TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Overnatting: Mauritius

Veranda Tamarin Mauritius

Tamarin Bay

Veranda Tamarin er nok et av de hyggeligste hotellene på Mauritius’ vestkyst.

Her er det ingen høye murer eller elektriske porter. I stedet er det hengekøyer, sand på gulvet i lobbyen og en hyggelig, sjarmerende og personlig atmosfære.

Hotellet ligger like ved vakre Tamarin Bay, der mange delfinflokker holder til, og her på vestkysten av øya kan du beundre fantastisk vakre solnedganger.

Hotellet har 116 rom, alle med eget bad, aircondition, te- og kaffefasiliteter, minibar og gratis Wi-Fi. Rommene er veldig hyggelige og innredet med en flott fargebruk som gjør dem både innbydende, moderne og retro på én gang. Alle rom har egen balkong/terrasse. Rommene har også et «strandsett» som består av en kurv med håndklær og strandmatter, og du får også din egen kjølebag.

Stranden er offentlig, og her ligger alt til rette for å ta med matpakke og kalde drikkevarer i kjølbagen, legge ned strandmattene, legge seg i halvskyggen og gjøre som lokalbefolkningen: spille strandtennis, bade, lese en bok, snorkle – og i det hele tatt bare nyte strandlivet. Hotellet leier også ut hengekøyer som du kan binde mellom trærne på stranden.

Hvis du foretrekker svømmebassenget, kan du slå deg ned i skyggen på en komfortabel solseng.

Når sulten eller tørsten melder seg, kan du velge mellom en av de to restaurantene og tre barene på hotellet. Baren serverer hele dagen smakfulle snacks, wraps eller sandwicher, og om kvelden er det ofte live musikk med lokale ”up-coming” band. Baren er åpen for alle, så stemningen her er både avslappet, hyggelig og lokal.

Hopp i bassenget, ta en behandling på spaet eller prøv en de gratis aktivitetene hotellet tilbyr: vanngymnastikk, boccia, snorkling m.m. Eller bare slapp av i en av hengekøyene og nyt utsikten – Tamarin er avslappet feriestemning på sitt beste!

Opptjen utflukter!

Hvis du bor min. 4 netter på Veranda Tamarin, opptjener du rupees som kan brukes på mange ulike utflukter fra hotellet.

For eksempel opptjener 2 voksne som bor her i 5 netter 4000 MUR som kan brukes på utflukter fra Tamarin.

Hva med f.eks. en kajakktur i soloppgangen eller en vandring gjennom Black River Gorge? Et katamaran-cruise er nesten også et must, eller kanskje en fottur til et sted der du kan nyte den flotte solnedgangen?

Utfluktene bestilles direkte på hotellet, og jo flere netter du bor her, jo flere rupees opptjener du!

Pris for rom oppgradering, 5 netter:
Teens room, halvpensjon Per person fra:  1.705 kr.
privilege room, halvpensjon Per person fra:  3.830 kr.
Oppgraderingsmuligheter til andre hoteller

Le Meridien Ile Maurice

Pointe aux Piments

Helt nede ved stranden i den nordvestlige delen av Mauritius finner du hotellet Le Meridien Ile Maurice.

Hotellet passer godt både for barnefamilier og for par som reiser uten barn. Familiene kan nyte godt av de mange aktivitetene for barn og alle som er unge av sinn, men par uten barn kan la seg skjemme bort i Nirvana-fløyen, som er kun for voksne. Her er det eget svømmebasseng med bassengbar, og alle Nirvana-gjester får også en flaske vin ved ankomst, en fruktkurv på rommet og solnedgangs-cocktail. Barnefamilier har den fordelen at barn under 11 år bor gratis på samme rom som foreldrene.

Her er det 261 rom, og alle har utsikt enten til havet eller til den store tropiske hagen som hotellet ligger i. Alle rom har egen balkong eller terrasse. Her er det også aircondition, TV og minibar.

