TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Overnatting: Australia

Park Regis City Center

Sydney

Rett ved Hyde Park finner du det trestjerners hotellet Park Regis – mer sentralt blir det nesten ikke. Her er du et steinkast fra rådhuset, Queen Victoria Building, gågaten og Darling Harbour, og området har utallige butikker og restauranter.

På toppen av hotellet ligger bassenget, og herfra har du en imponerende utsikt over byen. Der er ikke treningsrom på hotellet, men de har gjort en avtale med et treningssenter i nærheten der du får rabatt – hvis du da ikke bare tar på deg joggeskoene og løper en morgentur i Hyde Park som ligger få minutter fra hotellet.

Hotellet har 122 rom i forskjellige kategorier. Rommene er ikke spesielt store, men de har alt det du trenger: flatskjerm-TV, aircondition, safe, te- og kaffefasiliteter og gratis Wi-Fi.

Det er ingen restaurant på hotellet, men det er mange spisesteder like i nærheten, så det er bare å gå på oppdagelsesferd blant de lokale kafeene og restaurantene.


Vibe Hotel Sydney

Sydney

Hvis du vil unne deg noe litt ekstra – uten at det koster en formue – kan du vurdere å oppgradere til Vibe Hotel.

Hotellet ligger sør for Hyde Park og nær flerkulturelle Oxford Street og området Darlinghurst, der du finner et stort utvalg restauranter og kafeer. Butikkene her er en fantastisk blanding av vintage og nye, hippe lokale designere, og musikk- og teaterscenen er både kreativ og nyskapende. Området var en gang del av byens “red light district” – men slik er det ikke lenger. I dag er det hipt!

Hotellet har 198 rom, som alle er store og stilfullt innredet i dempede farver. Alle rom har aircondition, minibar, safe, te- og kaffefasiliteter, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og strykejern og -brett.

Hotellet har ikke verdens største basseng, men det er stort nok til å avkjøle deg etter en varm dag med sightseeing.  I hotellets første etasje finner du en restaurant/bar som har åpent hele dagen.

Oppgradering fra Park Regis:
Pris pr. natt i Guest Room Per person fra:  395 kr.
Pris pr. natt i Executive Room Per person fra:  505 kr.
Pris pr. nat i Deluxe Suite Per person fra:  575 kr.
Pris pr. nat i Family Room Per person fra:  765 kr.

Harbour Rocks Hotel

Sydney

I en historisk bygning fra 1887 – midt i Sydneys gamleby – finner du det sjarmerende boutiquehotellet Harbour Rocks.

Hotellets historie er imidlertid alt annet enn sjarmerende. Det ble i sin tid bygget av fanger, og var faktisk Sydney første sykehus. Det har heldigvis gjennomgått mange forandringer siden den gang, men de tykke sandsteinmurene står der fremdeles.

Her er du omgitt av historie, hyggelige kafeer, gode restauranter, moderne gallerier og trendy butikker – og du er kun et steinkast fra Operahuset, Sydney Harbour Bridge og Circular Quay med alle fergene.

Hotellet, som har 59 rom, er innredet i en sjarmerende blanding av nytt og gammelt.  Alle rom har flatskjerm-TV, aircondition, safe, strykejern, te- og kaffefasiliteter, minibar og mulighet for å få Wi-Fi.

Her er det både restaurant, bar og treningsrom, og som nevnt har du et utall kafeer og restauranter rett utenfor døren. Vær oppmerksom på at det ikke er heis i den historiske bygningen.

Oppgradering fra Park Regis:
Pris pr. natt i Heritage Queen Room Per person fra:  955 kr.
Pris pr. natt i Superior Room Per person fra:  1.140 kr.
Pris pr. natt i Studio Suite Per person fra:  1.455 kr.

A by Adina

Sydney

Vil du ha litt mer plass under ditt opphold i Sydney, og ønsker du mulighet for selv å lage frokost og smøre en skive til lunsj, kan du med fordel velge å oppgradere til det moderne leilighetshotellet A by Adina.

Her får du nemlig et rom med ditt eget tekjøkken med kaffemaskin, mikrobølgeovn, kokeplate og oppvaskmaskin. Det er naturligvis også flatskjerm-TV, aircondition og safe på rommet.

Hotellet har også en egen restaurant som både serverer frokost og middag – og cocktails. Det siste er kanskje spesielt verdt å nevne fordi restauranten ligger i 22. etasje, og derfor har en flott utsikt over byen – særlig i solnedgangslyset! Hotellet har også basseng og treningsrom, og overalt på hotellet er det Wi-Fi.

Hotellets beliggenhet er forøvrig fremragende. Det ligger et steinkast fra Wynyard-stasjonen og vel 10 minutters gange fra både King Street Wharf, Circular Quay og Hyde Park. Mye mer sentralt blir det ikke!

Oppgradering fra Park Regis:
Pris pr. natt i Studio room Per person fra:  625 kr.
Pris pr. natt i Ettroms leilighet Per person fra:  845 kr.

