TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideSteung Siemreap Hotel

Steung Siemreap Hotel

Siem Reap

Det sjarmerende Steung Siemreap Hotel har en fantastisk beliggenhet i hjertet av Siem Reap. Hotellet ligger i gangavstand fra det gamle markedet Phsar Chas, Wat Preah Prom Rath-tempelet, den livlige pub-gaten og Siem Reap-elven.

Steung Siemreap åpnet tidlig på 1920-tallet, og siden den gang er det blitt renovert i flere omganger. Av respekt for stedets historie har man valgt å beholde den opprinnelige franske kolonistilen. Hotellet består i dag av 76 elegante rom, som alle er innredet med flotte tremøbler, polerte tregulv, lydisolerte franske vinduer og smijernsbalkonger. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, minibar, TV, telefon, safe samt kaffe- og tefasiliteter. På badet finner du badekar, toalettartikler, hårtørker samt badekåpe og tøfler.

Steung Siemreap har dessuten et deilig bassengområde med palmer og tropiske trær, og både liggestoler og parasoller er tilgjengelige.

Ved siden av svømmebassenget finner du hotellets restaurant og bar. Restauranten tilbyr både buffet og à la carte-servering med retter fra både det internasjonale og kambodsjansje kjøkkenet. Baren serverer øl, vin, bobler og fargerike cocktails.

Som gjest på Steung Siemreap har du dessuten adgang til hotellets treningsrom, der du kan drive med kardio- og styrketrening.

Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14