Det finnes 4 restauranter på hotellet. Den lille byen Grand Baie ligger bare 20 minutters kjøring herfra, så det er gode muligheter for å oppleve det lokale livet og kjøkkenet, hvis du ønsker det.

Et steinkast fra hotellet ligger den kritthvite stranden, men vil du heller vil hoppe i svømmebassenget, er det hele tre å velge mellom. Hoteller har også både spa, barneklubb, vannsportsaktiviteter, dykkesenter og et velutstyrt treningssenter.

Pris for oppgradering fra Veranda Tamarin, 5 netter:
Junior Suite, halvpensjon Per person fra:  11.060 kr.
Nivana Tranquil Bliss, halvpensjon Per person fra:  12.335 kr.

Westin Turtle Bay Resort & Spa

Turtle Bay

Om kvelden kan du nyte en drink til synet av den vakre solnedgangen over havet. Bak deg ruver Mauritius’ dramatiske fjell, og foran deg ligger den beskyttede Turtle Bay Marine Park.

Du befinner deg på det femstjerners resortet Westin Turtle Bay & Spa, og her er du kommet til rett sted – uansett om du vil slappe av ved stranden eller i et av de to bassengene, snorkle, dykke, seile, spille tennis, løpe, sykle – eller nyte spabehandlinger dagen lang. Hotellet ligger på et 10 hektar stort område, så uansett om du vil være aktiv eller gire helt ned, finnes det plass for deg.

De 190 rommene er, i likhet med hele hotellet, stilfullt innredet. Her er det god plass, og alle rommene har egen balkong eller terrasse, flatskjerm-TV, te- og kaffefasiliteter, minibar, strykejern og gratis Wi-Fi.

Hotellet kan by på hele sju restauranter og barer, slik at det finnes noe for enhver smak.

Vær oppmerksom på at de fleste restaurantene på hotellet har kleskode for middagen, derfor må du legge igjen shortsen og flip-flopsene på rommet om kvelden.

Pris for oppgradering fra Veranda Tamarin, 5 netter:
Junior Suite, halvpensjon Per person fra:  8.510 kr.

Veranda Paul et Virginie Hotel & Spa

Grand Gaube

Det sjarmerende boutique-hotellet “Veranda Paul et Virginie” på nordkysten av Mauritius er det perfekte stedet å slappe av etter en opplevelsesrik reise. På denne delen av øya er strendene ofte små, men de er idylliske og uforstyrrede.

Hotellet er perfekt til par som ønsker en romantisk og avslappende ferie i rolige omgivelser. Barn under 18 år er ikke tillatt, og vi kan nesten love at dere vil få et deilig avslappende opphold her.

Alle de 81 rommene har full eller delvis havutsikt og terrasse eller balkong, der dere kan nyte den flotte utsikten dagen lang. Rommene er innredet i lyse farger, og de lette materialene bidrar til at omgivelsene føles lette og luftige.

Hotellet har mange fasiliteter og aktiviteter, blant annet to svømmebasseng, spa, forskjellige former for vannsport, tennis og mye mer. Her er det to restauranter, og vi har valgt å inkludere halvpensjon i oppholdet, slik at dere kan nyte dagen, bassengene, stranden, solen og hverandre uten å måtte tenke på hvor dere skal spise om kvelden.

Fra hotellet er det direkte adgang til en liten, men praktfull strand. En 15 minutters taxitur unna ligger byen Grand Baie, der dere også kan bruke den offentlige stranden i den vakre bukten. Her liger det også mange hyggelige kafeer og restauranter med rimelige priser. Dessuten har byen gode shoppingmuligheter.

Dagene er til fri disposisjon. Hvis dere ønsker ekstra utflukter, kan dere henvende dere til hotellets resepsjon og vår samarbeidspartner for å få en oversikt over hvilke muligheter som finnes.

Merk: Ocean Paradise Resort er stengt fra 1. juni – 15. juli 2024  pga. renovering.