Spicers Potts Point

Sydney

Hvis du vil bo både hyggelig, intimt og eksklusivt, skal du oppgradere til Spicers Potts Point. Her bor du i et vakkert, viktoriansk hus, prydet av klassiske smijernsdekorasjoner og bare få kilometer fra Operahuset.

Rundt deg ligger noen av byen mest trendy restauranter, kafeer og barer, og gatene i området er fulle av liv og røre. Her ligger gallerier side om side med backpacker-hostels, flotte gamle hus og burgerbarer.

Hotellet har bare 20 rom, og de er alle innredet i tidløs design med luksusprodukter på badet og vegger prydet av australsk kunst. Alle rom har flatskjerm-TV, te- og kaffefasiliteter, minibar og safe.

Frokosten er inkludert i prisen, noe som er helt uvanlig i Australia. Den serveres i den hyggelige bakgården, og overalt på hotellet er det Wi-Fi.

Oppgradering fra Park Regis:
Pris pr. natt i Queen Room Per person fra:  375 kr.
Pris pr. natt i King Room Per person fra:  755 kr.
Pris pr. natt i King Luxe Room Per person fra:  1.025 kr.
Pris pr. natt i Victoria Suite Per person fra:  1.400 kr.
Pris pr. natt i Victoria Terrace Suite Per person fra:  1.780 kr.

QT Bondi

Sydney

Drømmer du om å bo på et hipt hotell rett ved en av verdens mest berømte strender? Da skal du velge å oppgradere til QT på Bondi Beach.

Hotellet ligger i en sidegate til Campbell Parade, og du krysser bare gaten for å komme rett ned på Bondi Beach – og samtidig sipper du å bo midt på bydelens aller travleste gate. Rundt deg ligger det barer, kafeer, restauranter og butikker – ja, og stranden, naturligvis!

Hotellet har 69 rom i forskjellige kategorier. Alle rom har aircondition, flatskjerm-TV, Nespresso-maskin, minibar og gratis Wi-Fi . Rommene er store og har god plass, og selv om resepsjonen er innredet med knallfarger og kreativitet, er rommene holdt i mer dempede farver. Komforten er optimal overalt.

Det er ingen restaurant på hotellet, men det tilbys til gjengjeld room service. Her er det heller ikke basseng – men siden Bondi Beach bare ligger 5 minutters gange fra hotellet, er det nok heller ikke nødvendig…

Hvis du vil inn til byen, kan du enten ta bussen (ca. 30-40 minutter), eller du kan ta toget fra Bondi Junction – det tar 15-20 minutter til sentrum. Alternativt kan du låne en sykkel på hotellet og sykle den flotte ruten gjennom forstedene Rose Bay, Double Bay, Elizabeth Bay og Potts Point til du kommer til den botaniske hagen.

Oppgradering fra Park Regis:
Pris pr. natt i King Room Per person fra:  800 kr.
Pris pr. natt i Deluxe King Room Per person fra:  950 kr.
Pris pr. natt i Twin Room Per person fra:  1.155 kr.

Park Hyatt

Sydney

Hvis du ønsker et klassisk 5-stjerners hotell med uovertruffen beliggenhet, skal du velge å oppgradere til Park Hyatt. Bedre blir det ganske enkelt ikke. Med en beliggenhet et steinkast fra den gamle bydelen The Rocks og med enestående utsikt til enten Operahuset eller Harbour Bridge, er du på Park Hyatt virkelig i Sydneys smørøye.

Rommene er innredet i tidløs stil med dempede farver og smakfullt interiør som ikke forstyrrer utsikten unødvendig. Alle rom har naturligvis aircondition, flatskjerm-TV, kaffemaskin, minibar, Wi-Fi, safe osv.

På toppen av hotellet finner du en rooftop pool der du har den vakreste utsikt over Sydney Harbour. Før du tar deg en dukkert her, kan du ta en tur på hotellets spa, der det naturligvis brukes lokale, økologiske produkter.

Veggene er prydet av australsk kunst, så du er aldri i tvil om hvor i verden du befinner deg.

Servicen er fremragende – og frokostbuffeten (som er inkludert) er overdådig. Helt som du kan og bør forvente av et hotell i denne klassen.

Velger du å oppgradere til Park Hyatt, vil vi på det varmeste anbefale at du velger et rom med enten harbour view eller opera view. Du får ganske ikke bedre utsikt enn herfra!

Oppgradering fra Park Regis:
Pris pr. natt i King Deluxe Room inkl. Morgenmad Per person fra:  3.775 kr.
Pris pr. natt i King Harbour View Room Per person fra:  4.250 kr.
Pris pr. natt i King Opera Deluxe Per person fra:  5.175 kr.

