TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Overnatting: Australia

Park Regis City Center

Sydney

Rett ved Hyde Park finner du det trestjerners hotellet Park Regis – mer sentralt blir det nesten ikke. Her er du et steinkast fra rådhuset, Queen Victoria Building, gågaten og Darling Harbour, og området har utallige butikker og restauranter.

På toppen av hotellet ligger bassenget, og herfra har du en imponerende utsikt over byen. Der er ikke treningsrom på hotellet, men de har gjort en avtale med et treningssenter i nærheten der du får rabatt – hvis du da ikke bare tar på deg joggeskoene og løper en morgentur i Hyde Park som ligger få minutter fra hotellet.

Hotellet har 122 rom i forskjellige kategorier. Rommene er ikke spesielt store, men de har alt det du trenger: flatskjerm-TV, aircondition, safe, te- og kaffefasiliteter og gratis Wi-Fi.

Det er ingen restaurant på hotellet, men det er mange spisesteder like i nærheten, så det er bare å gå på oppdagelsesferd blant de lokale kafeene og restaurantene.


Vibe Hotel Sydney

Sydney

Hvis du vil unne deg noe litt ekstra – uten at det koster en formue – kan du vurdere å oppgradere til Vibe Hotel.

Hotellet ligger sør for Hyde Park og nær flerkulturelle Oxford Street og området Darlinghurst, der du finner et stort utvalg restauranter og kafeer. Butikkene her er en fantastisk blanding av vintage og nye, hippe lokale designere, og musikk- og teaterscenen er både kreativ og nyskapende. Området var en gang del av byens “red light district” – men slik er det ikke lenger. I dag er det hipt!

Hotellet har 198 rom, som alle er store og stilfullt innredet i dempede farver. Alle rom har aircondition, minibar, safe, te- og kaffefasiliteter, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og strykejern og -brett.

Hotellet har ikke verdens største basseng, men det er stort nok til å avkjøle deg etter en varm dag med sightseeing.  I hotellets første etasje finner du en restaurant/bar som har åpent hele dagen.

Pris for opgradering fra Park Regis, per natt:
Guest Room Per person fra:  380 kr.
Executive Room Per person fra:  515 kr.
Deluxe Suite Per person fra:  605 kr.
Family Room Per person fra:  830 kr.

Harbour Rocks Hotel

Sydney

I en historisk bygning fra 1887 – midt i Sydneys gamleby – finner du det sjarmerende boutiquehotellet Harbour Rocks.

Hotellets historie er imidlertid alt annet enn sjarmerende. Det ble i sin tid bygget av fanger, og var faktisk Sydney første sykehus. Det har heldigvis gjennomgått mange forandringer siden den gang, men de tykke sandsteinmurene står der fremdeles.

Her er du omgitt av historie, hyggelige kafeer, gode restauranter, moderne gallerier og trendy butikker – og du er kun et steinkast fra Operahuset, Sydney Harbour Bridge og Circular Quay med alle fergene.

Hotellet, som har 59 rom, er innredet i en sjarmerende blanding av nytt og gammelt.  Alle rom har flatskjerm-TV, aircondition, safe, strykejern, te- og kaffefasiliteter, minibar og mulighet for å få Wi-Fi.

Her er det både restaurant, bar og treningsrom, og som nevnt har du et utall kafeer og restauranter rett utenfor døren. Vær oppmerksom på at det ikke er heis i den historiske bygningen.

Pris for opgradering fra Park Regis, per natt:
Heritage Queen Room Per person fra:  1.055 kr.
Superior Room Per person fra:  1.365 kr.
Studio Suite Per person fra:  1.750 kr.

A by Adina

Sydney

Vil du ha litt mer plass under ditt opphold i Sydney, og ønsker du mulighet for selv å lage frokost og smøre en skive til lunsj, kan du med fordel velge å oppgradere til det moderne leilighetshotellet A by Adina.

Her får du nemlig et rom med ditt eget tekjøkken med kaffemaskin, mikrobølgeovn, kokeplate og oppvaskmaskin. Det er naturligvis også flatskjerm-TV, aircondition og safe på rommet.

Hotellet har også en egen restaurant som både serverer frokost og middag – og cocktails. Det siste er kanskje spesielt verdt å nevne fordi restauranten ligger i 22. etasje, og derfor har en flott utsikt over byen – særlig i solnedgangslyset! Hotellet har også basseng og treningsrom, og overalt på hotellet er det Wi-Fi.

Hotellets beliggenhet er forøvrig fremragende. Det ligger et steinkast fra Wynyard-stasjonen og vel 10 minutters gange fra både King Street Wharf, Circular Quay og Hyde Park. Mye mer sentralt blir det ikke!

Pris for opgradering fra Park Regis, per natt:
Studio room Per person fra:  655 kr.
Ettroms leilighet Per person fra:  925 kr.

Spicers Potts Point

Sydney

Hvis du vil bo både hyggelig, intimt og eksklusivt, skal du oppgradere til Spicers Potts Point. Her bor du i et vakkert, viktoriansk hus, prydet av klassiske smijernsdekorasjoner og bare få kilometer fra Operahuset.

Rundt deg ligger noen av byen mest trendy restauranter, kafeer og barer, og gatene i området er fulle av liv og røre. Her ligger gallerier side om side med backpacker-hostels, flotte gamle hus og burgerbarer.

Hotellet har bare 20 rom, og de er alle innredet i tidløs design med luksusprodukter på badet og vegger prydet av australsk kunst. Alle rom har flatskjerm-TV, te- og kaffefasiliteter, minibar og safe.

Frokosten er inkludert i prisen, noe som er helt uvanlig i Australia. Den serveres i den hyggelige bakgården, og overalt på hotellet er det Wi-Fi.

Pris for opgradering fra Park Regis, per natt:
Queen Room Per person fra:  360 kr.
King Room Per person fra:  815 kr.
King Luxe Room Per person fra:  1.145 kr.
Victoria Suite Per person fra:  1.600 kr.
Victoria Terrace Suite Per person fra:  2.060 kr.

QT Bondi

Sydney

Drømmer du om å bo på et hipt hotell rett ved en av verdens mest berømte strender? Da skal du velge å oppgradere til QT på Bondi Beach.