Pris for oppgradering fra Veranda Tamarin, 4 netter:
Comfort Room med halvpensjon, 5 netter Per person fra:  2.130 kr.
Superior Room med halvpensjon, 5 netter Per person fra:  3.405 kr.

Hilton Mauritius Resort & Spa

Flic en Flac

Mye bedre blir det ikke.

Forestill deg at du sitter ved et vakkert dekket bord med føttene i sanden. Om litt kommer kelneren med kveldens meny. Foran deg står en kjølig drink, så kald at det dannes små perler på glasset. Bølgene skvulper mot stranden, og du har utsikt til en fantastisk solnedgang.

Dette er livet på Hilton Mauritius Resort & Spa.

Du befinner deg på en femstjerners resort på vestkysten av Mauritius – midt på den verdensberømte stranden Flic en Flac.

Flic en Flac er en 2 km lang, hvit sandstrand som er selve innbegrepet på paradisøya Mauritius. Lagunen er beskyttet av korallrev som både gir perfekte bademuligheter og gjør dette stedet til et paradis for dykking og snorkling.

Hotellet tilbyr et stort utvalg gratis aktiviteter: paddle board, tennis, yoga og mye mer.

Rommene er fine, store og innredet i mauritisk og asiatisk stil. De har enten balkong eller terrasse. Alle rom vender ut mot havet og har aircondition, minibar, te- og kaffefasiliteter, flatskjerms-TV – og alt det du ellers forventer av en femstjerners resort. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Hotellet har tre restauranter, og det er også en restaurant/bar på stranden. I tillegg finner du 2 store bassengområder – ett til alle og ett til voksne. Barna kan bli med i barneklubb, og de voksne kan nyte forskjellige ansikts- og kroppsbehandlinger på resortens fantastiske spa.

Pris for oppgradering fra Veranda Tamarin, 5 netter:
Deluxe rom med halvpensjon Per person fra:  8.510 kr.

The Sands Resort & Spa

Flic en Flac

The Sands har alt som et 4-stjerners resort tilbyr – unntatt en ‘Kids Club’, siden hotellet ikke tillater barn under 12 år. Hotellet ligger på den verdensberømte stranden Flic en Flac, som med sin 2 km lange hvite strand er innbegrepet av Mauritius. For de som ønsker en rolig og avslappet base for ferien på Mauritius er dette fantastiske resort et godt valg.

Hotellet består kun av store de luxe- rom, med enten balkong eller terrasse og alle ligger vendt mot sjøen. Alle rom har enten stor dobbeltseng (king size) eller to enkeltsenger (twin beds). Blant andre romfasiliteter kan vi nevne: aircondition, telefon med voice-mail, safe, minibar, TV med flere kanaler samt mulighet for å lage te og kaffe.

De store badene har separat dusj med glassdører, badekar og toalett. Det er også hårføner, uttak til barbermaskin samt walk-in garderobe.

Hotellet har 3 restauranter, hvor «Tamarind Terrace» tilbyr et utvalg av internasjonale retter samt forskjellige mauritiske spesialiteter og et godt utvalg av gode viner fra mange verdensdeler. De øvrige 2 restaurantene tilbyr sjømat og gastronomi av høy klasse mot et tillegg i prisen for halvpensjon. Dessuten tilbys spa, trenings senter samt gratis aktiviteter som kajakk, snorkling, surfing, små seilbåter og pedalbåter.

Som et av de absolutte høydepunktene kan man fra stranden- mot betaling- kjøre i båt ca. 5-10 minutter ut i lagunen og kjøre ved siden av store flokker av delfiner, som nesten hver morgen kommer inn i lagunen på 10-20 meter dypt vann og blir der til rund lunsjtid, før de igjen søker mot dypere vann.

Pris for oppgradering fra Veranda Tamarin, 5 netter:
Superior Suite med halvpensjon Per person fra:  8.080 kr.

