TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideThe Lovina

The Lovina

Lovina, Bali

The Lovina ligger rett ved Lovinas mørke vulkansand mellom Kalibukbuk-fjellene og Balihavet. Du kan boltre deg på den 200 meter lange private stranden med tilhørende solsenger og parasoller og nyte utsikten over det blå havet med de mange ikoniske fiskebåtene. Her kan du om kvelden være vitne til den fascinerende solnedgangen.

Hotellet er en sann liten perle omgitt av grønne rismarker, høye palmer og tropiske trær. En kort gåtur herfra ligger hovedgaten med små lokale butikker og restauranter. 15 minutters kjøretur unna finner du den større byen Singaraja, som en gang var Balis hovedstad.

Rommene på The Lovina er lyse og romslige. De er innredet i en enkel stil med lyse tremøbler og balinesisk kunst på veggene. Alle rommene har komfortable senger og et separat sitteområde, i tillegg til WI-FI, takvifte, minibar, gratis flaskevann, verdiboks, te- og kaffefasiliteter, TV og bad med gratis toalettartikler og hårføner. På terrassen kan du slappe av og nyte de fredelige omgivelsene.

Hotellet har to flotte svømmebassenger og barnebasseng hvis du helst vil unngå sand mellom tærne.

Det finnes dessuten barneklubb, yogaundervisning, fitnessrom og mulighet til å leie snorkleutstyr, kano og paddleboard. Ønsker du å vedlikeholde formen, finnes det fitnessrom, og hvis kroppen trenger litt velvære kan du bestille tid til forskjellige typer massasje i hotellets spaavdeling.

Hotellets restaurant, Heliconia, serverer lekre internasjonale retter med en lokal tvist morgen, middag og kveld. Du kan også få ferskfanget fisk og skalldyr eller hjemmelaget pizza. For romantiske par kan det arrangeres stearinlysmiddag på stranden.

Hvis du vil oppleve den balinesiske solnedgangen, er strandbaren det ideelle stedet. Her kan du nyte et kaldt glass vin eller en fargerik drink til avslappende musikk og de rødglødende himmelfargene, før en ny dag begynner.

Pris for oppgradering fra Aneka Lovina Villas & Spa, pr. natt:
Deluxe Studio Per person fra:  405 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14