TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideHeldagstur til The Grampians nasjonalpark

Heldagstur til The Grampians nasjonalpark


Hvis du er interessert i vakker natur, imponerende utsiktspunkter, en rik kulturhistorie og fascinerende dyreliv, er denne dagsturen til The Grampians nasjonalpark midt i blinken for deg.

Nasjonalparken ligger ca. 3 timers kjøring vest for Melbourne og er et av Australias mest spektakulære fjellområder.

De blågrå sandsteinsfjellene frister til fotturer, og dyrelivet er mangfoldig. Urbefolkningen har levd her i tusenvis av år, og i huler kan du se klippemalerier. Den flotte fossen Mackenzie Falls regnes også for å være et høydepunkt på en tur til The Grampians.

Det er avreise fra Melbourne tidlig om morgenen, og turen går rett til nasjonalparken. Hovedbyen i nasjonalparken heter Halls Gap, og her besøker du Brambuk Aboriginal Cultural Centre. Her kan du være så heldig å se kenguruer på gressplenene i byen – hvis det er en varm dag, sitter de i skyggen av trærne.

Det er tid til en vandring til et av de mest berømte utsiktspunktene i nasjonalparken, Balconies Lookout, og hvis du har mer energi, kan du gå til en av de mange fossene.

Underveis på veien tilbake til Melbourne stopper vi et sted der du kan kjøpe middag. Du er ikke tilbake i Melbourne før sent om kvelden.

Prisen inkluderer: Transport, guide og inngangsbillett til nasjonalparken.

Vær oppmerksom på denne turen krever et minimumsantall deltagere på 11 for å bli gjennomført. Hvis ikke dette antallet oppnås, vil turen bli avlyst og du vil selvfølgelig få pengene dine tilbake.

Merk: Som en ny sikkerhetsforanstaltning krever operatøren av denne turen at personer over 70 år skal kunne fremvise legeerklæring på at de er ved god helse og i stand til å gjennomføre turen. Legeerklæringen skal være på engelsk.

Pris:
Voksen Per person fra:  1.385 kr.
Barn (6-12 år) Pr. barn fra:  1.055 kr.
Oseania
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Oseania-spesialist og har over 26 års erfaring med reiser i Oseania.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14