Batman’s Hill on Collins

Melbourne

Batman’s Hill har ikke noe med superhelten Batman å gjøre…

Området Batman’s Hill i Melbourne er oppkalt etter John Batman – en av Melbournes grunnleggere. Og faktisk er åsen (”hill”) også forsvunnet…

I 1836 bosatte John Batman seg på åsen med familien sin. Han døde allerede i 1839, men åsen ble stående til 1866, da den ble fjernet for å gi plass til…trafikken.

Hotellet, Batman’s Hill er oppkalt etter Batman og hans ås, og det er et av områdets eldste hoteller. Men det ser man ikke når man går inn. De 190 rommene er moderne innredet med alle ønskelige fasiliteter; aircondition, minikjøleskap, te- og kaffefasiliteter, flatskjerm-TV, safe, hårtørker og strykejern. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Hotellet har også en restaurant der du kan kjøpe frokost, lunsj og middag hvis det er en dag du ikke har lyst til å gå ut. Men du er omgitt av noen av Australias beste restauranter – så benytt anledningen til å prøve dem.

Du er også i gangavstand til de aller fleste av byens attraksjoner – og hvis du vil ta en tur til St. Kilda, går trikken rett utenfor døren.


Ovolo Laneways

Melbourne

Ovolo Laneways ligger i en av smågatene i sentrum av Melbourne. En av de tingene vi liker aller best ved dette hotellet er at det er tro mot de røffe murene med gatekunst utenfor – og det faktum at det er et førsteklasses hotell med alt dette innebærer.

Hotellet har 42 rom som er holdt i relativt nøytrale farger og en dempet stil tilsatt en dæsj “urban wildlife”, slik at det ikke blir verken kjedelig eller upersonlig. Alle rom har gratis minibar, snacks, te- og kaffefasiliteter, Apple-TV samt gratis Wi-Fi.

Det er gratis vaskeri på hotellet. Her er det verken treningsrom eller basseng, men du kan bruke et treningssenter som ligger rett rundt hjørnet gratis. Ovolo har ingen restaurant – men du er omgitt av noen av Australias beste restauranter. Spør gjerne i resepsjonen hvis du trenger anbefalinger! De hjelper deg også med å reservere bord.

Oppgradering fra Batmans Hill on Collins:
Pris pr. natt i Studio Suite Per person fra:  540 kr.
Pris pr. natt i One Bedroom Suite Per person fra:  910 kr.
Pris pr. natt i Two Bedroom Suite Per person fra:  2.325 kr.

QT Melbourne

Melbourne

Stilig, stiligere, QT Melbourne.

I en nedlagt og ombygd kino, midt i sentrum av byen, finner du det 5-stjerners boutiquehotellet QT. Her kan du oppleve møtet mellom parisisk eleganse og rene linjer og en hipster-industriell look med stein, metall og neonlys.

Baren på takterrassen tiltrekker både turister og lokale og har en flott utsikt over byens skyline. Hvis musikken og stemningen på takterrassen blir litt for mye for jetlag-en din, kan du søke tilflukt i Bar 133s dempede belysning.

Du bor midt i Melbournes travle sentrum, og gatene utenfor er fulle av hyggelige kafeer og restauranter. Hvis bena dine er blitt trette etter dagens sightseeing, kan du spise godt på en av hotellets tre restauranter.

Den både sprudlende og sofistikerte innredningen går igjen på rommene. De er store, og innredningen er preget av eksklusivitet og modernitet. Her er det minibar, Bose-surroundsystem, Nespresso-maskin og naturligvis gratis Wi-Fi.

Oppgradering fra Batmans Hill on Collins:
Pris pr. natt i QT King/Twin Room Per person fra:  845 kr.
Pris pr. natt i QT Deluxe King/Twin Room Per person fra:  965 kr.
Pris pr. natt i QT Executive King Room Per person fra:  1.225 kr.

Cairns Colonial Club Resort

Cairns

Som navnet antyder, er Cairns Colonial Club snarere en resort enn et hotell. Her er det en tropisk, ekte Nord-Queensland-stemning overalt, og det er et veldig hyggelig sted å tilbringe noen avslappende dager ved bassenget, hvis det er det du har mest lyst til. Området resorten ligger på er 4,5 hektar stort, og resorten ligger spredt over hele området.

Her er det 345 rom i forskellige kategorier, hele tre basseng, en kjempestor tropisk hage, en særdeles populær bar og restaurant, lekeplass til barna – og mange rolige hjørner til de voksne.

Alle rom har aircondition, minikjøleskap, TV, te- og kaffefasiliteter, strykebrett- og jern og hårtørker. Det er også vaskeri på resorten hvis du trenger å friske opp klærne i kofferten.

Der er et par restauranter i nabolaget, og vil du inn til sentrum i byen, er det bare en halvtimes til fots gjennom byen – eller en kort taxitur.


Pacific Hotel

Cairns

Vil du bo i Cairns’ absolutte sentrum, skal du velge å oppgradere til Pacific Hotel. Her bor du midt på Esplanade, bare et steinkast fra byens kunstig anlagte lagune. Restauranter, butikker, kafeer og barer – ja, til og med byens kasino er rett rundt hjørnet.

