TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Safari og reiser i Afrika

Hos TourCompass er vi eksperter på Afrika. Vi har eksistert siden 2006 og tilbyr et stort utvalg av opplevelsesreiser til Afrika, f.eks. til populære safarireisemål som Tanzania, Sør-Afrika og Kenya.

Opplev fantastisk natur i verdenskjente nasjonalparker, ville dyr på savannen og kritthvite strender på en avsluttende badeferie. Afrika er et fantastisk reisemål som sikkert vil vinne hjertet ditt.

Se alle våre destination og reiser til Afrika nedenfor.

Hvis du har spørsmål, kan du ringe våre reisekonsulenter på  85 29 54 24.

Safari og reiser i Afrika
Safari og reiser i Afrika
ForsideSafari og reiser i Afrika

Safari og reiser i Afrika

Hos TourCompass er vi eksperter på Afrika. Vi har eksistert siden 2006 og tilbyr et stort utvalg av opplevelsesreiser til Afrika, f.eks. til populære safarireisemål som Tanzania, Sør-Afrika og Kenya.

Opplev fantastisk natur i verdenskjente nasjonalparker, ville dyr på savannen og kritthvite strender på en avsluttende badeferie. Afrika er et fantastisk reisemål som sikkert vil vinne hjertet ditt.

Se alle våre destination og reiser til Afrika nedenfor.

Hvis du har spørsmål, kan du ringe våre reisekonsulenter på  85 29 54 24.

ForsideSafari og reiser i Afrika
Våre mest populære reiser
Hit reiser andre
HVORFOR REISE MED TOURCOMPASS?
Derfor blir vi valgt

Vi skjønner at tiden din er dyrebar. Derfor er målet vårt å gi deg den beste mulige, personlig tilpassede servicen, og det er viktig for oss at du føler deg trygg i våre hender på hele reisen. Vi hjelper deg med alle detaljer både før, etter og under reisen din, og svarer gjerne på alt du måtte lure på.

Vi tilbyr et stort og mangfoldig utvalg av reisemål som alle har sin egen unike historie – med spennende lokal kultur, fascinerende dyreliv og storslått natur.

Vi skaper reiser på bakgrunn av grundige forberedelser og førstehåndserfaringer fra landene. Hver reise er tilrettelagt med henblikk på å gi deg det beste hvert reisemål har å by på.

Når du reiser med oss, vet du at du er i trygge hender. Vi er medlem av det danske reisegarantifondet. Det betyr at du som reisende er sikret økonomisk, og at du får reisen din refundert hvis vi mot forventing skulle gå konkurs.

Eventyrlige rundreiser
Våre reisemål
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14

TourCompass – Eksperter på safariturer i Afrika

TourCompass er en av Skandinavias største arrangører av safariturer i Afrika. Vi ble etablert i 2006 og har siden den gang sendt tusenvis av gjester på opplevelsesrike og eventyrlige safarireiser.

I dag er vi et stort team av engasjerte medarbeidere som elsker å reise og har erfaring fra reisemålene våre. Det betyr at du alltid kan få kontakt med en reisekonsulent som sitter klar til å dele sine egne erfaringer med våre Afrika-rundreiser.

Eventyrlige safarireiser

TourCompass tilbyr klassiske Afrikasafari-rundreiser med storslåtte natur- og dyreopplevelser, familievennlig safari, spennende kjør-selv-ferier og bestigning av Afrikas høyeste fjell, Kilimanjaro.

Alt etter reisemål kan du kombinere din safari med badeferie på Zanzibar, Mauritius eller Mombasa, storbyferie i Cape Town eller flotte naturopplevelser ved Victoria Falls.

Vi har reiser til 7 fantastiske reisemål:

Klikk deg inn på de enkelte reisemålene og les mer om hva du kan oppleve på en safari i dette landet.

Vi lover deg at en safari er en opplevelse du aldri vil glemme. Du kan se hva tidligere gjester har sagt om oss og våre reiser til Afrika ved å ta en titt på våre omtaler på Trustpilot.

Vi gleder oss til å hjelpe deg til å dra ut på ditt livs reise til Afrika.

Våre reisemål i Afrika

Tanzania

Tanzania i Øst-Afrika er vårt mest populære reisemål. Her kan du oppleve et fantastisk dyreliv, blant annet ”The Big Five”, og en vakker natur med både fjell, naturreservater og innsjøer.