Hotellet ligger i en sidegate til Campbell Parade, og du krysser bare gaten for å komme rett ned på Bondi Beach – og samtidig sipper du å bo midt på bydelens aller travleste gate. Rundt deg ligger det barer, kafeer, restauranter og butikker – ja, og stranden, naturligvis!

Hotellet har 69 rom i forskjellige kategorier. Alle rom har aircondition, flatskjerm-TV, Nespresso-maskin, minibar og gratis Wi-Fi . Rommene er store og har god plass, og selv om resepsjonen er innredet med knallfarger og kreativitet, er rommene holdt i mer dempede farver. Komforten er optimal overalt.

Det er ingen restaurant på hotellet, men det tilbys til gjengjeld room service. Her er det heller ikke basseng – men siden Bondi Beach bare ligger 5 minutters gange fra hotellet, er det nok heller ikke nødvendig…

Hvis du vil inn til byen, kan du enten ta bussen (ca. 30-40 minutter), eller du kan ta toget fra Bondi Junction – det tar 15-20 minutter til sentrum. Alternativt kan du låne en sykkel på hotellet og sykle den flotte ruten gjennom forstedene Rose Bay, Double Bay, Elizabeth Bay og Potts Point til du kommer til den botaniske hagen.

Pris for opgradering fra Park Regis, per natt:
King Room Per person fra:  1.005 kr.
Deluxe King Room Per person fra:  1.175 kr.
Twin Room Per person fra:  1.290 kr.

Park Hyatt

Sydney

Hvis du ønsker et klassisk 5-stjerners hotell med uovertruffen beliggenhet, skal du velge å oppgradere til Park Hyatt. Bedre blir det ganske enkelt ikke. Med en beliggenhet et steinkast fra den gamle bydelen The Rocks og med enestående utsikt til enten Operahuset eller Harbour Bridge, er du på Park Hyatt virkelig i Sydneys smørøye.

Rommene er innredet i tidløs stil med dempede farver og smakfullt interiør som ikke forstyrrer utsikten unødvendig. Alle rom har naturligvis aircondition, flatskjerm-TV, kaffemaskin, minibar, Wi-Fi, safe osv.

På toppen av hotellet finner du en rooftop pool der du har den vakreste utsikt over Sydney Harbour. Før du tar deg en dukkert her, kan du ta en tur på hotellets spa, der det naturligvis brukes lokale, økologiske produkter.

Veggene er prydet av australsk kunst, så du er aldri i tvil om hvor i verden du befinner deg.

Servicen er fremragende – og frokostbuffeten (som er inkludert) er overdådig. Helt som du kan og bør forvente av et hotell i denne klassen.

Velger du å oppgradere til Park Hyatt, vil vi på det varmeste anbefale at du velger et rom med enten harbour view eller opera view. Du får ganske ikke bedre utsikt enn herfra!

Pris for opgradering fra Park Regis, per natt:
King Deluxe Room inkl. Morgenmad Per person fra:  4.520 kr.
King Harbour View Room Per person fra:  5.085 kr.
King Opera Deluxe Per person fra:  6.220 kr.

Batman’s Hill on Collins

Melbourne

Batman’s Hill har ikke noe med superhelten Batman å gjøre…

Området Batman’s Hill i Melbourne er oppkalt etter John Batman – en av Melbournes grunnleggere. Og faktisk er åsen (”hill”) også forsvunnet…

I 1836 bosatte John Batman seg på åsen med familien sin. Han døde allerede i 1839, men åsen ble stående til 1866, da den ble fjernet for å gi plass til…trafikken.

Hotellet, Batman’s Hill er oppkalt etter Batman og hans ås, og det er et av områdets eldste hoteller. Men det ser man ikke når man går inn. De 190 rommene er moderne innredet med alle ønskelige fasiliteter; aircondition, minikjøleskap, te- og kaffefasiliteter, flatskjerm-TV, safe, hårtørker og strykejern. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Hotellet har også en restaurant der du kan kjøpe frokost, lunsj og middag hvis det er en dag du ikke har lyst til å gå ut. Men du er omgitt av noen av Australias beste restauranter – så benytt anledningen til å prøve dem.

Du er også i gangavstand til de aller fleste av byens attraksjoner – og hvis du vil ta en tur til St. Kilda, går trikken rett utenfor døren.


Ovolo Laneways

Melbourne

Ovolo Laneways ligger i en av smågatene i sentrum av Melbourne. En av de tingene vi liker aller best ved dette hotellet er at det er tro mot de røffe murene med gatekunst utenfor – og det faktum at det er et førsteklasses hotell med alt dette innebærer.

Hotellet har 42 rom som er holdt i relativt nøytrale farger og en dempet stil tilsatt en dæsj “urban wildlife”, slik at det ikke blir verken kjedelig eller upersonlig. Alle rom har gratis minibar, snacks, te- og kaffefasiliteter, Apple-TV samt gratis Wi-Fi.

Det er gratis vaskeri på hotellet. Her er det verken treningsrom eller basseng, men du kan bruke et treningssenter som ligger rett rundt hjørnet gratis. Ovolo har ingen restaurant – men du er omgitt av noen av Australias beste restauranter. Spør gjerne i resepsjonen hvis du trenger anbefalinger! De hjelper deg også med å reservere bord.

Pris for opgradering fra Batmans Hill on Collins, per natt:
Studio Suite Per person fra:  675 kr.
One Bedroom Suite Per person fra:  845 kr.
Two Bedroom Suite Per person fra:  2.420 kr.

QT Melbourne

Melbourne

Stilig, stiligere, QT Melbourne.

I en nedlagt og ombygd kino, midt i sentrum av byen, finner du det 5-stjerners boutiquehotellet QT. Her kan du oppleve møtet mellom parisisk eleganse og rene linjer og en hipster-industriell look med stein, metall og neonlys.

Baren på takterrassen tiltrekker både turister og lokale og har en flott utsikt over byens skyline. Hvis musikken og stemningen på takterrassen blir litt for mye for jetlag-en din, kan du søke tilflukt i Bar 133s dempede belysning.

Du bor midt i Melbournes travle sentrum, og gatene utenfor er fulle av hyggelige kafeer og restauranter. Hvis bena dine er blitt trette etter dagens sightseeing, kan du spise godt på en av hotellets tre restauranter.

