TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideRissington Inn

Rissington Inn

Hazyview

Den brede trappen ved hovedbygningen fører deg opp på terrassen. Herfra har du flott utsikt til bassenget og den store hagen. I det fjerne, på den andre siden av dalen, ligger det grønne åser som bølger seg så langt øyet rekker. Det er her solen går ned.

Frokost spiser du på terrassen. Middagen inntas som regel på den hyggelige restauranten som har et lite, men godt utvalg smakfulle, hjemmelagde retter. Menyen endres daglig. Grønnsakene kjøpes lokalt og krydderurtene vokser i bakgården. Baren/resepsjonen er åpen hele dagen, og personalet har alltid et smil om munnen. De bor forøvrig alle i nabolaget. Rissington Inn arbeider aktivt for å støtte samfunnet rundt seg, og alle ansatte er lokale og får opplæring på stedet.  Man får inntrykk av at de er en stor familie, ikke ansatte og arbeidsgivere.

Allerede her på trappen vil du bli begeistret for sjarmen og personligheten til Rissington Inn. Bare vent til du ser rommet ditt.

Her er det til sammen 20 rom, og ikke to er like, men like hyggelige… Stilen er den samme i alle rom: på én side er den rustikk, med støpte gulv og murte vegger og samtidig er rommene utrolig smakfullt innredet. Her er detmyke stoler, flotte bilder, bokreoler med bøker og pyntegjenstander – for ikke å forglemme portvinen og småkakene som ønsker deg velkommen. Her er det virkelig lagt vekt på detaljene, uten at det er overdrevet og ekstravagant. Alt er ikke perfekt – men stemningen er helt topp.

Rommene har te- og kaffefasiliteter, aircondition og minikjøleskap. Noen rom har badekar, noen har utendørsdusj og andre har dobbeltdusj. Hotellet har også utmerket Wi-Fi. Alle rom har veranda. Noen har hengekøye, andre har daybeds – alle med utsikt til hagen.

Rissington Inn er et perfekt utgangspunkt for å oppleve hele området rundt Sør-Afrikas Lowveld. Du er bare en 20 minutters kjøretur fra Kruger nasjonalpark, du er nær Panorama Route, med massevis av aktiviteter – og hotellet selv frister også til å tilbringe en dag eller to med en god bok, ta en lur ved bassenget og kanskje en runde bordtennis.

Det familieeide hotellet insisterer på at de ikke er opptatt av stjerner, og det respekterer vi. Men la oss si det som det er: vi er helt forelsket i Rissington Inn!

Vi anbefaler du bestiller i god tid hvis du vil oppgradere til Rissington Inn. Som sagt er det bare 20 rom her, og de er populære!

Rissington Inn samarbeider forøvrig med et lokalt barnehjem, så hvis du har barneklær, leker, skolesaker o.l. å avse, må du gjerne ta det med og levere det i resepsjonen. Da sørger personalet for at det kommer til de barna som trenger det.

Pris for oppgradering fra Nkambeni Safari Tented Camp, 4 nätter:
Superior room, inkl. halvpensjon: Per person fra:  1.350 kr.
Garden suite, inkl. halvpensjon: Per person fra:  2.350 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14