Våre reiser til Tanzania består vanligvis av en innledende safari med mulighet for å avslutte med badeferie på Zanzibar eller i Mombasa, Kenya. Du kan også kombinere to av verdens beste safarireisemål, Tanzania og Kenya, på én og samme reise.

Se våre Tanzania-reiser.

Sør-Afrika

I Sør-Afrika kan du få nærkontakt med noen av verdens mest berømte dyr, f.eks. løver, leoparder, neshorn og elefanter.

På våre reiser til Sør-Afrika kan du se frem til fantastisk safari, f.eks. i Kruger nasjonalpark, og enestående naturopplevelser, f.eks. i vinområdene eller langs Garden Route.

Du har mange kombinasjonsmuligheter for reisen din, f.eks. badeferie på Mauritius, naturopplevelser ved Victoria Falls, storbyferie i Cape Town eller enda mer safari, f.eks. i Botswanas Okavango-delta.

Se våre reiser til Sør-Afrika.

Kilimanjaro

I Tanzania, nær grensen til Kenya, finner du Afrikas høyeste fjell, Kilimanjaro, som er 5.895 meter høyt.

På våre forskjellige reiser til Kilimanjaro har du mulighet til å bestige det flotte fjellet via forskjellige ruter, f.eks. via den kjent Machame-ruten, Lemosho-ruten, Shira-ruten, Marangu-ruten eller via Rongai-ruten.

Kilimanjaros beliggenhet rett ved ekvator gjør det mulig å bestige fjellet året rundt. Avslutt trekkingen med safari i Tanzania eller badeferie på Zanzibar.

Se våre muligheter til å bestige Kilimanjaro.

Kenya

Kenya ligger øst i Afrika og har et imponerende dyreliv, verdensberømte nasjonalparker og en vakker natur, som gjør landet til et populært safarireisemål.

Gled deg til en enestående safari i for eksempel Masai Mara, Amboseli, Tsavo eller Samburu, og avslutt reisen din med en fantastisk badeferie. Velg mellom verdensberømte Diani Beach ved Mombasa eller tropeøya Zanzibar i Det indiske hav.

Se våre safariture i Kenya.

Uganda

Uganda, i det østlige Sentral-Afrika, er et reisemål som ofte overses. Dette flotte landet har variert natur med regnskoger, savanner og elver, og Winston Churchill kalte Uganda «Afrikas perle».

I Uganda kan du oppleve Lake Victoria, ekvator og tre nasjonalparker, der du bl.a. kan se elefanter og løver. I tillegg kan Uganda by på enestående aktiviteter som sjimpanse- og gorilla-tracking.

Se våre safarireiser i Uganda.

Zambia

Zambia er et land med enestående natur.

Kom helt nær det storslagne vannfallet Victoria Falls, så imponerende stort at det nesten tar pusten fra deg, og den fantastiske Zambezi-elven som flyter 2.700 km gjennom 6 afrikanske land.

Du kan kombinere en reise til Zambia med et utvalg andre reisemål, f.eks. Botswana og Sør-Afrika.

Se våre reiser til Zambia.

Botswana

I Botswana kan du oppleve et av Afrikas mest eksklusive safarireisemål.

Her finner du mindre besøkte nasjonalparker der du kan oppleve Afrikas mest berømte dyr, f.eks. i Chobe nasjonalpark, der du både kan bli med på tradisjonell safari og på elvesafari på Chobe-elven.

Det er mulig å kombinere Botswana med andre reisemål, f.eks. Zambia og Sør-Afrika.

Se våre reiser til Botswana.

Hvorfor skal du velge Afrika?

Afrika er et fantastisk og helt spesielt reisemål der du har mulighet til å få nærkontakt med interessante dyr på safari, oppleve fantastisk natur eller bestige Kilimanjaro. Mange av reisene våre kan også kombineres med en avsluttende, eksotisk badeferie eller en spennende storbyferie. Begge er perfekte måter å avrunde reisen på.

Reis til Afrika med oss, og få uforglemmelige opplevelser: de største og flotteste nasjonalparkene, de mest kjente villdyrene i deres naturlige omgivelser og vakre, uberørte og kritthvite sandstrender.

En reise til Afrika er en reise for livet.

Hvis du har spørsmål om hvilken reise som passer best for deg og din familie, om hvordan man bestiller eller noe helt annet, er du hjertelig velkommen til å kontakte salgsteamet vårt.