Hotellet har 207 rom, og det er mange forskellige kategorier å velge mellom. Hotellet er et klassisk førsteklassehotell, og det avspeiler seg i rommene. De er store og innredet i dempede farver – noen av dem har detaljer som gir dem litt ekstra tropestemning. Alle rom har aircondition, te- og kaffefasiliteter, safe, strykejern- og brett, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Mange rom har også egen balkong.

Du finner restauranten i første etasje, mens poolen ligger i tredje etasje under delvis åpen himmel.

Oppgradering fra Cairns Colonial:
Pris pr. natt i Standard Room Per person fra:  310 kr.
Pris pr. natt i Executive Room Per person fra:  520 kr.
Pris pr. natt i Deluxe Room Per person fra:  615 kr.
Pris pr. natt i Tropical Luxe Premium Room Per person fra:  620 kr.

Crystalbrook Flynn

Cairns

Crystalbrook-kjeden har gjort det til en merkesak å bevise at luksus godt kan være bærekraftig. De arbeider f.eks. målrettet for å redusere sin bruk av plast. Hvis du bor på et av deres hotellene deres, skal du derfor også vite at selv om det er 5-stjerners, er nøkkelbrikkene til rommene laget av tre. På badet finner du heller ikke massevis av små plastflasker med såpe og sjampo. Her står det i stedet et par gjenfyllbare beholdere. Du finner heller ikke en flaske kjøpevann i kjøleskapet – du får i stedet en tom glassflaske du selv kan fylle med vann – og bruke igjen.

Men de fem stjernene merker du likefullt. Hotellet er innredet med inspirasjon fra noen av Queenslands gamle historiske hus. Det er høyt til taket og store, åpne områder iblandet en rekke moderne innslag, blant annet svømmebasseng laget av glass. Det er ingenting å utsette på beliggenheten – midt på Esplanaden, med butikker og restauranter rett utenfor døren.

Det er flere restauranter her, og i helgene er det ofte live-musikk på en av dem.

De 311 rommene ligger i to bygninger som ligger rett ved siden av hverandre. Tenk knallfarger som møter nordisk design. Rommene er store og velutstyrte med kjøleskap, te- og kaffefasiliteter, smart-TV og Chromecast, og de har naturligvis gratis Wi-Fi.

Vær oppmerksom på, at hotellet ikke tar kontanter.

Oppgradering fra Cairns Colonial:
Pris pr. natt i Urban Room Per person fra:  410 kr.
Pris pr. natt i Harbour Room Per person fra:  675 kr.
Pris pr. natt i Sea Room Per person fra:  1.095 kr.

Paradise on the Beach Resort

Cairns - Palm Cove

Ca. 25 km nord for Cairns ligger den lille byen Palm Cove. Siden denne byen er litt mindre end Cairns, er stemningen her også mer avslappet og utvalget av restauranter er mindre – men ikke dårlig! Hvis du drømmer om en ferie i litt roligere omgivelser enn Cairns, kan du velge å oppgradere til et hotell i Palm Cove i stedet. De aller fleste utfluktene kan også gjennomføres fra Palm Cove.

Det gode turistklassehotellet Paradise on the Beach ligger – som navnet antyder – på en grønn flekk i skyggen av palmene rett overfor stranden. Her er det snakk om et såkalt leilighetshotell, der alle de 34 rommene har eget kjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn og kokeplate. Alle rom har egen balkong eller terrasse, smart-TV og gratis Wi-Fi.

Hotellet har et deilig bassengområde og spa. Og som seg hør og bør i Australia, er det naturligvis også et felles grill-område utenfor. Her kan du prøve deg på en ekte australsk ”barbie”. Kort sagt; alt du behøver til en flott ferie!

Oppgradering fra Cairns Colonial:
Pris pr. natt i Beachview Studio Per person fra:  195 kr.
Pris pr. natt i Pool View Studio Per person fra:  215 kr.
Pris pr. natt i Beachview Spa Suite Per person fra:  385 kr.
Pris pr. natt i One Bedroom Pool View Suite Per person fra:  400 kr.
Pris pr. natt i Two Bedroom Suite Per person fra:  580 kr.

Peppers Beach Club & Spa

Cairns

Hvis du vil unne deg litt ekstra på ferien i Palm Cove, kan du velge å oppgradere til Peppers Beach Club & Spa.

3 bassenger, poolbar, et flott spa, mange forskjellige romtyper, tennisbane, treningssenter og en god restaurant. Alt dette kan du glede deg til på Pepper Beach Club. Så her er det mer snakk om en resort enn et klassisk hotell.

Alle rom har egen balkong eller terrasse. Her er det gratis Wi-Fi, minibar, kjøleskap, strykejern og -brett osv. Alle leilighetene har eget kjøkken, og derfor er de perfekte for familier og alle andre reisende som gjerne vil kunne lage litt mat selv.