Heritage Awali Golf & Spa Resort

Bel Ombre

Stor familierabatt på 5* all inclusive-resort på Mauritius’ sørkyst – to barn bor gratis på samme rom som foreldrene.

Drømmer du om en ekte 5-stjerners resort som både har ro og sjarm for voksne, massevis av aktiviteter for barna, en praktfull strand rett utenfor døren og ”all inclusive” på sitt aller beste? Da skal du unne deg og familien din en oppgradering til det lekre Heritage Awali. Hotellet tilbyr en rabatt som i tillegg blir større jo flere netter du bor her! Og barna? De bor gratis store deler av året.

Heritage Awali ligger på Mauritius’ vakre sørkyst i Domaine de Bel Ombre. Hotellet består av 160 rom som alle er sjarmerende og hyggelig innredet, inspirert av Mauritius’ afrikanske kulturarv. Rommene har naturligvis alle de fasilitetene man forventer av et 5-stjerners hotell. Her er det aircondition, TV, sikkerhetsboks, gratis Wi-Fi, te- og kaffe-fasiliteter, gratis minibar (som selvfølgelig fylles opp hver dag) og eget bad med badekar. Alle rom har egen terrasse eller balkong med utsikt til den vakre, tropiske hagen.

På Awali betyr ”All inclusive” bl.a.:

 • Frokost
 • Lunsj (velg mellom tre forskjellige restauranter)
 • Middag (velg mellom 5 forskjellige restauranter)
 • 24 timers romservice med utvalgte retter (du må kun betale drikkepenger og “tray-charge”)
 • Drikkevarer på hotellet og i C Beach Club
 • Gratis minibar på rommet som fylles opp hver dag
 • Solnedgangsdrink hver dag i Infinity Blue Cocktail Bar
 • Gratis is hver ettermiddag
 • Afternoon Tea hver dag
 • Piknikkurv hvis du skal på utflukt en dag
 • 1 x green fee på Heritage Golf Course
 • 1 x massasje
 • Gratis bruk av div. utstyr, blant surfebrett, kanoer, mountain bikes osv.
 • Kids Clu

Kids Club er åpen hver dag (også om kvelden), og hele uken arrangeres det aktiviteter for barna. De kan både spille badminton, gå på danse- og matlagingskurs, bli med på krabbeveddeløp, spille minigolf og mye mer.

To barn under 12 år bor gratis på foreldrenes rom i perioden 1. maj  – 18. september 

Pris for oppgradering fra Veranda Tamarin, 5 netter:
Deluxe garden view room, all inclusive: Per person fra:  12.760 kr.

Iko Mauritius Resort

Le Chaland Beach

På Mauritius’ ville og uberørte østkyst – lengst mot sør – finner du den flotte 5-stjerners resorten Iko. Hotellet tilhører luksuskjeden Anantara og har alt det man forventer av en resort med hele 5 stjerner.

Hvor eksklusivt dette stedet er vil du allerede merke når du blir ønsket velkommen i den flott utsmykkede lobbyen og innlosjert på et av de komfortable rommene. Her er det lagt vekt på alle detaljer i innredningen, og resorten er både hyggelige og moderne.

Alle de 172 rommene har egen balkong eller terrasse, og alle har også espressomaskin, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og et lekkert bad med BÅDE dusj og badekar.

Mye av dagene vil du sikkert tilbringe ved det vakre evighetsbassenget med utsikt til Det indiske hav. Hvis du har lyst til å samle flere opplevelser, er det fine tur- og sykkelstier rett utenfor døren. Spill tennis eller få en avslappende massasje på hotellets spa – kanskje mens barna har det morsomt på hotellets Kids Club eller ved det spesielle barnebassenget.

Blue Bay Marine Park ligger bare et steinkast fra hotellet, men hvis du har lyst til å snorkle, trenger du ikke en gang å forlate hotellets område. I havet rett utenfor resorten er det gjort et stort arbeid for å redde korallene, så her kan du beundre livet under havet like ved stranden. Av hensyn til miljøet under havet går det heller ingen båter med motor rett utenfor hotellet – det gir både deg og de sårbare korallene fred og ro.

