TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideMountain Heavens Resort

Mountain Heavens Resort

Ella

Det lille, koselige Mountain Heavens Hotel ligger utrolig vakkert til i Ellas fjellrike landskaper. Fra resorten er det fenomenal utsikt rett ned gjennom Ella Gap med Ella Rock og Little Adam’s Peak på hver side.

Hotellet har bare 8 rom, så her er mulighetene gode til å nyte den enestående roen. Alle rom er store og innredet med fargerike tekstiler og tradisjonelle, mørke tremøbler. Her finner du også aircondition, Wi-Fi, tv, safe, kaffe/tefasiliteter, skrivebord, sitteområde og bad med dusj. Samtlige rom har panoramavinduer, så du kan nyte den maleriske utsikten uansett hvor på rommet du befinner deg. Det er også en balkong der du kan slappe av og glede deg over utsikten og roen.

Her i høyden er det kjøligere enn i resten av landet, men kanskje frister en dukkert i svømmebassenget likevel? Du kan også slange deg på en av liggestolene ved bassenget og slappe av med en god bok.

Hotellets restaurant har utsikt til de grønnkledde fjellene, og her serveres det både buffé og à la carte-retter fra det srilankiske og vestlige kjøkkenet. Solnedgangens vakre skjær kan du beundre med en drink, et glas vin eller en øl fra baren. Du kan også ta en tuk-tuk inn til selve Ella by, der det er flere hyggelige restauranter og barer.

Pris for oppgradering fra Morning Dew Hotel, per natt:
Deluxe room Per person fra:  765 kr.
Pris for oppgradering fra Oak Ray Ella Gap Hotel, per natt:
Deluxe room Per person fra:  765 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14