Den både sprudlende og sofistikerte innredningen går igjen på rommene. De er store, og innredningen er preget av eksklusivitet og modernitet. Her er det minibar, Bose-surroundsystem, Nespresso-maskin og naturligvis gratis Wi-Fi.

Pris for opgradering fra Batmans Hill on Collins, per natt:
QT King/Twin Room Per person fra:  850 kr.
QT Deluxe King/Twin Room Per person fra:  990 kr.
QT Executive King Room Per person fra:  970 kr.

Cairns Colonial Club Resort

Cairns

Som navnet antyder, er Cairns Colonial Club snarere en resort enn et hotell. Her er det en tropisk, ekte Nord-Queensland-stemning overalt, og det er et veldig hyggelig sted å tilbringe noen avslappende dager ved bassenget, hvis det er det du har mest lyst til. Området resorten ligger på er 4,5 hektar stort, og resorten ligger spredt over hele området.

Her er det 345 rom i forskellige kategorier, hele tre basseng, en kjempestor tropisk hage, en særdeles populær bar og restaurant, lekeplass til barna – og mange rolige hjørner til de voksne.

Alle rom har aircondition, minikjøleskap, TV, te- og kaffefasiliteter, strykebrett- og jern og hårtørker. Det er også vaskeri på resorten hvis du trenger å friske opp klærne i kofferten.

Midt i sentrum av Cairns finner du den hyggelige esplanaden, der det er et stort utvalg butikker, kafeer og restauranter. Hvis du har lyst til å bevege deg litt, kommer du hit på 30–60 minutter, ellers er det bare en rask taxitur fra resorten (ca. 20 AUD hver vei).


Pacific Hotel

Cairns

Vil du bo i Cairns’ absolutte sentrum, skal du velge å oppgradere til Pacific Hotel. Her bor du midt på Esplanade, bare et steinkast fra byens kunstig anlagte lagune. Restauranter, butikker, kafeer og barer – ja, til og med byens kasino er rett rundt hjørnet.

Hotellet har 207 rom, og det er mange forskellige kategorier å velge mellom. Hotellet er et klassisk førsteklassehotell, og det avspeiler seg i rommene. De er store og innredet i dempede farver – noen av dem har detaljer som gir dem litt ekstra tropestemning. Alle rom har aircondition, te- og kaffefasiliteter, safe, strykejern- og brett, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Mange rom har også egen balkong.

Du finner restauranten i første etasje, mens poolen ligger i tredje etasje under delvis åpen himmel.

Pris for opgradering fra Cairns Colonial, per natt:
Standard Room Per person fra:  135 kr.
Executive Room Per person fra:  390 kr.
Deluxe Room Per person fra:  500 kr.
Tropical Luxe Premium Room Per person fra:  505 kr.

Crystalbrook Flynn

Cairns

Crystalbrook-kjeden har gjort det til en merkesak å bevise at luksus godt kan være bærekraftig. De arbeider f.eks. målrettet for å redusere sin bruk av plast. Hvis du bor på et av deres hotellene deres, skal du derfor også vite at selv om det er 5-stjerners, er nøkkelbrikkene til rommene laget av tre. På badet finner du heller ikke massevis av små plastflasker med såpe og sjampo. Her står det i stedet et par gjenfyllbare beholdere. Du finner heller ikke en flaske kjøpevann i kjøleskapet – du får i stedet en tom glassflaske du selv kan fylle med vann – og bruke igjen.

Men de fem stjernene merker du likefullt. Hotellet er innredet med inspirasjon fra noen av Queenslands gamle historiske hus. Det er høyt til taket og store, åpne områder iblandet en rekke moderne innslag, blant annet svømmebasseng laget av glass. Det er ingenting å utsette på beliggenheten – midt på Esplanaden, med butikker og restauranter rett utenfor døren.

Det er flere restauranter her, og i helgene er det ofte live-musikk på en av dem.

De 311 rommene ligger i to bygninger som ligger rett ved siden av hverandre. Tenk knallfarger som møter nordisk design. Rommene er store og velutstyrte med kjøleskap, te- og kaffefasiliteter, smart-TV og Chromecast, og de har naturligvis gratis Wi-Fi.

Vær oppmerksom på, at hotellet ikke tar kontanter.

Pris for opgradering fra Cairns Colonial, per natt:
Urban Room Per person fra:  255 kr.
Harbour Room Per person fra:  575 kr.
Sea Room Per person fra:  1.090 kr.

Paradise on the Beach Resort

Cairns - Palm Cove

Ca. 25 km nord for Cairns ligger den lille byen Palm Cove. Siden denne byen er litt mindre end Cairns, er stemningen her også mer avslappet og utvalget av restauranter er mindre – men ikke dårlig! Hvis du drømmer om en ferie i litt roligere omgivelser enn Cairns, kan du velge å oppgradere til et hotell i Palm Cove i stedet. De aller fleste utfluktene kan også gjennomføres fra Palm Cove.

Det gode turistklassehotellet Paradise on the Beach ligger – som navnet antyder – på en grønn flekk i skyggen av palmene rett overfor stranden. Her er det snakk om et såkalt leilighetshotell, der alle de 34 rommene har eget kjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn og kokeplate. Alle rom har egen balkong eller terrasse, smart-TV og gratis Wi-Fi.

Hotellet har et deilig bassengområde og spa. Og som seg hør og bør i Australia, er det naturligvis også et felles grill-område utenfor. Her kan du prøve deg på en ekte australsk ”barbie”. Kort sagt; alt du behøver til en flott ferie!

Pris for opgradering fra Cairns Colonial, per natt:
Beachview Studio Per person fra:  140 kr.
Pool View Studio Per person fra:  195 kr.
Beachview Spa Suite Per person fra:  250 kr.
One Bedroom Pool View Suite Per person fra:  310 kr.
Two Bedroom Suite Per person fra:  535 kr.

Peppers Beach Club & Spa

Cairns - Palm Cove

Hvis du vil unne deg litt ekstra på ferien i Palm Cove, kan du velge å oppgradere til Peppers Beach Club & Spa.