Kos deg med en aldri så liten ettermiddagsdrink i den hyggelige baren før du vandrer videre til en av hotellets tre restauranter, som alle har hvert sitt kulinariske tema.

Pris for oppgradering fra Veranda Tamarin, 5 netter:
Premier garden, halvpensjon Per person fra:  6.945 kr.
Premier garden, halvpensjon Per person fra:  2.130 kr.
Familievennlige hoteller

Veranda Pointe Aux Biches

Pointe Aux Biches

Du finner dette hyggelige, 4-stjerners boutique-hotellet i den nordlige delen av Mauritius, ca. 15 km nord for Port Louis.

Ved ankomsten til Veranda Pointe Aux Biches blir du ønsket velkommen med et fotbad. Av med skoene og ned i vannfatet. Her opplever du helt fra første stund at det virkelig er snakk om ”barefoot bliss”. Gulvet i resepsjonen er av sand, og det samme gjelder i baren og restauranten, for du er jo tross alt på strandferie.

Selve stranden ligger i enden av den store, frodige hagen der rommene ligger.

Her er det 115 rom som ligger i toetasjers bygninger i den tropiske hagen. Alle rom har balkong/terrasse, aircondition, minibar, safe, te- og kaffefasiliteter og gratis Wi-Fi. 44 av rommene er spesielle familierom med plass til hele familien, og i den ene enden av hotellområdet finner du også en velutstyrt ”Kids Club”.

Både barnefamilier og par vil føle seg vel på Veranda Pointe Aux Biches, for hotellet er inndelt i to avdelinger: én til familier og én til voksne uten barn. Det er 3 svømmebassenger på området (én er barnefri), 2 restauranter, 2 barer og naturligvis et spa.

Hotellet tilbyr et stort utvalg aktiviteter: vannpolo, kajakk, tennis, strandvolleyball, bordtennis, osv. Det er mulig å leie sykler, og 5 ganger i uken er det gratis shuttle til Trou aux Biches Beach.

Pris for oppgradering fra Veranda Tamarin, 5 netter:
Comfort Room Per person fra:  1.280 kr.
Family Room Per person fra:  430 kr.

Anelia Resort & Spa

Flic en Flac

Dette firestjerners familievennlige hotellet ligger rett i utkanten av den berømte Flic en Flac-stranden på Mauritius’ vestkyst. Her er du kun en kort spasertur fra den kritthvite sandstranden der det et flott å snorkle i havet eller bare å trekke seg litt tilbake og nyte roen og freden.

Hotellet har ikke mindre enn fire svømmebassenger. To av dem er barnebassenger, så dette er det perfekte valget til en familieferie. Her finner du bokstavelig talt et hav av aktiviteter, inkl. en barneklubb, så ingen trenger å kjede seg. Med mindre de selv velger å gjøre det …

De 150 rommene er hyggelig innredet i lyse og vennlige farger. Alle rom har balkong eller terrasse.

Vi tipper at restauranten ”Burger Bar” blir en suksess hos hele familien, og det er også to andre restauranter å velge mellom.

Du bestemmer selv hvordan du vil tilbringe dagene på Anelia. Hotellet kan være behjelpelig med å arrangere utflukter, og en av dagene bør du unne deg et besøk på det flotte spa-et. Etter en deilig massasje kan du slappe av i det utendørs boblebadet som ligger i vakre omgivelser i den frodige og velpleide hagen.

5 km fra hotellet ligger Casela Nature Park, og dette er et fantastisk sted både for barn og voksne. Her kan du treffe kjempeskilpadder, sebraer, tigere, løver, giraffer, aper, 1500 fugler og beundre eksotiske blomster og planter. Du kan prøve ziplining, canyon swing, segway, gå på hengebroer og mye, mye mer.

Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14