TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideThe Royal Sands

The Royal Sands

Koh Rong

Alt går opp i en høyere enhet i dette fantastiske barfotparadiset, som ligger rett på Koh Rongs beste strand Long Beach, også kalt Sok San Beach. Luksusresortet åpnet dørene i 2018 og er gjennomført og smakfullt innredet med en avslappende atmosfære.

De luksuriøse og romslige villaene (min. 79 m²) har alle terrasse med loungemøbler og en fantastisk utsikt over Thailandbukta. Villaene er innredet med super kingsize seng, TV, gratis Wi-Fi, verdiboks, minibar, kaffe-/tefasiliteter, sofa/ekstra seng, badekåper, tøfler og et stort bad med både utendørs og innendørs dusj, samt badekar og toalettartikler.

Du kan starte dagen i den utendørs yogapaviljongen, trene i fitnessenteret eller skjemme deg bort med det brede utvalget av behandlinger i den store spaavdelingen.

I The Chill restaurant, bar og lounge, som ligger ved svømmebassenget, kan du nyte en forfriskende drink eller lekre frokostretter fra det internasjonale kjøkken. Om kvelden serveres det hovedsakelig retter fra grillen og det asiatiske kjøkken.

I Ocean-restauranten serveres det frokost, og om kvelden kan du skjemme bort ganen med lekre internasjonale og asiatiske retter mens du nyter solnedgangen i havet.

Hotellet arrangerer forskjellige utflukter og aktiviteter, som kajakkpadling, snorkleturer, dykking, stand up paddle (SUP), vandreturer i jungelen og til en liten foss, sportsfiske, terrengsykkelturer og øyhopping til de omkringliggende strendene og naboøya.

Pris for oppgradering fra Sok Sand Beach Resort, per natt:
Ocean View Villa Per person fra:  1.160 kr.
Beachfront Villa Per person fra:  1.595 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14