Stranden ligger rett overfor resorten, og byens mange butikker og restauranter er rett rundt hjørnet.

Frokost er inkludert i prisen her.

Oppgradering fra Cairns Colonial:
Pris pr. natt i Resort Spa Room inkl. frokost Per person fra:  1.085 kr.
Pris pr. natt i Ocean Spa Room inkl. frokost Per person fra:  1.275 kr.
Pris pr. natt i One Bedroom Resort Suite inkl. frokost Per person fra:  1.520 kr.
Pris pr. natt i One Bedroom Ocean inkl. frokost Per person fra:  1.790 kr.
Pris pr. natt i Two Bedroom Resort Suite inkl. frokost Per person fra:  2.520 kr.
Pris pr. natt i Three Bedroom Resort inkl. frokost Per person fra:  3.210 kr.

Bay Villas Resort

Port Douglas

Bay Villas Resort i Port Douglas er et såkalt leilighetshotell.  

Her er det 59 leiligheter i forskjellig størrelse, og felles for dem alle er at de har kjøkken. Jo større rom, jo større kjøkken – men selv på de minste rommene har du mulighet til å lage mat. Alle leiligheter har egen terrasse eller balkong med utsikt til enten bassenget eller hagen.  

I tillegg til fullt utstyrt kjøkken med mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap har leilighetene også aircondition, flatskjerm-TV, vaskemaskin, strykejern- og brett og gratis Wi-Fi. Alle rom har god plass, så her kan du både lage mat og spise. Men, du er i Australia, så hotellet har naturligvis også to utendørs grillområder. Ingen ferie uten ”barbie” (grilling på australsk vis).  

Vær oppmerksom på at leilighetene bare rengjøres hver femte dag. Du slipper altså å pakke alt bord, rydde og forlate rommet hver dag – du kan bare nyte livet, slappe av og ha ferie. 

På 10 minutter kan du gå til en av de mest berømte strendene i hele Queensland, Four Mile Beach, og det er vel fem minutters gange til det lokale turistkontoret, som ligger midt i byen. 


Port Douglas Peninsula Hotel

Port Douglas

Velkommen til et av Port Douglas’ mest legendariske boutiquehoteller, The Peninsula.

Innendørs finner du 34 suiter som er innredet i lyse, dempede farger som bidrar til å virke kjølende i den tropiske varmen. Alle suiter har separat soverom og et stort sitteområde. De har også egen balkong eller terrasse samt eget minikjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn, te- og kaffefasiliteter og kokeplate. Det er naturligvis gratis Wi-Fi.

Hotellet har også basseng og spa samt egen restaurant med utsikt til Four Mile Beach.

Utenfor hotellet ligger nettopp Four Mile Beach – helt bokstavelig. Du går bare over veien, og der ligger stranden. Dette hotellet har nok en av byens beste beliggenheter. Alt er rett i nærheten.

Frokost er inkludert i prisen hvis du oppgraderer til Peninsula. Hotellet er et såkalt “adult only”-hotell – dvs. ingen barn under 18 år.

Oppgradering fra Bay Villas Resort:
Pris pr. natt i Pool View Suite inkl. frokost Per person fra:  975 kr.
Pris pr. natt i Ocean View Suite inkl. frokost Per person fra:  1.050 kr.
Pris pr. natt i Peninsula Suite inkl. frokost Per person fra:  1.325 kr.

Voyages Outback Hotel & Lodge

Ayers Rock

Når man bor på Ayers Rock Resort, er det nesten som å bo i en liten landsby. Beboerne har tilgang til en rekke fasiliteter: gratis shuttlebuss fra og til flyplassen, gratis shuttlebuss rundt på resort-området, adgang til barer og restauranter og mulighet til å delta i massevis av gratis aktiviteter. Her er det også spa, supermarked og et par suvenirbutikker – og så naturligvis de forskjellige hotellene man kan bo på.

Voyages Outback Hotel & Lodge er resortens trestjerners hotell. Hotellet har sin egen restaurant og bar, og den er et besøk verdt, for her kan du oppleve ekte “Aussie-stemning”. Bassenget frister til en forfriskende dukkert i den ofte varme outbacken. Hotellet ligger i den rolige delen av resorten og har sin egen lille suvenirbutikk der man også kan kjøpe snacks og drikkevarer.

Rommene er enkle, men rene, og inneholder alt det du trenger: aircondition, te- og kaffefasiliteter, minikjøleskap, flatskjerm-TV samt gratis Wi-Fi.


Voyages Desert Gardens

Ayers Rock

Når man bor på Ayers Rock Resort, er det nesten som å bo i en liten landsby. Beboerne har tilgang til en rekke fasiliteter: gratis shuttlebuss fra og til flyplassen, gratis shuttlebuss rundt på resort-området, adgang til barer og restauranter og mulighet til å delta i massevis av gratis aktiviteter. Her er det også spa, supermarked og et par suvenirbutikker – og så naturligvis de forskjellige hotellene man kan bo på.

