TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideMorgen-bushwalk ved Nkambeni Private Consession

Morgen-bushwalk ved Nkambeni Private Consession


En bushwalk i den ville naturen er veldig annerledes enn en tradisjonell gamedrive. Her er det fokus på planter, lyder, dufter, spor – ja, faktisk på alt annet enn de store dyrene. Det er en fantastisk opplevelse å gå gjennom naturen med en flink guide som underveis forteller deg om “bushen”. Få vite mer om dyrenes atferd og om hvordan guidene “leser” dyrene (som helt sikkert har sett deg lenge før du ser dem) og kom nærmere de små dyrene og plantene du ikke kan se når du kjører i safaribil.

Du mål være i stand til å gå i relativt ujevnt terreng for å delta på denne turen. Du er trygg sammen med guidene, men det KAN oppstå en situasjon der du relativt raskt må gå gjennom ujevnt terreng. Derfor er denne turen heller ikke tillatt for barn under 12 år.

Vær oppmerksom på at det er veldig tidlig avgang fra Rissington Inn hvis du velger å oppgradere til dette hotellet og kjøpe denne turen (ca. 05.00, avhengig av når på året du reiser).

Denne turen foregår kun med TourCompass’ egne gjester og varer i ca. 2 timer. Du kan også vente med å bestille og betale turen til du kommer til Sør-Afrika, men vi kan ikke garantere at det er plass.

Pris:
Per person fra:  1.245 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14