3 bassenger, poolbar, et flott spa, mange forskjellige romtyper, tennisbane, treningssenter og en god restaurant. Alt dette kan du glede deg til på Pepper Beach Club. Så her er det mer snakk om en resort enn et klassisk hotell.

Alle rom har egen balkong eller terrasse. Her er det gratis Wi-Fi, minibar, kjøleskap, strykejern og -brett osv. Alle leilighetene har eget kjøkken, og derfor er de perfekte for familier og alle andre reisende som gjerne vil kunne lage litt mat selv.

Stranden ligger rett overfor resorten, og byens mange butikker og restauranter er rett rundt hjørnet.

Frokost er inkludert i prisen her.

Pris for opgradering fra Cairns Colonial, per natt:
Resort Spa Room inkl. frokost Per person fra:  1.070 kr.
Ocean Spa Room inkl. frokost Per person fra:  1.300 kr.
One Bedroom Resort Suite inkl. frokost Per person fra:  1.595 kr.
One Bedroom Ocean inkl. frokost Per person fra:  1.920 kr.
Two Bedroom Resort Suite inkl. frokost Per person fra:  2.805 kr.
Three Bedroom Resort inkl. frokost Per person fra:  3.640 kr.

Bay Villas Resort

Port Douglas

Bay Villas Resort i Port Douglas er et såkalt leilighetshotell.  

Her er det 59 leiligheter i forskjellig størrelse, og felles for dem alle er at de har kjøkken. Jo større rom, jo større kjøkken – men selv på de minste rommene har du mulighet til å lage mat. Alle leiligheter har egen terrasse eller balkong med utsikt til enten bassenget eller hagen.  

I tillegg til fullt utstyrt kjøkken med mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap har leilighetene også aircondition, flatskjerm-TV, vaskemaskin, strykejern- og brett og gratis Wi-Fi. Alle rom har god plass, så her kan du både lage mat og spise. Men, du er i Australia, så hotellet har naturligvis også to utendørs grillområder. Ingen ferie uten ”barbie” (grilling på australsk vis).  

Vær oppmerksom på at leilighetene bare rengjøres hver femte dag. Du slipper altså å pakke alt bord, rydde og forlate rommet hver dag – du kan bare nyte livet, slappe av og ha ferie. 

På 10 minutter kan du gå til en av de mest berømte strendene i hele Queensland, Four Mile Beach, og det er vel fem minutters gange til det lokale turistkontoret, som ligger midt i byen. 


Port Douglas Peninsula Hotel

Port Douglas

Velkommen til et av Port Douglas’ mest legendariske boutiquehoteller, The Peninsula.

Innendørs finner du 34 suiter som er innredet i lyse, dempede farger som bidrar til å virke kjølende i den tropiske varmen. Alle suiter har separat soverom og et stort sitteområde. De har også egen balkong eller terrasse samt eget minikjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn, te- og kaffefasiliteter og kokeplate. Det er naturligvis gratis Wi-Fi.

Hotellet har også basseng og spa samt egen restaurant med utsikt til Four Mile Beach.

Utenfor hotellet ligger nettopp Four Mile Beach – helt bokstavelig. Du går bare over veien, og der ligger stranden. Dette hotellet har nok en av byens beste beliggenheter. Alt er rett i nærheten.

Frokost er inkludert i prisen hvis du oppgraderer til Peninsula. Hotellet er et såkalt “adult only”-hotell – dvs. ingen barn under 18 år.

Pris for opgradering fra Bay Villas Resort, per natt:
Pool View Suite inkl. frokost Per person fra:  1.110 kr.
Ocean View Suite inkl. frokost Per person fra:  1.270 kr.
Peninsula Suite inkl. frokost Per person fra:  1.595 kr.

Villa San Michele

Port Douglas

På Macrossan Street, i hjertet av ferieparadiset Port Douglas, finner du Villa San Michele, en skjult oase omgitt av byens livlige atmosfære. Med gangavstand til byens mange butikker, restauranter og den vakre Four Mile Beach er dette hotellet det beste av begge verdener: du er rett ved de stedene alt skjer og har samtidig et rolig tilfluktssted der du kan trekke deg tilbake og slappe av.

Leilighetene på Villa San Michele er designet med tanke på komfort og funksjonalitet og kombinerer eleganse med bekvemmelighet. Alle leiligheter har moderne fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken, hyggelige oppholdsområder og en privat balkong eller terrasse der du kan slappe av i de tropiske omgivelsene. I leilighetene er det også gratis Wi-Fi, aircondition, flatskjerm-TV, strykejern og strykebrett.
Vær oppmerksom på at leilighetene kun rengjøres før ankomst og etter avreise (eller én gang i uken, hvis du forlenger oppholdet ditt).

Hotellet har to små saltvannsbassenger der du kan ta en forfriskende dukkert, og du kan låne håndklær til bassenget eller stranden gratis.

Det er ingen restaurant på stedet, men du kan lage mat i leiligheten eller bruke hotellets grillfasiliteter og tilberede middagen under åpen himmel. Hvis du heller vil spise ute, er det restauranter for enhver smak bare få skritt fra hotellet.

Hvis du kommer med bil, er det også gratis parkering ved hotellet.


Voyages Outback Hotel & Lodge

Uluru/Ayers Rock

Når man bor på Ayers Rock Resort, er det nesten som å bo i en liten landsby. Beboerne har tilgang til en rekke fasiliteter: gratis shuttlebuss fra og til flyplassen, gratis shuttlebuss rundt på resort-området, adgang til barer og restauranter og mulighet til å delta i massevis av gratis aktiviteter. Her er det også spa, supermarked og et par suvenirbutikker – og så naturligvis de forskjellige hotellene man kan bo på.

Voyages Outback Hotel & Lodge er resortens trestjerners hotell. Hotellet har sin egen restaurant og bar, og den er et besøk verdt, for her kan du oppleve ekte “Aussie-stemning”. Bassenget frister til en forfriskende dukkert i den ofte varme outbacken. Hotellet ligger i den rolige delen av resorten og har sin egen lille suvenirbutikk der man også kan kjøpe snacks og drikkevarer.

Rommene er enkle, men rene, og inneholder alt det du trenger: aircondition, te- og kaffefasiliteter, minikjøleskap, flatskjerm-TV samt gratis Wi-Fi.