Voyages Desert Gardens er resortens 3,5-stjerners hotell. Her er det 218 rom i forskjellige kategorier. Felles for dem alle er at de har aircondition, flatskjerm-TV, te- og kaffefasiliteter, minikjøleskap, safe, strykejern- og brett samt en liten terrasse eller balkong.

Selve hotellet ligger midt i Ayers Rock Resort. Her er det restauranter og butikker rett rundt hjørnet, men hotellet har også selv to barer/restauranter. Bassenget ligger i midten av hotellanlegget, omgitt av – utrolig nok, her midt i outbacken – fint, grønt gress.

Det er gratis Wi-Fi overalt på hotellet, og til de minste er det også en lekeplass.

Oppgradering fra Outback Pioneer:
Pris pr. natt i Garden View Room Per person fra:  255 kr.
Pris pr. natt i Desert Deluxe Room Per person fra:  485 kr.
Pris pr. natt i Deluxe Rock View Room Per person fra:  800 kr.

Sails in the Desert

Ayers Rock

Sails in the Desert er på mange måter et klassisk førsteklassehotell.

Det store, hvite seilet som har gitt resorten sitt navn gir også skygge til de 228 rommene. Den australske solen er brennende varm.

Mens man utendørs prøver å skjerme gjestene litt mot Australia, ønsker man innendørs, på rommene, virkelig velkommen til Australia. Veggene er prydet med lokal kunst, og det er ingen tvil om hvor du er. Rommene er store, og de har alle et sitteområde der du kan slappe av med en god bok og terrasse eller balkong. Her er det alle tenkelige fasiliteter – og naturligvis gratis Wi-Fi.

Ettermiddagen kan tilbringes ved det store bassenget, der det er god plass til å nyte livet, eller kanskje med en behandling i spa-et. Hotellet har egen restaurant og bar, men du kan naturligvis også velge å spise på noen av de andre restaurantene i den lille landsbyen.

Vær oppmerksom på at frokost er inkludert i prisen hvis du velger å oppgradere til Terrace Room eller Suite på Sails in the Desert.

Oppgradering fra Outback Pioneer:
Pris pr. natt i Superior Room Per person fra:  625 kr.
Pris pr. natt i Terrace Room Per person fra:  1.150 kr.
Pris pr. natt i Suite Per person fra:  2.780 kr.

Longitude 131

Ayers Rock

Longitude 131 er så berømt at det kanskje ikke er nødvendig å presentere det – men vi gjør det likevel.

Longitude er en av Australias ypperste luksus-“camps”. Den er som hentet rett ut av Karen Blixens “Mitt Afrika”, for med med alle nødvendige moderne bekvemmeligheter bor man nemlig her i … telt.

I alle fall bygninger som delvis er laget av teltduk. Her er det vinduer fra gulv til tak, med uhindret utsikt til Uluru. Takket er laget av lerret, slik at du likevel kan lukte naturen og høre lydene utenfor. Teltrommene er romslige og utrolig smakfullt innredet, og de har naturligvis alle tenkelige fasiliteter – som fjernstyrte gardiner, så du ikke en gang behøver å forlate sengen om morgenen for at se om solen er stått opp over Uluru. Alle de 15 teltene har sin egen store veranda med day-bed, og der kan du slange deg med utsikt til kjempesteinen – eller tilbringe natten under stjernene.

Maten er et kapittel for deg, og her får du virkelig mulighet til å smake på Australia. Middagene under stjernene er et høydepunkt for alle gjester.

Alle måltider, drikkevarer og en lang rekke aktiviteter er inkludert hvis du velger å oppgradere til Longitude. Det er ikke mulig å oppgradere i bare én natt – man må minimum bo her i to netter.

Oppgradering fra Outback Pioneer:
Pris pr. natt i Luxury Tent Per person fra:  15.495 kr.

Holiday Inn Express Brisbane Central

Brisbane

Spring Hill er et av de eldste boligområdene i Brisbane. De første husene ble bygget på slutten av 1800-tallet, og noen av dem står her fremdeles. De gamle vannreservoarene – også fra slutten av 1800-tallet – er også godt bevart, og vi kan virkelig anbefale at du undersøker om det oppføres en forestilling i de gamle bygningene mens du er i byen. Det er en stor opplevelse – og hotellet ditt ligger i gangavstand hit.

Rundt deg ligger det restauranter, barer og butikker, og til byens gågate går du på et kvarter i retning sørover.

Holiday Inn har 226 rom med store vinduer fra gulv til tak, der lyset flommer inn i rommet. Alle rom har aircondition, safe, strykejern- og brett, te- og kaffefasiliteter, minikjøleskap, flatskjerm-TV samt gratis Wi-Fi. Frokosten på hotellet er inkludert i prisen, og det er faktisk helt uvanlig i Australia!


