TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideHeldagstur til Panoramaruten

Heldagstur til Panoramaruten


Gled deg til å oppleve den nordligeste delen av de flotte og dramatiske Drakensfjellene på denne heldagsturen på Panoramaruten.

Det er mange høydepunkter i dag, og rekkefølgen varierer ofte litt med vær og trafikk. Guiden vil prøve å tilrettelegge dagen slik at du unngår de største menneskemengdene. Len deg tilbake og nyt dagen!

Tre av de viktigste utsiktspunktene langs kløften er God’s Window, Bourke’s Luck Potholes og De tre rondaveller. Du ser naturligvis alle disse tre stedene i dag.

De tre rondaveller er tre meget flotte og markante klippeformasjoner som ligner de runde hyttene som tidligere fantes i lokale landsbyer mange steder i det sørlige Afrika.

Et av dagens mest spektakulære naturfenomener blir nok Bourke’s Luck Potholes, sylinderformede hull som er gravd ut i klippene av vann og sand gjennom tusenvis av år. Du kan komme helt tett innpå hullene når du går på broene som er bygget over dette helt spesielle området.

Blyde River Canyon er nesten 700 meter dyp og 60 kilometer lang og dermed en av verdens største kløfter. I godt vær er utsikten helt fenomenal!

Det er også mange fosser på Panoramaruten, og du skal stoppe ved en av dem. Det kan være Berlin Falls, der vannet faller 150 meter ned i en sjø. Eller kanskje blir det stopp ved Lisbon Falls, fossen som ligger der Blyde River deler seg i to og deretter faller 92 meter ned over en nesten loddrett klippe og igjen samles til én elv. Det er mange andre fosser, og det er guiden som bestemmer hvilken det skal stoppes ved.

Turen inkluderer ikke lunsj, men vi stopper ved en kafe der du kan kjøpe en god lunsj.

Denne turen foregår kun med TourCompass’ egne gjester.

Du kan også velge å vente med å bestille turen til du kommer til Sør-Afrika. Turen kjøres nemlig også som gruppetur i minibuss, der prisen avhenger av hvor mange som deltar på turen den aktuelle dagen. Her kan det også være med andre enn TourCompass’ egne gjester.

Hvis du vil være helt sikker på å få bli med turen, anbefaler vi imidlertid at du bestiller og betaler hjemmefra.

Pris:
Per person fra:  1.270 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14