Voyages Desert Gardens

Uluru/Ayers Rock

Når man bor på Ayers Rock Resort, er det nesten som å bo i en liten landsby. Beboerne har tilgang til en rekke fasiliteter: gratis shuttlebuss fra og til flyplassen, gratis shuttlebuss rundt på resort-området, adgang til barer og restauranter og mulighet til å delta i massevis av gratis aktiviteter. Her er det også spa, supermarked og et par suvenirbutikker – og så naturligvis de forskjellige hotellene man kan bo på.

Voyages Desert Gardens er resortens 3,5-stjerners hotell. Her er det 218 rom i forskjellige kategorier. Felles for dem alle er at de har aircondition, flatskjerm-TV, te- og kaffefasiliteter, minikjøleskap, safe, strykejern- og brett samt en liten terrasse eller balkong.

Selve hotellet ligger midt i Ayers Rock Resort. Her er det restauranter og butikker rett rundt hjørnet, men hotellet har også selv to barer/restauranter. Bassenget ligger i midten av hotellanlegget, omgitt av – utrolig nok, her midt i outbacken – fint, grønt gress.

Det er gratis Wi-Fi overalt på hotellet, og til de minste er det også en lekeplass.

Pris for opgradering fra Voyagers Outback Hotel & Lodge, per natt:
Garden View Room Per person fra:  170 kr.
Desert Deluxe Room Per person fra:  275 kr.
Deluxe Rock View Room Per person fra:  610 kr.

Sails in the Desert

Uluru/Ayers Rock

Sails in the Desert er på mange måter et klassisk førsteklassehotell.

Det store, hvite seilet som har gitt resorten sitt navn gir også skygge til de 228 rommene. Den australske solen er brennende varm.

Mens man utendørs prøver å skjerme gjestene litt mot Australia, ønsker man innendørs, på rommene, virkelig velkommen til Australia. Veggene er prydet med lokal kunst, og det er ingen tvil om hvor du er. Rommene er store, og de har alle et sitteområde der du kan slappe av med en god bok og terrasse eller balkong. Her er det alle tenkelige fasiliteter – og naturligvis gratis Wi-Fi.

Ettermiddagen kan tilbringes ved det store bassenget, der det er god plass til å nyte livet, eller kanskje med en behandling i spa-et. Hotellet har egen restaurant og bar, men du kan naturligvis også velge å spise på noen av de andre restaurantene i den lille landsbyen.

Vær oppmerksom på at frokost er inkludert i prisen hvis du velger å oppgradere til Terrace Room eller Suite på Sails in the Desert.

Pris for opgradering fra Voyagers Outback Hotel & Lodge, per natt:
Superior Room Per person fra:  445 kr.
Terrace Room Per person fra:  1.080 kr.
Suite Per person fra:  3.060 kr.

Longitude 131

Uluru/Ayers Rock

Longitude 131 er så berømt at det kanskje ikke er nødvendig å presentere det – men vi gjør det likevel.

Longitude er en av Australias ypperste luksus-“camps”. Den er som hentet rett ut av Karen Blixens “Mitt Afrika”, for med med alle nødvendige moderne bekvemmeligheter bor man nemlig her i … telt.

I alle fall bygninger som delvis er laget av teltduk. Her er det vinduer fra gulv til tak, med uhindret utsikt til Uluru. Takket er laget av lerret, slik at du likevel kan lukte naturen og høre lydene utenfor. Teltrommene er romslige og utrolig smakfullt innredet, og de har naturligvis alle tenkelige fasiliteter – som fjernstyrte gardiner, så du ikke en gang behøver å forlate sengen om morgenen for at se om solen er stått opp over Uluru. Alle de 15 teltene har sin egen store veranda med day-bed, og der kan du slange deg med utsikt til kjempesteinen – eller tilbringe natten under stjernene.

Maten er et kapittel for deg, og her får du virkelig mulighet til å smake på Australia. Middagene under stjernene er et høydepunkt for alle gjester.

Alle måltider, drikkevarer og en lang rekke aktiviteter er inkludert hvis du velger å oppgradere til Longitude. Det er ikke mulig å oppgradere i bare én natt – man må minimum bo her i to netter.

Pris for opgradering fra Voyagers Outback Hotel & Lodge, per natt:
Luxury Tent Per person fra:  15.495 kr.

Holiday Inn Express Brisbane Central

Brisbane

Spring Hill er et av de eldste boligområdene i Brisbane. De første husene ble bygget på slutten av 1800-tallet, og noen av dem står her fremdeles. De gamle vannreservoarene – også fra slutten av 1800-tallet – er også godt bevart, og vi kan virkelig anbefale at du undersøker om det oppføres en forestilling i de gamle bygningene mens du er i byen. Det er en stor opplevelse – og hotellet ditt ligger i gangavstand hit.

Rundt deg ligger det restauranter, barer og butikker, og til byens gågate går du på et kvarter i retning sørover.

Holiday Inn har 226 rom med store vinduer fra gulv til tak, der lyset flommer inn i rommet. Alle rom har aircondition, safe, strykejern- og brett, te- og kaffefasiliteter, minikjøleskap, flatskjerm-TV samt gratis Wi-Fi. Frokosten på hotellet er inkludert i prisen, og det er faktisk helt uvanlig i Australia!


Spicers Balfour

Brisbane

Spicers Balfour er for deg som kanskje skal feire en spesiell anledning. Det er et av byens absolutt beste hoteller.

Det lille boutiquehotellet med bare 9 rom ligger i den eksklusive og dyre bydelen New Farm i Brisbane. Her er det gamle “Queenslander”-hus med store verandaer, alleer med skyggefulle trær, frodige parker og utsikt til elven. Det virker som en egen verden, men faktisk er du kun få kilometer fra sentrum av byen, noe som gjør denne bydelen til en av de absolutt mest ettertraktede – og dyreste – i hele Brisbane.

Du blir ikke skuffet når du ankommer Spicers Balfour. Det føles ikke som om du kommer til et hotell – men som om du kommer til et hjem der du blir invitert inn av et gjestfritt vertskap.

Frokosten, som er inkludert i prisen, serveres ofte på verandaen eller i den vakre, velluktende hagen. Drinken før maten bør du nyte i baren på takterrassen. Her er der flott utsikt til byens skyline i solnedgangen.