Spicers Balfour

Brisbane

Spicers Balfour er for deg som kanskje skal feire en spesiell anledning. Det er et av byens absolutt beste hoteller.

Det lille boutiquehotellet med bare 9 rom ligger i den eksklusive og dyre bydelen New Farm i Brisbane. Her er det gamle “Queenslander”-hus med store verandaer, alleer med skyggefulle trær, frodige parker og utsikt til elven. Det virker som en egen verden, men faktisk er du kun få kilometer fra sentrum av byen, noe som gjør denne bydelen til en av de absolutt mest ettertraktede – og dyreste – i hele Brisbane.

Du blir ikke skuffet når du ankommer Spicers Balfour. Det føles ikke som om du kommer til et hotell – men som om du kommer til et hjem der du blir invitert inn av et gjestfritt vertskap.

Frokosten, som er inkludert i prisen, serveres ofte på verandaen eller i den vakre, velluktende hagen. Drinken før maten bør du nyte i baren på takterrassen. Her er der flott utsikt til byens skyline i solnedgangen.

Rommene er innredet med designermøbler og smakfulle, dempede farver. Alle rom har Nespresso-maskin, aircondition, minibar, 50 tommers LCD-TV, Bose-surroundsystem, strykejern og -brett samt gratis Wi-Fi.

Oppgradering fra Holiday Inn Express:
Pris pr. natt i Executive Queen Room inkl. frokost Per person fra:  310 kr.
Pris pr. natt i Balfour Suite inkl. frokost Per person fra:  1.070 kr.
Pris pr. natt i Executive King Room inkl. frokost Per person fra:  610 kr.

Rydges South Bank

Brisbane

Midt i Brisbanes livlige South Bank-område ligger det 4-stjerners hotellet Rydges South Bank – mer sentralt blir det ikke.

Alle de vel 300 rommene er moderne innredet, i dempede farger med mørke nyanser, og mange rom har flott utsikt over byen. Alle rom har aircondition, minikjøleskap med minibar, flatskjerm-TV med mulighet for Apple TV, strykejern og -brett, te- og kaffe-fasiliteter, safe og gratis Wi-Fi.

Det er restaurant på hotellet, og det er også mulighet for room service, men du bor midt i et ekte restaurantmekka, så vi anbefaler at du vandrer ut i byen og finner din egen yndlingsrestaurant.

Hvis dagen har vært varm, kan du avkjøle deg i det lille bassenget på terrassen, men hvis du har lyst til å trimme litt, bør du nok velge treningssenteret. Bassenget er nemlig ikke stort nok til å svømme så veldig mange lengder.

Oppgradering fra Holiday Inn Express:
Pris pr. natt i Standard Twin Room Per person fra:  760 kr.
Pris pr. natt i Balcony Twin Room Per person fra:  880 kr.

Travelodge Resort

Darwin

Midt i Darwins travle bysentrum finner du Travelodge. Herfra går du knapt 10 minutter til Mitchell Street, byens travleste gate. Her ligger restauranter og barer side om side med butikker og alle typer underholdning. Fortsetter du et kvartal lengre mot sørvest, kommer du til Esplanade og den fine Bicentinnial Park. Den veldig populære Waterfront Lagoon ligger vel 20 minutters gange fra hotellet ditt.

Hotellet har 136 rom i forskjellige kategorier. De er stilfullt innredet i nøytrale farger, og alle rom har aircondition, safe, te- og kaffefasiliteter, strykejern- og brett, flatskjerm-TV, kjøleskap og gratis Wi-Fi.

Bassenget har en god størrelse og omgitt av palmer – det er til og med en liten foss her. Poolbaren serverer kjølige drinker, og på hotellets restaurant kan du spise et godt måltid.


Vibe Hotel Waterfront

Darwin

Den kunstige lagunen ved Darwins havn, Wave Lagoon, er en av byens mest populære attraksjoner. Hvis du reiser med barn, vil det garantert bli en nesten daglig begivenhet å ta en tur i lagunen.

Rett overfor lagunen ligger det flotte førsteklassehotellet Vibe. Hotellet har 121 rom, alle med aircondition, minibar, te- og kaffefasiliteter, strykejern og -brett, flatskjerm-TV samt gratis Wi-Fi.

Den hyggelige restauranten Curve Café holder åpent hele dagen, og her er det alltid en hyggelig stemning.

Oppgradering fra Travelodge:
Pris pr. natt i Guest Room Per person fra:  265 kr.
Pris pr. natt i Deluxe View Room Per person fra:  415 kr.

Adina Apartment Hotel Darwin Waterfront

Darwin

Rett ved siden av Vibe Hotel – i samme hotellanlegg – ligger Adina Apartment Hotel. Som navnet antyder, er det her snakk om et leilighetshotell, noe som er perfekt hvis du reiser med familien eller bare vil ha litt mer plass.

Alle rommene her har eget kjøkken med mikrobølgeovn, kjøleskap, kokeplate og te- og kaffefasiliteter. I tillegg har rommene aircondition, strykejern og -brett, flatskjerm-TV samt gratis Wi-Fi.

Oppgradering fra Travelodge:
Pris pr. natt i Studio Room Per person fra:  265 kr.
Pris pr. natt i Premier View Studio Room Per person fra:  415 kr.
Pris pr. natt i Premier One Bedroom Apartment Per person fra:  460 kr.
Pris pr. natt i Premier View One Bedroom Apartment Per person fra:  635 kr.
Pris pr. natt i Two Bedroom Apartment Per person fra:  710 kr.

Holiday Inn Express Adelaide City Center

Adelaide

Et steinkast fra Adelaides kjøpesenter Rundle Mall ligger det 4-stjerners Holiday Inn Express. Du er nær de grønne områdene i North Adelaide, og de beste av byens museer ligger heller ikke langt unna.

Her er det 245 rom, som aller er moderne innredet i lyse farger. De store vinduene gir mye lys, og de har naturligvis lystette gardiner. Så her kan du sove godt.

Alle rom har te- og kaffefasiliteter, minikjøleskap, safe, flatskjerm-TV, aircondition og gratis Wi-Fi.

Her er også en lett frokost inkludert i prisen, noe som ikke er vanlig i Australia, så du får en ekstra god start på dagen.


Majestic Roof Garden

Adelaide

Hvis du vil unna deg noe litt ekstra under ditt opphold i Adelaide, kan du velge å oppgradere til Majestic Roof Garden.

De 120 rommene er innredet i klassisk stil med dempede, nøytrale farger.  Alle rom har te- og kaffefasiliteter, minikjøleskap, strykejern og -brett, aircondition, flatskjerm-TV, safe og gratis Wi-Fi.

Hoteller har en restaurant der man er opptatt av å primært bruke lokale produkter fra South Australia, så et besøk her gir deg gode muligheter til å smake deg gjennom delstaten – både med mat og drikke.

Hvis du vil forbrenne litt kalorier etterpå, kan du ta en tur på hotellets treningsrom – og har du spist litt for mye til å trimme, kan du med fordel sette deg på hotellets takterrasse og nyte utsikten over byen.

Museer og butikker er det nok av i gangavstand fra hotellet, så du har tid til å stikke innom hotellet med dagens suvenirer før middagen.

Oppgradering fra Holiday Inn Express:
Pris pr. natt i Classic Room Per person fra:  310 kr.
Pris pr. natt i Superior Room Per person fra:  370 kr.
Pris pr. natt i Balcony Room Per person fra:  760 kr.

Adina Apartment Hotel Adelaide Treasury

Adelaide

Dette stedet er for alle som gjerne vil ha litt mer plass, og det er perfekt hvis dere reiser som familie! Hotellet ligger i hjertet av Adelaides livlige sentrum, rett overfor Victoria Square.

Selve bygningen, som er fra 1860, ble brukt som kontor for finansforvaltningen. Den er oppført på verdensarvlisten, så det er litt av et syn som møter deg når du kommer til denne arkitektonisk imponerende bygningen – det er nesten som å reise tilbake i tid. Selv om hotellet er nyrenovert, med moderne design på innsiden, har det fremdeles masse historisk sjarm.

Du får et stort rom med eget tekjøkken, så du har mulighet til å lage din egen frokost og smøre en skive til lunsj. Tekjøkkenet er utstyrt med kaffemaskin, mikrobølgeovn, kokeplate, kjøkkenutstyr og oppvaskmaskin. På rommet er det også flatskjerm-TV, Wi-Fi, aircondition og safe.

Du kan svette i hotellets badstue og deretter ta en dukkert i det oppvarmede innendørs bassenget. Hvis du vil holde deg i form, kan du trimme på treningsrommet.

Hotellets restaurant Treasury serverer god mat og et stort utvalg av områdets berømtee viner. Rett utenfor døren ligger det også massevis av spisesteder.


Kangaroo Island Seafront

Kangaroo Island

Midt i Penneshaw, med flott utsikt til grønt gress og blått hav, finner du Kangaroo Island Seafront.

Her er du kun et steinkast fra byens butikker og restauranter og en rask spasertur unna stranden med kritthvit sand.

Alle hotellets rom har aircondition, Wi-Fi, TV, minibar samt te- og kaffefasiliteter. Du kan spise en avslappet frokost og middag i The Kiosk, og Penny’s Restaurant serverer et stort utvalg fisk og skalldyr. Begge steder kan maten nytes sammen med en spektakulær utsikt.

Hvis du har energi igjen etter en lang og opplevelsesrik dag, har hotellet både utendørsbasseng, tennisbaner og en minigolfbane du kan bruke.

Oseania
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Oseania-spesialist og har over 26 års erfaring med reiser i Oseania.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16 Fredag fra 10-14

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.