TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideHeldagstur til Great Ocean Road

Heldagstur til Great Ocean Road


Der er flere veier i verden som skryter av å være verdens vakreste kyststrekning. Alle som har kjørt på Great Ocean Road i Australia vil nok være enige i at denne strekningen er en av dem!

Veien ble bygget av soldater som kom hjem etter første verdenskrig og er viet til alle dem som aldri kom hjem igjen. Derfor er denne veien også verdens største krigsminnesmerke.

Offisielt begynner Great Ocean Road i byen, Torquay,  vel 100 km sørvest for Melbourne. Veistrekningens offisielle sluttpunkt er byen Allansford, ikke så langt fra Warrnambool. Veien strekker seg ca. 300 km – langs den dramatiske kysten der bølgene fra Sørhavet ubarmhjertig eter seg inn på landskapet.

I dag får du se det selv. Det er avreise fra Melbourne tidlig om morgenen mot nettopp Torquay. Herfra går det slag i slag med stopp ved de mest berømte attraksjonene langs ruten. Nyt synet av surferne som rir på de store bølgene. Hold utkikk efter koalaene som sitter i tretoppene ved Cape Otway. Besøk den sjarmerende lille byen Apollo Bay, der det er tid til å spise lunsj på en av byens hyggelige kafeer. Om ettermiddagen venter De tolv apostler (som ikke lenger er tolv, for havet eter stadig mer av dem…) og Loch Ard Gorge, med historierne om utallige skipsforlis. Hele dagen har du utsikt til havet på den ene siden og det myke åslandskapet med eukalyptustrær, busker eller små landsbyer på den andre siden. Det blir mange stopp underveis, og guiden vil fortelle om områdets natur, kultur og historie.

Du er tilbake i Melbourne tidlig på kvelden.

Prisen inkluderer: Transport, guide og inngangsbillett til nasjonalparken

Pris:
Voksen Per person fra:  1.310 kr.
Barn (4-15 år) Pr. barn fra:  1.230 kr.
Oseania
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Oseania-spesialist og har over 26 års erfaring med reiser i Oseania.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14