du både få både avslapning og underholdning her.

I dag er øya spesielt kjent for sine tropiske strender og spennende familie- og adventure-aktiviteter, f.eks. Universal Studios eller Mega Adventure, for de mer eventyrlystne.

Andre høydepunkter i Singapore

På rundreisene våre kan du også oppleve:

 • Singapores lokale retter – her er det noe for enhver smak og lommebok. Ta f.eks. en tur til et av Singapores Hawkers Centres – haller med massevis av matboder der du kan spise autentisk gatemat. Prøv f.eks. Maxwell Food Centre i Chinatown, et av de beste stedene å prøve rimelig kinesisk mat.
 • Enestående shopping. Uansett om du vil titte i luksusbutikker og stormagasiner eller kjøpe med deg lokalproduserte suvenirer: du finner det i Singapore.
 • Singapores eldste hindutempel, Sri Mariamman, som faktisk ligger i Chinatown. Tempelet er viet til gudinnen Mariamman, kjent for sin evne til å kunne helbrede sykdommer. Det fargerike, spektakulære tempelet har mange flotte detaljer og kreative dekorasjoner som gir det et helt annet utseende enn andre templer.

Har du spørsmål om reisene våre?

Vi har samlet all praktisk reiseinformasjon om Singapore på vår side “Praktisk info om Singapore”. Her finner du relevant informasjon relatert til før, under og etter reisen.

Hvis du har spørsmål om Singapore eller våre andre reiser til Asia, er du alltid velkommen til å kontakte reisekonsulentene våre.

Vi gleder oss til å sende deg ut på ditt livs reise.

TourCompass – Kom helt tett på!

Se all bilder
Bilder
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Hvordan gjør du det?
Slik bestiller du din drømmereise hos oss

Finn din drømmereise

For alle våre reiser kan du se dagsprogrammet og drømme deg bort med bilder og videoer. Du kan lese mer om overnatting, kombinasjonsmuligheter, alt det praktiske – og se priser og avreisedatoer for de neste 18 månedene.

Har du spørsmål og ønsker?

Du er alltid velkommen til å ringe eller skrive til oss. Vi sitter klare til å besvare alle dine spørsmål, lytte til ønskene dine og gi deg ærlig og kompetent rådgivning basert på våre mangeårige erfaringer med reiseopplevelser i Afrika, Asia, Latinamerika og Oseania.

Innhent et uforpliktende tilbud

Du får et detaljert tilbud på reisen som du kan lagre, skrive ut eller dele med reisefellene dine. Hvis du bestemmer deg for å bestille reisen, kan du enkelt gjøre det via tilbudet.

Oseania
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Oseania-spesialist og har over 26 års erfaring med reiser i Oseania.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14
HVORFOR REISE MED TOURCOMPASS?
Derfor velger kundene oss
 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen
 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper
 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av samarbeidspartnere
 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs