TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideSoriyabori Resort

Soriyabori Resort

Kratie

Det lille resortet med bare 26 rom ligger i rolige grønne omgivelser på den vesle, frodige og bilfrie øya Koh Trong. Øya troner vakkert midt i Mekongfloden, bare ti minutter med båt fra Kratie by. De små, vakkert dekorerte trehusene i tradisjonell kambodsjansk stil ligger spredt i en tropisk hage.

Hvert lille hus rommer 1–2 separate og romslige rom (min. 30 m2) med egen inngang. Rommene har en liten balkong eller terrasse og er innredet med skrivebord, takvifte, badekåpe, tøfler, myggnett og en bad- og toalettdel. Hårføner kan lånes i resepsjonen og det er gratis Wi-Fi.

Den koselige restauranten ligger på en overdekket terrasse med utsikt mot hagen og svømmebassenget.  Her trylles det frem lekre retter fra det kambodsjanske og internasjonale kjøkken både til frokost, middag og kvelds. Det finnes også et velassortert vinkart.

Resortet ligger ca. 2,5 km fra elveleiet hvor båten fra Kratie legger til. Avhengig av vannstanden i Mekongfloden går du i tørkeperioden maks. 900 meter over den brede stranden og opp til sykkelstien, der en tuk-tuk kjører deg frem og tilbake fra hotellet. I regntiden, når vannstanden er høy, forsvinner stranden nesten helt, og du slipper å gå over den brede stranden siden båten kan legge til nesten helt oppe ved sykkelstien. Bagasjen din blir fraktet fra elveleiet og helt frem til hotellet.

Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14