TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsidePraiwan Raft House

Praiwan Raft House

Khao Sok

Forestil deg en sjø med smaragdgrønt vann, hvite kalksteinsklipper, som her og der rager loddrett opp av havet, og små øyer med jungel. Tilsett fuglekvitter – og aper, som nysgjerrig holder øye med deg fra tretoppene.

Dette er Praiwan Raft House i et nøtteskall.

Navnet beskriver dette spesielle overnattingsstedet: ”raft house”. Praiwan består nemlig av små bungalower som ligger på tømmerflåter i den vakre sjøen Cheow Lan Lake. Bungalowene, som flyter ved hjelp av store pongtonger, er forbundet via en lang, flytende gangbro som også fører til den hyggelige restauranten.

Her er det i alt 30 bungalower, og ca. halvparten av dem har eget bad og toalett. Det er i en av disse at du skal overnatte. Alle bungalower har myggnett og egen veranda med utsikt til sjøen.

Her er det ikke Wi-Fi og kun elektrisitet et par timer hver kveld. Da kan du lade kameraet ditt e.l. Området har ikke telefonsignal.

Til gjengjeld har du jungelens lyder, deilig hjemmelaget mat, vinduer som kan åpnes og lage gjennomtrekk i bungalowen din og ikke minst en nattehimmel full av stjerner som ikke forstyrres av kunstig lys.

Barn er meget velkomne på Praiwan Raft House, men vær oppmerksom på at det ikke er spesielle barneområder, og at gangbroene har ikke gelender. Foreldrene er ansvarlige for å holde oppsyn med barna sine under hele oppholdet. Det anbefales å ta med en redningsvest til de minste som de kan ha på seg under hele oppholdet.

Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14