TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideKokkekurs ved Den Røde Bro – formiddag

Kokkekurs ved Den Røde Bro – formiddag


Kjøkkenet i Hoi An er ganske forskjellig fra både Nord- og Sør-Vietnams kjøkkener og byr på en rekke svært populære spesialiteter. Hoi An er spesielt kjent for retten Cao Lau, som er en blanding av nudler, svinekjøtt og syltet paprika, og Mi Quang, som er en nudelrett med kokte vaktelegg og stykker av bakte riskaker. I dag får du mulighet til å lære å lage noen av disse fra bunnen.

Fra oppmøtestedet besøker du det lokale markedet sammen med guiden. Deretter tar du båt på Thu Bon-elven til kokkeskolen ved den røde broen, der undervisningen foregår. Her venter en engasjert kokk, som er klar til å lære deg rettenes hemmeligheter. Først får du en omvisning i skolens egen urtehage, som noen av dagens råvarer også kommer fra.

Når mesterverkene dine er klare, nytes de til lunsj sammen med noen andre godbiter fra området.

Varighet: ca. 5 timer

Merk: På denne turen må du selv finne frem til oppmøtestedet. På voucheren finner du informasjon om hvordan du kommer deg dit.

Denne turen er kun for TourCompass’ egne gjester.

Vi anbefaler at du bestiller denne turen samtidig med at du bestiller reisen.

Pris:
Per person fra:  640 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14