Rommene er innredet med designermøbler og smakfulle, dempede farver. Alle rom har Nespresso-maskin, aircondition, minibar, 50 tommers LCD-TV, Bose-surroundsystem, strykejern og -brett samt gratis Wi-Fi.

Pris for opgradering fra Holiday Inn Express, per natt:
Executive Queen Room inkl. frokost Per person fra:  485 kr.
Balfour Suite inkl. frokost Per person fra:  1.405 kr.
Executive King Room inkl. frokost Per person fra:  850 kr.

Rydges South Bank

Brisbane

Midt i Brisbanes livlige South Bank-område ligger det 4-stjerners hotellet Rydges South Bank – mer sentralt blir det ikke.

Alle de vel 300 rommene er moderne innredet, i dempede farger med mørke nyanser, og mange rom har flott utsikt over byen. Alle rom har aircondition, minikjøleskap med minibar, flatskjerm-TV med mulighet for Apple TV, strykejern og -brett, te- og kaffe-fasiliteter, safe og gratis Wi-Fi.

Det er restaurant på hotellet, og det er også mulighet for room service, men du bor midt i et ekte restaurantmekka, så vi anbefaler at du vandrer ut i byen og finner din egen yndlingsrestaurant.

Hvis dagen har vært varm, kan du avkjøle deg i det lille bassenget på terrassen, men hvis du har lyst til å trimme litt, bør du nok velge treningssenteret. Bassenget er nemlig ikke stort nok til å svømme så veldig mange lengder.

Pris for opgradering fra Holiday Inn Express, per natt:
Standard Twin Room Per person fra:  925 kr.
Balcony Twin Room Per person fra:  1.055 kr.

Travelodge Resort

Darwin

Midt i Darwins travle bysentrum finner du Travelodge. Herfra går du knapt 10 minutter til Mitchell Street, byens travleste gate. Her ligger restauranter og barer side om side med butikker og alle typer underholdning. Fortsetter du et kvartal lengre mot sørvest, kommer du til Esplanade og den fine Bicentinnial Park. Den veldig populære Waterfront Lagoon ligger vel 20 minutters gange fra hotellet ditt.

Hotellet har 136 rom i forskjellige kategorier. De er stilfullt innredet i nøytrale farger, og alle rom har aircondition, safe, te- og kaffefasiliteter, strykejern- og brett, flatskjerm-TV, kjøleskap og gratis Wi-Fi.

Bassenget har en god størrelse og omgitt av palmer – det er til og med en liten foss her. Poolbaren serverer kjølige drinker, og på hotellets restaurant kan du spise et godt måltid.


Vibe Hotel Waterfront

Darwin

Den kunstige lagunen ved Darwins havn, Wave Lagoon, er en av byens mest populære attraksjoner. Hvis du reiser med barn, vil det garantert bli en nesten daglig begivenhet å ta en tur i lagunen.

Rett overfor lagunen ligger det flotte førsteklassehotellet Vibe. Hotellet har 121 rom, alle med aircondition, minibar, te- og kaffefasiliteter, strykejern og -brett, flatskjerm-TV samt gratis Wi-Fi.

Den hyggelige restauranten Curve Café holder åpent hele dagen, og her er det alltid en hyggelig stemning.

Pris for opgradering fra Travelodge, per natt:
Guest Room Per person fra:  295 kr.
Deluxe View Room Per person fra:  480 kr.

Adina Apartment Hotel Darwin Waterfront

Darwin

Rett ved siden av Vibe Hotel – i samme hotellanlegg – ligger Adina Apartment Hotel. Som navnet antyder, er det her snakk om et leilighetshotell, noe som er perfekt hvis du reiser med familien eller bare vil ha litt mer plass.

Alle rommene her har eget kjøkken med mikrobølgeovn, kjøleskap, kokeplate og te- og kaffefasiliteter. I tillegg har rommene aircondition, strykejern og -brett, flatskjerm-TV samt gratis Wi-Fi.

Pris for opgradering fra Travelodge, per natt:
Studio Room Per person fra:  295 kr.
Premier View Studio Room Per person fra:  480 kr.
Premier One Bedroom Apartment Per person fra:  535 kr.
Premier View One Bedroom Apartment Per person fra:  745 kr.
Two Bedroom Apartment Per person fra:  835 kr.

Holiday Inn Express Adelaide City Center

Adelaide

Et steinkast fra Adelaides kjøpesenter Rundle Mall ligger det 4-stjerners Holiday Inn Express. Du er nær de grønne områdene i North Adelaide, og de beste av byens museer ligger heller ikke langt unna.

Her er det 245 rom, som aller er moderne innredet i lyse farger. De store vinduene gir mye lys, og de har naturligvis lystette gardiner. Så her kan du sove godt.

Alle rom har te- og kaffefasiliteter, minikjøleskap, safe, flatskjerm-TV, aircondition og gratis Wi-Fi.

Her er også en lett frokost inkludert i prisen, noe som ikke er vanlig i Australia, så du får en ekstra god start på dagen.


Majestic Roof Garden

Adelaide

Hvis du vil unna deg noe litt ekstra under ditt opphold i Adelaide, kan du velge å oppgradere til Majestic Roof Garden.

De 120 rommene er innredet i klassisk stil med dempede, nøytrale farger.  Alle rom har te- og kaffefasiliteter, minikjøleskap, strykejern og -brett, aircondition, flatskjerm-TV, safe og gratis Wi-Fi.

Hoteller har en restaurant der man er opptatt av å primært bruke lokale produkter fra South Australia, så et besøk her gir deg gode muligheter til å smake deg gjennom delstaten – både med mat og drikke.

Hvis du vil forbrenne litt kalorier etterpå, kan du ta en tur på hotellets treningsrom – og har du spist litt for mye til å trimme, kan du med fordel sette deg på hotellets takterrasse og nyte utsikten over byen.

Museer og butikker er det nok av i gangavstand fra hotellet, så du har tid til å stikke innom hotellet med dagens suvenirer før middagen.

Pris for opgradering fra Holiday Inn Express, per natt:
Classic Room Per person fra:  325 kr.
Superior Room Per person fra:  400 kr.
Balcony Room Per person fra:  510 kr.

