TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideHalvdagssafari i Kruger nasjonalpark (ettermiddag)

Halvdagssafari i Kruger nasjonalpark (ettermiddag)


Man kunne kanskje tro at en morgen-gamedrive og en ettermiddags-gamedrive er nesten det samme – men det stemmer overhodet ikke. I løpet av dagen hviler mange av de store dyrene i skyggen for å unngå den til tider nådeløse solen, men utpå ettermiddagen, når temperaturen faller, begynner de langsomt å våkne opp igjen – til nattens jakt.

Det er avgang til Kruger nasjonalpark rett efter lunsj, og de første timene vil du sikkert oppleve som rolige. Heten kan være intens, og er du heldig kommer du kanskje forbi et vannhull der elefantene prøver å avkjøle seg litt. Parken er nesten døsig på denne tiden av dagen, og det gir veldig gode muligheter til å se litt nærmere på landskapene og plantene. Kanskje du får se en løveflokk som har lagt seg i skyggen av et tre rett ved siden av veien – og du kan lett tilbringe en time med bare å betrakte dem. Når varmen avtar, begynner de å bevege seg litt – hvis det er unge løver i flokken, blir de kanskje lekne, som huskattene hjemme.

Du forlater parken før solen går ned. Om natten er parken forbeholdt dyrene. Du er tilbake på hotellet ditt i god tid før middag.

Denne turen foregår kun med TourCompass’ egne gjester, og det er maks. 9 gjester i bilen.

Pris:
Per person fra:  1.050 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14