TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideMiddag under stjernene i Australias outback - Field of Light

Middag under stjernene i Australias outback - Field of Light


Da kunstinstallasjonen Field of Light åpnet ved Uluru i april 2016 var det meningen at den kun skulle være midlertidig. Utstillingen var imidlertid så populær at den stadig ble forlenget – til man i 2019 bestemte seg for å gjøre den permanent.

Hva er Field of Light, spør du? Forestill deg 50 000 solcelle-stenger og -lamper, som dekker et område på 62 500 m2 – eller ca. 10 fotballbaner. I dagslys ser det ikke så imponerende ut, men når solen går ned og de små lampene tennes én etter én i mørket som langsomt senker seg over Uluru, ja, da ser du et fantastisk lyshav, Field of Light. Installasjonen er skapt av den australske kunstneren Bruce Monroe, som etter sigende så et flott blomsterflor første gang han kom til Uluru. Da han kom tilbake neste gang, hadde regnet sviktet, og det var ingen blomster der. Bare den tørre australske ørkenen var igjen. Hans idé med installasjonen var å gjenskape det vakre blomsterhavet han så ved fjellet første gang. Du kan selv bedømme om du synes han lyktes.

Kvelden starter med et glass musserende vin i solnedgangen, mens lampene tennes, én etter én. På en måte er det alltid litt vemodig å se solen gå ned bak Uluru, men i dag venter det en belønning etter solnedgangen. Nyt en treretters middag, servert som buffé, før du tar en spasertur i Fields of Light. Vær oppmerksom på at middagen serveres ved store bord med ca. 10 gjester ved hvert bord.

Turen inkluderer: transport til/fra hotellet ditt, velkomstdrink, 3 retters middag.

Vi anbefaler lange bukser og lukkede sko, for du skal gå en liten tur til solnedgangsstedet. Du må derfor også være i stand til å gå en kort tur i sand.

Barn må være minst 10 år for å kunne delta. 

Pris:
Per person fra:  2.830 kr.
Oseania
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Oseania-spesialist og har over 26 års erfaring med reiser i Oseania.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14