Adina Apartment Hotel Adelaide Treasury

Adelaide

Dette stedet er for alle som gjerne vil ha litt mer plass, og det er perfekt hvis dere reiser som familie! Hotellet ligger i hjertet av Adelaides livlige sentrum, rett overfor Victoria Square.

Selve bygningen, som er fra 1860, ble brukt som kontor for finansforvaltningen. Den er oppført på verdensarvlisten, så det er litt av et syn som møter deg når du kommer til denne arkitektonisk imponerende bygningen – det er nesten som å reise tilbake i tid. Selv om hotellet er nyrenovert, med moderne design på innsiden, har det fremdeles masse historisk sjarm.

Du får et stort rom med eget tekjøkken, så du har mulighet til å lage din egen frokost og smøre en skive til lunsj. Tekjøkkenet er utstyrt med kaffemaskin, mikrobølgeovn, kokeplate, kjøkkenutstyr og oppvaskmaskin. På rommet er det også flatskjerm-TV, Wi-Fi, aircondition og safe.

Du kan svette i hotellets badstue og deretter ta en dukkert i det oppvarmede innendørs bassenget. Hvis du vil holde deg i form, kan du trimme på treningsrommet.

Hotellets restaurant Treasury serverer god mat og et stort utvalg av områdets berømtee viner. Rett utenfor døren ligger det også massevis av spisesteder.

Pris for opgradering fra Holiday Inn Express, per natt:
Premier Studio Per person fra:  210 kr.
Premier One Bedroom Apartment Per person fra:  455 kr.
Premier Grand Two Bedroom Apartement Per person fra:  940 kr.

Toscana Village Resort

Airlie Beach

Toscana Village Resort har en fantastisk beliggenhet på en filten ås, med panoramautsikt over byen og Korallhavet med Whitsunday-øyene i bakgrunnen.

Den familievennlige resorten er inspirert av Toscana, og både hagen, fargene og byggestilen er en hyllest til den italienske byen og skaper en flott feriestemning.

Leilighetene er lyse og romslige, og alle har fullt utstyrt kjøkken med blant annet kjøleskap, ovn, komfyr og mikrobølgeovn. Det beste ved leilighetene er den private balkongen med en spektakulær utsikt over byen og havet. Der er også privat parkering til hver leilighet i garasjen under resorten.

Vær oppmerksom på at leilighetene kun rengjøres før ankomst og etter avreise (eller én gang i uken for dem som bor her i lengre tid).

Etter en dag med mange eventyr kan du slappe av ved et av resortens fire små svømmebassenger eller ta en forfriskende drink i poolbaren.

Når du blir sulten, kan du spise på resortens egen restaurant eller bruke det utendørs grillområdet. Alternativt kan du tilberede dine egne måltider i leiligheten eller utforske byens utmerkede spisesteder.

Du er i gangavstand til både havnen, Airlie Beach-lagunen og byens travle hovedgate med et stort utvalg av butikker, kafeer og restauranter.


Best Western Apollo Bay Motel & Apartments

Apollo Bay

Best Western Apollo Bay Motel & Apartments ligger i den idylliske kystbyen Apollo Bay, bare få minutters gange fra stranden.

Rommene og leilighetene på Best Western Apollo Bay Motel & Apartments er enkelt innredet, men med alle de fasilitetene du trenger for å få et behagelig opphold. Alle rom har aircondition, gratis Wi-Fi, kjøleskap, minibar, og kaffe- og tefasiliteter.

Hvis du kommer til hotellet med bil, har de gratis parkeringsplasser der du trygt kan la bilen stå.

Frokost kan du kjøpe på stedet og få servert på rommet. Vær oppmerksom på at det ikke er restaurant her. Men det er ikke noe problem, for i gangavstand fra motellet ligger det et godt utvalg kafeer og restauranter.

Etter en dag full av opplevelser kan du slappe av ved motellets lille basseng eller gå en tur langs stranden før du går ut for å utforske byens mange spisesteder.


Ramada by Wyndham Hervey Bay

Hervey Bay

Ramada by Wyndham Hervey Bay ligger rett nede ved byens marina og strandpromenade og er et godt utgangspunkt for å oppleve byen.

Hotellets rom og leiligheter er godt utstyrt med praktiske fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, kaffemaskin, tekjøkken med mikrobølgeovn, kjøleskap og gratis Wi-Fi. Det er dessuten en liten privat balkong eller terrasse med bord og stoler og utsikt til bassengområdet eller esplanaden.

Smokey Joe’s Café Bar & Grill serverer et stort utvalg velsmakende retter til både frokost, lunsj og middag. Du velger selv om du vil spise på restauranten, bestille mat som takeaway, via room service eller til og med i form av en piknik. Alternativt kan vi anbefale å sjekke ut områdets utmerkede fiskerestauranter.

Hotellet har et stort deilig basseng der du kan ta en forfriskende dukkert eller slappe av under en parasoll med en god bok. Det tilbys også utleie av sykler, og det er en fin måte å komme seg rundt og oppleve byen på.

Vær oppmerksom på at leilighetene bare rengjøres én gang i uken, så du trenger ikke ta hensyn til daglige rengjøringsrutiner under oppholdet ditt.

Hvis du kommer til hotellet med bil, tilbys det parkering på stedet, og der kan du trygt la bilen stå (evt. mot et mindre gebyr).


Kangaroo Island Seafront

Kangaroo Island

Midt i Penneshaw, med flott utsikt til grønt gress og blått hav, finner du Kangaroo Island Seafront.

Her er du kun et steinkast fra byens butikker og restauranter og en rask spasertur unna stranden med kritthvit sand.

Alle hotellets rom har aircondition, Wi-Fi, TV, minibar samt te- og kaffefasiliteter. Du kan spise en avslappet frokost og middag i The Kiosk, og Penny’s Restaurant serverer et stort utvalg fisk og skalldyr. Begge steder kan maten nytes sammen med en spektakulær utsikt.

Hvis du har energi igjen etter en lang og opplevelsesrik dag, har hotellet både utendørsbasseng, tennisbaner og en minigolfbane du kan bruke.


