TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideHeldagstur til Sydneys nordlige strender og nasjonalparken Ku-ring-gai Chase

Heldagstur til Sydneys nordlige strender og nasjonalparken Ku-ring-gai Chase


Bare ca. 30 km nord for Sydneys finanssentrum CBD finner du en av landets eldste nasjonalparker, Ku-ring-gai.  Området er kjent for vakker natur, stort biologiske mangfold, sin store kulturhistoriske betydning og spennende dyreliv. Her finner du mange turstier, og i buktene kan du padle kajakk eller ta en svømmetur i det krystallklare vannet.

Om morgenen blir du hentet på hotellet ditt eller et samlingssted i nærheten (du finner detaljene på voucheren din). Turen går nordover, til den naturskjønne nasjonalparken Ku-ring-gai Chase. Der forteller guiden mye interessant om de lokale aboriginenes kultur, og kanskje du også er så heldig å få øye på noen av Australias fascinerende dyr.

Turen går videre på en flott kyststrekning til den berømte Palm Beach, bedre kjent som “Palmy”, et område for de rike og berømte der også Australias favorittsåpeopera, Home & Away, er innspilt. Du vil få se noen av de kjente stedene i den berømte serien (som har mer enn 5800 episoder) og områdets imponerende luksusvillaer.

Lunsjen (for egen regning) spiser vi på en restaurant eller kafe i den hyggelige strandbyen.

Fra Palm Beach går turen sørover, der strendene ligger som perler på en snor: Whale Beach, Avalon Beach, Narrabeen Beach og Freshwater Beach. Nyt synet av surferne som rir på bølgene, og i sesongen (mai–november) kan du kanskje til og med skimte en hval!

Ved North Head vandrer du sammen med guiden ut til et utsiktspunkt der du har en spektakulær utsikt over innseilingen til Sydneys havn.

Turen tilbake til Sydney foregår med fergen fra stranden Manly til Circular Quay. På denne fergereisen kan du få flotte blinkskudd av Sydneys vakre operahus og Harbour Bridge. Turen avsluttes ved Circular Quay, og herfra skal du selv finne veien tilbake til hotellet ditt, eller kanskje du vil bli i byen og finne et hyggelig sted å spise middag.

Varighet: Ca. 7-8 timer

Prisen inkluderer: Guide og transport (prisen inkluderer ikke fergebillett fra Manly tilbake til Circular Quay)

Husk å ta med: Solkrem, hatt og badetøy hvis været er deretter

Prisen gjelder når minst 2 personer deltar.

Pris:
Voksen Per person fra:  2.890 kr.
Barn (5-12 år) Pr. barn fra:  1.390 kr.
Oseania
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Oseania-spesialist og har over 26 års erfaring med reiser i Oseania.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14