TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideHelikoptertur over Victoria-fallene

Helikoptertur over Victoria-fallene


Denne utflukten er absolutt verdt prisen, det lover vi deg! Om Victoria Falls er verdens største vannfall avhenger av hvordan man måler. Det er ikke verdens høyeste vannfall, og det er heller ikke det vannfallet der det renner mest vann over kanten per sekund. Med en bredde på 1,7 km er det imidlertid uten tvil verdens bredeste vannfall – og derfor ikke et vannfall du kan se i hele sin herlighet fra bakkenivå.

Det kan du til gjengjeld fra luften! Ovenfra får du også et spektakulært utsyn over de mange kløftene som de enorme vannmengdene har hult ut gjennom tidene. En lang helikoptertur gir naturligvis flere muligheter for å ta virkelig gode bilder, men selv en kortere tur på 10 minutter kan by på fantastisk utsikt og gode muligheter til å fotografere vannfallet i hele dets lengde – inkludert de flotte regnbuene som nesten alltid dannes i vanndråpene fra de enorme vannmengdene. Det er ikke uten grunn at Victoria-vannfallene på det lokale språket heter Mosi-oa-Tunya – som betyr ”Røyken som tordner” (”Smoke that thunders”).

Turen gjennomføres hvis min. 2 personer deltar.

Rejser I mindre end 4 sammen, anbefaler vi, I booker helikopterturen direkte ved vores lokale samarbejdspartner i Livingstone, da de så kan tage hensyn til, om der er andre, der også vil flyve samme dag.

Pris:
Varighet: 10 minutter Per person fra:  2.855 kr.
Varighet: 20 minutter Per person fra:  3.790 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14