TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideHeldags hvalsafari

Heldags hvalsafari


Høydepunktet på denne heldagsutflukten fra Cape Town er naturligvis møtet med de store sørlige retthvalene ved den lille byen Hermanus, ca. 120 km øst for Cape Town. Hermanus er et av de fineste stedene å dra på hvalsafari i Sør-Afrika. Hvert år mellom juni og desember kommer hvalene inn i bukten for at pare seg og oppfostre de små kalvene, og ofte er det mulig å se hvalene uten å måtte dra ut på havet.

Vi har naturligvis likevel inkludert en båttur på dagens utflukt, slik at du får de aller beste sjansene til å se hvaler. Vær oppmerksom på at båtturen er avhengig av været og kan bli avlyst – og da har du naturligvis ekstra tid til å holde utkikk etter hvalene fra land.

Men hvalene er ikke det eneste høydepunktet på denne utflukten. Selve kjøreturen fra Cape Town til Hermanus og retur er også en stor opplevelse. Spesiell turen langs Gordon’s Bay er naturskjønn, med vakre landskaper og flotte utsikter.

Turen arrangeres kun fra juni til november, for i denne tiden er det hvalsesong. Denne turen er meget populær i sesongen, så derfor anbefaler vi at du reserverer den hjemmefra.

Prisen gjelder når turen bestilles samtidig med reisen:
Per person fra:  3.000 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14