Noosa River Retreat

Noosaville

Få minutters gange fra Noosa-elven ligger Noosa River Retreat, en rolig oase i den sjarmerende byen Noosaville. Hotellet er omgitt av frodige, grønne områder og rolige elver som skaper en fredfylt atmosfære.

Leilighetene på Noosa River Retreat er store og stilfullt innredet, og de inneholder alt det du trenger under oppholdet ditt. Alle leiligheter har praktiske fasiliteter, blant annet aircondition, kaffemaskin, Wi-Fi og flatskjerm-TV samt et tekjøkken med mikrobølgeovn, kjøle- og fryseskap og kokeplate.

Hotellet tilbyder dessuten gratis overdekt parkering for gjester med bil.

På Noosa River Retreat er alt lagt til rette for avslapning. Du kan slappe av ved det utendørs bassenget og på spaet eller spise en deilig piknik ved elvebredden. Når du blir sulten, kan du tilberede dine egne måltider på leilighetens tekjøkken eller bruke resortens BBQ-område. Du kan også utforske de mange spisestedene i nærheten, for her finner du alt fra hyggelige kafeer til gourmetrestauranter langs elvebredden eller ved Hasting Street, som ligger ved Noosa Heads, en kort kjøretur fra hotellet.


Ashmont Motor Inn & Apartments

Port Fairy

Bare 5 minutter gangavstand fra Moyne-elvens lille hyggelige havn ligger Ashmont Motor Inn & Apartments. Stedets beliggenhet gjør det enkelt å utforske byens gater og det sjarmerende havneområdet til fots. Port Fairy er dessuten kjent for sin flotte strand, East Beach, og her kan du sole deg, svømme eller drive med andre strandaktiviteter.

Rommene på Ashmont Motor Inn & Apartments er smakfullt innredet og utstyrt med fasiliteter som vil gi deg et behagelig opphold. Du får blant annet gratis Wi-Fi, aircondition og flatskjerm-TV med Chromecast. I tillegg finner du et velutstyrt tekjøkken med mikrobølgeovn, kaffe- og tefasiliteter og selvfølgelig et lite kjøleskap.

Frokost kan du kjøpe på stedet og få servert på rommet, men det er ingen restaurant her. Heldigvis er det et stort utvalg gode lokale spisesteder i byen, blant annet mange som har spesialisert seg på fisk og skalldyr.

Det er gratis parkering rett ved døren, og det gjør det enkelt for deg å komme og gå og å dra på oppdagelsesferd i områdene rundt byen.


The Edge Apartment Hotel

Rockhampton

The Edge Apartment Hotel ligger i sentrum av Rockhampton, like ved Fitzroy-elven som snor seg gjennom byen. Hotellets rom er innredet i en moderne og enkel stil og er et perfekt sted å trekke seg tilbake etter en opplevelsesrik dag. Alle rom har praktiske fasiliteter som gir deg et behagelig opphold, blant annet et lite tekjøkken med blant annet mikrobølgeovn, brødrister, minikjøleskap og servise. I tillegg er rommet utstyrt med Wi-Fi, flatskjerm-TV, strykejern og strykebrett, aircondition. På badet finner du hårtørker og diverse toalettartikler. Standardrommet er et såkalt studiorom, men det er mulig å oppgradere til et større rom med ekstra stue og balkong.

Kommer du til hotellet med bil, kan du parkere trygt i garasjen under hotellet (evt. mot en avgift).

På The Edge Apartment Hotel finner du også TruFusion Indian Bar & Grill, og her serveres det autentiske og velsmakende indiske retter. Hotellets beliggenhet gjør det også til et godt utgangspunkt for å utforske de mange utmerkede spisestedene langs elvebredden. I Rockhampton finner du dessuten et godt utvalg lokale butikker og severdigheter. I og rundt byen er det også mange interessante utfluktsmål i naturskjønne omgivelser. Du kan blant annet ta en tur til Rockhamptons botaniske hage som med sin frodighet og fargerike blomster absolutt er verdt et besøk. Har du lyst på flere eventyr? Da kan du dra på en interessant tur til Mount Archer National Park, der du kan vandre på stier i skogen og beundre den flotte utsikten over byen og det omliggende landskapet fra toppen av Mount Archer.

Hvis du fremdeles har energi igjen etter en aktiv dag, kan du sjekke ut hotellets treningsfasiliteter eller ta en forfriskende dukkert i det lille bassenget.


Hotel Grand Chancellor Townsville

Townsville

Hotel Grand Chancellor Townsville ligger rett ved elven Ross Creek, midt i den hyggelige kystbyen Townsville. Hotellets sentrale beliggenhet gjør det til et perfekt utgangspunkt for å utforske byen.

Hotellets 200 rom er store og elegant innredet, og alle rom har flott utsikt, enten over byen, Castle Hill, Magnetic Island eller elven. Alle rom er praktisk utstyrt med det du trenger til et komfortabelt opphold: gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, kjøleskap, kaffe- og tefasiliteter samt et moderne bad med hårtørker og gratis toalettartikler.

Kommer du til hotellet med bil, kan du parkere gratis i 20 minutter foran hotellet mens du setter fra deg bagasjen og sjekker inn. Parkering er mot betaling. Resepsjonsmedarbeiderne forteller deg hvor du kan parkere og betale.

På hotellet er det flere muligheter til å spise godt. Maten betales på stedet. Du kan blant annet få servert en innholdsrik buffet med nylagde frokostretter. En god middag kan du spise på The Sugar Shaker Restaurant, der de flinke kokkene tilbereder et stort utvalg retter basert på lokale råvarer. Etter maten kan du slappe av med en forfriskende drink i den hyggelige baren. I området finner du også mange interessante spisesteder du med fordel kan sjekke ut.

Hotellet har også et velutstyrt treningssenter hvis du har lyst til å bevege deg litt. På hotellets takterrasse kan gjestene slappe av i liggestoler ved det lille utendørsbassenget og nyte det behagelig varme tropiske klimaet.

Avslutt dagen med å rusle en rolig tur på byens strandpromenade, The Strand, og ut til “Kissing Point”. Der ligger det et lite fort, og du har en fantastisk utsikt til Magnetic Island og Cleveland Bay.

Oseania
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Oseania-spesialist og har over 26 års erfaring med reiser i Oseania.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14