TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideJetwing Yala

Jetwing Yala

Yala

Jetwing Yala ligger i utkanten av Yala nasjonalpark, på et 15 hektar stort område midt i den ville naturen, omgitt av sanddyner, Det indiske hav og frodige trær og busker. Mer fantastisk blir det ikke!

Hotellet har i alt 80 vakkert innredede store rom med parkett, himmelseng og sitteområde med sofa. Alle rom har også aircondition, Wi-Fi, safe, minibar, strykejern og -brett, telefon, TV, klesskap, mineralvann på flaske samt elektrisk kjele så du kan lage te og kaffe. Badene er store og har dusj, toalettartikler, badekåpe og hårtørker. Om morgenen kan du sette deg ut på balkongen din og nyte soloppgangen og utsikten over den ville naturen.

Stranden er bare få meter unna og overvåkes av internasjonalt opplærte livreddere. Stranden har en beach bar og frister til fine vandreturer og avslapning. Hvis du foretrekker bassenglivet, har hotellet et deilig svømmebasseng som er hele 75 meter langt. Her er det naturligvis både liggestoler, parasoller og pool bar.

Hvis du liker kroppspleie og velvære, kan du ta en av de mange avslappende behandlingene som tilbys på hotellets spa. Hvis du vil være aktiv i ferien, har hotellet treningsrom med både vekter og forskjellige maskiner.

Hovedrestauranten, The Restaurant, har åpent morgen, middag og kveld, og her serveres det internasjonale delikatesser både som buffé og à la carte-retter, og utvalget inkluderer blant annet fersk fisk, skalldyr og tapas. Du kan spise både inne og ute, og utendørs kan du nyte de fantastiske omgivelsene i dagslys og den vakre stjernehimmelen om kvelden. Restauranten Thambapanni har spesialisert seg på asiatiske fusjonsretter og holder åpent til lunsj og middag.

Du kan avslutte kvelden i måneskinn på The Bar, der det serveres både vin, øl, drinker, kaffe og te.

Prisen er ikke gyldig over jul og nyttår. Forhør deg om prisen his du ønsker å reise i denne perioden.

Pris for oppgradering fra Chaarya Resort & Spa, per natt:
Superior room Per person fra:  790 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14